Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


anders is ook heerlijk

Dit is een verhaal uit de categorie Bisex.
Ik woonde in de Overijsselse plaats Ommen. Een enigzins terughoudend type wat niet snel contacten met meisjes legde. Dit was mede de reden dat ik al een maand of zes geen vriendin had. Op het voortgezet onderwijs had ik een schoolvriend (Carlo). Ik had me er al een aantal keren er op betrapt waneer we na de sport gingen douchen, dat ik m`n ogen niet van hem af kon houden. Hij had echt een goddelijk lichaam om te zien. Na de schoolperiode zagen we elkaar zelden. Tot die bewuste avond dat hij aanbelde. Carlo vertelde dat zijn huwelijk was gestrand en dat hij het huis uit moest. Weet jij een onderkomen voor mij? vroeg hij.

Ik bood hem een kamer aan, ik woonde immers alleen in een eengezins woning. Binnen enkele dagen had Carlo z`n intrek gedaan. Op een gegeven moment vroeg Carlo, heb je zin mee te gaan naar de sauna. Daar was ik nog nooit geweest, maar ik stond wel open voor nieuwe dingen. Spoedig betraden we de naakt recreatie, ik zag na vele jaren weer dat mooie lichaam van hem. Mooi gespierd slank en gebruind door de zonnebank. Zijn tepels werden gesierd door een piercing. Bij z`n billen een wit driehoekje van het dragen van een sring. Ik voelde een golf van opwinding, en nam snel een duik zodat niemand m`n erectie kon zien. Ik heb die avond meerder erecties gekregen, en dacht deze te kunnen verbergen. Tegen sluitingstijd was het zo druk bij de douches dat we besloten thuis maar even onder de douche te gaan.
Eenmaal thuis en wat te hebben gedronken vroeg Carlo "hoe lang is het geleden dat je sex hebt gehad?" In alle eerlijkheid zei ik "meer dan een half jaar" Waarop hij vroeg "heb je wel eens sex gehad met een jongen of een man?" Nee dat had ik nog nooit. Waarop Carlo antwoorde"laten we samen douchen, volgens mij zijn wij best geil en opgewonden" Terwijl het warme water en het rijkelijke douche schuim over ons stroomde, gleden onze handen over elkaars lichaam. Lekker opgewonden en schoon zijn we het bed ingedoken. Ik moest op m`n buik gaan liggen, Carlo pakt massageolie en begon bij mijn voeten en langzaam omhoog. Als laatste drukte hij m`n billen uit elkaar, en ik voelde een zachte druk tegen m`n anus. Langzaam maar steeds iets verder werd er iets ingedrukt het was licht pijnlijk, maar de drang om het mee te maken was bij mij zo groot dat ik de pijn voor lief nam. Steeds verder werd ik opgerekt, totdat hij zei"zo die laten we zo zitten ga maar op je rug liggen" Ook van voren kreeg een een massage beurt. Hij zat wijdbeens over m`n buik met de rug naar me toe en kwam steeds een beetje hoger. Ik kon m`n hoofd oplichten en z`n zak in m`n mond nemen. Al snel was er sprake van standje 69. Onze pikken gingen diep in elkaars mond.

We likten en zoenden elkaar zak en ballen. Ik voelde in m`n mond een bobbeltje op z`n eikel, een gave piercing was door zijn eikel aangebracht. Toen het groote moment dat ik op m`n knieen ging liggen m`n rug kromde m`n billen naar achteren richte. De anus dildo werd verwijderd, en zette zijn penis tegen m`n anus. Vlot zonder pijn verdween hij in me, zijn ballen voelde in achter tegen me billen tikken. Al spoedig kwam Carlo tot een hoogtepunt. Daarna heb ik hem gemaseerd en geneukt. We zijn samen veel nieuwe dingen gaan doen zoals sauna naaktstrand clubbezoek en een keer een kleine gangbang bij ons thuis. Ik heb twee piercings laten zetten één in m`n eikel en één in m`n zak. Die in m`n eikel heb ik eruit gehaald, maar die in m`n zak heb ik nog. En Carlo heeft me een paar mooie strings gegeven.

We hebben veel heel veel sex gehad. Hij heeft bijna een jaar bij me gewoond, heeft toen een eigen woning gekregen. Kort daarna is hij bij een motor ongeval omgekomen. Het is vijventwintig mei 10 jaar geleden dat hij is gestorven. Ik heb een mooie herrinering aan hem. Door hem ben ik dagelijks strings gaan dragen, en heb ik een piercing. Ik leef nu als getrouwde man met kind in een gelukkige gezins situatie. Voor het huwelijk heb ik nog eenmaal geprobeerd sex met een man te hebben, en dat vond ik niet fijn. Gelukkig hebben m`n vrouw en ik regelmatig sex waar ze een voorbinddildo gebruikt. Carlo blijft in m`n geheugen als een bijzonder iemand welke ervoor heeft gezorgd dat we een heel fijne ervaring mochten beleven. Hiervoor blijf ik hem m`n leven dankbaar