Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Angst En Liefde

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Patty liet het warme water over haar naakte lichaam stromen. Ze vond het altijd lekker om onder de douche een beetje met zichzelf te spelen. Ze zeepte haar borsten in en masseerde ze zachtjes. Met haar andere hand streelde ze zachtjes haar spleetje. Na een tijdje intens genieten draaide ze de kraan dicht en stapte ze uit de douche. Ze sloeg een handdoek rond haar lichaam en droogde zich half af. Ze liep naar de slaapkamer en bleef voor de spiegel staan waar ze naar zichzelf keek terwijl ze zich verder afdroogde. Ze zag er goed uit wist ze. Mooie blonde haren, blauwe ogen, slank figuurtje, stevige borstjes, volle ronde billen, plat buikje en ze was nog maar 22 jaar. Ze genoot er soms van als mannen bewonderend naar haar keken. En ze was zelf ook heel tevreden over haar lichaam. Ze had voor het douchen haar benen en haar klitje lekker glad geschoren. Dat gaf haar altijd een super vrouwelijk en sexy gevoel. Toch was ze niet altijd blij met haar lichaam. Er waren ook momenten dat ze zichzelf vervloekte en dat ze wilde dat ze dik en lelijk was. Haar ogen werden vochtig. Met een snik veegde ze een traan weg die langzaam over haar wang naar beneden liep. Ze liet zich naakt op het bed vallen en sloeg uit frustratie met een vuist op het hoofdkussen. Verdomme! Die nare herinnering bleef haar steeds weer achtervolgen. Zou ze ooit van lekkere sex kunnen genieten? Zou ze zich ooit los kunnen maken van die avond die haar leven zo beheerste?

Haar gedachten gingen weer terug naar die bewuste zomeravond, nu al weer ruim 3 jaar geleden. Ze was net 19 geworden. Ze ontdekte steeds meer van zichzelf en het leven. Ze was nieuwsgierig, vrolijk en vol levenslust. Maar ze was ook ongeduldig. Al haar vriendinnen hadden al sex gehad –ze geloofde hen op hun woord- maar zij was nog steeds maagd. Ze wilde zo graag bij de groep horen. Zo graag seksuele ervaringen uit kunnen wisselen met haar vriendinnen. Zou het echt zo lekker zijn als zij allemaal beweerden? Ze werd botergeil van al hun spannende verhalen. Wat hun vriendjes bij hen deden. Hoe zalig het voelde. Hoe geil en vrouwelijk ze zich wel niet voelden. Patty vroeg zich af of ze het iets overdreven om stoer tegen elkaar te doen of dat het echt het paradijs op aarde was. Hoe dan ook, ze fantaseerde zich suf over hoe het zou zijn om sex met een jongen te hebben. Hoe zou het voelen om een grote harde piemel in je mondje te hebben? Zou dat sperma echt zo lekker zijn als haar vriendinnen beweerden? Ze durfde als maagd niet te vragen waar het naar smaakte want ze wilde niet dom en onervaren overkomen. Het leek haar toch wel smerig om het door te slikken. En hoe zou het voelen als je zo’n grote pik in je kutje geschoven krijgt? Zou het zeer doen? Aan de reacties van haar vriendinnen te horen moest het wel hemels lekker zijn. Ze hield zich steeds op de vlakte als de gesprekken over sex gingen. Ze luisterde geboeid al deed ze haar best om niet te nieuwsgierig te lijken. Maar ze zoog elke informatie gretig naar binnen. Opgewonden beschreven haar vriendinnen de meest spannende seksuele handelingen. Wat zou ze graag haar eigen sexervaringen met haar vriendinnen willen delen! Ze speelde wel met zichzelf. Dat wond haar enorm op en ze werd er kletsnat van. Maar ze wilde meer. Veel meer! Ze wilde bij de groep horen. Niet bij de naïeve meisjes maar bij de ervaren meisjes: ze wilde een echte vrouw zijn. Een man kunnen verleiden. Hem gek maken met haar lichaam om daarna spannende, lekkere sex te hebben. Ze wilde neuken!

Ze was zich steeds meer bewust van haar ontluikende vrouwelijkheid. Ze wist dat ze zeker gezien mocht worden. Jongens keken naar haar! Maar tot nu toe had ze nooit een eerste stap durven zetten. Ergens was het toch wel eng. Ze kleedde zich nooit sexy en wachtte braaf af zoals haar moeder had aangeraden. Ze drukte haar steeds op het hart om te wachten op de ware. Je lichaam is je kostbaarste bezit lieverd, had ze haar keer op keer verteld. Geniet van sex, maar wacht tot je er klaar voor bent en geef je alleen aan de juiste man. De eerste keer moet iets moois en bijzonders zijn. Iets wat je samen deelt. Een moment om nooit te vergeten. Met liefde, zachtheid en tederheid. Er is maar één eerste keer, zorg dat je er geen spijt van krijgt maar dat je er van geniet.

Had ze nu maar naar haar moeder geluisterd! Maar ze was jong, eigenwijs en vooral ongeduldig. Iedereen die ze kende had het volgens haar al gedaan. Of ze zeiden in elk geval dat ze het al gedaan hadden. Die bewuste avond had ze een ultra kort rokje en een strak sexy half doorschijnend bloesje gedragen. Met een half doorschijnend kanten BH-tje er onder. Speciaal gekocht om op te vallen bij de jongens. Wauw wat voelde ze zich sexy in deze outfit! Ze was al enorm opgewonden toen ze zichzelf voor de spiegel bekeek. Ze liet de bovenste knoopjes van haar bloesje los en probeerde haar tietjes zo ver mogelijk vooruit te laten steken. Ze boog voorover en zag tot haar vreugde dat er best wel wat lekkers in haar bloesje te zien was. Ze draaide met haar kontje en bukte zich en begluurde zichzelf in de spiegel om te kijken hoeveel er van haar billen zichtbaar was. Ze overwoog om geen slipje te dragen. Maar dat durfde ze toch niet aan onder dat korte rokje. Tevreden over haar sexy uiterlijk besloot ze dat ze er klaar voor was. Oh wat voelde ze zich geil!

Natuurlijk had ze wel een vestje en een jeans aangetrokken. Het korte rokje verborg ze onder haar jas en trok ze pas bij een vriendin aan. Ook het vestje liet ze daar achter. Haar ouders mochten immers niet zien dat ze half naakt uitging. Haar vader zou het nooit goedkeuren. Ze was die avond uit geweest met haar vriendinnen in een populaire dancing. Ze hadden een meidenavond omdat ze het anders zo lullig vonden voor Patty omdat zij nog alleen was. Bovendien vonden de meiden dat Patty ook maar eens aan de man gebracht moest worden. Ze werd de laatste tijd steeds stiller en ze merkten dat haar iets dwars zat. Uiteindelijk was het hoge woord er uit gekomen: Patty gaf toe dat ze jaloers was dat zij nog geen vriendje had en dat ze zich een beetje buitengesloten voelde. Troostend hadden de meiden haar omarmd en verteld dat haar tijd best zou komen. Ze zag er leuk uit en het zou vast niet lang meer duren voordat zij ook een vriend zou hebben.

Ze hadden wat gedronken in een café. Daarna vertrokken ze naar de dancing om voor Patty op mannenjacht te gaan. Toch had Patty niet helemaal de waarheid verteld. Ze wilde niet alleen een vriendje, ze wilde deze avond kost wat kost sex. Nu moest het maar eens gebeuren! Ze wilde gewoon niet langer wachten. Meteen bij binnenkomst voelde ze zich beken door de jongens. Ze was botergeil en deed haar best om zo verleidelijk mogelijk met haar kontje te draaien en met haar heupen te wiegen. Dat had ze op haar kamer stiekem voor de spiegel geoefend. Haar lippen waren rood gestift en haar nagels waren ook rood gelakt. Ze deed nog een extra knoopje los van haar half doorschijnende witte bloesje zodat haar borstjes nog beter zichtbaar waren. Haar vriendinnen was deze metamorfose niet ontgaan. “Goh Pat, wat ben jij van plan vanavond?” voeg Esther verbaasd. “Ik ga niet naar huis voordat ik een pik in mijn kutje heb gehad” antwoordde Patty stoer.

Ze daagde wat jongens uit om met haar te dansen. In deze outfit kostte haar dat geen enkele moeite. Ze genoot van de aandacht en de manier waarop jongens naar haar keken. Ze zag ze naar haar borstjes gluren en zag vol trots dat haar tepels al stijf stonden van de spanning. Ze geilde hen op en drukte zich dicht tegen hen aan tijdens het dansen. Ze gaf zich volledig over aan het genot en had slechts één doel: zich heerlijk laten neuken, geeft niet door wie. Alle voorzichtigheid, afwachtendheid en de adviezen van haar moeder werden overboord gegooid. Vanavond zou ze zich geven aan een jongen en zich een echte vrouw voelen. Vanavond zou ze ervaren hoe het voelt om sex te hebben om haar ervaringen daarna in geuren en kleuren aan haar vriendinnen te kunnen vertellen. Vanavond zou ze haar maagdelijkheid verliezen en de hemel van het genot betreden. Vanavond was het HAAR avond!!

Ze voelde al snel een paar handen over haar billen glijden. Ze verzette zich niet maar moedigde ze alleen maar aan om verder te gaan. Al snel verdween er een hand onder haar bloesje en voelde ze hoe haar borstjes werden betast. Ze gloeide nu van opwinding. Ze drukte haar lippen op de mond van de jongen voor haar en zoog zijn tong gulzig naar binnen. “Jezus, wat een geile stoot is dat” zei de jongen achter haar die haar billen betastte. “Ze wil gewoon genaaid worden dat geile kreng” zei de jongen met wie ze net had staan tongzoenen terwijl hij over haar borst wreef. “Nou, neuk me dan” hoorde Patty zichzelf brutaal zeggen. Ze was in een roes van de drank en de geilheid. Ze had een rode kleur en voelde haar stringetje al helemaal nat worden. Niet veel later liet ze zich gewillig mee naar buiten nemen naar de bosjes achter het fietsenhok. Dat was een bekende plek waar verliefde stelletjes zich terugtrokken om intiem met elkaar te kunnen zijn. Toen Vivian en Esther terugkwamen van het toilet keken ze even om zich heen en vroegen aan Annet waar Patty ineens gebleven was. Ze waren haar even uit het oog verloren. “Net stond ze nog op de dansvloer” zei Annet die even een drankje was gaan halen en een jongen had afgewimpeld. Ze had immers Bas al als vriendje en rotzooide niet met andere jongens.

Patty stond intussen te zoenen tussen de bosjes achter het fietsenhok. Ze wist niet eens zijn naam en dat kon haar ook niets schelen. Ze fixeerde zich meer op de bobbel in zijn broek. Twee vrienden van hem keken toe maar dat deerde haar niet. Oh wat was ze geil! Hij greep haar borsten beet en ze voelde een wat beklemmende spanning. Nu zou het eindelijk gaan gebeuren! Hij gleed met zijn hand onder haar rokje en langs haar string en stak een vinger in haar maagdelijke kutje. Hij had ook gedronken en deed het ruw, tactloos en vooral respectloos. Hij deed haar pijn en ze duwde zijn hand weg. “Voorzichtig” fluisterde ze nauwelijks hoorbaar. De zenuwen gierden haar ineens door de keel en ze kon amper een woord uitbrengen. Ruw drukte hij zijn hand weer terug in haar schoot en propte zijn klauwende vingers in haar natte kutje. Wild begon hij haar te vingeren in haar zachte maagdelijke vlees. Ze vond het echter helemaal niet fijn en wilde dat hij stopte. Maar hij leek haar niet te horen en ging gewoon door. “Dit wilde je toch, geile vieze hoer? Je bent gewoon een hoer die genaaid wil worden” hijgde hij in haar oor. Hij trok haar hoofd omlaag door haar hardhandig aan de haren te trekken en duwde haar gezicht naar zijn kruis. Patty riep: “Au, je doet me pijn!” Zijn broek hing op zijn enkels en zijn adem stonk naar alcohol. “Zuigen kreng, zuig op mijn pik met dat pijpmondje van je”. “Stop, ik wil….” Wilde Patty zeggen maar hij drukte zijn lul al in haar mond. Ze kokhalsde en beet van schrik zachtjes in zijn penis. Met een kreet van woedde trok hij haar aan haar haren weer omhoog en riep: “Dat zal ik je betaald zetten kuthoer! Ik naai je helemaal verrot”. Hij wilde zijn harde paal in haar rammen en had een verwilderde blik in zijn ogen. Patty verzette zich echter met alle kracht die ze in zich had. Dit was helemaal niet het fijne intense liefdesspel waar ze zich zo op verheugd had. Dit was niet wat ze wilde.

Ze duwde hem van zich af maar hij leek niet te willen stoppen. Zijn 2 vrienden kwamen dichterbij en hielden haar van achteren zo stevig vast bij haar armen dat het pijn deed. Patty werd bang. Ze was volkomen machteloos en kon geen kant op. Ze riep steeds opnieuw dat ze dit niet wilde. Maar ze leken haar niet te horen. Hij rukte haar bloesje open en trok haar BH hardhandig los. Hij kneep hard in haar borsten en billen zodat ze er blauwe plekken van kreeg. Alsof ze een koe op de veemarkt was. Wat had ze spijt dat ze hier aan begonnen was en haar moeders wijze raad in de wind had geslagen! Terwijl zijn maten haar stevig vast hielden en een hand op haar mond legden om haar gegil te smoren duwde hij haar benen hardhandig uit elkaar en ramde hij zijn lid ruw in haar. Ze voelde een scherpe pijn. Maar met haar wensen en gevoelens werd geen rekening gehouden. Patty huilde, schreeuwde, gilde, schopte en trachtte zich tevergeefs en wanhopig uit hun greep te verlossen. Heel even had ze een hand vrij waarmee ze met haar nagels over de wang van haar belager krapte. Met een vloek van pijn en woede sloeg hij haar twee keer hard in het gezicht en stompte haar hard in haar maag zodat ze bijna over moest geven. Ze zag een wrede blik in zijn ogen en een haast sadistische grijns op zijn gezicht die haar nog banger maakte. Ze was nu panisch van angst. Zijn vrienden grepen haar nog steviger vast. Ze was volslagen kansloos. Hij schold haar uit. Nog harder beukte hij op haar in met zijn lid en verkrachtte haar. Patty kromp ineen van pijn en angst.

Toen was daar ineens Paskal. Hij zag wat er gebeurde. Zijn vriend rende snel verder en belde de politie. Paskal voelde dat hij iets moest doen om dat meisje te hulp te schieten. Ondanks een overmacht van 3 tegen 1 sprong hij er tussen. Wat er precies gebeurde wist Patty zich niet meer te herinneren. Ze viel huilend en snikkend op de grond. Ze was misselijk van angst en moest zelfs overgeven. Haar lichaam schokte op en neer en was klam van het zweet. Toch voelde alles in haar leeg en ijskoud aan. Hoe lang ze daar op de grond heeft liggen huilen wist ze niet. Toen één van haar vriendinnen haar zachtjes bij de arm pakte kwam ze weer enigszins bij haar positieven. De politie bleek ineens gearriveerd te zijn maar haar aanranders bleken al de benen te hebben genomen. Annet zei tegen één van de agenten dat “die jongen daar” er niets mee te maken had. Ze waren naar buiten gegaan om Patty te zoeken. Bij het fietsenhok zagen ze tot hun afgrijzen hoe hun vriendin bruut gemolesteerd werd en er ineens een jongen de struiken in dook om haar te redden. Ze wees op Paskal die er behoorlijk gehavend uit zag. Zijn gezicht zag er beurs geslagen uit. Zijn lip lag open en er zat een diepe snee in zijn voorhoofd die behoorlijk bloedde. Hij voelde overal de pijn van kneuzingen en blauwe plekken. Er had blijkbaar een flinke vechtpartij plaats gevonden. Paskal werd door een agent verhoord. Ook Annet, Vivian en Esther vertelden wat ze gezien hadden. Patty zelf was niet aanspreekbaar. Ze staarde wezenloos met rood omrande ogen naar de grond en leek niet te beseffen wat er om haar heen gebeurde. Alles leek haar zeer te doen. Haar lichaam bleef ongecontroleerd op en neer schokken met een gierende ademhaling en de tranen stroomden over haar wangen. Haar gezicht zag krijtwit. Van haar bravoure was niets meer over, ze zat als een bang vogeltje ineengedoken op de grond. Annet had haar jas om haar heen geslagen om haar naakte bovenlichaam te bedekken. Haar BH was kapot getrokken en haar bloesje lag in stukken gescheurd op de grond.

De dagen erna ging ze vaak 4 a 5 keer per dag onder de douche. Ze voelde zich continue vies en smerig. Wat iets moois had moeten worden werd een nachtmerrie. Patty kreeg een jaar lang therapie om haar trauma te verwerken. Uiteindelijk was ze er zelf mee gestopt al kon ze het nooit echt van zich afzetten. Maar de therapie herinnerde haar steeds aan die vreselijke avond die ze het liefst wilde verdringen. Maar hoe ze dat ook probeerde, vergeten kon ze het nooit. Soms werd ze ‘s nachts gillend wakker en rilde ze over haar hele lichaam van pure angst. Toen ze achteraf van haar vriendinnen hoorde wat er zich had afgespeeld wilde ze die jongen die het voor haar opgenomen had bedanken. Hij had de politie toestemming gegeven om zijn telefoonnummer door te geven voor het geval ze daar naar mocht vragen. Ze zocht hem thuis op. Paskal zat door zijn verwondingen tijdelijk in de ziektewet. Patty zag wel op tegen het bezoek. Wat zou ze hem moeten zeggen? Een dommig “Sorry”? Gelukkig gingen haar vriendinnen met haar mee want ze durfde niet alleen. Toen hij open deed en zij zag hoe gehavend hij er uit zag schrok ze. Door haar schuld! Ze stotterde en kwam bijna niet uit haar woorden. Toch nam Paskal haar niets kwalijk.

Patty kwam in de weken die volgden vaker langs om te zien hoe het met Paskal ging. Op de één of andere manier bloeide er iets moois op tussen Patty en Paskal. Paskal was erg beleefd, lief en voorzichtig met haar. Hij was een stuk ouder dan Patty maar dat vond ze niet erg. Hij maakte bovendien geen misbruik van zijn positie als haar “redder in nood”. Hij respecteerde haar en drong zich niet aan haar op. Gelukkig waren er nog jongens zoals hij! Het kostte Patty veel tijd en moeite om van enige intimiteit te kunnen genieten hoewel ze zielsveel van Paskal hield en hem volledig vertrouwde. Vrijen ging na een tijdje wel. Ook mocht hij op een gegeven moment zelfs haar borsten strelen. Maar zodra hij bij haar intieme plekje kwam verkrampte ze. Paskal begreep het en drong nooit aan. Hij leek oneindig veel geduld met haar te hebben.

Toch voelde Patty zich schuldig. Ze kon haar vriend van wie ze zoveel hield niet geven wat hij graag wilde. Ze waren nu ruim drie jaar een stel en woonden al negen maanden samen. Maar ze waren nooit echt met elkaar naar bed geweest. Hij zei wel dat hij het niet erg vond maar zij wist dat hij naar andere manieren zocht om aan zijn behoeften te komen. Hij bleef soms wat langer tv kijken als zij naar bed ging. Maar zij wist dat hij dan stiekem pornofilmpjes zat te kijken op internet en zichzelf daarbij bevredigde. Ze had hem op een avond betrapt toen ze stiekem naar beneden geslopen was. Hij zat zich achter de computer af te trekken met zijn broek op de enkels en kreunde zachtjes. Ze was geschokt en het sneed als een mes door haar ziel. Ze voelde zich als vrouw mislukt toen ze hem zo betrapte maar ze was stilletjes weer naar boven geslopen. Het deed haar verdriet maar ze liet hem nooit merken dat ze zijn geheimpje kende. Zij was niet de enige die het moeilijk had. Paskal leed echter in stilte. Meerdere malen had ze op “moeilijke momenten” tegen hem gezegd dat hij maar een andere vrouw op moest zoeken die hem wel datgene kon geven wat zij niet kon. Iemand die hem wel gelukkig kon maken. Maar daar wilde hij nooit iets van weten. Eigenlijk wilde ze hem ook helemaal niet kwijt. Wat moest ze anders? Welke jongen wilde er nu een vriendin die niet met hem naar bed wilde? Ze wilde wel met hem naar bed. Heel graag zelfs. Maar de angst en de pijn waren nog steeds niet uit haar hoofd verdreven. Ze hield zielsveel van Paskal en ooit wilde ze graag kinderen van hem. Maar als ze het probeerde blokkeerde er steeds iets in haar en werd ze overvallen door panische angsten.. Patty kleedde zich aan en liep terug naar de badkamer. Op de overloop bleef ze even staan. Ze hoorde stemmen beneden. Paskal met een van zijn vrienden.

“Dus jullie zijn al meer dan drie jaar samen en je hebt haar nog steeds niet geneukt?” vroeg Willem ongelovig. “Ze pijpt me wel en ik mag ook tussen haar borsten komen” antwoordde Paskal. “Ze heeft het er erg moeilijk mee en ik wil haar daar graag bij helpen. Bovendien hou ik van haar”. “Maar wat heb je nu aan een vriendin die je niet mag neuken? Okay, ze ziet er lekker uit, maar ze laat je niet in haar komen en houd haar benen stijf gesloten”. Paskal werd boos. “Je hebt geen idee wat wij de afgelopen jaren samen door hebben moeten maken. Je taalgebruik bevalt me niet. En waar was jij trouwens die avond? Je hebt geen vinger uitgestoken om een meisje in nood te helpen. Dat neem ik je nog steeds kwalijk”. Willem gromde dat hij toch de politie had gebeld. “Ze vroeg er zelf om. Had ze maar niet zo dom moeten zijn om met dat dronken tuig de bosjes in te duiken om zich door hen te laten neuken. Daar had ze blijkbaar geen enkel probleem mee terwijl ze met haar eigen vriend niet naar bed wil. Waarom neuk je Yvette eigenlijk niet? Je weet dat ze voor een paar drankjes zo uit de kleren gaat voor je”. Paskal gaf toe dat hij die verleiding maar moeilijk kon weerstaan. Het had een keer niet veel gescheeld of hij was met haar naar bed geweest. Maar hij had zich nog net op tijd weten te beheersen. Yvette zag er lekker uit en was altijd botergeil. Ze had bijna de helft van alle jongens uit het dorp al gehad. Bovendien wilde hij Patty trouw blijven zei hij. “Trouw waaraan? Ze neukt je toch niet?” zei Willem bot. “En bovendien hoeft ze er toch niks van te weten? Het wordt hoog tijd om eens lekker verwend te worden door een lekker geil wijf dat niet zo moeilijk doet en die weet wat een man nodig heeft” Paskal werd nu echt woest en stuurde Willem de deur uit. Er vielen enkele harde woorden tussen de vrienden.

Patty liep geschokt terug naar de slaapkamer waar ze zich weer huilend op het bed liet vallen. Zie je wel, ik deug niet als vrouw dacht ze. Ik mag Paskal niet langer belasten met mijn probleem. Ik ben slechts een blok aan zijn been. Nu heeft hij ook ruzie met zijn vriend. Het is allemaal mijn schuld! Hoe lang ze daar lag te huilen wist ze niet precies. Maar op een gegeven moment veegde ze haar tranen weg en nam ze een besluit. Zo kon het niet langer verder gaan vond ze. Er moest iets veranderen. Of ze zou zich over haar angst heen moeten zetten of ze zou Paskal verlaten zodat hij een nieuw leven op zou kunnen bouwen met iemand anders. Dat laatste zou ze dan wel met pijn in het hart moeten doen. Maar haar liefde voor Paskal was groter dan haar eigen geluk. Hoe langer ze er over nadacht des te vastberadener ze werd. Ze klemde haar kaken op elkaar en liep de trap af naar beneden.

Paskal zag haar rood omrande ogen en wist dat ze gehuild had. Dat had hij wel vaker gezien. De pijn zat diep wist hij. Zo vreselijk diep. Maar nu zag hij ook een ongewone vastberaden blik in haar ogen. Tot zijn schrik bleek ze zijn gesprek met Willem gehoord te hebben. Ze deelde hem haar besluit mee. Ze wilde zo niet verder. “Of ik ga met je naar bed of ik pak mijn koffer” zei ze zacht met neergeslagen ogen. Paskal probeerde tevergeefs op haar in te praten maar ze wilde niet luisteren. “Ik heb je al te lang verdriet gedaan lieverd. Het heeft geen zin om ons beiden te balasten met mijn probleem”. “Dus je gaat echt bij me weg?” vroeg Paskal ongelovig. “Niet voordat ik het nog één keer met je wil proberen”. Ze trok hem mee naar de slaapkamer. De spanning was voelbaar en Paskal voelde zich niet happy in deze situatie. Maar Patty leek vastbesloten te zijn om het dit keer kost wat kost door te zetten. Ze kleedde zich uit en trok zijn broek naar beneden. Ze nam zijn lid in haar mondje en begon hem te verwennen. Omdat ze noodgedwongen geen sex hadden had ze zich hier op toegelegd. Ze was er erg goed in geworden. Ze genoten beiden van hun liefdesspel maar het was toch anders dan gebruikelijk. De spanning was tastbaar. Zou dit echt de laatste keer kunnen zijn dat zij intiem met elkaar waren? Hoe dan ook, door de spanning genoten ze er toch minder van dan anders. Patty liet zich achterover vallen op het bed en wenkte hem om bij haar te komen. Hij kroop over haar heen en stak zijn paal tussen haar borsten. Tot zo ver ging alles nog goed. Dit hadden ze al zo vaak samen gedaan. Toen duwde ze hem wat naar achteren. Ze spreidde uitnodigend haar benen. De spanning tussen hen beiden was nu haast te snijden. “Patty, ik wil dit niet. Niet zo en niet nu. Maak niet dezelfde fout als drie jaar geleden” fluisterde Paskal. “Ik wil het lieverd. Dit is anders dan drie jaar geleden. Dat was uit lust en bleek het helaas een beest te zijn. Nu is het uit liefde met de man waar ik van hou” zei ze zachtjes. Paskal zuchtte. Hoe vaak hadden ze dit niet geprobeerd de laatste drie jaar? Maar de gedachte dat hij haar kwijt kon raken als ze haar besluit door zou zetten leek hem geen keuze te laten.

Hij maakte zijn vinger nat en stak die heel langzaam en voorzichtig in haar poesje. Hij probeerde haar zo min mogelijk pijn te doen. Hij zag de angst in haar ogen en zag haar verkrampen. Haar nagels klauwden zich bijna panisch in het matras. Haar ademhaling stokte haar bijna in de keel. Hij was wel eens vaker met zijn vinger in haar geweest maar ze was er nooit aan toe gekomen om de volgende stap te zetten. Ze was steeds angstig geworden en dus waren ze nooit verder gegaan. Maar deze keer wilde ze hoe dan ook doorzetten. Ongeacht hoe pijnlijk het mentaal en fysiek voor haar zou kunnen zijn. Ze sloot haar ogen, haalde diep adem en vroeg of hij in haar wilde komen. Met bonzend hart en elke vezel van haar lijf zo strak als een snaar zette ze zich schrap voor –wat zij dacht- het pijnlijke moment waarop hij in haar zou komen. Ze kneep de matras bijna fijn alsof haar leven er van af hing. Het zweet brak haar aan alle kanten uit. Haar lichaam trilde van de spanning en de zenuwen gierden door haar lijf en maakten haar bijna misselijk. Ze wilde –nee ze moest- dit doorzetten! “Weet je het echt zeker?” vroeg Paskal.“Ja!” gilde ze. Haar stem brak en haar lip trilde van emotie. “Doe het nu! Snel!” gilde ze. Het was geen verzoek maar een bevel. Het klonk bijna smekend en het zweet brak haar uit door de beklemmende spanning. Voorzichtig liet Paskal zijn eikel langs haar spleetje glijden en zocht hij zorgvuldig naar haar opening. Het moest in één keer goed gaan wist hij. Trillend van opwinding gleed hij zo voorzichtig mogelijk bij haar naar binnen. Zo ver waren ze nog nooit geweest. Haar strakke bijna nog maagdelijke kutje gaf niet helemaal vanzelf mee dus Paskal moest iets harder duwen om bij haar binnen te kunnen komen. Ze slaakte een gil die hem deed schrikken. Hij wilde stoppen maar zij eiste huilend dat hij verder zou gaan. Maar tot haar verbazing zat hij al in haar. Ze had verwacht dat het pijn zou doen. Niet zoveel als drie jaar geleden maar toch wel gevoelig. Haar pijnlijke ervaring van drie jaar geleden had een blokkade in haar hoofd opgeworpen. Zij associeerde sex met pijn en angst. Niet met genot en liefde. Paskal begon nu langzaam en voorzichtig heen en weer te glijden in haar gleufje. Hij neukte haar zo voorzichtig mogelijk. Door de spanning had ze eerst nauwelijks door wat er gebeurde. Pas toen ze zich realiseerde dat het helemaal niet zeer deed en hij haar erg voorzichtig en liefdevol behandelde in plaats van als een beest in haar tekeer te gaan begon ze zich iets meer te ontspannen. Maar echt genieten van de sex kon ze nog niet. Haar hartslag ging wat omlaag en ze durfde nu ook voorzichtig haar ogen te openen. Ze zag de liefdevolle blik en het genot in Paskals ogen. Zo had zij hem nog nooit naar haar zien kijken. Voorzichtig begon ze zich steeds meer te ontspannen en probeerde ze nu ook van de sex te genieten. Tot haar opluchting viel het eigenlijk best mee. Er leek een loden last van haar schouders af te glijden. Hier had ze zo lang naar verlangd! Nu de spanning wat afnam begon ze het heel voorzichtig zelfs lekker te vinden. Paskal was bijna in extase. Hij kon bijna niet geloven dat dit werkelijk gebeurde. Hij had zo vaak van dit moment gedroomd. In het begin van hun relatie dacht hij dat ze gewoon tijd nodig zou hebben. Maar de laatste maanden kreeg hij steeds minder hoop dat Patty ooit over haar traumatische angst heen zou kunnen komen. Hij kwam met een kreet van genot in haar klaar. Zijn zaad vulde haar kutje. Het duurde even voordat Patty zich realiseerde wat er was gebeurd. Paskal liet zich langzaam uit haar glijden en kuste haar op haar mond. Hij omhelsde haar en vertelde dat hij van haar hield. Zo lagen ze samen even bij te komen van dit voor hen zo overweldigende moment. Het had maar een paar minuten geduurd en eigenlijk hadden ze niks bijzonders gedaan. Maar voor hen beiden was dit een zeer intiem en intens moment. Een keerpunt in hun relatie. De ban was eindelijk gebroken. Vanaf nu zou het alleen maar beter en fijner kunnen worden. Patty huilde van emotie. De tranen liepen over haar wangen. Net zoals drie jaar geleden. Maar ditmaal waren het geen tranen van pijn en angst. Ditmaal waren het tranen van liefde en geluk.