Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Animalsex-communitie Beheerder avonturen - deel 1

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Ik zat van de week te werken achter mijn computertje (uiteraard met MSN open op de achtergrond, kan tegenwoordig gelukkig met de huidige communicatietechnieken) toen er ineens een oproep voor een gesprek binnenkwam. Twee van de leden van de communitie waar ik recentelijk nog apart contact mee had gehad, zaten samen een afspraak te plannen om eens bij elkaar te komen voor een meeting.
De een was Hans, bezitter van een ervaren Rottweiler, de ander Henk, getrouwd met Lindsey. Niet alleen is Lindsey zijn vrouw maar tevens zijn sub, zijn onderdanige slavin die hij steeds verder probeert te onderrichten in het uitvoeren van al zijn, af en toe, perverse wensen. En laat Lindsey dat nou ook nog eens uitstekend bevallen, deze manier van opdrachten vervullen, sterker nog: ze geniet met volle teugen van elke seconde dat Henk en zijn vrienden haar behandelen als een slet, als een willoos ding dat elke opdracht zonder protesteren moet opvolgen.
Henk had dus het idee opgepakt, gestimuleerd uiteraard door wat hij zag en las op de animalsex-communitie, dat het eens tijd werd voor Lindsey om eens echt goed doorgeneukt te worden, en wel door een hond. Zij zagen mij on-line en opperden het idee dat het misschien voor mij wel leuk zou zijn om er bij te zijn. Natuurlijk omdat zij wisten dat ik daar ook wel op kick (waarom begin je anders zo’n communitie, niet) maar ook vanwege het feit dat Lindsey er ook op kickt om bekeken te worden, sterker nog : in haar achterhoofd hoopt ze er altijd weer op dat het hele spektakel uitmondt in een gigantische gangbang, waarbij ze door iedereen overal geneukt wordt, en uiteindelijk door iedereen ondergespoten wordt over haar hele lichaam.
Tegen zo’n uitnodiging kon ik natuurlijk geen nee zeggen, en wilde ik ook geen nee zeggen.
Maar na even verder gepraat te hebben met Henk hoorde ik van hem dat Lindsey op dat moment op stap was, naar de kermis met een vriendin. Laat ik nou toevallig ook in dat dorp moeten zijn enige uren later, dus stelde ik Henk voor, zullen we eens kijken of die slet van jou het al echt waard is om slet genoemd te worden. Hij was het er meteen mee eens, dus hij gaf haar de opdracht om op een bepaalde tijd bij het reuzenrad te staan, waar ze mij (ze had me nog nooit eerder gezien, wist alleen wat voor kleren ik aan zou hebben) zou ontmoeten.
De rest (wat ik met haar zou doen) moest ik zelf maar invullen.
Dus ik op de afgesproken tijd bij het reuzenrad, en zie daar een vrouw staan, zo mooi dat het mijn stoutste verwachtingen overtrof. En laat ze nou de kleding aanhebben zoals Henk had beschreven. Ik dacht dat ik droomde, zo’n mooie vrouw met zo’n perverse inslag, nee dat kan toch bijna niet. Maar ik moest het zeker weten dat dit dezelfde vrouw zou zijn die ik later door een hond geneukt zou zien worden.
Ze stond met haar gezicht naar het reuzenrad toe, dus ik besluip haar van achter, ga stil achter haar staan, en laat mijn hand onopvallend onder haar korte rokje glijden. Ik betast haar smalle ronde billen. Ik zie haar verstijven, maar geen woord van commentaar, geen blik van afkeur.
Ha heerlijk, ik heb schijnbaar de juiste slet herkend.
Langzaam draait ze zich half om, kijkt me aan, en zegt: “Van wie zijn die handen die mijn billen betasten?”
Ik zeg: “Ik ben Hanimal, ik ben hier in opdracht van je meester om je door te testen, en te controleren of je het waard bent om binnenkort door een hond geneukt te worden”.
Ik zie een spottende blik in haar ogen, die zoiets uitdrukt van “en dat ga jij bepalen”.
Dat bevalt me absoluut niet, dus knijp stevig in haar billen en grijp tussen haar benen door in haar kruis, haar kutje omklemmend met een samengetrokken hand.
Ik dwing haar naar voren het pak twee kaartjes voor het reuzenrad.
Toevallig is het net het eind van zijn rondgang, en snel dwing ik haar in een leeg karretje.
Het rad begint weer te draaien, Lindsey draait een kwartslag naar mijn richting, zet een been op het bankje zodat ik haar recht in haar kruis tegen haar slipje aankijk
“En jij gaat mij vertellen of ik met een hond ga neuken ja of nee” hoor ik haar zeggen.
Ze daagt me express uit, heb ik zo’n gevoel, nou dan kan ze het krijgen ook.
Ik buig me voorover, grijp met mijn hand naar het elastiek van haar slip en trek het naar voor en naar beneden. Ik kan de verleiding niet weerstaan om even snel te kijken en zie een kaal geschoren kutje en de glinstering van wat lijkt op een paar piercings in haar schaamlippen.
Ik kijk haar strak aan en zeg “ja dat bepaal ik”, en tegelijk laat ik mijn hand verder in haar slip schieten, ze vol bij haar al kut pakkend. Vol verbazing, maar ik laat het niet merken, schieten mijn vingers meteen tussen haar schaamlippen haar al natte en geopende kutje binnen. Zo nat is ze al. “Ha dit bevalt je wel geloof ik, niet” en zie haar mysterieus glimlachen als antwoord.
“Sta op, slet, en leun voorover”. Langzaam gaat ze staan, voorover buigend, haar handen op de rand van het karretje, haar billen naar mij toegewend. Ik trek haar string helemaal naar beneden tot hij over haar ranke schoentjes en hoge hakken glijdt en op de grond belandt.
Ik heb nu een mooi uitzicht over haar strakke smalle billen, haar samengeknepen kontgaatje, haar schaamlippen die open staan en haar ver geopende kutgat waar het geil bijna uitloopt, zo nat is ze.
Langzaam draait ze haar hoofd om, kijkt me spottend aan en zegt cynisch “en nu, meester?”.
Ik besluit meteen een eind aan haar uitdagende houding te maken, en leg 4 vingers voor de opening van haar kutje. Ik denk “wacht maar”. Meteen stoot ik mijn vingers diep in haar kutje, wat zonder problemen gaat. Ik stoot enige malen heen en weer en hoor haar kreunen.
Van genot? Verrassing? Of pijn? Ik trek mijn vingers terug, en samen met mijn duim bal ik ze tot een vuist. Ik stoot mijn vuist in een keer door tot ik diep in haat kut zit met mijn hele vuist.
“Aaargh” hoor ik haar zuchten. Ik kijk naar mijn vuist en haar kut en zie dat ik er kutgeil uitpers. Ik haal mijn vuist heen en weer en telkens als ik hem naar binnen stoot komt er meer geil uit haar kut. “Die slet is gewoon aan het spuiten” denk ik, en ik ga nog sneller met mijn vuist in haar kut heen en weer. Een waterval, een fontein, het ligt in een grote plas op de bodem van het karretje van het reuzenrad. Tot mijn grote schrik zie ik dat we bijna weer beneden zijn dus beveel ik haar om weer te gaan zitten (nadat ik mijn vuist uit haar kut getrokken heb natuurlijk).
Eenmaal beneden weer voorbij, rits ik mijn broek open, haal mijn lul tevoorschijn en zeg:
“Nu ik slet”. Snel buigt ze zich voorover en neemt mijn lul voor de helft in haar mond en begint te zuigen. Aardig, maar niet goed genoeg. Ik pak Lindsey bij der achterhoofd en dwing haar om nog meer van mijn lul in haar mond te nemen. Verschrikt kijkt ze me aan (ik kan het me voorstellen, want om 20 centimeter helemaal in je mond te krijgen moet je op een gegeven moment slikken) maar meedogenloos leg ik steeds meer druk op haar achterhoofd.
Ik voel dat ik bijna tegen haar keel aanzit, maar het zal toch nog een stukje verder moeten.
Ik besluit om ze even wat adempauze te geven, dus trek mijn lul maar half uit der mond.
Gelukkig is ze wel zo verstanding om verder te zuigen. Met haar handen trekt ze me intussen af terwijl het voorstuk van mijn lul in haar mond blijft zitten. Ze zuigt en likt en knabbelt.
Maar genoeg is genoeg. Ik pak Lindsey weer bij haar achterhoofd en druk ze langzaam maar vastberaden naar voor, haar mond steeds dieper over mijn lul. Ik voel weerstand, zie verschrikking in haar ogen, maar bleef doordrukken. Ze kan er niet onderuit. Ze is gedwongen om mijn lul in te slikken. Plots voel ik dat de weerstand minder wordt en met een ferme druk op haar achterhoofd voel ik haar lippen tegen mijn buik. Yes, gelukt, ze heeft hem helemaal ingeslikt. Haar ogen kijken angstig, ik voel haar tanden op de basis van mijn lul drukken en haar lippen tegen mijn buik en ballen. Langzaam trek ik een beetje terug, net voldoende om in haar keel te blijven maar wel bewegingsruimte te hebben. Ik begin haar zachtjes in haar keel te neuken. Ik voel de bewegingen van haar keelspieren aanspannen en weer ontspannen. De zachte druk op mijn eikel. Ik voel dat ik dit niet lang uit kan uithouden.
Ik trek mijn lul uit haar mond, en trek me verder af terwijl ik haar mond opendwing met mijn vingers. Ze begrijpt het en blijft met open mond en tong uitgestoken zitten. Deze aanblik wordt me teveel, in voel mijn ballen samenknijpen, het sperma door mijn lul vliegen om uiteindelijk in haar mond, over haar lippen, in haar gezicht te belanden.
Ze probeert het snel af te vegen voordat we weer beneden zijn maar ik zeg “nee, laat zitten, laat iedereen maar zien dat je net ondergespoten bent”. Ze gaat weer op het bankje naast me zitten, trekt haar slipje weer aan, en bekijkt me nu met toch een enigszins andere blik in haar ogen. Ik zeg “je hebt aardig je best gedaan, slet, ik denk dat ik het er wel mee eens ben dat je door een hond geneukt gaat worden, maar loop dalijk eerst maar naar mee buiten om alle omstanders het sperma op je gezicht te laten zien”.
Het moment dat we buiten het poortje stappen, zie ik inderdaad een aantal mensen zeer verbaasd naar Lindsey kijken, maar ook een aantal mensen glunderend (jaloers?) die van beneden af waarschijnlijk een gedeelte hebben kunnen volgen of zelf ingevuld hebben.
Om de hoek bied ik ze mijn zakdoek aan om zichzelf schoon te kunnen vegen (ok op zijn tijd kan ik best galant zijn) en na een hartelijke tongzoen laat ik ze achter en rijdt weer verder naar de plaats van mijn bestemming.

Het vervolg gaat over de vervolgafspraak waar Moon de hond een hoofdrol in speelt. Commentaar is altijd welkom.

Hanimal ([email protected])