Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Animalsex-communitie Beheerder avonturen - deel 2

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Twee dagen later

Na het voorgaande allemaal meegemaakt te hebben had ik goede hoop voor vanavond en wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Ik had zo’n gevoel dat ik goud in handen had; een rasechte slet, die alles wilde, en alles mee wilde maken.
Ik had intussen nog afgestemd met Hans of zijn hond Moon in topvorm was, omdat ik toch wel het een of ander verwachtte voor vanavond.
Op tijd van huis weggereden, kwam ik precies op tijd aan bij de locatie waar het festijn allemaal zou plaatsvinden. Toen ik aan kwam rijden zag ik net een auto de parkeerplaats op rijden. Ja, ik herkende Lindsey (uiteraard), maar nog twee mannen die de uit de auto stapten.
Ik parkeerde mijn auto erachter, stapte op ze af, kuste Lindsey en bleef afwachtend staan.
Een van de mannen komt op me af en zegt “Hai, ik ben Henk de man van Lindsey”. Ik schud hem de hand en complimenteer hem met zijn slet. De ander loopt op me af en zegt “Hoi, ik ben Kees de hoofdmeester van Lindsey”. Ik zeg “Hoi, ik ben Hanimal, de beheerder van lekkerzootje, een communitie die zich helemaal richt op sex met dieren”.
Op dat moment gaat de deur open, en komt een man met een rottweiler naar buiten.
“Hoi jongens, ik ben Hans en dit is Moon”. Moon heeft schijnbaar een goed oog voor lekkere brokken want hij loopt direkt af op Lindsey, en steekt zijn neus onder haar korte leren rokje.
(ik was nog vergeten te vertellen dat over dat korte leren rokje ze een soort hesje aanhad van metalen ringetjes waar je haar donkerverbrande huid heen kon zien, en haar tepeltjes die van voorspanning al door de ringetjes heen priemden).
Zij wijst Moon even af, en nadat die weer tot rust is gekomen gaan we met zijn allen de kamer binnen waar het allemaal staat te gebeuren.
Er staat een tafel en een paar stoelen. Henk en Kees gaan op de stoelen zitten, Lindsey gaat met haar billen tegen de tafel aanstaan, en ik besluit maar aan de andere kant van de tafel te gaan staan/half te zitten, tegen de rug van Lindsey aankijkend. Hans (al redelijk opgewonden schijnbaar) neemt zijn kans meteen waar en hurkt op zijn knieeen voor Lindsey. Moon ligt in een hoek, nieuwsgierig kijkend wat er allemaal gebeurt. Nou dat laat niet te raden over. Hans is Lindsey haar kutje gigantisch aan het verwennen, hij likt haar, zuigt aan haar clitje (ik hoor hem smakken), laat een paar vingers verdwijnen in haar kutje zodat ik alleen maar kan concluderen dat die slet zelfs geen slip aanhad toen ze aankwam.
Intussen kijkt Lindsey met een vermaakte blik in haar ogen naar beneden om te kijken wat er zich tussen haar benen allemaal afspeelt. Langzaam begint ze te kreunen dus het zal wel aangenaam zijn waar Hans allemaal mee bezig is. Maar ik wil toch iets meer zien als haar rug, dus loop om de tafel heen en zie waarom Lindsey aan het kreunen is. Hans heeft het geheim ook al ontdekt want ik zie zijn complete vuist in haar kut verdwijnen terwijl hij haar kittelaar aan het likken is. Met zijn andere hand is hij intussen bezig, zijn overhemd los te knopen, zijn broek proberen uit te trekken en bezig te blijven waar hij mee bezig is: Lindsey geweldig te vuistneuken met zijn andere hand, tot aan zijn pols zit hij in haar kut, haar lippen al wijd gespreid.
Op dat moment kijk ik naar de vloer en kan mijn ogen nauwelijks geloven. Daar ligt al zeker een liter vocht, het moet wel uit Lindsey haar kut gelopen zijn, want ik zie op het plafond nergens sporen van een lekkage. Lindsey staat nog steeds met haar billen geleund tegen de tafel en ik zie Henk en Kees goedkeurend kijken naar het tafereel dat zich voor hun ogen afspeelt. Zelfs Moon, de rottweiler, lijkt steeds meer interesse te tonen. Langzaam verheft hij zich op zijn zware poten, en terwijl hij zich schudt, zie ik al zijn lul tevoorschijnkomen uit de schacht. Hij loopt op Lindsey en Hans af, wringt zich tussen hen in, en begint de vloer schoon te likken van al het kutsap dat daar intussen ligt. Hans zijn gezicht glimt ook helemaal van al het sap. Hij stopt even met likken van Lindsey haar clit, trekt zijn vuist uit haar, en in no-time spuit het vocht uit Lindsey’s kut tegen zijn borst. Glimmende pareltjes glinsteren in zijn borsthaar. Lindsey trekt haar rokje verder naar boven, Moon ziet zijn kans schoon en wil wel eens kijken waar al dat heerlijke vocht vandaan schijnt te komen. Hij ruikt en snuffelt en heeft dan ineens blijkbaar toch de bron gevonden waar het vandaan komt. Zijn tong schiet uit zijn bek en likt het vocht direkt uit Lindsey haar kutje. Maar zelfs Moon kan het niet allemaal verwerken, het kutsap loopt langs zijn bek naar beneden en de plas op de vloer wordt nog steeds groter. Dat is niet het enige dat groter wordt. Iedereen ziet de lul van Moon onder zijn achterbenen groter en groter worden. Wow wat een formaat. Toch zeker 20 cm lang en zo dik als een pols.
Lindsey intussen krijgt waarschijnlijk kramp van het leunen, en gaat achterover liggen op de tafel, haar benen ver uit elkaar om maar niks te hoeven missen van de tong van Moon.
Ondanks dat ik het allemaal wel in detail wil zien, loop ik toch maar naar de andere kant van de tafel, waar ongeveer het hoofd van Lindsey ligt. Henk en Kees zijn intussen al bezig om te proberen het shirt van lindsey uit te trekken, hoe moeilijk ook , want ze blijft strak op haar rug liggen. Uiteindelijk lukt het en ligt ze met haar bovenlichaam ontbloot op tafel. Tegelijk gaan 3 paar handen richting haar borsten, haar tepels en haar buik. Ik buk me voorover, en neem een van Lindseys tepels in mijn mond. Langzaam zuig ik eraan en voel hem nog harder worden. Haar borsten zijn niet echt groot maar heerlijk vol en rechtopstaand, met als bekroning mooie rechtopstaande tepeltjes, die op dit moment keihard lijken.
Henk probeert op dat moment het rokje van Lindsey ook weg te trekken (dank voor de uitvinding van drukkers op rokjes, die Henk dan ook openklikt, en langzaam het rokje onder haar billen wegtrekt). Kompleet naakt ligt deze schoonheid nu op haar rug voor onze ogen, onze handen en monden haar overal betastend en likkend, terwijl haar kut door Moon gelikt wordt. Hans vindt echter dat hij tekort gedaan wordt en trekt Moon weer weg, waarna hij zelf de plaats van Moon weer inneemt. En uiteraard weer zijn volle vuist ineens tussen de lippen van Lindsey laat verdwijnen. Lindsey verkrampt en slaat met haar handen op tafel en probeert daar grip te krijgen om haar lichaam meer te spannen maar zelfs de tafel is zeiknat geworden van het vocht dat uit Lindsey haar kut stroomt.
Ik zie haar iets meer ontspannen, terwijl ik van boven af op haar naakte lichaam neerkijk.
Mijn lul ongeveer op hoogte van haar hoofd. Ik heb mijn kleren nog allemaal aan en schijnbaar bevalt haar dat niets. Ik zie haar handen uitreiken naar mijn broeksriem, die ze losmaakt. Alle knopen van mijn broek volgen. En achterover grijpend laat ze haar handen in mijn slip glijden om daar een keiharde lul van 20 cm aan te treffen.
Mijn handen even loslatend van haar borsten besluit ik om haar maar even mee te helpen, en trek al mijn kleren zelf maar even uit. Nu naakt boven haar gezicht staand, mijn lul maar een paar centimeter boven haar gezicht zwevend, ben ik benieuwd wat ze gaat doen. Daar hoef ik dus niet lang op te wachten. Met beide handen pakt ze mijn pik vast en trekt hem naar beneden naar haar mond toe. Ik voel haar kreunende geluiden als ze mijn lul tussen haar lippen steekt, en langzaam begint te zuigen terwijl Hans nog steeds zijn vuist in haar kut heen en weer beweegt.
Ik zie Henk intussen naar een tas lopen en daar een een soort van kunstvuist uithalen. Hij lijkt nog wel dikker als Hans zijn vuist, en pikzwart, van rubber. Hans begrijpt de boodschap en
doet een stapje terug terwijl Henk de dildo met grof geweld in Lindsey haar kut schuift en hard heen en weer begint te bewegen. Hans blijft er wel voor zitten om maar niets te hoeven en missen en wordt verrast met een gigantische spuitfontein. Het kutsap van Lindsey druipt van zijn gezicht, over zijn borst en over zijn lul naar beneden. Het is alsof je een kraan van de douche openzet. Kees kan het ook niet echt meer houden zo te zien; hij heeft zijn broek ook opengedaan en trekt aan zijn stijve lul. Als ik naar beneden kijk zie ik Lindsey met gesloten ogen en mijn lul in haar mond liggen te genieten. Langzaam pers ik mijn lul in en uit haar mond. Met twee handen houdt ze hem goed vast om er maar geen grip op te verliezen. Of misschien wel om hem tegen te houden maar er is niet echt ontkomen aan, ik pers hem steeds dieper en dieper. Ik neuk ze gewoon in haar mond, of ze het nou te diep vind gaan ja of nee.
Plots laat ze hem echter toch los, richt zich half op van tafel, en besluit andersom op haar buik te gaan liggen. Voor mij ok, omdat ik ze nu strakker bij haar hoofd kan pakken en terwijl ik voor haar sta, mijn lul weer diep in haar mond stop. Henk heeft de controle over die dikke zwarte dildo niet verloren en terwijl ze zich omdraait houdt hij de dildo diep in haar kut begraven. Als ze weer ligt begint hij opnieuw die dildo in en uit haar kut te bewegen.
Kees zo te zien is bijna op zijn hoogtepunt, en Lindsey op een of andere manier heeft het in de gaten. Ze laat mijn lul uit haar mond glippen, maakt een beweging richting Kees, en op het moment dat hij begint te spuiten, neemt ze zijn lul in haar mond, krachtige slikbewegingen makend zodat ze geen druppel hoeft te missen. Ze zuigt hem helemaal leeg. Hij ligt nog steeds onderuit gezakt in de stoel, met een tevreden glimlach op zijn gezicht nu. Langzaam richt Lindsey zich nu op, Henk trekt de dildo uit haar, Lindsey zakt door de knieën, en op haar knieen steunend wenkt ze Hans naar zich toe. Zijn lul, intussen iets slapper geworden, krijgt een behandeling om weer in optima forma stijf te worden. Lindsey zuigt hem zacht maar vastberaden naar binnen, terwijl ik haar andere hand naar mij zie wenken. Alsof ze wil zeggen kom erbij.
Dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Ik loop op hen af en presenteer Lindsey ook mijn lul.
Ze laat die van Hans uit haar mond glippen en zuigt mijn lul naar binnen. Ik voel haar tong kronkelen om mijn harde paal. Eventjes maar, want dan laat ze die van mij ook weer glippen om terug te gaan naar de lul van Hans en die weer helemaal op te zuigen.
Blijkbaar wil ze meer want ze trekt me bij mijn lul dichterbij, en terwijl ze de paal van Hans nog steeds in haar mond heeft, duwt ze mijn paal ook tegen haar lippen, maakt een hapbeweging, en ineens zitten de lul van zowel Hans als van mij in haar mond. De slet zuigt gewoon op 2 lullen tegelijk. Tis een vreemd gevoel, ik heb het nog niet zovaak meegemaakt een andere lul zo dicht bij de mijne, en zeker niet in de mond van een vrouw.
Maar wat ze allemaal doet deze geweldig geile slet, is miraceleus.
Toch blijkt het allemaal redelijk vermoeiend zo op de knieën te zitten en met 2 lullen tegelijk bezig te zijn, want ze staat op en gaat weer op tafel liggen, op haar rug met haar benen wijd gespreid zodat iedereen een ruime blik in haar openstaande kut met heerlijk gezwollen schaamlippen kan werpen.
Henk kan het niet meer aanzien, hij loopt op haar af, stopt zijn lul in een keer in haar openstaande gat en begint Lindsey te neuken alsof zijn leven er van af hangt. Lang duurt het niet of we horen hem kreunen, we gaan er maar vanuit dat hij Lindsey goed volspuit.
Aan de gelukzalige blik op het gezicht van Lindsey te zien hoeven we daar trouwens ook niet over te twijfelen. Een voldaan gevoel uitstralend, trekt ze haar benen op, naar elkaar toe, en gaat op haar zij liggen. Het lijkt wel of Kees daarop gewacht heeft, want op volle oorlogssterkte komt hij aangelopen, zijn weer stijve lul rechtvooruit priemend. En terwijl Lindsey nog bij ligt te komen op haar zij, steekt hij van achteraf zijn lul zo in haar voorgesmeerde kutje. Al snel wordt duidelijk waarom. Ik zie hem terugtrekken en iets naar achter richten. Hij zet de kop van zijn lul tegen het kontje van Lindsey. Ik zie een vertwijfelde blik in haar ogen, maar haar meester Kees is meedogenloos. Langzaam maar dwingend zie ik hem steeds harder drukken tegen het rozetje van Lindsey haar kontgaatje.
Waarschijnlijk beseft zij dat ze er toch niet onderuit kan, dus gelaten maar wel met haar ene hand de lul van Kees omklemmend om hem goed te richten en eventueel in te tomen, zie ik dat de eikel van Kees langzaam haar kringspier verwijdt. De hele eikel glijdt naar binnen. Lindsey heeft een enigszins verbeten trek op haar gezicht en haar lippen zijn gespannen. Kees daarentegen laat steeds meer van zijn lul in haar kontgaatje verdwijnen tot hij niet meer verder kan en zijn hele lul in haar kont begraven zit. Langzaam beweegt hij hem in en uit haar. Tot aan de eikel eruit, en dan weer tot aan zijn zak erin. Langzaam haar kont op zijn lul spietsend. We horen hem grommen, zijn lul is diep in haar kont begraven, hij maakt geen beweging meer. Ze krijgt de volle lading van Kees diep in haar kont gespoten. Kees trekt terug en van dichtbij kunnen we zien dat zowel haar kut als haar kont nu wijd openstaan. Beide gaten compleet uitgerekt.
Lindsey ligt uitgeteld op tafel, half voldaan. Maar de aanblik van allebei die wijdgeopende gaatjes grijpt Hans schijnbaar zo aan dat hij Lindsey aan haar benen naar de rand van de tafel trekt, haar benen omhoog trekkend zodat haar kontje net iets van de tafel komt, recht voor zijn gespannen staande lul, en al staande laat hij zijn lul diep tussen de schaamlippen van Lindsey verdwijnen. Veel meer is er niet voor nodig om Hans te laten exploderen. Een paar keer heen en weer is al genoeg, om zijn sap diep tot helemaal achter in het kutje van Lindsey te deponeren.
Intussen kijk ik om me heen. Ik mis natuurlijk een speler in het spel. Een gangbang is leuk, maar was het niet de bedoeling dat die slet geneukt zou gaan worden door een hond. Ik zie Moon op zijn gemak liggen in de hoek van de kamer, zijn ogen het spektakel volgend op te tafel. Maar ik zie dat het hem ook niet onberoerd laat, of is het de lucht van pure geilheid die als een deken in de kamer hangt. Ondanks dat het mijn hond niet is roep ik hem. “Kom, Moon, kom maar”. Hij staat op en komt op me afgelopen.. Ik sla met mijn vlakke hand op de natte kut van Lindsey wat een kletsend geluid maakt. Moon begrijpt de boodschap en loopt naar de tafel toe waar Lindsey nog steeds ruggelings met haar benen gespreid op ligt. Moon ruikt aan de bron van al het heerlijks, en laat zijn lange tong uitschieten, over de geopende schaamlippen van Lindsey, over haar gezwollen clitoris, en in haar gapende kutje.Moon sloebert alsof hij uit zijn bak staat te drinken. Lindsey zo onder de indruk van het gevoel op haar kutje, richt zich half op, op de ellebogen, en kijkt met schuine ogen van geilheid naar de hondentong die haar op dat moment zo aan het verwennen is. Moon steekt steeds meer van zijn tong in haar kutje, het lijkt wel alsof ze geneukt wordt door die lange ruwe tong. De bron is nog steeds niet opgedroogd schijnbaar want ik zie een mengsel van sperma en kutvocht langs de benen van Lindsey naar beneden lopen. Het lijkt erop alsof ze weer gaat spuiten zo krimpen haar spieren. Haar buik spant, ze gooit haar hoofd achterover en kreunend komt ze klaar, Moon bijna verdrinkend in de sappen die tussen haar schaamlippen uit lopen.
Hij kan het allemaal niet meer bijhouden en langzaam vormt zich weer een plas op de grond van al die sappen die Moon niet heeft kunnen oplikken.
Moon laat even het kutje van Lindsey met rust, en likt haar sap maar van de grond. Naar beneden kijkend ziet iedereen dat de lul van Moon intussen helemaal uit de schacht is gekomen. Er staat een lul onder om jaloers te worden. 20 cm en bijna zo dik als een pols. Zelfs de knop is goed zichtbaar tegen zijn behaarde lijf aan.
Lindsey nu toch ook wel erg nieuwsgierig geworden, klimt van de tafel af, zakt door haar knieën naast Moon en strekt een hand uit naar dat machtige gevaarte. Voorzichtig pakt ze hem beet, en laat haar hand over de hele lengte glijden terwijl ze haar andere hand op de rug van Moon houdt. Moon geeft geen kick, dus we nemen maar aan dat hij het op zijn minst niet erg vindt. Ze zakt nog iets verder door haar knieën zodat ze met haar gezicht onder de buik van Moon kan kijken. Ze rekt zich iets uit naar voren, en terwijl ze de hondenlul in haar hand langzaam naar haar gezicht toetrekt zie ik haar tong al uit haar mond komen. Zachtjes likt ze over het topje van Moon’s lul, dan steeds verder naar onder glijdend met haar tong. Weer terug helemaal naar boven. Lindsey opent haar mond maximaal en neemt voorzichtig de kop van de hondenlul in haar mond. Ze begint zachtjes te zuigen. Moon bevalt het wel blijkbaar want ik hoor hem zachtjes janken. Wat een fenominaal gezicht. Lindsey op haar knieën voor een hond, haar gezicht onder zijn buik, proberend zo veel mogelijk van die dikke, rode geaderde hondenlul in haar mond te krijgen. Steeds meer zuigt ze naar binnen. Steeds harder zuigt ze. Het kan eigenlijk nauwelijks, maar de lul van Moon wordt nog groter, en nog harder.
Lindsey wil nu duidelijk meer. Ze laat de lul uit haar mond schieten, en op haar knieën draait ze zich om, zodat haar billen naar Moon toe wijzen. Moon draait zich naar haar toe, en snuffelt aan wat hij ineens voor zijn ogen ziet. Alsof hij zeker wil weten dat ze nat genoeg is gaat zijn ruwe tong nog een paar keer over haar billen, tussen haar billen en tussen haar schaamlippen.
Dan springt hij op. Legt zijn voorpoten op Lindseys rug. Hij beweegt zijn onderlichaam naar voor. Zoekt met zijn lul een gaatje waar hij zijn dikke lul in kan persen. Hij vindt het niet snel.
Hij rijdt met zijn onderlichaam tegen Lindseys billen. Gelukkig is zij het behulpzame type en zakt zij iets verder door haar knieën waardoor haar billen iets meer naar achter gekromd meer toegang kunnen verlenen. Dat is de truc. In een beweging schuift Moon zijn lul in Lindseys afwachtende en weer hongerige kutje. “Aaaarrrggghhhhh” horen we haar uitschreeuwen, “hij zit erin, ik voel die grote hondenlul in mijn kut, ooooohhhh wow wat een gevoel”. Alsof dat de aanmoediging is voor Moon begint hij te rijden tegen Lindseys billen, zijn lul steeds dieper in haar kut persend. En een tempo, ongelooflijk. Lindsey schreeuwt nu “Ja Moon, doe het, vul me, neuk me, geef me die dikke hondenlul nog meer, dieper, aaarrrrrgggghhhh”.
Iedereen is behoorlijk onder de indruk van het gebeuren wat zich voor onze neus afspeelt en het genot dat Lindsey blijkbaar ondergaat. Ik waarschijnlijk nog het meest van allen, de rest was al eens klaargekomen, terwijl ik nog steeds met mijn volle zak stond. Uiteraard bleef ik eraan trekken om hem op sterkte te houden maar van de andere kant was dat nauwelijks nodig door het kijken naar het schouwspel voor me. Ik had wel zo’n gevoel van dit kan nooit meer lang duren, dus ik loop om naar de kant waar Lindseys hoofd zich bevindt. Ik pak haar bij de zijkanten van haar gezicht met beide handen, dwing haar mond open, en terwijl Moon zijn best doet om nog steeds meer hondenlul in haar kut te persen en haar te berijden in een waanzinnig tempo, dwing ik haar om mijn lul in haar mond te nemen.
Ik geef haar zelfs geen kans om te zuigen (wat ze wel probeert) maar begin ze meteen in haar mond te neuken, zo opgewonden ben ik. Terwijl ik in haar ogen kijk, zie ik ze ineens verdraaien, Moon staat stil en ik hoor Henk roepen “Shit de knop zit er ook in”. Ik wordt zo geil van het idee dat ze niet alleen de hele lul van Moon in haar kut heeft maar ook nog eens het hele dikke einde van die hondenlul (ongeveer zo groot als een tennisbal), dat ik me niet meer in kan houden en mijn sperma in dikke stralen in haar mond schiet. Gulzig probeert ze alles in te slikken wat haar redelijk lukt. Ik hou mijn lul in haar mond waar ze gebruik van maakt om de laatste restjes uit mijn lul te zuigen, als een baby met een speen. Van die korte hevige zuigjes. Moon geeft nog wat zachte stootjes want hij lijkt compleet vast te zitten. Ik hoor hem zacht janken. Maar voor Moon breekt ook het einde aan. Hoor hem steeds harder janken en grommen en iedereen beseft dat hij op dat moment de kut van Lindsey aan het volspuiten is. Ze laat mijn lul uit haar mond glippen en schreeuwt even hard als Moon jankt. Ze is helemaal gevuld met hondenlul dus het hondensperma moet haar kutje uitrekken als een ballon. Moet helemaal strak staan van binnen. Moon probeert zijn poten van Lindseys rug af te trekken en naar achter te kruipen, maar hij blijft aan Lindsey vastzitten. Uiteindelijk weet hij zich om te draaien zodat hij en Lindsey met de billen tegen elkaar aan zitten. Gelukkig duurt het niet lang voordat Moon’s lul wat slapper wordt en met een plop kan hij hem terugtrekken uit Lindsey’s vacuüm gezogen kut. Tegelijk dat Moon terugtrekt spuit zijn sperma vermengt met Lindsey’s sappen zeker een halve meter uit Lindseys kut. Voldaan zinkt Lindsey op de vloer en ligt helemaal uit te hijgen. Het lijkt alsof ze een marathon gelopen heeft, zo gaat haar ademhaling op en neer, ze lijkt helemaal uitgeput.
Kees duikt intussen onder de douche. Henk en ik proberen Lindsey op de been te helpen, wat hard nodig is, ze trilt helemaal van na-spanning. Als ze uiteindelijk weer op haar benen kan staan, en ze niet meer zo naar adem snakt, zegt ze “Tjonge, dat was geweldig, jongens hoe lekker een gangbang ook is, jullie kunnen met vier niet op tegen één Moon.” Uiteraard is dat vragen om een tegenbewijs dus al rap kwamen we overeen om het snel weer eens een keer over te doen. Of het ons lukt om Lindsey te overtuigen dat we minsten net zo goed zijn als één hond, zien we de volgende keer wel weer. Zoniet dan nemen we weer een of misschien zelfs wel twee honden erbij om haar dan maar optimaal te bevredigen.
Heb het er nog niet met haar en Henk en Kees over gehad hoe zij tegenover paarden staat. Zou ook wel eens keer leuk zijn. Kwa plaats en inzet weet ik zeker dat Lindsey het aankan. Mmmmhh, ja, leuk idee, maar dat bewaren we wel voor de volgende keer.

Ook hier weer commentaar zeer welkom