Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Anja doet mee

Dit is een verhaal uit de categorie Bisex.
Al eerder heb ik geschreven hoe Anja er achter was gekomen dat ik een seksrelatie met mijn vriend Stef onderhield. Omdat Anja en de vriendin van Stef al diverse signalen hadden opgepikt toen zij ons bewust betrapte namen zij de situatie goed op.
Anja wilde onze relatie niet stoppen en wilde me ook de ruimte geven om met Stef om te blijven gaan. Stef en zijn vriendin kwamen er onderling ook uit en sindsdien hoeven Stef en ik niet meer stiekem naar mogelijkheden te zoeken om van elkaar te genieten.
Hoewel Anja had aangegeven zich niet met onze dates te willen bemoeien is het laatst toch op een trio uitgedraaid. Anja zou met een paar vriendinnen de stad in gaan en ik had daarom met Stef afgesproken om bij mij thuis de avond door te brengen. Omdat Anja tijdens het sporten haar enkel verzwikte besloot ze ook thuis te blijven. Ze vond het geen probleem als Stef langs zou komen en hij mocht evengoed blijven slapen.
Anja zei me dat ze lekker voor ons zou koken en dat we daarna maar moesten aangeven als we wilden dat ze weg zou gaan. Tegen etenstijd kwam Stef en in eerste instantie reageerde hij teleurgesteld dat Anja ook thuis was. Dit trok snel bij toen hij in de keuken kwam en zag wat voor heerlijk eten we voorgeschoteld zouden krijgen.
Hoewel Stef en ik nu niet direct aan onze behoeftes toe gaven was het toch erg gezellig. Het was duidelijk anders dan met zijn tweeën want nu hielden wij onze kleding aan en zaten we vrijwel niet aan elkaar. Na het eten namen we plaats op de bank en keken gedrieën televisie. Tijdens een reclame blok zei Anja dat we ons niet bezwaard hoefde te voelen als we naar boven wilde gaan.
Stef ik lachten beide een beetje en zeiden dat we meestal hier in de woonkamer bezig waren. Anja zei dat we ons niet aan haar hoefde te storen en dat ze weg zou gaan als we dat vroegen of als ze onze bezigheden niet aan kon zien. Omdat Anja bleef zitten gebeurde er niets en er verstreek weer een uur. We dronken nog meer waardoor we allemaal een aangeschoten raakten. Opeens vroeg Anja of we met elkaar wilden gaan vrijen en of zij daar bij mocht blijven omdat het haar toch wel geil leek om eens 2 mannen te zien vrijen
Stef en ik keken elkaar aan. Stef zei dat dat goed was maar dat het wel raar zou zijn als Anja dan in haar kleding zou blijven zitten. Ik zette de verwarming 2 graden hoger en ging daarna naast Stef zitten. We bogen naar elkaar toe en begonnen te tongen en te strelen. Anja zat op het puntje van haar stoel en raakte zichtbaar opgewonden.
Voor zover mogelijk bleven Stef en ik tongen terwijl we elkaar uit ons shirt hielpen en daarna elkaars broek los maakte. Toen Stef voor me kwam staan trok ik zijn broek naar beneden waardoor hij met een gespannen slip voor me stond. Zijn pik stond strak in zijn broek en ik beet hem zachtjes door de stof heen. In trok zijn broek tussen zijn billen zodat het leek alsof hij een string aan had.
Terwijl ik Stef langzaam gek maakte hield ik Anja zo goed mogelijk in de gaten. Ze had nu een hand op haar borst liggen en kneep door de stof heen in haar tepels, Haar benen waren licht gespreid en de knoopjes van haar broek waren los. Hierop besloot ik Anja strak aan te kijken terwijl ik Stef zijn onderbroek naar beneden begon te stropen.
Zijn lekker pik met ontblote eikel sprong mij glimmend tegemoet. Op het moment dat ik aan zijn eikel begon te likken verdween Anja haar hand in haar slip. Toen Stef naakt was was ik aan de beurt om uitgekleed te worden. Ik trok Stef mee en we gingen dicht voor Anja staan. Stef zijn pik priemde tegen mijn buik terwijl we elkaar we begonnen te tongen. Net voordat Stef mij uit mijn broek zou helpen fluisterde ik in zijn oor dat we Anja gek gingen maak door een showtje aan haar te geven.
Stef pakte mijn hint goed, hij zakte langzaam likkend naar beneden. Ik bleef Anja ondertussen aankijken. Anja keek brutaal en geil terug terwijl ze haar hand in haar broekje liet verdwijnen. Aan de bewegingen in haar slipje kon ik dat ze haar klitje stimuleerde. Stef trok mijn broek naar beneden en dit was voor Anja voldoende reden om zich ook van al haar kleding te ontdoen.
Anja liet zich nu ook gaan, haar blik op ons gericht verwende ze zichzelf. Stef Pijpte mij terwijl hij een vinger in mijn anus stak. Ik bleef Anja zoveel mogelijk aankijken terwijl ik genoot van de verwennerijen door Stef. Opeens melde Anja dat ze mee wilde doen en zin had in een trio met ons.
Even later lag Anja languit op de bank, een been over de leuning en een been op de grond. Ik lag voorover met mijn gezicht bij haar gladde kut, mijn pik tegen de zijkant en mijn billen omhoog. Stef neukte mij lekker terwijl ik mijn best deed om Anja’s kut geconcentreerd te likken.
Stef nam mij stevig en voor hem werd de spanning al snel te veel. Op het moment dat hij terug trok kwam hij klaar zodat zijn zaad over mijn billen en rug spoot. Stef wreef met zijn slap wordende pik zijn geil over en tussen mijn billen terwijl een deel van mijn rug af op de bank druppelde. Ik Likte en vingerde Anja nu vol overgave. Het duurde niet lang voordat Anja werkelijk overliep en schokkend klaar kwam.
Terwijl Anja languit op de bank lag bij te komen pijpte Stef mij ook klaar en spoot ik mijn sperma in zijn mond. Stef slikte een deel door en gaf een deel aan mij terug tijdens een tongzoen welke hij me gaf toen ik weer stevig op mijn benen stond.
Hierna dronken we nog wat en daarna stapten we omstebeurt onder de douche. De volgende ochtend maakte Anja verse sinaasappelsap voor ons en aten we gedrieën ons ontbijt. Tijdens het ontbijt vertelde Anja dat dit wat haar betrof niet eenmalig zou zijn en dat ze het leuk zou vinden als Stef aan Margo wilde voorstellen om toch ook een keer met zijn vieren te gaan vrijen.
Reacties zijn altijd wel kom op [email protected]
En misschien leg ik nog een vervolg ervaring vast. Geschreven door: Eric