Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Anne En Carnaval

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Anne en de carnavalsvereniging!

Ik ben een vrouw (Kim) van 32 jaar en ben 2 jaar getrouwd met Ben. We kwamen laatst oude kennissen tegen Anne en Jos in de stad en werden uitgenodigd om een keer op de koffie te komen in Uden. We spraken af en we gingen goed gemutst in het weekend naar Anne en Jos. Ik had ze een tijd niet gesproken, maar kon mijn nog herinneren dat Jos en Anne een leuk stel waren met veel humor. Ik kon Anne al van school. Anne was een vrije meid en zag er goed uit. We hebben ongeveer de zelfde leeftijd. Mijn Ben is al 42 en ik weet dat Jos ook al aardig op leeftijd is. We hadden veel te bespreken en tegen etenstijd kwamen we op het onderwerp sex. Anne en Jos vertelde, dat de laatste tijd sexexperimenten aan het uit proberen waren.
Anne vertelde, : "dat ze wat meer spanning wilde en Jos gaf aan daar aan mee te werken. Hij kwam er achter dat mijn interesse niet meer zo naar hem gericht was.
We zijn eerst naar een parenclub geweest en daar ontmoette wij een stel mensen die elkaar thuis ontvingen. Met briefjes werden de wensen kenbaar gemaakt en daar kon een echtpaar zich op inschrijven via de mail. De andere paren wisten van elkaar wat de wensen waren. Alleen niet wie er op reageerde vertelde Anne."
Ik luisterde met open mond en vroeg wat er zoal was gebeurd. Jos schonk nog een rode wijn in en Anne vertelde, dat ze alles konden aanvoeren en dat werd uitgevoerd. Je wildste fantasieën komen uit. Ik keek Jos aan en hij knikte, ja ons leven staat op zijn kop en in vuur en vlam. En hoe is het met jullie. Nou zei ik, een beetje hetzelfde als jullie een paar maanden geleden. Anne vroeg aan mij of ik een keer zin had om mee te gaan. Ik keek Ben aan en ik zag dat hij aarzelde. Ik zei, toen maar ja tegen Anne. Ben ga je mee. Nee, ga jij eerst maar kijken of het wat is. Ik ben er nog niet aan toe. Ben weet dat ik af en toe vrij moet zijn. Meestal ga ik stappen met mijn vriendinnen, hij weet dat ik mij wel eens laat neuken. Hij wil het alleen niet weten en ik hou dat dan voor me. Veel beter voor een relatie.
Ik sprak 2 dagen later af met Anne en Jos. Ik moest mee gaan naar een kennis uit de club zei, Anne. Hij kan je alles vertellen en eventueel leren. Ik vroeg wat voor man het was. Anne zei, een oudere man met veel levenservaring en doet een beetje porno erbij.
Ik vond het wel spannend en voelde dat mij kale kutje begon te werken. Aangekomen in het plaatsje waar de man woonde werd ik in zijn huis neergezet door Anne. Er waren tien mannen in het huis en moesten mij keuren. Anne zei, tegen mij, dit zijn de heren van de carnavalsclub en zoeken dames voor de carnaval van dit jaar. De dames moeten gewillig zijn en doen wat de raad van 11 zegt. Ik keek Anne aan en zei, waarom ik. Jij ziet er gewoon geil uit Kim en ik zit er al bij. Ik wil graag dat jij je aansluit bij de club. Je moet wel wat testen onder gaan. Het zijn simpele testen, maar wel heel belangrijk voor de selectie.
Ik werd in de kamer neer gezeten Anne zei, dat ik moest doen wat de commissie wilde. De oudste man zei, dat mijn tieten moest ontbloten. Ik deed wat hij zei, en trok mijn zomer jurkje omlaag. Mooi zeiden ze in koor, mooie stevige tieten heb je Kim. Draai je om en laat je kont zien. Ik draaide mij om en bukte iets naar voren. Anne trok mijn rok omhoog en mijn ronde kontje kwam in volle glorie in hun zicht. Jezus, dat sletje is wel heel mooi Anne.
De heren wilde dat ik nog meer naar voren zou buigen om goed mijn nu al natte poesje te bewonderen. Hij glinstert jongens, het kutje is al nat van het sletje. Ik stond als een slet mijn lichaam te tonen. Ik vond het fijn en geil. Vinger je zelf en laat zien dat je het leuk vindt. Ik kwam al vingert klaar voor de mannen. En ik zag Sanne in het midden zitten van de mannen en ze klapte. Goed zo Kim jij bent een kanjer.
De mannen vroegen om bij hun te komen en de mannen gingen mijn lichaam overal strelen. Vingers gingen uit mijn kut en ik moest hun vingers aflikken..Anne zat er tussen en vroeg aan mij of ik wel eens in mijn kleine kontje geneukt was. Ik heb namelijk een smal figuur en een klein kontje. Ik zei, dat ik daar nooit in geneukt was. Anne gaf daarop meteen een sein, we gaan Kim neuken in haar kont als inwijding jongens. Iets wat ze nog nooit gedaan heeft moet goed zijn. Ik wilde weigeren en Anne kwam bij mij staan. Anne, fluisterde in mijn oor, laat je maar gaan. Er is niemand bij en als je het niet meer wilt, stop je gewoon. Ik wil graag dat jij het laat doen. Die gasten doen niet anders, ze hebben veel meer vrouwen ontgroent. Laat het over je heen gaan, zei, Anne.
Ik werd vast gepakt door Anne en schreeuwde door de kamer:, Laat je neuken door 3 man en de inwijding is voltooid.
Ik keerde mijn kont naar de mannen en werd gelikt en bevoelt. Ik vond het geil, maar ook lekker. Ik wilde een lul in mijn kut en later ook in mijn kont. De mannen stopte vibrators in mijn kut en vonden het fantastisch. Ouwe geile bokken in een club en die Anne had ze allemaal al een keer in haar lichaam gevoelt. Mijn armen werden vast gebonden met een touw en ik werd tegen de muur gezet. Mijn kont achteruit en ik kreeg de 1e lul tegen mij kont geduwd. Ik hoorde Anne roepen, jongens niet in haar kut. Meteen in haar kont, maak maar nat met de kutsappen. Je moet inwijdingssletten neuken in hun reet, dat is de afspraak. Kut is voor dildo's. De grootste man hield zijn lul voor mijn nauwe gaatje en drukte langzaam door, Ik voelde mijn kontje open gaan, ik kon de piemel makkelijk hebben. Kijk zei, Anne ze kan veel meer hebben deze vieze vuile slet. Ik herkende Anne niet meer, ze ging helemaal op in het spel. en vond het prachtig hoe ik verkracht werd op haar bevel. Ik moet eerlijk bekennen, dat ik het zo geil vond, dat ik 2 keer klaar was gekomen op het moment dat ik in mijn kont werd genomen. Mijn man heeft mij daar nooit genomen. Vroeger had ik een vriendje die wilde altijd in mijn kont. Ik vond het zo geil en kreunde hard in de kamer. Ik hoorde Anne vaag roepen ze geniet jongens. Ik stond met mijn kont naar achteren en kon niet zien wat er gebeurde, maar ik voelde de lul uit mijn kont komen en de volgende zette zijn lul tegen mijn gaatje. Dat liep soepel; als snel ramde de man zijn pik in en uit. Ik werd hard aan mijn tepels getrokken, ik voelde mij een echte slet. Genomen bij een paar kneusen voor de carnavalclub. De spanning die ik had viel van mij af en wilde nu gewoon geneukt worden. Ik kwam nog ene keer klaar en werd in mijn kont gespoten. De missie is bijna voltooid hoorde ik Anne zeggen, Ik kreeg de laatst lul in mijn kont, dit was de grootste tot nu toe. Ik dacht dat er geen eind aan kwam. Langzaam werd ik geneukt en Anne stond achter me en voelde met haar zachte handen aan mijn tieten. Lekker, he, Kim, zo voel ik mij ook altijd als we bezoekjes doen.
Ik hoorde het wel, maar kon efef niks. Ik voelde genot en ruige handen op mijn kont de man haalde zijn lul in en uit en kwam ook klaar in mijn kont en haalde zijn zwans eruit. Goed zo Kim, zei Anne. Heren wat vonden jullie ervan, goed of afgekeurd.
De mannen zeiden in koor, goedgekeurd". Anne zei, Join de Club schatje.
Ik werd losgemaakt en stond naakt in de kamer voor de mannen. Kim je krijgt nu een bijnaam van de club. Zo wordt je ook opgeroepen via je mail, met je bijnaam. Heren, wat wordt het?
Het moest een naam worden die niet opviel de oproepen gingen in code vorm, zo hadden ook alle plaatsten een nummer. Ik kreeg de naam, code kk, stond voor klein kontje.
De mannen gaven mij een zoen en ik vertrok met Anne. Ik vond het knap dat de anderen mijn niet hebben geneukt zei ik. Anne zei, dat het niet mag bij een inwijding. Ik bepaal hoeveel keer en waar, daarna is het klaar. Hoe vond je het. Ik vond het zo geil, zei ik. Anne knikte, Kim ik kon het ook niet geloven dat ik het lekker zou vinden, maar iedere keer door de spanning heb ik een fantastische dag.
Ik werd thuis gebracht door Anne en ben mijn man vroeg hoe het was geweest. Ben ik moet je eerlijk bekennen ik vond het geweldig. Ik moest naakt in de kamer staan en mij laten bewonderen door de mannen en Anne. Als ik verder wilde moest ik mij laten vast binden en laten betasten door 3 mannen. Ben keek mij aan en zei, en toen. Ik werd goed gekeurd door de vereniging en mag lid worden van de club. Ben keek mij aan en zei, is het ook wat voor mij. Samen kunnen we veel lol hebben denk ik. Naakte vrouwen Ben, daar ben je gek op. Als ze een feest hebben komt iedereen samen en worden er leuke party's gehouden volgens Anne.
De volgende dag keek ik in mijn mail en de code stond in mijn mail. Ik kreeg de opdracht om te bellen naar een nummer. Ik kreeg Kees. Kees ik moest bellen en code kk door geven.
Kees zei, direct jij bent klein kontje. Ik zei, aarzelend ja. Kees vertelde mij dat ik donderdag moest komen naar een herberg in net Buiten Eindhoven. Wij willen dat je alleen komt en de opdracht is dat je geschoren en met Chinese balletjes naar ons toe komt. Deze balletjes moet je kopen in de Eroticashop, uit die plaats. Zonder dat ik wat terug kon zeggen hing Kees op. Ik stond te trillen en wist nu al dat ik het ging doen.
Donderdag stapte ik de deur uit met een goed gevoel. Ik wist dat ik geneukt ging worden en ik had me voorgenomen om helemaal mee te gaan met de club mensen.
Ik reed naar de sexshop en werd ontvangen door een man van middelbare leeftijd. Zo jij bent kk, Ik aarzelde en zei ja. Ik heb wat voor je. Ik kreeg de balletjes en moest ze onder zijn ogen in brengen. Laat het slipje maar hier zei, de man. Ik bracht de balletjes in en genoot nu al. De man begon mij te streken en hield mij van achteren vast, streelde mijn lichaam en pakte mijn tieten vast. Jij bent echt een lekker vrouwtje KK. Ik zou je wel willen neuken tussen de sexartikelen. Ik had me zo laten neuken, maar ik moest naar de afgesproken plaats van de man. Je moet niet te laat komen, anders sturen ze naar huis. Ik kwam aan rijden bij de herberg en zag Anne naakt buiten staan. Zij stond tussen twee grote negers en groette mij. Anne begroette mij en zei, dit wordt de dag van je leven Kim. Anne hield de pikken van de negers vast en liep met mij mee naar binnen.
Binnen werd mijn jurk van mijn lichaam gescheurd door de man van de sexshop. Ik stond echt als een soort neukslet in de herberg. Ik zag overal mensen, vrouwen en mannen met maskers op. Ik hoorde Anne zeggen, kijk om je heen en laat je gaan. Alles mag niets moet, geniet van de dag lieve Kim. Ik liep door de zaal en zag verschillende koppeltjes neuken, maar ook wisselen. Bij de bar werd ik hard gepakt en van achteren geneukt door een man met een apenmasker, ik liet alles toe en dat zagen de mensen. Ze wil geneukt worden jongens hoorde ik Anne schreeuwen. De man in het apenpak nam mij mee naar het podium. De muziek ging uit en er stonden nog twee dames op het podium. Heren en dames, we hebben 3 nieuwe leden in de club, deze blonde slet in kk, naast haar staat ss en FG, ss stond voor sperma slikkertje en FG voor fuckeble girl. We werden betast door de man in het apenpak. Ik voelde mij echet op mijn best, naakt voor zeker 50 mensen in een grote zaal. Deze sletjes gaan vandaag ingewijd worden in onze vereniging. Iedereen weet wat hem te doen staat, laat de dames genieten van onze club, met als doel dat ze volgende keer hier zelf in de zaal staan bij nieuwe leden. Ik kwam er al snel achter dat de dames in de club uitmaakte wat wij moesten doen. We werden naar de bar geleid en kregen drinken. Zo dames drink even, want het enige wat je hierna nog krijg is lul en sperma. Deze club is gespecialiseerd in het delen van elkaar. Kim ik hoorde van Anne, dat de inwijding makkelijk ging. Ik wil je daarom voorstellen aan Roy en Stewart. De 2 negers van Anne zag ik. Roy en Stewart gaan jou alvast even klaar maken. Ik werd neer gezet in de herberg en kreeg een lul in mijn kut en mond. Iedereen keek naar me, het was zo geil. Ongelooflijk dacht ik, neuken en pijpen met anderen, ik vond het geweldig.
Ik genoot van de twee zwarte lullen en keek in het rond. Ik zag de anderen ook neuken, pijpen, het was 1 grote orgie in de herberg. Het was zo'n geil gezicht, ik had er wel eens een pornofilm van gezien, maar dit was veel geiler. Ik zag Anne verderop een ouwe lul pijpen en vond het geweldig. Ik kreeg al gauw het eerste sperma in mijn kut van Stewart. Hij kwam kreunend klaar en Roy kwam vlak daarna klaar in mijn mond. Ik wilde het uitspugen maar Roy hield mijn keel vast en drukte door. Ik moest wel slikken, een heerlijk slaafs gevoel gaf dat. Ik liep de zaak in en werd bijna aangerand door een man. Hij pakte mij vast en begon mij te zoenen, ik voelde zijn dikke lul tegen mijn kut slaan. Ik draaide mij om en zei, neuk mij maar van achteren kan ik effe rond kijken. Onder het neuken zag ik veel vrouwen met 2 mannen, dat was kennelijk een gewoonte. Er bleven vrouwen over, die maar met elkaar stonden te tongen en te vingeren. De geile vent achter me, kwam binnen 3 minuten klaar en spoot mijn hele kut vol en liep zonder mij te bedanken weg. Vuile lul.
Ik liep naar Anne toe en zij pijpte een paar mannen gelijk. Ik ging naast haar zitten op mijn knieën om haar even te helpen. Anne keek mij al pijpend aan en probeerde wat te zeggen, ze zei, Kim ik ben zo blij met je. Iedereen vindt je geil ik ben in aanzien gestegen in de club.
Op dat moment kreeg in een lading sperma in mijn mond, ik pakte het hoofd van Anne en spuugde het sperma bij haar in haar mond. Ik zei, vuile geile slet, dit is wat je de hele dag moet eten, sperma, sperma en kutten. Ik vond het zo geil om te zeggen, neuken, pijpen, beffen, ik voelde mij daar heel goed bij. Zeker als ik ook nog kon zeggen, ik ben een vuile geile slet, ik wil sperma. Ik kreeg weer een lul in mijn bek geduwd en ik voelde dat mijn kleine kontje bevoeld werd. Ik kreeg van achteren een lul in mijn kut geduwd. Anne keek om, heren ze wil haar kont geneukt worden, ze heet niet voor niks KK, neuk haar in haar kontje jongens, hard en lang. Deze slet wil niets anders. Ik kreeg een hele lange lul in mijn kontje, ik voelde zijn hele lul glijden. Heerlijk vond ik het, ik zoog nog harder aan pikken. Ik had inmiddels met Anne zeker 7 pikken voor ons hangen. Lul na lul kregen wij te verwerken.
Anne stond op en liep weg, ze kam terug met een camera. Kim, ik wil dat je nu door zoveel mogelijk mannen geneukt gaat worden. Alleen mannen met maskers en jij doet een soort oog masker voor. Anne ging naast me staan en er kwamen andere mannen aan lopen.
De eerste ging liggen en ging boven op zijn enorm grote lul zitten, ik kreeg van achteren de zwarte lul van Roy in mijn kontje. Van voren kreeg ik 3 lullen aangeboden. Ik nam er twee in mijn hand en begon ze te trekken. Ik keen Anne aan met alles in mijn lichaam en handen. De lul in mijn mond werd ook nog gewisseld door een grote lul met een paarse eikel erop. Het was zo geil en Anne stond te schreeuwen van blijdschap, Dit is geweldig Kim, jij bent helemaal door de selectie heen. Elke vrouw in deze zaal staat op deze band en hebben allemaal hetzelfde moeten doen als jou. je wordt nu 10 minuten verkracht door de mannen en daarna gaan we afbouwen. De mannen roste hun lullen in mijn lichaam. Ik werd geslagen met hun pikken tegen mijn hoofd. Ik voelde mij zo'n hoer op dat moment, maar toch anders met het masker voor. Het was net of ik anoniem op een sexfeest was. Ik voelde mij een gore slet, die genoot van alles. Ik werd alleen maar geneukt en kon bijna niet bewegen met mijn lichaam van de lullen en mannen. Op het laatste spoot iedereen over mijn hoofd en lichaam. Ik zag dat ik helemaal wit van het sperma was. Anne keek mij aan en riep het sperma sletje. SS werk aan de winkel op slurpen het sperma, tot ze helemaal schoon is.
Nou snapte ik het ze hadden voor elk onderwerk een vrouw aangesteld. Ik genoot van het likken van ss. Ze likte mij helemaal schoon en we kregen nog even wat te eten op het eind van de avond. Dames en heren het was weer fantastisch, tot de volgende keer.
Ik hoop dat de nieuwe leden genoten hebben, we zien het de volgende keer wel of ze er zijn. Geen verplichtingen dames.