Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Anne en Femke

Dit is een verhaal uit de categorie Lesbisch.
Het was een zwoele zomeravond en mijn vriendin Femke bleef bij mij logeren. We hadden wat films gehuurd waar we behoorlijk geil van werden. Toen vroeg Femke aan mij: Heb jij wel een keer gemasturbeerd? Ik werd behoorlijk rood want ik had al wat ervaring. Ja.... antwoordde ik verlegen, jij ook? Na een lang gesprek bleek dat ook Femke wel eens met haar klitje aan de gang ging. Door dit gesprek, wat steeds persoonlijker werd, werden we steeds geiler. Na een tijdje vroeg Femke of we niet een keer wat samen konden proberen. Ik werd zo heet en geil dat ik langzaam mijn truitje uit begon te trekken. Femke deed hetzelfde en ik begon langzaam haar borsten te strelen. Ze kreunde zacht. Ik daalde met mijn hand af naar beneden en voelde daar een behoorlijk opgezwollen klit. Ik begon er over heen te strelen. Femke liet zich op de bank zakken en begon harder te kreunen. Ik voelde dat ze klaar ging komen. Nog niet dacht ik, ik zakte met mij hoofd naar beneden en ging met mijn tong tussen de roze lipjes van Femke die maar door kreunde en aan het schokken van haar lichaam voelde ik dat ze klaar ging komen. Ik begon harder te likken en ze kwam. Jaaaaa! Ik kommmmmm.... Ik likte al het sap dat uit haar geile kutje kwam op. Nu ben jij aan de beurt zei ze. En ze liep weg en rommelde wat in haar tas. Ik keek verbaast op want of ze op dit heerlijke spel had gerekend kwam ze terug met wat een dildo bleek te zijn. Ik kreunde al bij het vooruitzicht. Femke kwam naast me zitten en trok mijn slipje uit. Ze deed de dildo in haar eigen mond en ging met een vinger mijn klitje bewerken. Femke zag er supergeil uit met die dildo in haar mond en ik begon te hijgen. Ze haalde de vochtig geworden dildo uit haar mond en schoof hem tergend langzaam bij mij naar binnen. Ah, wat was dat lekker. Harder hijgde ik. Ze ging steeds harder en ging als een wilde tekeer. Ik voelde een warm gevoel van binnen, ik ging klaarkomen. Ik schreeuwde het uit zo lekker was het nog nooit geweest en ik bleef maar klaarkomen en Femke bleef maar doorstoten met de dildo in mijn strakke kutje. Ze haalde de dildo uit mijn kutje en begon hem af te likken... Nadat we bij waren gekomen, vielen we naast elkaar in slaap. Zo lekker was het nog nooit geweest.


Midden in de nacht werd ik wakker van een gerucht en zag nog net hoe Femke aan het vingeren was en een geweldig orgasme kreeg.

Ik deed net of ik nog sliep om haar niet te laten schrikken. Ik moest glimlachen en mijn hand verdween in mijn slipje...

Hoe dit verder afloopt? In je stoutste dromen beleef je het zelf.....