Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


anne en liesje

Dit is een verhaal uit de categorie Lesbisch.
Het volgende is me een aantal maanden geleden overkomen.

Ik stond naast haar voor de groentekraam en ze bestelde twee kilo Granny Smith. Toen ze haar portemonnee liet vallen wees ik haar daarop en keek in haar mooie bruine ogen. Het was alsof een schok door mijn lichaam ging en toen ze in de richting van de viskraam liep, keek ik haar met weemoed na tot de dame van de groentekraam mij verzocht af te rekenen. Verdwaasd betaalde ik en volledig overdonderd en in de war liep ik over de markt en zocht haar. Maar helaas, ze was niet meer te vinden en teleurgesteld ging ik naar huis.

Die avond kon ik de slaap niet vatten, ik zag telkens haar mooie ogen en dat fantastische lichaam, die blik, die intieme geile blik, ik raakte er opgewonden van. De dagen er na kon ik mijn draai op het werk niet vinden, ik zat dromend voor me uit te kijken, was lusteloos en vergaderingen gingen als een droombeeld aan me voorbij. Tot mijn beste collega opmerkte dat ik verliefd was. Tja, vrouwen weten altijd zo goed alles aan te voelen als het om emoties gaat maar het was bij mezelf nog niet opgekomen. Ik was verliefd, alleen wist ik niet op wie en wist zij het ook niet!

De volgende marktdag liep ik opgewonden tussen de kramen door in de hoop haar te vinden. Dit begon het marktpersoneel ook al op te vallen en ik schaamde me voor dit infantiele gedrag en besloot een kopje koffie te gaan drinken op het terras. Terwijl de koffie geserveerd werd, lette ik scherp op de mensenmassa in de hoop een glimp van het meisje op te vangen. Net toen ik besloot het op te geven, liep ze van de viskraam naar de groentekraam en in mijn enthousiasme rende ik het terras af om haar aan te spreken. Maar, stomkop dat ik was, was ik vergeten te betalen en werd aangehouden door de serveerster. Ik verontschuldigde mij, gaf haar een flinke fooi in de hoop dat ze het daarbij zou laten. Maar dat deed ze niet en ik werd verzocht mee naar binnen te gaan. Nadat ik de situatie had uitgelegd aan de eigenaar, die zeer begripvol was, kon ik gaan, een illusie armer en mijn geheime liefde kwijt. Teleurgesteld liep ik de markt over en zette mijn boodschappen in de auto. Toen ik het portier opende, werd ik op de schouders getikt en keek geschrokken om. Mijn hart sloeg over en mijn ademhaling stokte: daar stond ze achter mij!

“Hoi, zoek je mij?”

Ik kon geen woord uitbrengen en de seconden dat dat duurde leken wel uren. Met een blozend gezicht knikte ik en keek haar weer in haar mooie ogen.

“Ik had het vorige week al in de gaten, dat je me zocht.”

Mijn “oh” kwam er waarschijnlijk te nonchalant uit en voor haar was die reactie kennelijk te teleurstellend.

“Ik heb jou namelijk ook gezocht. Hoi, ik ben Anne.”

Ik was totaal verbaasd, dacht ik dat ik naar haar op zoek was, was zij ook naar mij op zoek. Ik stelde me voor, gaf haar mijn hand, en haar huid voelde aan als een perzik. Haar aanraking zorgde ervoor dat ik het warm kreeg en die zorgde voor een warme deken om mijn lichaam. Bovendien voelde ik hoe mijn slipje vochtig werd.

“Hoi Anne, leuk met je kennis te maken.”

Tja, daar stonden we, ik wist even niet wat ik moest zeggen, ik was met stomheid geslagen. Haar lichaam zag er fantastisch uit, ze was een echte godin, een godin van de liefde, mijn liefde!

“Lies, waar zullen we het doen?”

Ik kreeg het steeds warmer en ik stelde voor dat ze met mij mee ging. Zwijgend zaten we in de auto en uit mijn ooghoeken zag ik hoe haar korte jurkje steeds opwaaide en haar dijen ontwaarde. Af en toe zag ik een stukje van haar zwarte string. Haar torso was ook fantastisch, ze had een mooie jurk met inkijk aan en als ze bewoog zag ik een deel van haar mooi gevormde borsten. Aangezien ze geen BH droeg, zag ik af en toe haar tepel. Mijn slipje begon behoorlijk vochtig te worden en ik besloot te stoppen bij een picknik plaats, langs de A-50. We liepen hand in hand maar zwijgend het aangrenzende bos in en bij een open plek lieten we ons in het gras vallen. Ik wilde wat zeggen, maar ze hield haar wijsvinger voor haar mond waarna ze mijn jurkje uittrok. Voorzichtig trok ze ook mijn string uit en ik zat naakt voor haar, terwijl zij nog gekleed was. Ze boog zich over mij heen en begon me innig te zoenen terwijl haar handen mijn borsten begonnen te masseren. Ik was zo vurig en zocht naarstig met mijn handen naar een opening in haar kleding en net dat ik deze gevonden had, voelde ik hoe haar vingers mijn kutje betraden en mij begonnen te neuken. Aangezien ik al zo opgewonden was, kwam ik binnen enkele tellen heftig klaar en liet me in het gras achterover zakken. Ze ontdeed zich ook van haar kleren en reikte mij de hand. Samen liepen we het bos en na enkele meters kwamen we bij een klein vennetje. Hand in hand liepen we tot onze knieën in het water waarna we ons in het lekkere warme water lieten zakken. Met onze onderlichamen in het water en half op het droge begonnen we weer te vrijen, waarbij ik het initiatief overnam. Haar borsten waren geweldig en haar tepels waren hard als spenen en het was een genot er op te zuigen en haar zien te genieten. Mijn bovenbeen schuurde langs haar kutje en ik voelde haar warme vocht langs mijn benen druipen en door haar bewegingen kietelden kleine golfjes water tegen mijn kutje waardoor ik nog heter en geiler werd en het tempo opvoerde. Anne draaide mij op de rug en ging op mijn buik zitten met haar kutje naar mij toe. Ik drukte zachtjes mijn vingers in haar vochtige holletje en terwijl zij mijn borsten en tepels masseerde, neukte ik haar lekkere kutje. Op een gegeven moment voelde ik hoe haar kutspieren samentrokken en heftig kwam ze klaar. Ze keek me ondeugend aan en zei dat ze nog een verrassing voor me had. Voordat ik me kon afvragen wat dit zou zijn, voelde ik mijn buik warm worden en ik zag hoe ze met een ondeugende en geile blik over mijn buik plaste. Het voelde alsof mijn hele lichaam verwarmd werd, ze ging van me af en begon mijn kutje uit te likken. Alleen de gedachte aan haar plassen, deed me zo opwinden dat ik twee keer vlot achter elkaar zeer heftig klaar kwam, de tweede keer zelfs zo heftig, dat ik even van de wereld af was. Daarna stonden we op en lieten ons in het zonnetje drogen. De zon, die getuige was van ons avontuurtje.

Helaas heb ik Anne daarna nooit meer gezien, ik ben erg benieuwd wat er van haar geworden is. Misschien als ze dit leest……..

Lies