Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Anneke - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Ik had Gert, mijn man, nog niets verteld over het geile avontuur wat ik met onze buurjongen had gehad. Dat kwam omdat er veel lunchers in het café waren en het gelijk weer van jetje moest. Toen we die avond afgesloten hadden zei Gert; “Goh Anneke. Is er iets aan de hand? Je loopt de hele dag al met een grote smile op je gezicht” Ik zei; “Dit ga je nooit geloven! Weet je met wie ik vanmorgen sex heb gehad?” “Met niemand” zei Gert. “Je bent de hele dag thuis geweest, dus het is eigenlijk niet mogelijk dat jij sex met iemand hebt gehad.”

“Toch wel” hielp ik hem uit de droom. Ik heb vanmorgen een beurt gehad van Hans van de overkant!” “Van het tankstation?” zei Gert. “Ken jij nog een andere dan?”vroeg ik gevat. “Hoe was het? Kon hij er al wat van?” “Het was ongelooflijk!” vertelde ik geheel naar waarheid. Nadat ik hem alles had verteld waren we alle twee zo bloedgeil dat we in no time lagen te neuken. Hij trok mijn truitje over mijn hoofd en lepelde mijn borsten een voor een uit mijn BH. Hij zoog aan mijn grote tepels en ik voelde het kutvocht zich al naar de uitgang begeven. “O, heerlijk is dit, Gert! Ga door!” Onder mijn rok voelde ik hoe zijn vingers zich langs het boord van mijn slip aan mijn lange en nu ook natte, schaamlippen trok. We tongden als een stel oververhitte tieners. In een mum van tijd lagen we naakt op de bank en ik zoog aan zijn al halfstijve lul. Gert liet zich niet onbetuigd en likte met lange halen aan mijn kut en kont. Hij zoog zich ineens vast aan mijn kittelaar en ik voelde een heerlijk orgasme opborrelen. “Nee, wacht!” riep ik hees. Ik wilde nog niet klaar komen. Ik liet zijn stamper, die inmiddels op oorlogssterkte was tussen mijn schaamlippen door naar binnen glijden. Oeh, heerlijk! Ik reed, zittend op Gert, een rustig tempo en Gert kneedde mijn grote borsten. Het tempo ging omhoog en dat was teveel voor ons beiden. Met een langgerekt Jaaah kwam Gert en op het zelfde moment kwam ik ook. Heerlijk was dat. Nadat ik zijn lul nog even schoon gelikt had lagen we hijgend naast elkaar. Om jullie een idee te geven hoe ik er uit zie kun je even kijken op http://xhamster.com/movies/33677/matures_huge_cunt.html. Gewoon even kopieren en plakken.

“Je kutje is vandaag goed gebruikt.” zei Gert. “Daar heb ik hem ook voor.” antwoordde ik. Daar gaf hij me weer gelijk in. “Kunnen we niet iets opzetten dat ik toevallig binnenkom als jij met Hans aan het rotzooien bent?” vroeg Gert. Ik had ons beiden een glas wijn ingeschonken en zei “Hm, daar moeten we maar even over nadenken.” We hingen lekker loom tegen elkaar op de bank toen ik zei; ” Waarom jakker je niet met de auto eens door de modder in het bos? Dan valt het, voor Hans zijn ouders, niet zo op dat de auto weer gewassen moet worden en kunnen we eens lekker met zijn drieën aan de gang?” “Wat ben jij toch ook een slim wijf!” zei Gert.

Een slim plan kan heel anders uitpakken, merkte ik de volgende dag. Hans kwam tegen het eind van de ochtend bij ons de keuken in en vroeg of hij me even kon spreken. “Geen probleem!” zei ik. “Pak even een stoel. Wil je misschien wat drinken?” Nee, daar heb ik eigenlijk geen tijd voor Anneke. Ik ben er even tussenuit gepiept en moet meteen weer terug. Wat ik je vragen wilde. Ik heb al een tijdje kennis aan een meisje. Ze heet Joke, is zestien en komt van een dorpje verderop. Ik heb haar verteld over wat er tussen ons gebeurt is en ze wilde eens meedoen. Wat vind je daarvan?’ “Heb je haar verteld wat wij tweeën gedaan hebben?” vroeg ik stomverbaasd. “Ja, ik heb haar alles verteld.” Zei Hans, onbevangen als altijd. “Nou joh, dat vind ik prima, maar ik wil je ook nog wat vertellen.” Ik heb Gert verteld wat wij gedaan hebben en je raad het nooit!” Oh jeetje.“ zei Hans. “Dat is vast niet veel goeds!” “Jawel, hij wil graag een keer met zijn drieën sex hebben! Dat wordt dus met zijn vieren! Ha ha ha” antwoordde ik. Hans kon zijn oren niet geloven. Hij vond het prachtig. We spraken af voor de volgende week woensdag, want met die kroeg in het weekend, heb je nergens tijd voor.

Die woensdag hoorden we op de inrit een brommer stoppen en werd er gebeld. Gert en ik knipoogden eens naar elkaar en ik stond op om de deur open te doen. “Hallo, jongens. Kom binnen. Ik ben Anneke.” zei ik vrolijk tegen het meisje wat Hans had meegebracht. Ik ben Joke’” zei het meisje. Ik bekeek haar eens en zag een echt plattelandsmeisje. Kort haar, bril op, iets te zwaar, flinke tieten en dacht dat Hans toch wel iets leukers aan de haak zou kunnen slaan. Maar ja, we zouden wel zien hoe de avond zou lopen. Nadat ik voor iedereen wat ingeschonken had en er iets te knabbelen op tafel stond kwam de conversatie meteen op gang. “U woont hier mooi.” zei Joke. “Zeg maar gewoon jij hoor.” antwoordde Gert. “Euh, Anneke. Hans vertelde me dat jullie geneukt hebben en dat hij een hele hand in je kut heeft gehad. Hij vond dat zo geil en ik wilde dat ook proberen maar het past gewoon niet.” Ik verslikte me bijna in een slok wijn en zei: “Hoe kom je erbij om dat te proberen als je zestien bent. Je geslachtsdelen zijn nog niet helemaal uitgegroeid. Ik vind het al knap dat je Hans zijn lul in je kutje kunt ontvangen.” Maar ze vertelde dat ze aan het oefenen waren geweest en dat Hans er nu vier vingers in kwijt kon maar meer echt niet. Terwijl ze daar zo onbevangen over aan vertellen was zag ik dat er bij Gert toch iets behoorlijk aan het groeien was.

Ik kreeg een duivels plannetje. Door al het praten over sex was ik behoorlijk opgewonden geraakt en ik voelde dat mijn kutje begon te stromen. “Als je nou eens je kleren uitdoet kunnen we even kijken en misschien kan ik je nog advies geven.” Onbevangen stond ze op en trok haar shirt over haar hoofd en we zagen een tamelijk klassieke B-H. Ze maakte de sluiting ervan los en zonder dat haar borsten een millimeter zakten trok ze het naar voren weg. Gert kreeg het heel erg warm, zag ik. Omdat het gesprek met de jongelui zich met mij voltrok besloot hij zich op de vlakte te houden. Dat ging hem niet makkelijk af! Ze gespte de riem van haar jeans los en knoopte de broek open. Ze schopte haar schoenen uit en stroopte haar broek over haar mollige benen. Ze stroopte haar slip over die forse billen en stond naakt voor ons. Terwijl Gert bijna uit zijn broek barstte voelde ik me steeds natter worden. “Weet je wat?”zei ik. We halen alles even van tafel af. Dan kun je daar even gaan liggen en kan ik eens rustig kijken.” Toen ze daar zo lag met die mooie jonge meiden tieten besefte ik opeens dat ze helemaal niet dik was. Ze was fors, dat klopt maar absoluut niet dik. Meer een Rubens vrouwtje.

“Zo doe je benen eens wijd?” vroeg ik. Ze spreidde haar dijen en daar zagen we alle drie een kletsnat tienerkutje. Dat zag er heel mooi uit. “Heeft Hans je wel eens gelikt daar?” vroeg ik. “Ja hoor, al zo vaak. Hij doet dat zo heerlijk” Mag ik je daar ook eens likken?” vroeg ik. “Ja hoor.” zei het meisje. Ik zakte door mijn knieën en sabbelde voorzichtig aan haar schaamlippen. Intussen voelde ik dat Hans achterlangs mijn borsten masseerde. O, dat voelde lekker. Ik voelde mijn kruis plakken aan mijn slip. Ik voerde het tempo met mijn tong iets op en streek ook langs haar kittelaartje. Aan haar heupbewegingen te zien had ze het prima naar haar zin. Ik stak een vinger tussen haar schaamlippen en begon haar meisjeskutje te vingeren. “O, Hans. Zie je wat ze doet. Zo lekker! O, heerlijk. Ik ga al klaar komen.”kermde Joke. “Oeh jaaaa.” Inmiddels was Gert naast haar gaan zitten en masseerde haar borsten. Onbeschaamd greep ze in zijn kruis en om het haar wat makkelijker te maken knoopte hij snel zijn broek los. Ze hengelde zijn op knappen staande lul uit zijn broek en begon snelle trekbewegingen te maken. Dat ging Gert toch iets te snel af. Hij wilde natuurlijk nog niet klaarkomen. “Rustig, rustig meisje! We hebben de hele avond nog!” Hij zakte door zijn knieën en duwde zijn paars glanzende eikel tussen haar lippen. Volleerd lag ze aan zijn lul te zuigen. Gert keek me aan en begreep er net zoveel van als ik. Natuurlijk benoemen ze dingen iets makkelijker op het platteland, maar dit hadden wij niet verwacht. Intussen was Hans druk om mij uit de kleren te helpen. Hij duwde mijn kont iets omhoog en drukte zijn mond op mijn kletsnatte spleet. Het werd me haast teveel.

Ik had intussen drie vingers in het heerlijke meisjeskutje en ze kronkelde over de tafel. Hans vond het allemaal genoeg en liet zijn heerlijk grote jongenspik in mijn drijfnatte kut glijden. “Ik ga al weer klaar komen!”gilde Joke. “Dit keer doe ik met je mee!” zei Gert en trok zijn eikel uit haar mond en de eerste stralen kletsten al over haar gezicht. Ze richtte haar hoofd op om Gerts eikel weer in haar mond te nemen en de laatste druppels eruit te zuigen. Gert trok terug en haalde met zijn eikel het sperma van haar gezicht, wat Joke daarna weer lekker opslobberde.

Inmiddels had Hans zijn lekkere paal in mijn kut en ik wilde dat het eeuwig zou blijven duren. Rustig drukte hij telkens zijn paal tot aan zijn zak bij me naar binnen. Zijn handen hielden mijn heupen vast en mijn handen rusten inmiddels op de salontafel. “Kijk eens Gert, hoe lekker hij dat doet!” riep ik uit. Joke had zich inmiddels op de tafel omgedraaid zodat Gert bij haar kutje kon komen en hij schoof haar een stukje omhoog zodat ze bij mijn kut kon komen. “Wat een grote schaamlippen!” zei ze. “Dat had ik je toch verteld.” bromde Hans, proberend zijn orgasme nog wat uit te stellen. Ik dacht echt dat ik gek werd van genot. Een 17 jarig ventje met een enorme lul in mijn spleet en een 16 jarig meisje die me tegelijkertijd likt. Ik legde mijn hoofd op Joke’s buik en legde mijn hoofd de kant van Gert op. Hij zag aan me dat ik klaar ging komen. De krampendek utspieren ontgingen Hans ook niet. Met een brul schoot hij zijn heerlijke jongenssperma bij me naar binnen. Ik dacht dat er geen einde aan kwam. Joke likte het sperma wat uit mijn kut weer op. Dat kind was onverzadigbaar. Na uitgehijgd te zijn hebben we eerst wat te drinken ingeschonken. Dat hadden we wel verdiend.

We hingen lekker tegen elkaar aan op twee banken. Gert zat al weer met Joke te flikflooien. Hans en ik rookten een sigaret en keken het even aan. Hans was het al zat en zei; “Joke wil je eens zien hoe Anneke een hele hand in haar kut krijgt?” “Ik wel!” antwoordde Joke. Ik had al glijmiddel klaar gezet voor het dat en gaf het flesje aan Hans. “Kijk, je moet het eerst even een beetje smeren, dan glijdt het wat beter.” doceerde Hans. Inmiddels waren Joke en Gert op de grond naast Hans komen zitten. Ik spreidde mijn benen en heel teder begon Hans met twee vingers in mijn kut. Joke bekeek met grote ogen mijn buitensporig grote schaamlippen en kittelaar. Al snel volden de derde en vierde vinger die me al lekker begonnen te vullen. Hans pakte het glijmiddel nog even en liet nog even een paar druppels op de rug van zijn hand lopen.

Langzaam drukte hij zijn hand mij naar binnen. Ik sloot genietend mijn ogen en hoorde Joke zeggen: “Wat een geil gezicht is dit. Mens, wat mooi! Ik wil ook eens Hans. Laat mij eens proberen?” Hans trok voorzichtig terug en gaf Joke de kans om ook een hand in mijn kut te steken. Hans stond op en duwde zijn eikel tussen mijn lippen. Hij was alweer volledig stijf! Ongelooflijk! Ik zei tegen Joke dat ze haar hand in mijn kut moest houden en stond voorzichtig op. Ik gebaarde Hans dat hij moest gaan zitten. Ik liet me weer zakken en zette zijn dikke eikel tegen mijn sterretje. Door al het glijmiddel wat al gebruikt was gleed zijn paal heerlijk naar binnen. Een lekkere jongenslul in mijn reet en een meisjeshand in mijn kut. Drie verhitte gezichten om me heen. Ik was volmaakt gelukkig. Gert drukte zijn halfstijve lid weer in Joke haar mond en ze begon hem weer te zuigen. Haar hand pompte net als de lul van Hans in een rustig tempo door. Af en toe masseerde ze met haar andere hand mijn clit die nog groter leek te worden. Omdat Joke op haar knieën zat, was het voor Gert een klein kunstje om zijn lul bij haar naar binnen te duwen. We lagen daar als een grote dampende kluwen neukvlees. Joke sloot haar ogen en hield haar hand inmiddels stil. Ze voelde weer een orgasme opborrelen. Ik kom al weer!” riep ze. Ondanks haar orgasme pompte Gert rustig door. Maar ik zag aan hem dat het niet meer lang zou duren. Joke bewoog haar hand inmiddels weer in en uit mijn kut en haar bewegingen werden steeds heftiger. “Ik hou het niet meer, jongens! Ik ga klaarkomen. Jaaaaa.” Ik ook zeiden Hans en Gert in koor. En alle drie bereikten we het hoogtepunt. Hans spoot weer met krachtige stralen in mijn reet. Gert spoot dat heerlijke meisjeskutje vol terwijl Joke haar hand mijn kut weer in een rustig tempo vulde.

We lagen nog na te hijgen, toen Hans vroeg of we elkaar nog even schoon zouden pissen. “Absoluut” zei Gert. “Maar wij zijn zo’n tempo niet meer gewend. We roken even een sigaretje en drinken nog een glaasje en dan gaan we naar de badkamer.” Een kwartiertje later liepen met zijn vieren richting badkamer. “Ga eens in bad liggen, Hans.” Zei ik. “Kom Joke stap er ook in en zet je voeten naast Hans.” Een beetje onwennig deed ze wat van haar verlangd werd. “Nu door je knieën zakken en plas hem vol. Kom op, denk maar dat je op het toilet zit!” Het duurde even en na een paar druppels zette ze de sluizen open een dikke goudkleurige straal liep over Hans zijn borst en lul. Ze ging nu helemaal over hem heen liggen en ze begonnen te zoenen. Gert en ik keken elkaar aan en knikten. We gingen beiden naast het bad staan en piesten die twee blagen helemaal onder. Aan het gekronkel en de kreetjes van Joke te horen was het ook voor hen zeer aangenaam. Hans ging met zijn hand tussen hun beider lijven door naar zijn lul en pieste met een boogje over Joke’s rug.

Daarna hebben we ons nog even heerlijk gedoucht en alle glijmiddel, sperma en pies van onze lijven gewassen. Eenmaal benden vertelde Hans dat hij Joke snel weer naar huis moest brengen, want ze waren al te laat. Voordat ik ze uitliet liet ik ze nog wel beloven snel terug te komen. Toen ik weer terugkwam in de kamer en tegen Gert aan kroop op de bank, zei hij: “Ik ben kapot!” “Wat wil je ook als je een oude bok een groen blaadje geeft?” grapte ik.

Gert en ik lezen graag jullie commentaren en aanmoedigingen.