Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Anneke - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Het was ochtend en ik was het ontbijt aan het voorbereiden. Het was stralend zomerweer en de geur van versgezette koffie vulde de grote keuken. Ik was eitjes aan het koken en de broodjes lagen in de oven. Ik hoorde een deur open en dicht gaan en dacht daar verder niet bij na. Als je een kroeg aan huis hebt is dat eigenlijk normaal. Of er loopt iemand schoon te maken of er is een leverancier, of iemand van de brouwerij of zo. Ineens hoor ik een heel vrolijk “Goedemorgen!” achter mij. Ik draai me om en daar staat Hans onze buurjongen. “Wat zie je er weer heerlijk uit Anneke!” Ik moet hem een beetje verbaasd hebben aangekeken, want zo voelde ik me net even niet. “Ik meen het hoor!” gaf hij als antwoord op mijn blik.. Wat een lieverd is het toch ook. Hij gaf me twee dikke begroetingskussen op mijn wangen en zei; “En je ruikt er ook nog zo lekker bij!” Ik was al weer helemaal in de ban van zijn onbevangenheid.

“Euh Anneke” ging hij verder “Ik heb een vraagje. We willen een feestje geven voor de verjaardag van Joke en mijzelf. We willen ongeveer 15 vrienden uitnodigen. Thuis hebben we daar geen plaats voor, maar ik dacht aan het kleine zaaltje. Daar staat een pingpongtafel en een beetje rommel. Kunnen we die ruimte niet huren?” Ik dacht even na en zei: “Dat moet wel kunnen, denk ik. Laten we maar even kijken.”

Nadat ik de eieren uit de pan had gehaald en even in de oven naar de broodjes had gekeken liepen we samen door de grote zaal. Hij liep voor me uit en ik voelde me al weer hoerig worden. Ik kan het gewoon niet helpen, maar als Hans in de buurt is, word ik gewoon geil. Ik voelde de tintelingen weer in mijn kruis toen ik achter Hans aan liep naar het kleine zaaltje. Daar aangekomen zei Hans; ”Precies wat ik al dacht. Een prima ruimte voor een feestje.” “Ik zal het er even met Gert over hebben, maar ik denk dat het geen probleem is.” Zei ik timide. Hans werd helemaal enthousiast en was al een indeling aan het maken. Daar komen een paar statafels, daar kunnen een paar lage tafels.

Hij liep op me af en vloog me weer om de hals. Mijn tepels voelde ik tegen de binnenkant van mijn BH drukken en dat vergrootte mijn stemming nog eens. Ik sloeg mijn armen om hem heen en zoende hem zacht op de mond. Hij reageerde zoals ik gehoopt had en beantwoordde mijn zoen. Hij drukte zich tegen me aan en ik was weer als was in zijn handen. Ik voelde een stevige bobbel groeien in zijn broek en kon de verleiding niet weerstaan. Ik liet me op mijn knieën zakken en ritste zijn jeans los. Het was even wurmen, maar ik had nu zijn goddelijke lul in mijn handen. Ik keek omhoog en keek Hans aan. “Toe maar Anneke!” moedigde hij me aan. Ik nam zijn lul tussen mijn lippen en keek nog eens naar boven. Hij vond het kennelijk een geil gezicht om een vrouw die qua leeftijd makkelijk zijn moeder kon zijn met zijn stijve in de weer te zien.

Ik begon hem rustig te pijpen en ritmisch gingen zijn heupen heen en weer. Aan zijn gekreun te horen zou hij dit niet lang volhouden, maar ik wilde hem absoluut in mijn brandende kutje, dus hield ik op met pijpen. Ik trok mijn shirt over mijn dikke borsten en terwijl ik mijn rok losmaakte, maakte Hans mijn BH los. Het stringetje volgde en ik boog me voorover op een van de tafels. Ik voelde zijn handen over mijn billen gaan. Plagerig liet hij zijn vingers over de binnenkant van mijn dijen glijden. Een vinger gleed tussen mijn schaamlippen en hij begon me te vingeren met twee vingers. Ik was zo drijfnat dat het een heerlijk soppend geluid maakte. Hij stak een, van mijn kutvocht zeiknatte, vinger in mijn kontje, zoog zijn mond op mijn klit en ik was helemaal van de wereld. Ik ontplofte in een orgasme en er kwam zoveel vocht vrij dat ik het tot mijn knieën voelde lopen. Hans wachtte even tot het orgasme wat wegebde, haalde zijn vingers uit me en stak toen zijn dikke genotstaaf in mijn schacht. Dit was absoluut goddelijk. “Langzaam nu!” zei ik met een van geilheid vervormde stem.

Rustig begon hij in me te pompen. Ik voelde zijn handen op mijn heupen en hij maakte me helemaal gek. Ik voelde dat hij me anaal begon te vingeren. Dit was even teveel voor me en een tweede keer bereikte ik een hoogtepunt. Hij trok zich terug uitmijn kutje en ik voelde dat hij zijn dikke eikel tegen mijn kontgaatje zette. Zijn lul was nat van mijn kutgeil en gleed soepel in mijn aars. “Oeh, dat is lekker, jongen. Neuk je geile buurvrouw in haar kont. Geef haar een reet vol zaad” Dat was genoeg voor Hans en met een grom loosde hij zijn sperma in mijn kontgaatje. Ik stond te wankelen op mijn benen. Hans voelde dat en sloeg een arm om me heen. We zoenden nog een tijdje. “O, kut!” zei ik. “De broodjes!” Ik trok snel mijn kleren aan en rende naar de keuken. Inderdaad, die waren niet meer voor consumptie geschikt. Rokend en zwartgeblakerd gooide ik die direct buiten in de ton. Nou jammer dan!

Nadat ik even bij de bakker broodjes had gehaald heb ik mijn man Gert gewekt. Hij was de vorige avond nog laat aan het werk geweest en had er moeite mee om wakker te worden. Ik vertelde dat ik al bezoek had gehad van Hans en dat ik hem onder voorbehoud het kleine zaaltje had beloofd voor het vieren van zijn verjaardag. “Die was er vroeg bij!” zei Gert. Ik vertelde hem dat het in alle opzichten zo was en dat ik ook al een in alle opzichten heerlijke neukbeurt had gehad. “Ik heb wel een gemeen ideetje.” zei Gert later. “Ik moet zo nog even naar het tankstation en zal Hans zeggen dat het akkoord is, maar dat hij samen met zijn meisje even dat zaaltje op moet ruimen en gezellig maken. Wanneer kunnen we dat het beste doen? Wanneer hebben we allebei de handjes vrij? Woensdagavond geloof ik.”

Die woensdagavond had ik me al zorgvuldig geschoren. Haren leuk, make-up in orde. Een leuk topje en een kort plooirokje maakten het af. Nee geen BH en slip, dat leek me overbodig. Om een uur of acht stopte Hans zijn brommer en stapte hij samen met Joke de keuken in. Ik was nog even wat aan het opruimen en Gert werkte nog even wat administratie weg. “Hoi lekkere buurvrouw!” riep Hans en gaf me een hartelijke zoen. Achter hem aan liep zijn meisje en ik kon mijn ogen niet geloven en riep: “Joke! Wat is er met jou gebeurt? Wat zie je er goed uit! : “Dank je wel, Anneke” zei Joke. Ja ik ben wat kilootjes kwijt en let iets meer op mijn uiterlijk.” Dat kun je wel zeggen.” antwoordde ik. Ze droeg een laag uitgesneden topje waar haar heerlijke tienerborsten prachtig uitkwamen. Een paar moderne jeans en een soort cowboylaarsjes er onder. Haar haar was nu schouderlang en ze had een paar blonde strengetjes in haar donkerbruine steile haar laten aanbrengen. Haar brilletje had ze omgeruild voor een paar lenzen. Het gehele plaatje zag er werelds uit. Terwijl ik haar sta te bewonderen komt Gert binnen en floot bewonderend. “Goeiemorgen zeg, wat jij er lekker uit!” Hij gaf Joke een kus op beide wangen en ik zag dat Joke hem heel subtiel even in zijn lul kneep. Nou, de toon was gezet zullen we maar zeggen.

“Lopen jullie vast naar de kamer, dan schenk ik even wat in.” zei ik. Toen ik me met de drankjes bij het gezelschap voegde was het al gezellig. Het gelach klonk me tegemoet. “Als jullie nou even het zaaltje opruimen en gezellig maken, hebben we straks nog even tijd om het gezellig te maken.” opperde Gert. “Nou heb ik daar een heel ander idee over”antwoordde Joke. “Als jij en Hans dat nou eens even deden maak ik het hier even gezellig met Anneke.” Iedereen barstte in lachen uit. “Nee kom, het is echt mannenwerk. Daar begin ik niet aan hoor. Ik heb net mijn nagels gelakt.” Nou vooruit. Omdat je het zo leuk brengt.” zei Gert. Na een tijdje gingen Hans en Gert aan de slag en bleef ik met Joke achter.

Ze keek me even broeierig aan en ik besloot om dan maar het initiatief te nemen. “Hoe gaat het met de sex bij jullie?” Zonder met haar ogen te knipperen begon ze te vertellen dat ze zo vaak mogelijk van elkaar genoten. Alleen kon ze er niet over uit dat ik moeiteloos een mannenhand in mijn kut kon hebben en zij niet. Ze had al eens een keer met haar beste vriendin geoefend en een meisjeshand lukte uiteindelijk wel, maar zodra Hans dat probeerde lukte het niet. “En hij wil me absoluut geen pijn doen.” sloot ze af. “Dat is maar goed ook.” antwoordde ik. “Luister, het is niet zo vreemd dat een meisje van zestien geen mannenhand in haar kut kan hebben. Daar ben je nog niet helemaal uitgegroeid. Zo simpel is dat. Kijk, ik ben gewoon aan alle kanten groter dan gemiddeld. Ik heb cupmaat DD, grote tepels, grote schaamlippen, grote klit en een grote doos van nature. Gert en ik hebben daar heerlijk mee gespeeld en geëxperimenteerd en dan krijg je het lichaam wat ik nu heb. In tegenstelling tot vroeger ben ik er eigenlijk best tevreden mee.” Ingespannen luisterend en af en toe knikkend zat Joke naast me op de bank. Ik haalde een borst uit mijn topje en liet hem haar zien. Ze aaide eerst en later kneep ze er voorzichtig in. Ze haalde mijn andere borst ook eruit en zoog aan mijn tepels.

Mijn kutje begon al te druipen. Behendig trok ik het topje uit en zat met ontbloot bovenlichaam naast haar. “Mooi!” fluisterde ze. Ik deed hetzelfde bij haar en met onze naakte bovenlichamen wrijvend tegen elkaar vonden onze tongen als vanzelf elkaar. Omdat zij iets meer achteroverlag kon ik eenvoudig haar broek losknopen en liet mijn hand in haar slip glijden. Haar schaamlippen waren al nat en gezwollen van opwinding. Ik liet een vinger tussen haar lipjes glijden en ze begon hevig te kreunen. “Toe maar Anneke, vinger me klaar, toe maar! Oeh….ja………ja………ja……..JA!!!” Ze kwam op mijn vingers en het geil gutste haar slip in. Ik knoopte mijn rok los en kon hem met mijn voet wegschoppen. Ik trok Joke haar kleren uit en vertelde dat ik nu ook wilde. Ik ging op de bank zitten met mijn voeten op de salontafel met mijn benen zo ver mogelijk gespreid. Ze ging op haar knieën zitten en kon zo bij mijn inmiddels kletsnatte doos. “Mens, wat een klit en schaamlippen heb je toch!” zei Joke. Ze begon me rustig te vingeren. Drie vingers in mijn kut en met haar tong zoog ze op mijn klit.

Rustig liet ze er een vierde vinger bij glijden en haar duim volgde al spoedig. Ze zat tot haar horloge in mijn kut en bleef mijn klit bewerken met haar tong. Het was zo’n onbeschrijflijk geil gezicht. Over mijn buik heen kijkend zag ik haar druk aan het likken en zuigen van mijn klitje en zag ik haar arm bewegen. Ik kon wel proberen het orgasme uit te stellen, maar hier was geen kruid tegen gewassen. Ik ontplofte als het ware.

Haar hand liet ze zonder te bewegen in mijn kut zitten en langzaam kwam ik weer bij zinnen. Op dat moment ging de deur open en kwamen Hans en Gert weer binnen. “Godverdomme” zei Gert. “Ze zijn al begonnen. Kijk eens wat een geil gezicht, Hans.” Hans stond even van het uitzicht te genieten en trok gelijk zijn shirt en broek uit en ging bij Joke op de grond zitten. “Wat ziet dit er geil uit!” zuchtte hij. Hij pakte de pols van Joke en begon haar hand in me te bewegen. Terwijl hij me aankeek stak hij er nog een paar vingers bij in. Toen ik hem bemoedigend toeknikte trok Joke zijn vingers eruit en begon van haar vrije hand vingers er bij te stoppen. Gert, die zich inmiddels uitgekleed had was op de knieën naast me op de bank gaan zitten en propte zijn lul, die razendsnel op oorlogssterkte was, in mijn mond. Joke had inmiddels de vingers van de tweede hand in mijn kut zitten mar kon de tweede hand er niet helemaal bij krijgen. Ik stopte even met pijpen en pakte haar onderarm en schoof de tweede hand ook naar binnen.

Wat een heerlijk vol gevoel gaf dat. Toen ze met haar vingers ging bewegen was ik helemaal door het dolle. Hans was inmiddels achter Joke gaan zitten en mam haar op zijn hondjes. Hij had ook een prima uitzicht. Terwijl hij met zijn lul in dat lekkere tienerkutje van zijn vriendin zat kon hij bekijken hoe ze met twee handen in mijn kut zat te pompen, terwijl ik Gert zat te pijpen. Plotseling trok hij zijn lul terug en stak hem in Joke haar mond. Met een brul kwam hij klaar en ik zag Joke dapper slikken. Met zijn sperma nog in haar mondhoeken dook ze weer op mijn klit. Gert en ik keken elkaar aan en we kregen tegelijk een allesomvattend orgasme. Hij spoot mijn mond vol en ik kwam op Joke haar vingers en in haar mond die nog steeds op klit zat. Pure lust had zich van ons meester gemaakt.

“Nu even pauze jongens.” kreunde ik. “Ik sta van onderen in de fik. Gert zorgde ervoor dat we allemaal wat te drinken kregen. Er kwamen nootjes, popcorn en kaas op tafel. Nadat er een kwartiertje verstreken was zeiei Joke dat ze even moest plassen. Naakt liep ze de kamer uit. Drie paar ogen volgden haar. Zonder om te kijken begon ze net iets meer dan normaal met haar heupen te draaien. Het kleine loeder wist intuïtief wat ze moest doen. “Je hebt wel mazzel met zo’n meisje, Hans.” zei ik. “Dat heb ik zeker.” antwoordde Hans. “Dat is nou toevallig. Ik moet geloof dat ik ook even plassen.” zei Gert. Hij liep achter Joke aan en liet ons lachend achter. “Dan gaan wij ook maar even, dacht ik zo.” zei ik. We stonden op en Hans mompelde iets over gedachten lezen en kuierde achter me aan naar de badkamer..

Toen we daar aankwamen lag Gert op zijn rug op de grond, zijn lul kwam met schokjes omhoog. Joke zat schrijlings over zijn gezicht en liet heel voorzichtig haar plas in zijn mond lopen. Dapper drinkend kreeg hij het meeste binnen. Bij het laatste druppeltje liet ze ineens een heel klein windje. “O, sorry Gert, dat was niet de bedoeling!” “Van jou kan ik het hebben.” Bromde Gert en begon haar spleet schoon te likken. Hij stak zijn tong bij haar naar binnen en Joke begon met haar ogen te draaien. Hij duwde zijn tong in haar meisjesaarsje en ze genoot zicht- en hoorbaar.

Inmiddels was Hans naast haar gaan liggen en gebaarde me om op hem te komen zitten. Omdat ik ook wel nodig moest was dit eigenlijk wel een goed plan. Ik liet me langzaam zakken en toen ik er bijna was zette ik de sluizen open. Daar was niet tegen te drinken natuurlijk en proestend lag hij onder me. Ik drukte mijn kut op zijn gezicht en nam zijn lul in mijn mond. Hij gorgelde evn en begon toen mijn kut uit te likken. Langzaam ging hij verder met mijn kontgaatje. Hij stak daar brutaal, een nat van mijn kutgeil geworden, vinger in en dat voelde geweldig goed. Ik nam van de wastafel de massageolie en smeerde zijn lul en mijn aars er mee in. Hem strak aankijkend stopte ik centimeter voor centimeter zijn heerlijke stijve lul in mijn reet en begon hem te berijden. Terwijl Joke met Gert zijn lul in haar kutje zat en ik met haar vriendje knots in mijn reet,legde ze om steun te zoeken haar hand op mijn schouder.

Ik legde een hand op haar onderrug en voelde even bij haar kutje en legde even een hand om Gert zijn pik, die door het kutvocht van Joke zeiknat was. Ik wurmde een natte vinger in Joke haar kontje en ze begon te kreunen. Na een paar minuten was Gert zo ver. “Ik ga komen!” gromde hij. “Ik ga dat lekkere tiener kutje volspuiten.” Joke verhoogde het ritme en zei dat ze ook ging komen. Gert gilde weer dat hij kwam en aan het soppen van Joke haar doos was het een gouden schot. Joke viel voorover en tongzoende even met Gert. Terwijl ik doorreed op Hans zijn pik kwam Joke overeind en wilde naar het toilet lopen om het gouden schot van Gert eruit te laten lopen. “Hier jij!” riep ik. Ze kwam met haar voeten naast Hans zijn hoofd staan en hield haar schaamlippen open en ik likte Gert zijn zaad uit haar spleet. Lekker langzaam likte ik elke druppel uit haar en als bonus had ze nog een straaltje pies wat ik gretig opdronk. Van het hele schouwspel kreeg Hans teveel en kondigde aan mijn reet vol te zullen spuiten. “Kom maar, geile knul van me. Kom maar in mijn reet.” Met een brul kwam hij weer klaar, die kanjer. Ik ging op handen en voeten staan en Gert zat al met open mond te wachten.

Ik scheet hem helemaal vol met het sperma van Hans. Het droop van zijn kin af. Er zat ook nog wat poep tussen, maar het deerde Gert niet en smakelijk slobberde hij alles op.

Nadat we ons weer opgeknapt hadden, dronken we nog wat en gingen Hans en Joke naar huis. Joke sliep bij Hans dus hij hoefde haar niet nog eens weg te brengen. We ploften in bed en hebben beiden, denk ik nog geen minuut wakker gelegen.