Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Annelies Op De Fiets

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Annelies op de fiets. (Bij ons thuis is iedereen geil 1)

Laat ik beginnen met te vertellen over onze familie... Wij wonen in een twee-onder-éen-kap woning, zoals je ze veel ziet in de forenzendorpen van ons land. Niets bijzonders aan de buitenkant: mijn knappe vader van 42 is dierenarts; zijn praktijk staat in het volgende dorp. Dan mijn moeder Beate, die er voor haar 38 jaar nog ongelooflijk sexy uitziet (je ziet altijd meteen hoe mannen in winkels en op straat haar nakijken). Dan komt mijn broer Ton, 18 jaar en door het vele windsurfen is hij een sterke, gebruinde knul geworden. Dan kom ikzelf: mijn naam is Annelies, ik ben 17 jaar, doe het heel aardig op school, heb veel vrienden, en zie er best leuk uit, al zeg ik het zelf. Ik heb halflang blond haar, sprekende blauwe ogen en volle lippen, ik heb een slank lichaam, nog vrij smalle heupen en mijn stevige borsten voel ik elke week groter worden. Derde kind in onze familie is mijn jongere zusje Camilla, ze is 16 en aan haar dwarse gedrag merk je dat ze volop in de puberteit zit. Natuurlijk loopt er ook een hond rond in dit onopvallende gezin, het is onze grote, lieve Castor, een zwarte reu die het midden houdt tussen dog en Dobermann.

Aangezien ik schrijven erg leuk vind heb ik besloten jullie te vertellen wat er zich achter de schermen van dit brave gezin allemaal afspeelt, want ik geloof niet dat het een doorsnee verhaal is. Het begon allemaal een jaar geleden...

Ik was ongeveer zo oud als Camilla nu, toen ik op een dag in juli wat eerder naar huis ging, omdat er op school een aantal lessen uitgevallen waren. Over seks dacht ik toen al veel na -het zal wel in de familie zitten- en op de fiets naar huis voelde ik hoe mijn jonge spleet door het wrijven over het zadel nat werd. Oh, wat is dat toch heerlijk, als je ontdekt hebt dat je met je lichaam zoveel genot kunt beleven. Misschien dat het passerende auto's opviel dat ik wat raar zat te bewegen, maar als ik eenmaal geil ben, vergeet ik alles om me heen. Mijn gedachten waren bij meneer Wanders van biologie, een ontzettend lekkere vent met heerlijke sterke billen en een grote bult in z'n kruis. Ik verbeelde me hoe ik na schooltijd nog wat rond zou blijven hangen om Wanders te verleiden en met hem in de wc me op te sluiten. Z'n dikke penis zou ik uit zijn broek pakken en naar buiten trekken en daarna zou ik die pik zover mogelijk in mijn wijd open tienermond nemen. Vervolgens… Oef! Ik had het niet meer: ik moest en zou me klaar vingeren!

Ik besloot een omweg te nemen, om even lekker in de bosjes mijn gleuf te kunnen vingeren. Zo gezegd zo gedaan: ik verliet het fietspad langs de provinciale weg en nam een boerenweggetje tussen de weilanden door dat langs een klein bosje voerde. Mijn poesje werd alsmaar natter van het vooruitzicht even lekker te vingeren. O wat werd ik geil, denkend aan meneer Wanders’ lekkere, dikke lul. Ik keek om me heen of er iemand in de buurt was.. niemand! Als een oversekst sletje wreef ik mijn kruis op het fietszadel, mijn ruige spijkerbroek schuurde geil tegen m’n natte, kort geschoren poes op. Ik kwam al zowat fietsend klaar! Zo gauw ik kon wipte ik van het zadel en smeet mijn fiets in het hoge gras. Achter een paar bomen stond ik uit het zicht van eventuele voorbijgangers, hoewel hier nooit een mens langs kwam. Ik voelde zoveel nat uit mijn oversekste gleuf druipen dat ik maar even bukte om mijn broek te inspecteren.. Kut, er zat een donkere vlek in het kruis van m’n nieuwe gebleekte jeans! Ik moest mijn broek maar uittrekken en hem te laten drogen in de zon. En wat te doen met mijn zeiknatte slipje? Ik trok het kleine, gebloemde HEMA broekje uit en keek er in. Er had zich een druipende, slijmerige plas voorvocht verzameld in het kruisje. Ik wreef er door met m’n vinger en rook eraan. Hmm.. zoet.. geil.. dit rook naar seks en neuken, naar meneer Wanders van biologie met zijn grote, spijkerharde pik die mijn druipende gleuf moest doorboren.. ‘O meneer Wanders toch, wat een paal.. jeetje, hier in de klas?.. en wat vindt uw vrouw hiervan?’... Ik zat op mijn knieën, twee vingers masseerden mijn dikke klit en ik fantaseerde me suf. ‘Wat een dikke klodders zaad.. geurig..’ Hmm, hoe zou zijn sperma smaken?.. O stel dat hij het in mijn slipje spuit.. en ik moet het daarna oplikken van hem.. ‘Meneer Wanders, dit is andere biologie, dit gaat over zaadjes en voortplanting.. ik lik uw pik, en de dikke ballen. Hier.. spuit in mijn onderbroekje, dan lik ik het er uit.. uit mijn eigen slipje.. mjam.. jaah..’ Ik duwde mijn neus en mond in mijn slipje, snoof de intieme geur op, duwde mijn eigen voorgeil in mijn gezicht en wreef het uit.. Ik was zo in trance dat ik mijn eigen geil uit mijn slipje begon te likken, dromend dat het meneer Wanders’ sperma zou zijn. Ik maakte mezelf goed gek met mijn fantasie! ‘Hmm.. lekker.. geil zaad. ‘ Ik was languit achterover gaan liggen, tussen de bomen en het hoge, ruisende helmgras. Wild vingerend lag ik mijn zoet geurende geil weg te likken. De zon scheen warm op mijn kutje. ‘Nog even.. jaahh.. o wat een pik..ik kom klaaaahhrr…jaaahh!!!’. Een spetterend orgasme schoot door mijn wild schokkende lichaam heen. Mijn kutje krampte en kneep rond mijn natte vingers, mijn tepels trokken geil samen.. Ik vloeide samen met mijn lichaam, alles werd éen grote vagina. Langzaam ebde het heerlijke gevoel weg en een vredige rust kwam over me heen. Uitgeteld lag ik nog wat na te genieten.

Ineens merkte ik hoe een schaduw zich over mij heen boog. Ik schrok me te pletter. Omhoog kijkend lag ik oog in oog met een vent die me stond te fotograferen met zijn mobieltje. HELP!!! Met een kop als een boei probeerde ik mijn blote onderlichaam te bedekken en drukte snel het slipje in mijn kruis. Maar het had weinig zin: ik lag volkomen weerloos in mijn blote kont op te kijken naar het grijnzende gezicht van een bezwete knaap in een blauwe overall, een boer of zo die waarschijnlijk op het land aan het werk was.

"Ga je lekker", vroeg hij? Ik zei niets, ik schaamde me dood. "Of had je soms nog niet gegeten vandaag?" Hij zei het met een brede grijns en een ondeugende blik. Hij had een ruige, ongeschoren kop, de bovenste knopen van zijn overall stonden open en ik zag de vochtige haren op zijn bezwete borst.. Wat was deze ruige landarbeider van plan? "Ik heb gezien hoe lekker je met jezelf bezig was" ging hij verder. "Vuile rukker! Wat ga je met die foto’s doen?!”, wilde ik weten. “Gaat je niks aan lekkertje.. maar misschien zet ik ze wel op Internet..”, zei hij treiterend. “NEE! Nee, alsjeblieft.. doe dat niet oké? Wat wil je van me?”, vroeg ik onderdanig. Die klootzak had me aardig in zijn macht. Hoe kreeg ik hem zover dat hij die foto’s uit zijn mobiel zou wissen? “Ik wil dat je me aftrekt en pijpt”, zei hij. “Daarna zal ik die geile foto’s van jou er af gooien. Akkoord?” “Dat is pure chantage.. ik.. godver..” Verder kwam ik niet, ik moest huilen van ellende. “Ach gut.. heb je spijt ineens?”, zei de boerenkinkel terwijl hij zijn overall helemaal losknoopte en om zich heen keek of er niemand in de buurt was. “Kom, trek me even lekker af.. niet zo bang. Ik wordt alleen maar geiler van jouw tranen.” Inmiddels stonden bij hem alle knopen open, een onderbroek leek hij niet aan te hebben. Ik zag zijn pik al tegen de blauwe stof op duwen. Toen stak hij zijn hand in zijn broekspijp en haalde zijn lul tevoorschijn, het was een enorm apparaat. Hij trok zich langzaam af en grijnsde me vuil aan. Zo kwam hij op me af, met die dikke pik in zijn trekkende hand. De paarse eikel glom in de zon.

“Pijp me even.. HEE.. KOM OP! MOND OPEN EN PIJPEN!”, beet hij me toe. Ik schrok van zijn stemverheffing. Mijn tranen droogden meteen op – ik had geen andere keus dan aan het werk te gaan en de vreemde lul in mijn mond te steken. Ik kneep mijn ogen dicht en voelde het warme vlees tegen mijn lippen duwen. Als een robot opende ik mijn mond en zonder dat ik iets deed schoof die klootzak zijn eikel over mijn tong naar binnen. “Likken.. pijpen.. kom maar schatje, je moet het verdienen.. Als je lekker pijpt gaat de eerste foto eraf.” Ik dacht nu alleen nog aan de foto’s op dat mobieltje van hem, die moesten er af. Ik zou hem pijpen zoals hij nog nooit gepijpt was! Ik hapte zijn halve lul in mijn mond en liet mijn lippen strak over de dikke aders van zijn gezwollen paal gaan. Dit was verreweg de grootste pik die ik ooit gezien had, laat staan aangeraakt. Meer dan 20cm schatte ik. Ik kreeg mijn vingers er niet helemaal omheen, zo dik was deze lul. “Vergeet mijn kloten niet!”, gromde hij boven me. Ik keek omhoog en zag zijn bezwete borst op en neer gaan, bruin van de zon, glanzend van het zweet. God.. best geil eigenlijk. Hij keek me wezenloos aan, zijn ogen waren spleetjes. Zijn heupen stootte hij naar voren, zijn pik gleed weer diep in m’n keel. “Goed zo meisje..aahh..”, kreunde hij. Met een hand woog ik zijn zware, grote ballen. Wat een enorme eieren, vast klotsend vol zaad.. dat beloofde nog wat! Mijn andere hand trok de schacht op en neer, met draaiende beweging. Elke keer gleed zijn warme paal in mijn keel tot tegen mijn huig, ik moest er haast van kokhalzen. Maar ik boekte vooruitgang: de boerenkinkel begon te jammeren dat hij bijna klaarkwam. Ik stopte. “WAT DOE JE NOU?! GA DOOR!!”, riep hij, om zich heen kijkend of niemand hem in de gaten had. “De eerste foto moet nu van je mobiel, daarna ga ik verder”, zei ik kortaf. Dat had effect. Hij liet me een vage foto op het scherm zien, en drukte toen op ‘delete’. “Hoeveel heb je d’r op staan?”, vroeg ik. “Een stuk of vijf, zes”, zei hij hijgend. Ik wilde ze eerst allemaal zien. Dat wilde hij niet. “IK WIL VERDOMME WETEN WAAR IK AAN TOE BEN, DAT JE ME NIET ACHTERAF BELAZERD!” Dit staaltje girlpower werkte: hij liet me meekijken naar het scherm en we bladerden langs alle foto’s. Het waren er nog elf om precies te zijn. Beslist geen scherpe opnamen, maar ik wilde geen risico nemen. “Kom op.. ga door.. ik was bijna zo ver”, kreunde de boerenhunk. Ik trok met twee handen zijn paal af, en likte ondertussen met mijn tongetje rond de verhitte eikel en in het pisgaatje. Hij werd er nog geiler van. Dan deed ik mijn mond ver open en hapte meer dan de helft van zijn leuter naar binnen. “JAAAHH… PIJPEN!”, gierde hij, Met snelle rukken aan de dikke schacht, zijn kloten rollend door mijn andere hand, pijpte ik hem naar zijn hoogtepunt. Kwijl begon in dikke draden uit mijn mond te lopen, en boven me hoorde ik hem kermen en kreunen. “Ahh jaahh.. nondeju… ik kom, ik kom, IK SPUIT JE MOND VOL KLEINE SLET…!!” Ik kon de zaadstroom niet verwerken die loskwam uit die enorme, tot de nok gevulde zak van hem. Zijn paal zwol verder op. Het sperma vulde met krachtige, dikke stralen mijn mond, het was wee, bitterzoet, warm.. Hij drukte mijn hoofd vaster op zijn pik, spoot nog meer stralen warm zaad. Ik kon geen kant op, ik moest slikken of stikken.. het sperma kwam me haast bij de neus naar buiten. Een grote kwak slikte ik door, maar hij bleef maar stoten in mijn mond, mijn slikreflex dwong me om al zijn warme zaad door te slikken. “FUCK ZEG..TE GEK..!!” hijgde de geile, halfnaakte boerenkinkel voor me. Daar verdien je weer wat mee.. hijg.. weer een foto gaat er af.. hijg.. shit zeg, wat kan jij pijpen!”

Hij hield mijn hoofd vast bij mijn nek, en dwong me omhoog te kijken. Met betraande ogen keek ik op. “Wil je weer wat verdienen? Doe dan je mond open.. o ja.. je hebt al mijn lekkere sperma doorgeslikt? Braaf meisje. Het zit vol vitamines! Nee, mond open houden, zo ja.. “ Toen liet hij een lange sliert speeksel uit zijn mond los, recht boven me.. Ik slaakte een gilletje, maar durfde niet te veranderen van positie. De sliert kwijl zakte traag naar beneden, recht in mijn mond. Ik wachtte tot hij alles had laten lopen. Zweetdruppels vielen van zijn gezicht en borst in mijn gezicht. Nu pas merkte ik hoe overal op mijn gezicht sperma en kwijlresten zaten. Ik zag er vast uit als een beest. “Doorslikken..”, commandeerde hij. Ik deed het. Daarna liet hij me het schermpje van zijn mobiel zien en verwijderde weer een foto. Hoeveel nog? Ik was nu al de tel kwijt, verdomme!

“Kleed je helemaal uit en ga op z’n hondjes zitten..”, hijgde de boerenzoon. Aarzelend trok ik mijn T-shirt over mijn hoofd en knoopte mijn behaatje los. Hij keek verlekkerd naar mijn jonge tietjes. Ze waren nog niet zo groot maar wel heel stevig. Gauw ging ik op handen knieën zitten. Toen voelde ik achter me zijn ruige, ongeschoren smoel tussen mijn billen duwen. “Wat een zachte meisjesbillen, wat een kontje heb je.. Ik wil je likken voor nog een foto..” “Toe dan maar, maar een beetje snel want ik moest al lang thuis zijn”, zei ik, een beetje bang voor wat ik nog moest doorstaan. Hij likte mijn kutje en mijn kont in een lange haal met zijn tong. “Au.. je baard prikt!”, gilde ik. Als antwoord trok hij mijn billen uit elkaar en duwde zijn tong hard tegen mijn sterretje. Oei, wat een gek gevoel.. Zijn tong duwde stevig tegen mijn anus en probeerde daar binnen te dringen. Dat ging een tijdje door en daarna was mijn kutje weer aan de beurt. Hij deed echt zijn best om me goed geil te krijgen. Dat lukte..

“Verrek smeerlap.. je maakt me nog geil ook”, kermde ik. “Vinger je maar hoertje..”, was zijn antwoord, en hij likte met zijn tong diep door mijn kut heen. Die stond wagenwijd open te druipen van het geil. Ik steunde op een arm en gebruikte de andere om te vingeren. Hij ging lekker door, dat moest ik toegeven. Wat een tong.. diep in mijn kut en reet.. Oef! Slobberend en slurpend likte hij me weer in mijn kut, dieper en dieper, ik liet twee vingers in mijn natte grotje gaan, ik voelde zijn natte tong tegen mijn vingers naar binnen duwen, ik kneep in mijn klit.. ik was haast zover.. “LIK ME, LIK MIJN KONT.. STEEK JE TONG DIEP IN MIJN REET GEILE SMEERLAP..”, jankte ik. Ik voelde zijn tong krachtig langs de kringspier van mijn anus stoten en mijn darmen binnen gaan.. Dat was te veel.. Een daverend hoogtepunt volgde, ik schoot op en neer in het gras door de hevigheid van dit geile en obscene orgasme. Ik was even helemaal van de wereld. Terwijl ik langzaam bijkwam, zat hij alweer aan mijn kontje te ruiken en te likken. Hij kon er geen genoeg van krijgen. “Geile natte anus heb je.. mjam.. smak.. ik neuk je met mijn tong in je bruine hol schat..” Hij zat er een flink eind in, maar het kon me niks meer schelen. “Laat je mobiel ‘es zien”, hijgde ik. “Hoeveel nog?” Hij hield op met kontlikken en er verdween een foto. Nu waren er nog acht te gaan!

De boerenlul ging achterover liggen en zei: “Nu jij mij.. kontlikken” Zijn overall ging helemaal uit en daar lag hij op zijn rug, glanzend van het zweet, alleen zijn sokken nog aan. Wat een dom gezicht. En wat geil tegelijk. Deze smeerlap wist me op de een of andere manier geil als een slet te krijgen. Ik kon mijn ogen niet van die enorme, halfharde pik houden, die losjes op zijn buik lag.. wat een geslachtsdeel! Hij trok zijn benen op. Onder zijn kloten, die iets waren gaan hangen na de enorme zaadlozing van zonet, zag ik zijn anus. Hij gooide zich nog verder achterover, zijn billen gingen omhoog. Ik bevond me min of meer in een dominante positie nu, al hield hij zijn mobieltje als een geheim wapen in zijn vuist geklemd. Vol weerzin bracht ik mijn hoofd tussen zijn billen. Het rook er sterk, naar zweet en seks en sperma. Hij trok langzaam aan zijn lul en ik begon voorzichtig zijn anus te likken. “Hmm.. dat is goed.. je bent goed bezig.. toe maar, steek je tong uit en lik me in mijn kontje..” Ik deed wat hij vroeg, likte zijn reet, stak mijn tong in zijn reet, het maakte niets meer uit.. “Een vinger er in..”, kreunde hij. Ik deed het. “En nog een.. en dan pompen”, zei hij weer. Ik deed het. Zijn kont was vochtig, het ging makkelijk. “Lik mijn ballen.. JA! Neem ze in je mond.. allebei..!”, gromde hij. Ik vingerde hem, zoog zijn kloten een voor een in mijn warme mond, likte er aan, sabbelde, smakte op zijn kontgat dat half open stond, ramde nu drie vingers heen en weer in zijn natte boerenreet. “GODVER JA… OH WAT GEIL, IK KOM WEER KLAAR!!!”, gilde hij, rukkend als een gek aan die enorme harde paal. Het volgende moment spoot een fontein van sperma naar buiten, geen idee waar het allemaal vandaan kwam.. Het was onvoorstelbaar.. straal na straal.. De eerste kletste hem recht in zijn verhitte smoel, de andere stralen bedekten zijn gespierde borstkas. Ik vingerde hem hard in en uit zijn zuigende poepgat, de kringspier kneep hard samen tijdens het spuiten, maar ik wilde hem zijn gore grappen toch een beetje betaald zetten. Eindelijk kwam er niks meer uit zijn pik, een kleine druppel wit sperma nog, liep over zijn paarse eikel…

“Oplikken..”, zei hij kortaf. “Eerst gaan er wat foto’s af, ja?”, zei ik, want ik had mijn kop er nog bij. Hijgend wilde hij me het beeldscherm tonen, maar zijn bezwete handen waren zo glad, dat het apparaatje uit zijn vingers glibberde, en zo over zijn borst door de sperma heen gleed. Ik dook er meteen naar toe, grabbelde het druipende ding op, maar voelde direct zijn enorme handen als een stalen greep rond mijn polsen. Hij trok me hard naar zich toe. Nu lagen we naakt op elkaar, mijn kleine, warme tienerlichaam bovenop zijn brede, gespierde, druipende boerenlijf. Ik gleed met mijn buik en borsten in een rivier van sperma. Hij trok mijn gezicht naar zich toe, zijn mond opende zich en zijn tong kwam al naar buiten. Zijn sterke greep trok me op zijn mond, ik worstelde wat ik kon, maar het hielp niet. Hij draaide een arm op mijn rug en trok mijn mond op de zijne. Zijn tong gleed gulzig en nat naar binnen om zich draaiend een weg zoeken. Ik deed eerst niks, maar dat was niet vol te houden, dus na een tijdje lagen we gewoon te tongen met elkaar. Hij likte me als een geil dier in mijn gezicht, misschien om zijn eigen sappen op te likken.. Toen hij daar genoeg van had, duwde hij me weg, met mijn gezicht in het sperma op zijn borst.. “Lik op.. alles..en bewaar het in je mond”, kreunde hij. Gedwee likte ik zijn kleverige zaad op, het smaakte niet vies of zo. Daarna trok hij me weer omhoog en tongde zijn eigen sperma terug. Onze tongen speelden langdurig met zijn glibberige kwak, en toen hij klaar was, zei hij: “Geweldig.. dit is meer dan ik wilde, je mag alle foto’s er af halen schat. Je hebt het verdiend.. Hij was zo uitgeput dat hij me mijn gang liet gaan terwijl ik alle resterende foto’s van zijn mobiel wiste.

Toen ik klaar was gooide ik het apparaatje op zijn buik, waar het neer kletste en bleef plakken. “Hier slijmbal.. ik zou je moeten aangeven bij de politie!”, riep ik nijdig terwijl ik mijn kleren bij elkaar zocht. “Jij wil geen roddels toch? Je weet hoe snel dat gaat hier in de buurt.. ik zou me maar koest houden.” Ik besefte dat hij gelijk had. We stonden quitte, meer niet.

Zijn mobiel ging ineens af, we schrokken er allebei van. Hij nam op: “Met Piet..” Ik wist zijn naam.. Piet, dat zou ik niet vergeten. Misschien kwam het nog eens te pas. Ik trok mijn kleren aan en sprong op mijn fiets. Op weg naar huis veegde ik de laatste spetters zaad uit mijn haar. Het beeld van zijn grote, geurende, sterk geaderde pik bleef nog lang op mijn netvlies hangen..