Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Annemarie En Vreemden

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Claire en Ton hadden een aantal buren tot hun sexspel kunnen motiveren. De party's waren het gesprek van de aangesloten vrouwen in het dorp. De vrouwen die wel eens mee gingen als sex slavin van Ton spraken vol overgave over Ton en Claire zijn vrouw. Ton vernederde je waar iedereen tijdens het sex spel bij stond, maar achteraf werd er niet over gesproken.
Zodoende kon je als geile sperma slet gewoon over straat lopen alsof er de avond ervoor niets gebeurd was. Deze macht positie van Ton en onderdanig gevoel van de vrouwen was een waar genot. Ik, Liz de over buurvrouw van Ton was de eerste die het sex spel onder ging in de woning van Ton. Heden ten dage gaan we bijna altijd naar andere lokaties. Ton en Claire willen thuis geen sex party's meer doen. Alleen het voorstellen van nieuwe vrouwen gebeurd nog bij Ton. Meestal ben ik daarbij om de vrouwen te begeleiden naar de woning van Ton en Claire. Van horen zeggen melden zich af en toe vrouwen aan om een keer te kijken. Sommige willen zich laten verrassen en daar weet Ton wel raad mee. Ze moeten dan een contract ondertekenen, dat ze geen bezwaar maken wat er met hun gebeurd. Meestal staan de woorden vernedering en verkrachting in het contract, dat ze later geen aangifte gaan doen.
De vrouwen waar het om gaat zijn meestal alleen of met een vriendin.
De mannen of vrienden weten het meestal niet. Ik ben een soort intermediair tussen de vrouwen en Ton. Ik ben een lekker wijf volgens Ton en kan de vrouwen goed overtuigen bij de Tennis of op school. Met mijn lekkere tieten en geile kont weet ik de meeste wel te strikken voor een afspraak. De laatste tijd liep het vaak uit tot grote orgies in een huis buiten het dorp.
Bij de tennis had ik Annemarie ontmoet. Zij vroeg aan mij of het waar was, dat ik mij liet neuken door onbekende mannen in het bijzijn van Ton. Ik vroeg waar zij die wijsheid vandaan had. Ik hoorde het van Marieke. Ik wist dat het goed zat. Ik zei, Ja we doen wat spelletjes zo nu en dan. Annemarie knikte en vroeg of ze een keer mee mocht. Ik wil mij een keer laten gebruiken door anderen, maar kan het thuis niet goed bespreken. Ik heb hulp nodig om mijn man te verassen en onverwachts in de verlegenheid te brengen. Eigenlijk op een manier, dat hij niet meer terug kan en ik mij laat gaan onder zijn ogen.
Ik vertelde haar, dat Ton daar een hele goede methode voor had. Ton bedreigd je man en jij moet je laten neuken door Ton of anderen. Je man kan niets anders doen dan meewerken, anders krijgt hij klappen van de motorclub vrienden van Ton.
Annemarie zei, tegen mij, dat ze nu al geil werd van het idee. Ik vroeg haar vrijdagavond langs te komen om samen met mijn man naar Ton en Claire te gaan. Vrijdag kwam Annemarie met haar man Sam, omstreeks 20.00 uur bij mij en maakte kennis met Kees mijn man. Annemarie zag er goed uit en Sam was een klein mannetje met een grote mond.
We liepen met zijn vieren naar de overkant om kennis te maken met Ton en Claire.
Claire deed open en stelde zich voor aan Sam. Claire zag adembenemend uit, ik een strak lakpak. Sam keek zijn ogen uit en maakte een vervelende opmerking naar Claire.
Claire zei, niet te stoer Sam, we pakken je terug!!
Annemarie liep naast Liz de kamer in en zag Ton op de bank zitten. Zo mensen kom er in zei, Ton. Bier of wat anders. Sam keek in het rond en zag allerlei sex artikelen in de woonkamer staan. Sam vroeg waar dat voor was. Ton keek Sam aan en zei, dat is voor de geneugten van het leven. IK en Claire spelen graag met elkaar en verwennen zo nu en dan andere vrouwen. Niets voor jou Annemarie vroeg Ton? Sam gelijk, nee, dat wil ze niet.!!
Ton O, nee, waarom denk jij dat. De meesten vrouwen laten hun fantasieën niet gaan in een relatie Sam. Misschien dat jou sletje wel meer wil dan jou kleine lulletje. Sam werd boos en zei, mijn vrouw is geen sletje en ik wil niet dat jij zo praat Ton. Ik ben klaar met jou. Nou rustig zegt Ton je bent in mijn huis en ik bepaal wat hier gebeurd.
Ik denk dat jou vrouw wel ene klein sletje is die meer wil, dan ze krijgt!! Ik zie aan haar kop dat ze wel eens een grote wil ontvangen in haar lichaam. Of niet Annemarie?? Annemarie stotterde en zei, nou, ik weet het eigenlijk niet. Liz ging naast Sam zitten en probeerde de zaak te sussen. Ton wilde niet ophouden en vroeg aan Anne Marie om bij hem te komen op de bank. Anne Marie liep naar hem toen en Ton pakte haar direct bij haar kont. Zo jij hebt een lekkere stevige kont Annemarie, dar kan jij zeker een grote lul in ontvangen. Ben jij wel eens in je kont genaaid door Sam?/ Sam zei, kom op Ton doe effe normaal.
Annemarie zei, ja ik ben wel eens in mijn kont genaaid, alleen niet door Sam. Dat was Arie uit mijn vorige relatie,. Die wilde alleen maar anaal die vuile homo. Sam zei, tegen Annemarie, is dat echt zo. Jezus dat heb je nooit gezegd. Zie je wel zei, Ton vele vrouwen praten er niet openlijk over. Ton deed zijn hand onder de rok van Annemarie en zei, Jezus Annemarie je bent zeiknat en je hebt geen slip aan. Wat is dit Sam een slet met pit in de woning van een geile aap. IK ga je vrouw neuken Sam, dat weet ik nu al zeker. Sam zei, doe effe normaal Ton, dat willen we niet. Nee, zei, Ton dat wil jij niet, Annemarie wil gewoon geneukt worden door mij, denk ik!! Annemarie zat naast Ton te bewegen op de vinger van Ton. Ton vroeg aan Annemarie om even in de kamer te gaan staan en voorover te bukken. Annemarie deed het direct, ze bukte en iedereen in de kamer kon haar natte geschoren kut zien glimmen van de voorvocht. Nou, dames en heren zie hier een slet, die sinds een minuut ontdekt is door Ton de viking van de straat. Sam zei, niets en voelde de hand van Liz op zijn lul drukken. Ton liep naar Annemarie en pakte haar op haar bek. Annemarie klom bijna in de groet Ton. Op dat moment kwam er een andere man met baard binnen lopen en wilde Ton wat vragen. Ton zei, direct Willem het is goed dat je hier bent. Kom eens hier, Willem kwam naast Ton staan en pakte de tieten vast van Annemarie. Sam zag het gebeuren en deed niks.
Willem wist wat Ton wilde en Willem ging met zijn tong langs haar nek.
Annemarie kreunde tussen beide mannen van genot. Ton duwde Annemarie tegen de keukentafel en trok haar rok omhoog. Ton keek naar Sam en haalde te gelijker tijd zijn lul uit zijn broek. Plaatste zijn lul tegen haar kont gaatje en drukte door. Annemarie schreeuwde niet in mijn kont, neuk mij in me kut Ton. Neuk me hard in mijn kut. Ton keek Sam aan, en stootte vervolgens zijn lul hard in haar KONT. Willem stond ook met zijn grote lul in zijn hand en duwde Ton weg. Plaatste zijn lul in Annemarie haar kut. Met forse stoten neukte hij Annemarie en kwam brullend klaar in haar kut. Sam zei, niks en keek met grote ogen hoe zijn vrouw geneukt werd door Ton en die Willem. Ton duwde zijn pik weer in de kont van Annemarie en Annemarie begon keihard te roepen. Neuk, mij Ton, ik doe alles voor, als jij me maar neuk met die grote lul van je. Ton haalde zijn lul uit Annemarie haar kont trok Annemarie aan haar naar benden en stootte zijn vochtige lul in 1 keer in haar mond. Ton, zei, zuigen kreng en waag het niet om te morsen vuile HOER. Annemarie zoog hard aan de paal van Ton. Ze kreeg de hele lading in haar mond n ze slikte zichtbaar alles door. Ik hoorde Annemarie zegge, HEERLIJK Ton, Lekkere sperma heb je. Liz zoog aan het lulletje van Sam. Annemarie liep naar Sam en nam het over van Liz. Ze zoog aan het pikkie van haar man en die spoot al gauw de mond vol van mijn vrouwtje.
Ik keek Ton aan en die grijnsde naar mij. Claire neem jij Annemarie even mee naar boven voor een dildo show. Claire liep met Annemarie naar boven en kreeg van Claire een grote trilstaaf. Duw deze in je kut, ik ga je zelf klaar maken. Ik kom zo terug en dan ga je de test ondergaan van de dag. Sam loop effe mee, zei, Ton. Ton nam Sam mee naar de kamer waar zijn vrouw zich zelf aan het klaarmaken was. Ga hier zitten en wacht met Claire op wat gaat komen. Ton had de zaak voorbereid en er kwamen ene paar maten van de motorclub via de achterzijde van de woning binnen. Ton liep met de mannen naar boven en ramde de deur open. Kijk jongens deze slet moet lullen hebben onder de ogen van haar man. Ze heeft er om gevraagd en haar man wil het niet, maar dat is niet belangrijk. Neuk, haar in alle gaten en zorg dat ze sperma te verwerken krijgt. De mannen stonden rukkend voor Claire en Annemarie.
De eerste, liep naar het bed zette Annemarie om haar hondjes en drukte zijn lul in haar kut. Annemarie kreeg meteen een tweede lul in haar mond en Claire zoog ook aan een lul.
Annemarie werd heel hard en lang geneukt en Sam zei niets. Sam keek hoe zijn eigen vrouw werd verkracht door kerels van 45 jaar. Ze duwde allemaal hun lul in de kut en kont van zijn vrouw. Het ergste was dat ze schreeuwde van genot en riep, Neuk mij mannen, neuk me, dit si wat ik weil, Lullen in al mijn gaten, ik ben in de hemel Sam. Dit is wat ik al lang wilde, neuken met vreemde kerels onder jou ogen. Ik laat mij verkrachten en jij doet niets watje.
De mannen bleven Annemarie neuken, ze had er nu 3 in haar lichaam, kut kont en mond/ Sam ik ben nog nooit gesandwich, wat een heerlijk gevoel drie lullen in mijn lichaam. Jongens proestte Annemarie spuit mij vol met je zaad. Ik wil veel zaad jongens. Spuit mij helemaal vol. Maakt niet uit waar, ik slik alles en verwerk alles.
Ton schreeuwde, Sam wat een vuile slet die HOER van je. Het was Sam te veel en wilde weg lopen. Hij werd hard terug gezet op de stoel. Nee, Sam jij neemt die ZAADSLET zo meteen mee naar huis als ze volgespoten is. De mannen spoten bijna gelijk al haar gaten vol. Ze kreeg 6 lullen in haar lichaam en werd ook zes keer gevuld met zaad. De mannen liepen weg en Annemarie bleef op bed liggen vol zaad. Sam moest met Ton meelopen. Sam dit is die TEEF van je, neem mee. Ik wil dat je haar zo meeneemt. De kleren krijgt ze niet terug. Zorg maar dat je thuis komt. Mazzel Sam en Annemarie ik zie j nog wel eens. Teven komen altijd terug. Ik wil mijn kleren zei, Annemarie. Krijg je niet, ga maar met dat zaadlichaam van je over starat. Misschien dat j onderweg nog geneukt kan worden. Doei, Ze werden zo de deur uit gezet door Ton. Ik vond het eigenlijk ene beetje zielig. Morgen moet ik weer dubbelen met Annemarie en ik deed niks. Ja, haar man zuigen, maar goed, Ton bepaalt.