Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


antionette

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Geschreven door: The Horny Writer
Titel: Antionette deel 1, kennismakingszondag
Datum 8-2-00

Het was zondagmiddag, een zeer zonnige en warme zondagmiddag. Antionette werd laat wakker. Om 1 uur pas. Dat kwam doordat ze 's nachts uit was gegaan met een stel vriendinnen. Ze had in de discotheek nog met een jongen gezoend, net als haar vriendinnen. Dat was eigenlijk wel vaste prik, zo gebeurde het namelijk iedere week. Als het een hele leuke jongen is willen ze nog weleens naar buiten gaan waar ze hem dan pijpt of aftrekt. Met haar zestien jaar is ze een heel mooi meisje. Een jonge vrouw. Ze heeft lang donkerblond haar, wat vaak opgestoken in een knotje zit. Ze is zo'n 1.80 meter groot en heeft mooie, lange, gladde en dunne benen. Ze heeft een lekker kontje wat zich goed aftekend in de strakke stretchbroeken die ze meestal draagt. Op warme dagen als vandaag of als ze uitgaat, draagt ze meestal een strak klein truitje of een topje. Vooral dat topje is een favoriet bij de jongens, omdat haar al reeds volle, grote borsten dan goed uitkomen. Haar borsten passen zeer goed bij ! haar. Het zijn niet van die kleine dingen, maar voor haar leeftijd al best groot. Ook niet te groot, zodat ze niet bij haar lichaam passen, maar precies goed. Mooi en strak, net als haar kontje. Langzaam rekte ze zich uit. Woelde door haar haren. Ze voelde zich erg lam. Ze liet het deken van zich afglijden wat gemakkelijk ging, omdat ze een satijnen nachthemd droeg. Het was een rood kort nachthemd met aan de onderkant een kanten afwerksel en aan de bovenkant zat het met dunne zwarte bandjes om haar schouders. Ze gaapte en rekte zichzelf nog eens uit. Op weg naar de badkamer pakte ze een briefje op dat voor haar deur gelegd was. Waarschijnlijk van haar moeder. Ze legde het even op de kast en liep door. Het water koelde haar gezicht en maakte haar volledig wakker. Enkele straaltjes liepen van haar gezicht naar haar borsten, vlak langs haar tepels wat haar rillingen van genot gaf. De tepels werden meteen hard onder de aanraking van het koude water en ze drukten zich meteen af in de zachte, inmiddels natte, stof. Toen dacht ze aan het briefje. Ze liep de badkamer uit en pakte het van het kastje;


***********************************************

"Je vader en ik zijn naar Amsterdam, winkelen. We zijn pas laat terug omdat we ook nog even op bezoek gaan bij Suzanne. Waarschijnlijk lig je dan al op bed. xxx Mam ps. ik wilde je niets achterhouden dus ligt er wat geld op de tafel, daar kan je wat leuks van kopen. Er ligt ook geld om wat te eten voor te kopen ps2 Je zus is naar Den Haag. Laura is om 8 uur thuis"

**********************************************

"Nou, daar had ik net zin in!" zei ze Ze gaf de kat een aai over d'r kop en schoof aan tafel. Kijkend naar de krant kwam ze erachter dat ze om de een of andere reden geen honger had en besloot dus maar om meteen naar het dorp te gaan. Ze pakte de honderd gulden van tafel en rende naar boven.Ze trok ondertussen haar nachthemd uit. In haar string sprong ze haar kamer binnen en rukte de kast open. Ze pakte een zwarte string met passende bh, een wit half doorschijnend truitje waardoor haar bh zichtbaar zou zijn en een kort zwart mini-rokje dat ze van haar zus gekregen had. Ze rende naar de badkamer waarbij haar volle borstjes meesprongen. Het lauwe water kletterde op de grond en toen het op temperatuur was stond ze er al snel onder. Het water was eigenlijk nog iets te koud waardoor de rillingen over haar lijf trokken en haar tepels weer helemaal stijf stonden. Haar natte haar werd stevig ingesopt met shampoo, van onder en van boven. Haar schaamhaar was heel mooi in een streepje geschoren. Haar zus had haar daar vakkundig mee geholpen. Ze kon het niet laten en stak haar vinger in 1 keer in haar poesje. Ze begon zichzelf ruw te vingeren, want ze was hardstikke geil. Ze was de avond ervoor namelijk niet klaargekomen terwijl ze toch een hel tijd had liggen vingeren. Hoe geil ze op dit moment ook was, ze stopte toch met vingeren. Ze had vandaag namelik nog veel geile plannen en wilde haar opwinding voor later bewaren. In haar luchtige outfit sprong ze op de fiets. Ze dacht er op eens aan dat haar zus er niet was. Haar zus had namelijk een fiets met een zeer lang dun zadel. Het lange voorstuk gleed ,als ze nat was, vaak precies tussen haar schaamlippen in. Door de slag in het achterwiel hobbelde ze zachtjes op het zadel wat haar genot bezorgde.

Dat was dus niet zo'n moeilijke keuze. Het werd Laura's fiets. Voor ze op het zadel ging zitten haalde ze even een paar keer 2 vingers door haar gleufje. Al gauw kwam er wat vocht naar buiten en was ze klaar voor de actie. Ze plofte neer op het zadel en zoals verwacht werd het meteen naar binnen gezogen. Ze verheugde zich nu al op de 20 minuten lange rit naar het dorp. Ze wist nog wel een leuk omweg door het bos zodat het nog 10 minuten langer zou duren. Het piepen van de garagedeur achter zich en de knal toen hij in het slot viel was het startschot. Ze reed van de oprit af en door het afritje van stoep naar straat, werd het zadel in haar gleuf gestoten. De rit kon beginnen. De hobbelende fiets schoof onder haar van voor naar achteren. En bij het aanzien van iedere drempel gaf ze wat extra kracht zodat het zadel harder heen en weer schoof. Haar slipje was volledig naar binnen gezogen en doordrenkt met haar geil. Haar harde tepels werden door de frisse wind geprikkeld. Ze beslo! ot hard door te fiets over de weg met klinkers die volgde. Door hard door te fietsen trilde de fiets namelijk enorm wat een onbeschrijflijk gevoel voortbracht. Het zadel werd steeds natter door haat geil en schoof ineens met zijn leren kop diep haar kutje in. Omdat dit een onmogelijke houding bleek moest ze uit deze genotvolle pose komen. Door een overhaaste reactie schoot ze te ver naar voren waardoor het zadel langs haar kontje schoof. Het zadel was zo glad dat het meteen naar binnen schoot. Hoewel dit mischien nog wel onhandiger was als de vorige houding besloot ze om zo even te blijven zitten tot ze bij het bos was. Het zadel beroerde haar kontje als een ervaren ruiter. Ze kon het dan ook niet laten wat gedempte kreetjes te laten horen. Ze wilde nog geen orasme krijgen en ging verzitten. Ze vond het daarom ook niet verstandig een 10 minuten lange omrit te maken. Mischien op de terug weg.

Maar dat hield ze nu niet meer uit. Ze was de drukke winkelstraat nog maar net binnen of ze werd al aangehouden door een stadswacht. Ze moest sowieso afstappen omdat ze hier niet mocht fietsen. Een tweede stadswacht gaf haar een papiertje waarop geschreven was dat het ministerie een onderzoek had ingesteld naar wapens. Het was de bedoeling om alle mensen te fouilleren. "Gaat u daar maar even met uw handen tegenaan staan jongedame." zei de stadswacht, "Benen wijd alstublieft" "Is dit echt nodig?" vroeg Antionette "Dit is een opdracht van het ministerie." antwoordde de stadswacht kortaf Ze voelde 2 koude handen via haar blote been omhoog gaan to een stuk boven haar knieen en toen haat andere been. Ze dacht er niet aan dat dit absoluut onnodig was, maar genoot ervan! De handen omvatten nu haar strakke kontje, eerst boven en toen onder het rokje. Ze gingen omhoog langs haar middel over haar borsten en haar keiharde tepels langs haar nek. Zo plots als ze kwamen zo plots waren ze weer weg. "Alles is in orde, mevrouw." De rillingen trokken nog eens door haar lichaam en toen liep ze aan. Ze besloot eerst naar Hottie te gaan om een nieuwe bikini te kopen. Ze liep naar binnen en keek rustig rond. Er liepen enkele mensen rond die allemaal naar de mooie badkleding keken. Ze pakte een witte bikini en nam die mee naar achteren. Er was maar 1 van de 5 kleedhokjes bezet dus pakte ze het kleedhokje naast de bezette. Ze hing de bikini aan het haakje en begon zich uit te kleden. Ze dacht dat ze ligt gehijg hoorde dus hield zich stil. Ze hoorde inderdaad gehijg. Het kwam uit het hokje hiernaast. Ze deed nu ook haar bh uit zodat de stijve tepels vrij werden. Ook haar string viel op de grond. Ze legde haar kleren op de kruk en pakte uit haar rugzakje een make-up spiegeltje. Ze hield het spiegeltje onder de scheidinswand tussen de hokjes en zag meteen harde actie.

Ze keek namelijk recht in het kutje van 1 van de verkoopsters. De verkoopster die ze herkende als Janneke zat op haar knieen in een rokje zonder slipje. Janneke was zichzelf hevig aan het vingeren met 2 vingers. Maar het was niet haar gehijg wat ze hoorde. Door het spiegeltje wat te draaien, zag ze waar het vandaan kwam. Een grote stijve lul ging op en neer in de mond van Janneke. Ze was een k! lant aan het pijpen. Ze zwembroek die de jongen wou aanpassen lag op de grond. Ze keek naar het gezicht van de jongen. Hij kreunde gedempt en je zag het genot op zijn gezicht. Automatisch greep ze naar haar kutje en begon zichzelf net zo stevig als Janneke te vingeren. Het onvermijdelijke zag ze in haar spiegeltje gebeuren. Zijn lul begon te schokken en Janneke trok zich terug. Dat was natuurlijk stom, want de lul begon te spuiten. Haar gezicht zat meteen onder en ook haar haar en mijn spiegeltje!n Voor de laatste 2 ladingen nam ze hem gauw weer in haar mond. Ze zoog al zijn sappen uit zijn lul en keek verbaasd naar zichzelf in de omkleedspiegel. Haar gezicht droop van het sperma en ze had geluk dat haar kleding niet onder zat. Janneke gaf de jongen een innige zoen en ik trok mijn spiegeltje terug. Antionette was benieuwd hoe zijn geil smaakte en likte haar spiegeltje schoon. Ze hield van de smaak van vers sperma en liet het dan ook door haar hele mond glijden. Ze paste de bikini en keek naar zichzelf in de spiegel. Hij was perfect. Haar borsten werden hoog opgedrukt door de bh en de string zat nauw om kutje en kontje. Een genot voor het oog. Ze kleedde zich weer om en rekende af bij Janneke die inmiddels weer achter de kassa stond. Ze kon het niet laten nog een opmerking te maken "He, wat zit daar in je haar!?" Janneke woelde door haar haar, bloosde en keek naar de grond. Vrolijk liep ze de winkel uit en fietste naar huis. De bikini hing ze in de kast. "Voor op vakantie" Het was 4 uur en ze had nog steeds geen sex gehad terwijl ze nu wel enorm geil was. Ze had een prachtidee en rende naar boven.

Ze deed al haar kleren uit en deed toen haar doorzichtige truitje weer aan, maar nu zonder bh. In plaats van een rokje kwam er nu haar strakste stretchbroek onder. Haar schaamlipjes en haar strakke kontje tekenden zich af in de broek. Met de telefoon in haar handen liep ze de woonkamer in. Ze belde het telefoonnummer van de pizzabakker en bestelde een pizza met extra kaas. Op de badkamer spoot ze nog even een lekker geurtje op. "Animal Desires, klinkt goed!" Daar ging de bel al. De deur zwaaide open en een jongen van een jaar of 17 stond eerst verbaasd naar het meisje te kijken en zei toen; "Hier is de pizza, pizza Royale met extra kaas." "Dat klopt, kom maar even binnen, het geld ligt in de kamer." De jongen liep voorzichtig de kamer binnen en keek verlekkerd naar het strakke kontje van eAntionette. Hij kon zijn ogen ook niet van de heerlijke borsten van dat geile meisje afhouden. Met haar zwoelste stem zei ze; "Je moet het wel warm hebben. Ga maar zitten. Ik pak wel even wat te drinken voor je. Doe je jas maar uit." De jongen gehoorzaamde. Ze kwam terug met 2 glazen cola en zoals gepland deed ze net of ze struikelde en gooide alles over zich heen. Onder de reden dat het plakte trok ze het truitje uit haar broek volgde snel en nog voor dat de jongen het door had stond ze daar naakt en de jongen keek zijn ogen uit. Ze besloot toen ze de bobbel in zijn broek zag, om open te zijn. Het was trouwens al half 6 toen de pizzabezorger langs kwam en ze was nu echt zo geil als boter. Na dat klein voorproefje van haar spiegeltje wilde ze dan ook meer. "Ik wil neuken" zei ze "euh..." Ze liep op hem af en begon zijn broek uit te trekken. Zijn strak gespannen boxershort leek het niet lang meer uit te houden. Snel rukte ze ook zijn boxershort naar beneden. De grote stijve lul sprong omhoog. "lekker" riep ze en viel aan op de enorme lul. Ze pijpte de lul nog groter als hij al was en nam hem zo diep als ze kon. Ze draaide met haar tong twee cirkeltjes om zijn eikel om hem vervolgens weer diep in haar keel te zuigen. Ze pakte zijn ballen en begon ze zachtjes te kneden. De jongen kreunde licht. Hij lichtte zijn handen op en plaatste ze achter op Antionettes hoofd. Hij zette haar op deze manier aan om nog dieper te pijpen. Ze kon het eigenlijk niet aan maar omdat ze zo geil was wilde ze niet opgeven. Ze zat nu met haar lippen tot onderaan de stam van zijn paal. Ze trok terug en begon hem af te trekken terwijl ze om en om zijn ballen afzoog.

Ze bracht een hand naar haar kutje en voelde dat die , zoals verwacht, kletsnat was. De jongen kreunde nogmaals en Antionette stond op. Ze begaf zich naar de bank en ging er languit op liggen. De jongen liep op haar af en duwde haar benen uit elkaar. Hij ging op haar liggen en stak in een keer zijn lul diep in haar poesje. Ze gaf een gilletje. De jongen pakte haar borsten en zo! og wild haar tepels. De lul van de jongen ging steeds helemaal naar binnen en zo diep mogelijk in haar nauwe kutje. Antionette kon alleen maar dingen roepen als ; "Harder" , "Dieper", "Meer". De jongen stootte alsof zijn leven ervan afhing. Antionette duwde haar kontje iedere keer hard naar achteren zodat de lul diep in haar kutje priemde. Ze begon te schokken en kreeg vlagen van genot door haar lichaam geschoten. Ze spande haar lichaam enkele seconden hard aan. De jongen voelde zijn lid opzwellen en ook Antionette voelde hem dikker worden. De lul klopte diep in haar kut en voor de laatste keer kwam hij nog een keer naar buiten. Antionette stond in vuur en vlam. Haar kutsappen sijpelden uit haar poesje. Ze kwam klaar. Haar kutje bleef aangespannen tijdens haar naschokken en toen de pizzabezorger zijn neukstaaf in de drijfnatte kut ramde kwam hij. De eerste schok bracht een grote hoeveelheid zaad in het kutje van Antionette waar het mengde met haar kutsappen. Hij trok zijn lul terug en spoot zijn 2de lading over haar buik en borsten. Bliksemsnel draaide hij Antionette op haar rug, tilde haar kontje omhoog en stak zijn eikel in haar anus! .

Antionette gaf een gil van pijn en voelde het zaad in haar darmen spuiten. Ze stond op en sidderde van genot toen ze haar lichaam zag, besmeurd met geil. De druppels dropen met dikke stralen uit haar kut en kont. Geil. Toen de jongen bijgekomen was stond hij op. Hij schrok toen hij zag hoe laat het was. Vijf voor acht al. Half struikelend trok hij zijn kleren aan. Hij gaf Antionette een lange intieme tongzoen en vertrok. Toen zag Antionette hoe laat het was. Acht uur! Ze was al te laat en hoorde de achterdeur dichtslaan. De opgewekte stem van Laura riep: "Ik ben thuis!!" In een paniekreactie likte Antionette de druppels sperma van de leren bank, pakte haar kleren en rende naar de toilet. Ze deed de deur op slot en riep: "Hallo!" Ze tilde haar borsten naar haar mond en likte ze schoon. Met haar vingers nam ze in meerdere halen het sperma van haar lichaam. Ze probeerde ook zoveel mogelijk uit haar kutje en kontje te halen zodat ze niet lekte. Ze trok haar broek weer aan, maar dacht ineens dat dat eigenlijk niet kon. Haar doorzichtige geile kleren zouden haar verraden! "Hoe komt die pizza zo koud!" riep Laura "Euh.. Is die koud dan. Hij staat er pas 5 minuten." "Ik kleed me even om en ga douchen. Je kan als je wilt een pizza uit de vriezer halen" Ze hoorde Laura de trap op lopen en toen ze boven de deur dicht hoorde gaan kon ze weer opgelucht adem halen. Ze hoorde haar zus meeneuriën op de muziek die ze aanzette. Ze kwam van het toilet af en liep zachtjes naar boven naar haar kamer. Al snel hoorde ze de douche aan gaan. Antionette gleed in een topje met bijpassend slipje. Daarover droeg ze een gewone spijkerbroek en een rood t-shirtje. Ze was al weer op weg naar beneden toen ze de deur van de badkamer openzag staan. Ze kon het niet laten en keek naar binnen. Haar zus stond onder de douche. Ze had lange blonde haren die plat over haar schouders en borsten lagen.

Ze had eigenlijk een blond poesje dat had Antionette al vaker gezien. Maar nu was haar kutje kaal. Net toen ze weg wilde lopen bukte haar zus naar de hoek. Antionette keek naar het heerlijke roosje van haar zus. Er liepen dunne straaltjes water over het aarsje. Haar zus kwam weer overeind en leunde met haar rug tegen de muur. Ze tilde haar rechterbeen op en zett! e die aan de overkant van de cabine tegen de muur. Toen werd zichtbaar wat ze in haar hand was. Het was een reusachtige dildo. Zo' 8 a10 centimeter breed en zo'n; schrik niet; 30 centimeter lang. Dat er zulke grote dildo's bestonden. Wie zouden ze als voorbeeld gebruikt hebben. Lange Jan? Laura pakte het gevaarte in haar linkerhand en begon haar kutje te strelen. Ze wreef over haar klitje tot ze stevig begon te hijgen. Toen pakte ze een fles doucheschuim en spoot wat over de rubberen paal. Totaal onverwachts bukte ze en stak de dildo enkele centimeters in haar reet. Ze gaf een gesmoorde gil, maar stopte niet. Langzaam trok ze hem weer naar buiten om hem 2keer zo hard naar binnen te rammen. De dildo zat voor de helft in dat geile reetje van haar zus. De rechterhand duwde de dildo en haar reet terwijl ze met de linker haar kutje bevredigde. Ze stak de dildo steeds verder in haar kont tot aan 20 centimeter. Haar zus hield wel van ruw zeg! Antionette had haar broek los gema! akt en zat met haar rechterhand in haar slipje. Ze had haar wijs en middelvinger in haar kutje zitten en penetreerde zichzelf. Haar linkerhand was de kiezelharde tepeltjes aan het strelen. Laura ing de dildo steeds harder in haar kont rammen. Verder als 20 centimeter kwam ze echt niet, maar ze probeerde het wel. Antionette keek eens rond.

Ze verbaasde zich van haar geilheid. Het was haar zus! Ze zat daar op de overloop zichzelf te bevredigen terwijl haar zus zichzelf met een reuzendildo in d'r kont naaide. Links van haar stond een tafeltje met een bloemenvaas. Daar links van stond een krat met flesjes. Lege flesjes wel te verstaan. Ze pakte een bier-flesje uit de krat en ontblootte haar onderlichaam volledig. Op de grond zittend met de benen wijd keek ze naar haar zus die de dildo aan de muur had vastgeplakt door middel van een zuignap. Ze neukt nu haar kutje tegen de muur. Ze kwam nu veel diep en de dildo verdween bijna helemaal in het wijde poesje van haar zus. Ze hoorde de ! soppende geluiden, iedere keer als haar zus van de muur afkwam. Antionette keek nog eens naar het bierflesje. Toen zette ze de hals van de fles tegen haar kutje. Een koude rilling trok door haar lichaam. Ze duwde de hals naar binnen. Langzaam ging hij steeds verder. Tot de verbreding waar je normaal het etiket zou vinden. Nu begon ze hem in en uit haar strakke gleufje te bewegen. Steeds harder en langzaam aan ook steeds dieper. Ze keek ondertussen naar haar zus. Die had haar ogen dicht en begon steeds harder tegen de muur aan te bonken. Ze stond nu in de hondjesstand en liet de kunstlul vanachter in haar kut glijden. Ze genoot intens, dat zag je aan de lachkringeltjes op haar gave gezicht. Antionette hoorde steeds meer soppende geluiden. Maar niet meer van haar zus. Van haarzelf. Ze trok het flesje snel uit haar kut om haar zus niets te doen vermoeden. Ze ging weer met de vingers aan het werk. Het hijgen in de badkamer ging steeds sneller to ze haar grote zus zag verkrampen. G! edempt kwam ze klaar, ze wilde niemand natuurlijk iets laten horen. Ze bewoog heftig onder haar orgasme en schudde haar borsten alle kanten op. Antionette had genoeg gezien en liep naar boven met haar kleren over de arm. Ze besloot wat geilere kleren aan te doen. De broek bleef. Het t-shirtje werd vervangen door een strakker, korter shirtje en de rest liet ze zitten. Het topje belandde op haar bed en het slipje op de grond.

Ze rende naar beneden en hoorde toen ze beneden de deur dicht deed de douche uitgaan. Haar verlangen naar seks was nog niet vervuld. Ze moest en zal geneukt worden. Haar zus kwam vrij snel beneden en de pizza die Antionette snel in de oven had gegooit was klaar. Ze aten rustig en spraken weinig. Ze gingen van tafel en gingen bij de tv wat vla eten. Laura zapte een beetje en liet de tv staan op een seks-programma. Het was een soort porno-talkshow. Hardcore Jerry Springer zeg maar. Ze keek Antionette aan en vroeg: "Goed?" "Lekker!" "Zo, heb ik een geil zusje?" "Je weet niet half hoe geil. Ik heb je bezig gezien in de douche hoor!" Laura liep rood aan. Antionette koos voor actie. Met haar vriendinnen zou het niet veel anders zijn dan met haar zus, of wel? Ze liep op haar zus af en ging naast haar op de leren bank zitten. Ze legde een hand op Laura's linkerborst. Ze keken elkaar recht in de ogen en begonnen aan een passionele zoen. Laura trok haar zusje over zich heen. Antionette trok het topje overhaar hoofd en ontblootte haar stevige rondingen. Laura volgde haar voorbeeld en knoopte haar leren rokje ook los. Ze was direkt naakt dus kon Antionette niet achterblijven door haar broek aan te houden. Langzaam trok ze hem naar beneden. Haar kutje was kletsnat en klaar om te komen. Een gretige hand van Laura wilde haar graag laten komen. 2 vingers stak ze diep in de kut van Antionette. Ze kreunde gedempt, omdat ze midden in een zoen zaten. De vingers gingen snel heen en weer in het kutje van Antionette.

Ze begon al te hijgen en liet zich helemaal gaan. Ze ging achterover op de bank liggen zodat Laura goed bij haar kutje kon. Ze ra! md nu 3 vingers naar binnen. Met een geile kreun werden ze open ontvangen. Antionette stond in vuur en vlam. De vingers waar ze door geneukt werd wisten niet van ophouden, tot groot genoegen van de geile Antionette. Laura trok de vingers met een soppig geluid uit de schede van haar jongere zusje. Ze bracht haar mond naar beneden en stak haar tong uit. Met een grote haal likte ze een keer over het kutje. Antionette kreunde. Laura begon te zuigen. Alle sappen zouden eruit komen. Ze besteedde extra aandacht aan haar zusjes klitje. Die was natuurlijk al keihard geworden. Haar zusje begon steeds sneller te hijgen. Haar poesje in het gezicht van haar zus duwend. Antionette legde haar handen op het achterhoofd van haar zus om zichzelf dieper te laten likken. Ze voelde de tong in haar kutje. Langs haar klit en op haar lipjes. Ze werd er superheet van en hield het niet meer uit. Haar schreeuw ging van zacht naar steeds harder tot ze ineens stopte en in een soort trance op de bank lag t! e hijgen. Haar zus had nog niets gehad. Deze bewoog zich naar haar zus d'r gezicht en zei: "Nu is het jouw beurt, Antionette!" Ze schrok op en zagg meteen dat openstaande kutje uitnodigend voor haar mond. Gretig hapte ze toe. Zo hard zuigend als ze kon stak ze haar tong naar binnen. Het gehijg van haar oudere zus volgde snel. Ze zoog en likte zo hard als ze kon en haar zus hijgde maar door. Niets leek haar te laten komen. Ze bleef op de klit van Laura zuigen en en kneedde een van haar volle borsten.

De andere hand bracht ze naar het strakke kontje van haar zus. Ze haalde 1 vinger van achter door de gleuf van haar zus zodat die goed vochtig was. Toen stak ze hem ineens in haar aars. Dat deed het 'm. De sappen vloeiden rijkelijk over Antionette's gezicht. Ze probeerde alles op te zuigen, maar tevergeefs het liep over haar gezicht, door haar hals. Enkele druppeltjes liepen in een straaltje langs haar borsten. Haar gezicht glinsterde van het geil. Haar zus stapte weg en gaf haar zusje nog een zoen. Einde deel 1 Het volgende deel wordt even geil. Ideën, commentaar of sugesties kunnen altijd naar mij gemaild worden. [email protected] Ook om persoonlijke fantasiën om te zetten in een supergeil verhaal. Einde van hoofdstuk 1. Volgende week is de speciale sinterklaas aflevering te lezen waarin ze een leuke surprise heeft!