Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Archief

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Het is eind april en voor de kinderen is de voorjaarsvakantie begonnen. Ikzelf heb geen kinderen en moet daarom gewoon werken. De meeste van mijn collega's zijn echter wel vrij. Gedurende deze 2 weken zijn we met maximaal 4 personen op kantoor. Twee secretaresses, een administrateur en een assistent-accountant, ikke. De secretaresses delen samen een voltijdbaan en zijn zelden allebei op kantoor. Maar deze week is Yvonne er de hele week. De dagen die ze normaal niet werkt, is ze nu bezig om het archief te ordenen.

Vandaag is Yvonne ook weer een extra dag op kantoor. De administrateur heeft elke woensdag een "ouwelullendag', dus zijn we vandaag maar met zijn drieën. De secretaresse beneden en Yvonne en ik een verdieping hoger. Nu is Yvonne een mooie, getrouwde, vrouw. Met haar 35 jaar, 1.60m hoogte, parmantige B-cup en vlotte kleding is ze altijd een vrolijke verschijning. Toch is er nog nooit enige sprake geweest van een fysieke aantrekkingskracht. Tot vandaag dan.

Zoals al gezegd is Yvonne niet groot, en ons archief is tot het plafond gevuld. Dus maakt ze gebruik van een trapje om bij de bovenste planken te komen. Nog nooit een probleem geweest, maar vandaag gaat het fout. Ze is met de bovenste planken bezig als ineens de trap inklapt en op de grond valt. Ze kan nog net op een lagere plank gaan staan, maar kan niet naar beneden. Dit hele gebeuren ging gepaard met een luide gil, waarop ik direct naar het archief ren. Daar zie ik haar hangen aan de kasten. Ik schuif de trap opzij en pak haar rond haar middel vast. Dan laat ze de kast los en schuift rustig door mijn armen naar beneden. Hierbij schuift haar shirt uit haar rok en omhoog. Met haar shirt tot net onder haar borsten en mijn handen erop, staat ze weer met beide benen op de grond. Ik laat haar nog niet meteen los en ook zij maakt nog geen aanstalte om deze omhelzing te doorbreken.

De seksuele spanning stijgt plotseling naar gigantische hoogten. Mijn lul begint al te zwellen.
Dat voelt Yvonne vrijwel direct en als reactie duwt ze haar kont naar achteren. Dit is voor mij een sein om verder te gaan en ik begin haar borsten te kneden en kus haar in haar nek. Ze draait zich nu om en vouwt haar armen om mijn nek. We beginnen nu hartstochtelijk te zoenen. Ondertussen trek ik haar shirt verder uit over haar hoofd. Dan pak ik haar bij haar billen en til haar op. Meteen sluit zij haar benen om mijn heupen. Zo zoenen we nog even, tot zij zich losmaakt uit deze omhelzing en op haar knieën voor me komt zitten. Mijn broek heeft ze in no time los en ze trekt deze samen met mijn slip naar beneden. Mijn inmiddels harde lul springt haar tegemoet en ze hapt deze meteen naar binnen. Ze pijpt werkelijk fantastisch!

Al vlug moet ik haar stoppen, want anders kom ik al in haar mond en ik wil eigenlijk nog wel meer. Ik trek haar overeind en we zoenen even terwijl ik haar slipje uit trek. Ze voelt al erg nat aan. Ik wil haar proeven, maar Yvonne heeft andere plannen. Ze klimt direct op mijn lul en ik pak haar billen weer om haar te ondersteunen. Zo staan we even te neuken in het gangpad. Ik loop langzaam richting het einde van het gangpad en steun haar tegen de muur. Nu we allebei meer steun hebben worden de bewegingen meteen wilder. Dit houd ik niet lang vol en ik kom dan ook snel klaar. Mijn spuitende lul in haar kut is ook voor Yvonne genoeg, want ze komt ook klaar.

We blijven nog even zo tegen de muur aangeleund staan bijkomen van deze intense neukpartij. Dan klimt Yvonne van mijn inmiddels geslonken lul. Met haar slipje veegt ze de grootste hoeveelheid vloeistoffen af. Dan gaan we allebei even naar de (gescheiden) WC om onszelf te fatsoeneren. Als we weer uit de WC komen, geeft ze me nog snel een zoen op mijn mond en zegt met een knipoog: "Bedankt voor de redding.