Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Arm Breezersletje

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Anneke fietst over een parkeerplein op haar zwarte oma-fiets, op weg naar huis. Als ze het plein af wil fietsen, staat er ineens een groepje opgeschoten jongens voor haar die haar staande houden en van haar fiets trekken. Twee jongens pakken haar beet, een derde pakt haar fiets en laat de banden leeglopen..
“Haha.. nou moet je lopen..” lacht hij..
De twee die haar beetpakken strijken met hun handen over haar zakken. “Heb je geld..”zeggen ze.. “Geef op.. en ook je mobiel..”
Anneke gilt; ”Neee, blijf af..” Ze krijgt een harde duw en valt op de grond. Een van de jongens gaat op haar zitten en maakt haar jas open.
“Wat is hier aan de hand..” buldert een stem. De jongens kijken verschrikt op en zetten het op een lopen. Een stevig gebouwde man met krullend haar trekt Anneke overeind. Haar spijkerbroek is bij de knieën kapot gegaan..
“Wat was dat? Toch geen vrienden van je?” vraagt hij. Anneke begint te huilen, nu de grootste schrik voorbij is...De man klopt haar op haar schouder..
“..m’n band leeg..” snikt ze.
“Ja ik zie het.. En je moet een eind lopen naar huis zeker..?”
Anneke knikt ja en kijkt de man verdrietig aan.
“Wacht maar.. Ik breng jou en je fiets wel even thuis...”
Hij rijdt de fiets met de lege banden naar een busje dat even verderop geparkeerd staat. Hij tilt de fiets in de achterbak en wijst Anneke naar de passagiers-stoel..
“Ga maar zitten.. En doe een gordel om..”
Met natte ogen gaat Anneke in de auto zitten en doet de gordel om.. Geluk bij een ongeluk, dat ze deze man treft, denkt ze.
Ze kijkt naar haar knieën en ziet de schuurplekken. Net niet tot haar vel.. Ook haar jasje is kapot bij de rits..
De man stapt in, start de auto en rijdt weg. Al snel heeft Anneke door dat het niet in de richting van haar huis gaat.. De man heeft ook helemaal nog niet gevraagd waar ze woont. Anneke protesteert..”Héé, waar gaan we naar toe..”Dit is niet goed..Héé..” Ze probeert de gordel los te maken, maar dat lukt niet. De gordel trekt alleen maar strakker als ze dat probeert en ze krijgt het er haast benauwd van. “Héé.. maak me los..Laat me losss..”
De man rijdt zwijgend verder en kijkt af en toe even naar haar. Ze rijden de bebouwde kom uit en komen op het platteland, waar ze een landweggetje op gaan. In een bocht van de rivier staat tussen hoge bomen en struikgewas een houten schuur. Daar stoppen ze.
De man krijgt de gordel wel los en trekt haar uit de auto. Aan haar blonde krullen sleept hij de gillende Anneke mee de schuur in. In de schuur is het donker, maar als het licht aangaat…

Langs de wanden van de schuur hangen kleden en tegen de achterwand staat een smal bed. Verder staat er een grote stoel en steekt er een paal uit de grond. Er staat een kast, die open staat en in die kast ziet Anneke allerlei sexattributen liggen. De man gooit haar op het bed en pakt uit de kast een rijzweepje. Anneke kijkt om zich heen.. Ziet ze een uitgang? Ze kan niet ontdekken waar ze is binnengekomen. Ze gaat op het bed zitten en wacht af, wat er gaat gebeuren. De man schuift de stoel tegenover het bed en gaat er op zitten. Hij tikt tegen de mouw van haar jas..”Uittrekken..”
Na haar jas moet ze ook haar truitje en haar BH uittrekken. De man stopt haar uitgetrokken kleren in een doos en schuift die onder het bed. Anneke zit met bloot bovenlijf en haar armen voor haar borsten gevouwen te wachten op wat komen gaat.
“Handen in je nek en duw je tietjes naar voren..” beveelt de man. Anneke wil protesteren maar een ferme tik met de rijzweep op haar schouder, brengt haar op andere gedachten. Ze legt haar handen in haar nek. De man kijkt belangstellend naar haar kleine borsten. Hij streelt er langs met de zweep. Anneke houdt haar adem in.
“Speel er mee.. Neem je tepels tussen duim en wijsvinger en rol ze een beetje..”
Anneke doet wat haar gezegd wordt. Als ze haar tepels aanraakt merkt ze dat ze hard staan. En het is niet koud. Het tintelt zelfs een beetje in haar buik, als ze ze aanraakt..
Flits.. De man heeft een foto van haar gemaakt, dat ze met haar tepels speelt.
“Leuk voor later..”glimlacht hij en legt de camera weer weg. “Kom, nu achterover liggen en je broek uit..”
Onder de dreiging van het zweepje heeft Anneke geen keuze..
“Nee, laat hem maar op je voeten hangen, je mag je laarsjes aanhouden..” zegt de man als ze haar laarzen uit wil trekken. “Als je je knietjes maar ver genoeg van elkaar kunt doen..”
Even later zit Anneke op de rand van het bed met haar broek op haar voeten.. Ze heeft ook haar slipje uit moeten doen van de man. “En nu jezelf vingeren, knieën van elkaar zodat ik je bezig kan zien..”
Gehoorzaam, ze heeft de dreigende zweep wel gezien, doet Anneke wat haar gevraagd wordt. Ze strijkt met haar vingers door haar natte spleet.. Nat? Ja, ze voelt het, ze is nat. Ze wrijft zacht over haar klit en dat voelt best lekker..
Weer een flits.. Ze staat weer op een foto..
“Zo ga nu op je knieën en ellebogen zitten.. Met je billen naar me toe..” beveelt de man. Anneke neemt de door de man gewenste houding aan en wacht. Wat gaat hij doen denkt ze..
“Verder vingeren zo..’zegt de man.. “Trek je kutje een beetje open.. “
Anneke heeft nu twee handen tussen haar benen en leunt op haar hoofd en schouders. Ze wordt weer geflitst..
“Dat ziet er lekker uit zo.. “gromt de man. “Zie je wat dit is?” De man laat haar een vibrator zien, een tamelijk dikke. Anneke slaakt een gilletje als het ding begint te brommen. De man gaat achter haar staan en Anneke voelt de punt van de trilstaaf in haar kutje dringen. “Oh Mijngod..” kreunt ze. Tegelijkertijd vingert ze zichzelf. De man drukt de staaf verder in haar kutje binnen. Anneke kreunt en huilt, want het ding is dikker dan ze verwachtte.
“Ohaaa… waarom doet u dit bij me meneer… alstublieft.. niet verder…”
“Wel verder..”zegt de man en duwt door.. Anneke gilt Ze zit nu helemaal vol met de trillende staaf..
“Zo, nu doe jij dit verder zelf. Dildo in je kut heen en weer bewegen en een beetje snel..” De man geeft haar de dildo en een klap met de zweep op haar billen. “Kom op Annekutje.. Neuk jezelf met die staaf..”
Anneke doet voorzichtig de staaf een keer op en neer.. Hij trilt en dat geeft haar warme golven door haar buik.. Maar haar kutje is er nog te strak voor eigenlijk en ze durft hem alleen maar voorzichtig te bewegen. Ze krijgt een klap op haar billen..
“Sneller..”zegt de man.
Huilend beweegt Anneke de staaf iets sneller..”Nee meneer ik ben nog te strak… Hij is zo dik. Ik kan niet sneller, alstublieft...”
“Misschien moet ik je op je tepels slaan.. Dan wordt je vast sneller…”zegt de man..
“Of je tepels in de bek van een tang nemen.. Of een speld er in steken..”
Anneke huivert. Angstig voert ze het tempo van de dildo toch maar wat op.. Ze is er nat genoeg voor geworden.. Maar de dildo doet haar nog altijd pijn in haar kutje..

Dan klikt er uit de doos met kleding een geluid..
“Je hebt een SMS-je.. ‘zegt de man verbaasd..
Hij laat de arme Anneke met de dildo in haar kut zitten en zoekt haar mobiel..
“van M, ben je er al?” leest hij voor..
“Auwwww… Ik had met een vriendin afgesproken… “
“Die leuke blonde? Marise?”
Anneke knikt.
“Ik heb een leuk idee…” De man klinkt opgewekt.. ‘Straks twee domme blonde doosjes.. Ik stuur haar een SMS-je terug.. “
De man tikt wat in en wacht af.. Er klinkt weer en SMS-geluid..
“Ze komt er aan..”zegt hij tevreden grijnzend..
“Kom jij.” Hij pakt Anneke beet en trekt haar mee naar de paal in het midden. De dildo glijdt trillend en wel uit Anneke’s kut. De man duwt Anneke’s armen op haar rug en bind die daar vast aan de paal. Anneke wordt zo op haar knieën gedwongen. Zo op haar knieën met haar broek op haar voeten en verder naakt zit ze vast. De man kijkt haar grijnzend aan..
“Zo, ik ben even een uurtje weg.. Even je vriendinnetje er bij halen…” en hij vertrekt..
Anneke blijft achter, haar kutje schraal en tegelijk ook verlangend..

Een uurtje later gaat de deur weer open en trekt de man de tegenstribbelende Marise de ruimte binnen. Haar handen zijn geboeid achter haar rug en de man trekt haar aan een leren nekband voort.. Als Marise de geknield vastgebonden en naakte Anneke ziet, geeft ze een harde gil van schrik... De man sleept haar mee naar het bed en bind haar beter vast. dan neemt hij haar mee en laat haar voor Anneke knielen..
"Jezus Anneke.." zegt Marise verschrikt..
"Help me.." huilt Anneke. Maar ze heeft zelf wel door, dat dat niet zal gaan..
"Kijk eens, Marise.. Je vriendinnetje.. Zoals ik al zei. Ze heeft een beetje pijn geleden en is een poosje alleen geweest. Ze heeft nu echt wat troost nodig. Ik vind dat jij haar borstjes maar eens lekker moet kussen en likken... " Hij duwt Marise naar voren, tegen de tieten van Anneke aan. Marise kijkt vragend, maar doet verder niets...
"Hee, Marise.. doe wat je gezegd wordt, anders gebeurt er dit.." De man geeft Anneke een harde klap tegel haar borstje.. Anneke gilt.. en nog harder als de man ook tegen de andere borst kletst..
"Zie je wel.. Ze heeft er pijn aan.. Kus ze nu maar gauw. Zegt de man.
Anneke knikt haar betraand toe.. "Doe..."
Marise geeft Anneke een kus tussen haar borstjes.
"Op de tepels.. neem ze om en om in je mond.." beveelt de man.
Marise gehoorzaamd. Ze proeft zachtroze huid van Anneke's tepel in haar mond en merkt dat dat best lekker is. Ze likt en voelt hoe Anneke's tepel harder wordt.. Ondanks de omstandigheden vind ze dat wel een opwindend idee. Ze neemt de andere tepel in haar mond en voelt hetzelfde nog eens.. Anneke zucht ervan.
"Ga door, Marise.. Zuig de speentjes van dat breezersletje. Ik vind het niet erg als je je tanden er ook bij gebruikt... " zegt de man lachend.
Maar dat doet Marise niet. Ze laat wel Anneke kreunen, want ook die vind het ondanks alles lekker.. Er flitst weer een camera..
"Nou zeg, zijn het breezersletje en haar vriendinnetje een beetje aan het lol maken?" vraagt de man. Hij trekt Marise opzij en geeft Anneke een tik met het zweepje op haar borsten.

Dan neemt de man Marise mee naar het bed. Daar bindt hij haar beide voeten aan een poot vast. Marise staat er nu enigszins verbaasd, recht op aan het voeteneinde.. Ze heeft wat bewegingsvrijheid, maar niet veel en ze vraagt zich af wat er met haar gaat gebeuren..
De man richt zijn aandacht echter op Anneke. Hij maakt haar los en sleept ook haar naar het bed. Daar gooit hij haar voorover op en bindt vervolgens haar handen op haar rug. Daarna maakt hij elk van haar voeten vast aan riemen die aan de poten van het bed zitten. Anneke ligt nu voorover op het bed, haar benen wijd..
Ze kijkt over haar schouder en ziet de man komen met een mes. Ze gilt, De man zet het mes niet in haar, maar in haar broek. Hij snijdt haar broek stuk zodat hij - en Marise – uitzicht hebben op Anneke’s kontje.
De man gaat naast haar zitten, aan de andere kant dan Marise staat en begint Anneke's billen te strelen.. Hij duwt de witte kadetjes van elkaar en tilt Anneke’s heupen een beetje op door zijn hand onder haar buik te schuiven en op te tillen..
“Kijk, Marise..”zegt hij “Dit is het sterretje van Anneke. Dat is nu nog strak,, maar dat wordt straks anders.. Ik ga er straks mijn pik in steken. “
Anneke geeft een kreet..”Nee niet doen… Ik wil dat niet..”
“Maar eerst maak ik het wijder en glad. Misschien mag jij me daarmee helpen… “
De man stopt met strelen en pakt het zweepje op..
“Kijk,”zegt hij tegen Marise..”als je ongehoorzaam bent doe ik dit..” en hij slaat Anneke op haar billen met de zweep. Anneke gilt bij elke slag. De man gaat zo staan, dat een klap precies tussen haar benen terecht komt en behalve haar billen ook haar kutje geraakt wordt.. Het kletst echt hard en Anneke gilt het uit…”Auuwww,, niet slaan.. niet daaaar slaaan.. auwauwauw..” en huilt gierend.
“Zie je.. dat wil je je lieve vriendinnetje toch niet aandoen..” Hij kijkt Marise aan.. Die kijkt hem bleek en bang aan en schud heftig van ‘nee’..
"Ze lijdt al heel erg.." zegt de man zachtjes tegen Marise.." en dat wordt nog erger, als ik haar kontje zo ga vingeren.. Mara je kunt haar ene beetje helpen door mijn vingers goed nat te maken. Hier, sabbel er maar op.." en de man houdt zijn vingers voor de mond van Marise. Die weet niet wat ze daar mee aan moet vangen..
"nat maken.. Er op sabbelen.." moedigt de man haar aan.. Marise schud van nee..
"O.k. Dan doen we het zo.." zucht de man en trekt Anneke's billen van elkaar..
"Kijk en luister.." zegt hij en steekt twee vingers in het droge kontje van Anneke.. Die gilt met een hoge jankende toon.. "Nieeeeeeeeeeneinieee..."
"Je vriendinnetje wilde niet dat ze nat waren..." zegt de man berustend en schuift zijn vingers langzaam het kontje van Anneke in en uit. Anneke jankt en kronkelt onder zijn handen, maar zit strak genoeg vast. Ze kan geen kan top en voelt hoe de man zijn vingers telkens weer in haar strakke kontje boort.. Ze huilt, smeekt en vloekt, maar hij houdt niet op. Marise kijkt toe en smeekt de man ook om op te houden.
"Oh.. je wilt dat ik het kontje van je vriendin niet meer zo'n pijn doe? Daar is wat aan te doen.."
De man maakt Marise's handen los van haar rug en geeft haar ene grote tube glijmiddel in haar handen..
"Zo.. Ik ga Anneke straks in haar kont neuken.. " zegt hij tegen Marise.. Anneke schreeuwt van niet, dat ze dat niet wil.. "En dat kan op twee manieren. Of ik duw mijn pik gewoon in haar kont, rek hem uit en scheur haar open... Of jij hebt het kontje van je lieve vriendinnetje van te voren opgerekt en gesmeerd met glijmiddel... Ik ga even weg, jij mag beslissen.. "
De man kruipt onder een gordijn door en is weg..

"Oh god, Marise, alsjeblieft.. Doe het..' smeekt Anneke.. "Hij gaat me echt in mijn kontje neuken.. " Ze barst in huilen uit.." en dan moet het glad zijn.. en niet zo'n pijn doen.."
Marise buigt zich over Anneke's kontje heen.. Ze neemt een klodder glijmiddel op haar vinger en wrijft dat tegen Anneke's sterretje.. Anneke gromt..
"Fuck.." zucht ze.. " wrijf het er goed in.. Alsjeblieft, Marise.."
"Meer, meer.." zucht Anneke, als Marise dikke klodders met haar vinger in Anneke's kontje duwt..
"Oh doe het met twee vingers tegelijk..." smeekt Anneke..
Marise duwt twee vingers, dik ingesmeerd met gel in Anneke's kontje.. Anneke zucht en kreunt.. :" Je moet me glad en soepel maken... alsjeblieft..."
"Hoe kom jij hier terecht?" vraagt Marise..
"Auuwwww..." kreunt Anneke als Marise haar vingers doorduwt..."..ontvoerd.. "
"Ontspannen.. je moet ontspannen.." zegt Marise. Ze vingert haar vriendinnetje zachtjes en gevoelig, voelt het warme strakke holletje van Anneke en hoopt dat het haar helpt wat ze doet.. Ze zou Anneke wel anders willen troosten, maar het moet nu even zo...
"Oh Marise, Ik ben blij dat ik niet meer alleen ben met die man, maar ik vind het zo erg voor je dat je ook ontvoerd bent.." huilt Anneke..
En dan gaat de deur weer open. De man is er weer. Hij heeft een cameraatje bij zich..
"wrijf het er goed in.. Alsjeblieft, Marise..Meer, meer.." bauwt hij Anneke na.. "Da's mooie film meid. Als ik die laat zien aan je vrienden en kennissen..." Hij lacht.."Goed, nu eens voelen of Marise je lekker glad en soepel gemaakt heeft.."
De man duwt Marise op zij en laat zijn broek zakken… Hij haalt zijn stijve pik te voorschijn en denkt dan even na..
“Nou is het natuurlijk zonde, als je zo je best gedaan hebt, om Anneke’s kontje glad te krijgen, dat ik daar met mijn droge lul in naar binnen ga. Kom eens hier, Marise..”Hij trekt haar aan haar lichtblonde haren naar zijn kruis toe: “maak die pik van me eerst eens lekker nat..”
Marise twijfelt, maar neemt de pik van de man dan toch maar in haar mond. Ze proeft het zoutige van hem en kokhalst even als de man zijn eikel tot tegen haar huig drukt. Ze hoort Anneke intussen angstig ‘nee neee neee..” jammeren. Marise sabbelt zo veel mogelijk slijm op de eikel van de man, ook al omdat ze dan hoopt niets meer van hem te voelen of te proeven.. Hij trekt zijn eikel uit haar mond en knielt dan tussen de benen van de huilende Anneke..
“Nee, meneer, alstublieft meneer… “ smeekt Anneke.. De man duwt haar billen van elkaar en drukt zijn eikel tegen haar kontgat. Hij duwt en glijdt naar binnen.
“Ohwwww… “ kreunt hij..”Strak en glad… heerlijk..” Anneke kermt het uit. De man trekt haar hoofd aan haar blonde krullen omhoog en stoot diep toe.. trekt zich terug en stoot weer hard toe.. en weer.. Elke stoot doet Anneke schreeuwen..
De man grijpt haar bij haar kleine borsten en houdt zich daar aan vast bij het naar binnen stoten. Zo gaat hij door, stoot na stoot na stoot. Marise kan alleen huilend toekijken hoe de arme Anneke spartelt en kronkelt onder het geweld van de man.

Dan trekt de man zich terug uit Anneke en stapt op Marise af. Die verstijft als hij zijn hoofd vlak bij het hare brengt en dan haar haren opzij veegt. Hij kust haar op haar oor en likt aan haar nek..
“Ben je nat geworden?” vraagt hij broeierig.. “Anneke wel.. Kijk maar.. Er ligt een natte plek op het bed… “
Hij laat de twee meiden even voor wat ze zijn en rommelt wat aan de gordijnen. Er komt een groot houten andreaskruis achter te voorschijn. Aan de bovenste poten zitten leren banden en riemen. Hij maakt Anneke los en trekt haar mee naar het kruis. Daar maakt hij haar armen los en maakt ze met de leren riemen vast aan het kruis. Dan pakt hij haar ene been en tilt dat tot naast haar hand. Ook dat been maakt hij vast aan de bovenste poot. En dan haar andere been.. Anneke geeft een kreet..
“Jij was toch lekker lenig..” lacht de man.. “Dit kun je best even volhouden.. “
En zo hangt Anneke daar aan haar polsen, met haar benen wijd en omhoog. Haar kutje vol in het zicht.. De man kijkt naar haar kutje en streelt er even over..
“Daar mag straks best wat lekkers mee geburen.. Nu eerst even een beetje met de zweep..”zegt hij en geeft haar een klap over haar dikke schaamlippen.. Anneke wil opveren, het doet pijn, maar opveren doet ook pijn. Ze huilt als de man verder gaat..
“Niet meeer.. alstublieft niet meeerrr… Ik zal u lekker pijpen meneer.. Ik kan dat goed zeggen ze… Auwwwwwauwauw.”
De man laat haar en haalt Marise er bij. Hij duwt haar met haar hoofd in Anneke’s kruis..
“Jij gaat haar kutje likken, lieverd..” zegt hij grommend.. : ”En als ze er door klaarkomt, neuk ik haar in haar kutje.. en als ze niet klaarkomt… Verzin zelf maar iets ergs..”
Marise likt langs de kale venusheuvel van Anneke, vind haar natte spleet en begint te likken. Hard likken, denkt ze, dan komt het wel goed. Anneke reageert meteen heel heftig.. Ze kreunt, hijgt en schokt en begint Marise aan te moedigen..”Ja Marise, daar, daar..” als Marise haar klitje te pakken heeft. En tot Marise’s stomme verbazing komt Anneke al heel snel klaar…
Als Anneke klaar is, huilt ze… Schaamte, maar ook om wat er gaat komen.. De man heeft er een opstapje bij gehaald, en brengt nu zijn pik in de juiste positie. Hij duwt hem in de drijfnatte kut van Anneke en stoot een paar keer heel diep in haar.. Marise zit er naast, op haar knieën naar te kijken. De man grijpt Anneke’s billen en duwt haar tegen zich aan. Anneke voelt de pik van de man in haar vagina gloeien… Nu voelt ze hoe hij ook nog een vinger in haar kontje boort en dan met pik en vinger hard in haar stoot.. Hij buigt zich naar haar tietjes en probeert ze in z’n mond te nemen.. Als dat lukt zet hij er z’n tanden in en komt bijna meteen als hij dat doet klaar. Anneke gilt er van… De man leunt met zijn hele gewicht tegen haar strak gespannen lijf. Ze voelt zijn sperma door haar kut lopen..

Als de man klaargekomen is, maakt hij Anneke los en geeft haar een doekje. Ze loopt met hem mee naar de hoek van de ruimte waar zo blijkt een douche is. De man spoelt haar helemaal af en sproeit met de douche ook tussen haar benen. Dan mag ze zich drogen. De man geeft haar wat nieuwe kleren om aan te trekken en maakt dan ook Marise los.. Hij brengt ze naar de auto..
“Dat was lekker, schatjes..”zegt hij en laat ze instappen.. “Marise.. Je bent vast jaloers, dat je niets in je is gekomen…”lacht hij..
Zwijgend zitten ze op de achterbank.. Anneke kan niet echt goed zitten. Ze heeft nog een weeë napijn in haar kontje..
“Ik mail je nog wel..”zegt de man tegen Anneke, als ze uit mogen stappen..”En onthoudt het hè, ik heb zulke mooie filmpjes en foto’s van je…”