Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Arme Anja - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Het was op een gewone zonnige vrijdagmiddag dat Anja op straat werd aangesproken door een vrouw. De vrouw hield haar staande en sprak haar aan.."Jij bent geloof precies wat we zoeken.."
Anja keek verbaasd.. "Eh?" Waarvoor?"
"Een fotoshoot.. heb je niet al altijd een fotomodel willen zijn?"
"Ja.. maar hoezo? Wat voor fotoshoot?"
"We zoeken vrouwen zoals jij, voor een serie foto's ter illustratie van een serie artikelen over amusement en decadentie in de jaren dertig.."
"Wat moet ik me daarbij voorstellen?" Vroeg Anja.
"Ken je de film 'cabaret'? Met Liza Minelli, uit de jaren zeventig alweer.. Of de musical die daarvan gemaakt is.. " De vrouw pratte nog een beetje door en legde van alles uit over wat het nut van de foto's was en naar wat voor types ze zochten..
"En jij bent precies zo'n type.."
Anja kon zich dat niet meteen voorstellen.. mar ze was geinteresseerd en liep op aandringen van de vrouw mee. Ze kwamen bij een terrasje waar een wat oudere man in wat exentrieke kleding en met een cameratas zat te wachten.
"Ja heel goed.. precies.." was het eerste wat de man zei. "Kom meisje, wat wil je drinken? "
Anja wilde wel een biertje en nam een stoel. De twee lieten haar wat glamour-foto's zien van vrouwen gekleed als speelsters in een cabaret. "Zo willen we er een hele serie hebben.. Jij lijkt ons een mooi model. gewoon en toch bijzonder.."
Ze spraken verder. hadden het over betaling.Die was niet misselijk.. En uiteindelijk leek het Anja wel een leuke kans..
"Wanneer?" vroeg ze.."
"Zo vlug mogelijk.. Het zou meteen vanmiddag nog kunnen, maar anders bijvoorbeeld.."
"Oh vanmiddag is goed.." zei Anja gretig.. Ze had toch geen reet te doen die middag..

Anja reed met de twee mee in een taxi naar de rand van de stad, waar ze bij een grote loods eindigden. De vrouw die zich had voorgesteld als Lot deed een deur open en ze gingen naar binnen. De loods was grotendeels leeg. In het middel stond een opstelling met roodfluwelen doeken en fotolampen en langs de zijkant waren er wat deuren. Lot trok Anja mee naar een van die deuren waarachter zich een kleedkamer bevond. Daar hingen allerlei kostuums op hangers, was een opmaaktafel met spiegel en stoel.
"Kom Anja.. Je kunt je daar even wassen.. " Lot wees naar een badkamertje achterin de ruimte.." en dan kom je hier om deze kleding aan te trekken." Lot pakte het een en ander en legde het voor Anja neer..
"Roep als je klaar bent, dan kom ik je opmaken.. "

Anja waste zich en trok de kleding aan die er voor haar klaarlag. Dat had de vrouw allemaal goed ingeschat, qua maat. Een zwartkanten slip, een jarretelgordel, een zwart rokje , een zwart-kanten lijfje en daarover een topje bestaande uit twee lange zwarte flappen die in haar nek bij elkaar geknoopt weren. Er zat ene handleiding bij. Toen ze klaar was deed ze de deur open en riep Lot. Die zette haar in ene stoel voor de spiegel en maakte haar op met wat dik aangezet zwart rond haar ogen.. "Dat zwarte staat je schitterend. Mooi en sexy, dat contrast met je blonde haren.." zei Lot.
'Je moet eerst even hier het contract tekenen.." ging Lot verder en reikte haar een vel papier aan. De man riep inmiddels dat ze moesten opschieten en dat hij er zin in had.. Lot gaf Anja het contrakt. Ze las het vluchtig door, Ze zag de passage dat ze voor de gepubliceerde foto's een groot bedrag zou krijgen en tekende..
Daarna bracht Lot haar naar de opstelling met de lampen.
"Kom zitten.. hier.." zei de man en wees op een houten stoel.. De man liet haar allerlei houdingen aannemen en flitste de ene foto na de andere, ondertussen aanwijzingen roepend en aanmoedigend..
"Ok en nu je tieten bloot maken.." zei hij toen..
"Eh? " zei Anja.." dat was niet de afspraak.."
"Maar het staat wel in het contrakt., Kom op, de knoop in je nek los en laat ze zien.."
Anja stond op en wilde weg gaan.. Lot duwde haar terug en op de stoel. Ze knoopte in een gebaar de flappen van Anja's top los en trok ze opzij..
Anja's blote tieten staken nu boven haar zwarte lijfje uit en schitterden in het licht. De man fotografeerde..
"hee, zei Anja. Dit wil ik niet.." Ze stond op en liep weg, maar werd tegengehouden door de twee..
"Maakt niet uit wat jij wilt., Je hebt getekend, domme doos. En nu met je tieten zwaaien.. " zei de man.
"Maar.." begon Anja..
De vrouw sloeg haar met haar vlakke hand van onderaf tegen haar borsten..
"Wat .. maar? Kom op. doe wat de meester zegt..."
En weer kreeg Anja een pets tegen haar borsten, waardoor ze ineenkromp van de schrik. Ze stond op en probeerde weg te lopen.."Neeniks.. Ik wil hier niks mee te maken hebben.." Maar de twee waren sterker dan zij. Ze werd bij haar nek en arm gepakt en op de grond gedrongen..
"Waar denk je nou heen te gaan, sletje?" Vroeg de vrouw;" Je bent zo dom geweest om ongezien een contract met ons te tekenen en nu gaan we mooi foto's van je maken.. Niet goedschiks, dan kwaadschiks.."
"Waar denk je dat je heen gaat als je hier naar buiten loopt?" Vroeg de man.." Je kunt geen kant op. "
Ze draaiden de handen van Anja op haar rug en de man knoopte met ene touw haar polsen bij elkaar.. "Zo, nu ben je van ons.." glimlachte hij..
Lot schopte de houten stoel weg en drukte Anja op haar knieen op de grond voor de fluwelen gordijnen. Ze draaide Anja's gezicht naar de camera en de man maakte een paar foto's. Anja begon te huilen.." Nee, nee, ik wil niet.."
Lot kneep haar hard in haar tieten en de man maakte weer een paar opnamen. Lot kneep hard in een tepel, pakte die beet en trok er aan, zodat Anja een stukje omhoog getrokken werd. Ze gilde en de man fotografeerde..
"Je dacht toch niet dat je zoveel geld kreeg voor een paar modefoto's, domme trut.." schold Lot en kneep ook de andere tepel hard.. Lot ging achter Anja staan greep haar beide tepels beet en kneep ze hard. Anja kronkelde van pijn onder Lot's handen en de man fotografeerde.. Lot likte al knijpend aan Anja's oor, in haar nek, probeerde haar te kussen.. Anja kon niet weg, de vrouw had haar tepels in een heel harde greep en proberen los te komen was nog pijnlijker dan dat de nagels van de vrouw in haar tepels drongen.. Anja moest huilend overeind blijven zitten en de vrouw haar gang laten gaan..
De man maakte foto's waarop je zag hoe de mascara van Anja een beetje uitliep door haar tranen..
"Auww je doet me pijn, laat me los.." huilde Anja..
De vrouw trok haar hoofd aan haar haren achterover en drukte snel een kus op haar mond. Haar tong raakte die van Anja..
" Stil maar liefje. Dit is nog maar het begin.." zei ze toen ze weer terugweek.. Ze stopte met knijpen en streelde nu Anja's borsten zachtjes en teder.. Ondanks de eerdere pijniging reageerden Anja's tepels al snel en werden ze hard.. Lot boog zich om Anja heen en likte haar tepels, wat een siddering van opwinding door Anja's lichaam stuurde.. En dat alles gevangen door de camera..
De vrouw ging verder.. Ze duwde de knieen van de geknield zittende Anja een stukje verder uit elkaar en streelde de binnenkant van Anja's dijen. Anja zuchtte..
"We zullen je slip maar uittrekken, voor je die nat maakt.." zei Lot, voegde de daad bij het woord en trok Anja's kanten slip omlaag tot op haar knieen..
Lot trekt Anja aan haar haren en begint haar tegelijk te vingeren... Anja jankt.."nee, niet in me.." Maar Lot is genadeloos. En de man fotografeert..
Lot heeft vaker gevingerd en weet precies wat ze doet. Anja is dan ook in een paar minuten helemaal klaar om klaar te komen.. Ze kreunt, zweet, kronkelt, probeert met haar onderlijf een beetje bij te sturen. Lot likt tegelijk met dat ze Anja vingert haar nek en oren.. en houdt nog steeds Anja's haren vast..
Anja voelt een orgasme aankomen.. Ze vraagt zich af hoe dat kan..
"Owjaa.." zucht ze, ondanks zichzelf.. " ga doorrrr.."
Lot trekt haar vingers terug uit Anja's kutje.. Ze duwt haar hoofd omlaag, zodat Anja nu bijna met haar voorhoofd op de grond ligt. Steeds weer flitst de camera.. Arme Anja ligt er wel erg opwindend bij zo in haar 'cabaret'- outfit..
"Ze wou klaarkomen he?" vraagt de man.
"Ja, de slet vindt het lekker.."
"Oh duw je vinger eens in haar kont...als ze zo zit.."
Anja voelt hoe de vinger van Lot zich in haar achterste boort. Ze geeft een gil van schrik. De opwinding zakt weg als water door een zeef. Ze was bijna klaar en nu dit. Ze begint weer te huilen..
"Jank maar, sletje.. Dat vinden we juist erg opwindend.." fluistert Lot in haar oor..
"Oh Ik moet even in haar.. " kreunt de man. Een paar tellen later voelt Anja de warme eikel van d eman tussen haar kutlipjes en vervolgens voelt ze hoe een stijve lul zich in haar kutje boort.. Gelukkig was dat glad geworden, maar toch geeft ze een gil.." Auww.. Ik wil niet.. Niet me neuken alsjeblieft.. niet.."
Maar de man begint als een machine in haar te stoten en de vrouw houdt haar nog steeds in de houding, Anja's hoofd bijna tegen de grond.. De warme lul schuift in en uit haar kut en diep in haar begint er toch weer een groot gevoel van opwinding op te borrelen.. Ze voelt ook hoe een vinger haar klitje streelt.. Ze vloekt in zichzelf, maar ze gaat toch klaarkomen..
Dan voelt ze de snerpende pijn weer van een nagel die in haar tepel knijpt.. het helpt niet meer. Anja komt.. Ze komt in golven klaar...kreunend, huilen..

De twee laten haar heel even bijkomen. Ze staan bij de camera en bekijken de foto's.. Ze zijn erg enthousiast.." Kijk eens hoe geil ze hier kijkt.... Wow, wat zie je hier goed hoe opgewonden ze is.. Ze druppelt.. echt, zie je dat?.."

"God, wat opwindend.." zegt de man opeens.."Ik wil haar nu echt naaien.. Of in haar bekje klaarkomen..'
Hij staat ineens voor haar en pakt haar bij haar haren.."hee, Anja. lekkertje.. Je gaat me pijpen he? En goed ook.." Hij houdt zijn stijve lul voor haar mond en geeft haar tegelijkertijd een klap tegen haar tieten.. De vrouw, Lot, komt er bij staan.. Ze heeft de camera in haar handen..
"Zuigen, slet.. je moet hem klaar zuigen en hem je bekje vol laten spuiten.." zegt ze opgewonden..'
De man heeft intussen een hand bij Anja's tieten en knijpt in haar tepels.. elke kant om beurten.. En duwt zijn pik in Anja's mond..
"Zuigen, slet..Zuigen of ik doe je wat.."
Anja vraagt zich af wat hij nog meer zou kunnen doen.. Voor de zekerheid zuigt ze maar, likt de man langs de onderkant van z'n eikel en hoopt dat hij haar tepeles niet meer zo hard zal knijpen als hij doet.. Ze hoort hoe zijn ademhaling verandert en voelt zijn warme zaad over haar tong stromen...
"Slikken, trutje.. aarghhh." zegt de man als hij klaarkomt..
"Nee.. Hou het in je mond en kom me likken..." zegt Lot streng.. Ze ligt ineens wijdbeens naast Anja. Ze neemt Anja's haren over van de man en drukt Anja's mond tegen haar kut.. " En nu ik, lik me..."
Anja heeft geen keus, lijtk het wel.. Ze kan niet anders dan de vrouw likken en verdomd, ze vindt het nog wel lekker ook.. De vrouw laat haar haren een beetje los en streelt haar zacht over haar nek en schouders..
"jaaahaa.. Lik me liefje.." Moedigt ze Anja aan..
"ja lik haar of ik sla je op je reet.." gromt de man.." Zo.." zegt hij er achteraan en geeft Anja een mep met een broekriem over haar billen.. Anja wil overeind steigeren maar de man drukt haar meteen weer terug in Lot's kut..
"Neenee.. Lik mijn charmante assistente klaar, Teefje Anja.."
Lot begint te zuchten en te steunen..
"Oww.. laat haar goed likken.. owww..." hijgt ze..
"je hoort het Anja.. Lik haar lekker klaar of anders.." en weer slaat hij Anja over haar billen met de broekriem.
Lot komt klaar en Anja zucht opgelucht als ze haar los maken..

"Mooie foto's..." zegt de man en laat er een paar aan de zich aankledende Anja zien..
"Hmm Zal ik ze overal in de buurt ophangen?? En bij je werk en waar je woont en zo? Of kom je volgende week weer..??"
Anja weet het.. ze is de klos...