Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Arme Sharona...

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Sharona reed op haar fiets op weg naar huis, terug van wat een nogal saai feestje was gebleken. Niet echt leuke mensen, wel drank gelukkig. Ze was een beetje aangeschoten en reed niet zo heel rechtuit. Dat wist ze zelf ook wel.
Daarom was ze niet heeel erg verbaasd dat er een auto rakelings langs haar reed en vlak voor haar stopte. Er stapte iemand uit, in een donkere jas en met een capuchon op, zodat ze niet kon zie wie of wat ze voor zich had. dat vond Sharona best even eng en dat werd er niet beter op, toen die persoon haar van haar fiets trok. Sharona is niet zo groot en al helemaal niet zwaar, dus dat lukte nogal makkelijk. Er verscheen een tweede persoon en met z'n tweeën tilden ze Sharona in de auto. Een van de twee ging bovenop haar zitten en plakte met plakband haar mond dicht en haar handen bij elkaar.. Pas toen besefte Sharona dat er iets mis was en probeerde te gillen en weg te komen, maar ze zat al vast.. Veel meer dan wat gemummel kon ze niet voortbrengen. De twee stapten ook in de auto en een van hen gooide een deken over Sharona heen. Ze reden weg..
Na een minuut of twee begonnen de twee grinnikend met elkaar te praten. Een mannen- en een vrouwenstem, hoorde Sharona. Ze spraken over haar als hun vangst, over haar kleine tieten en haar smalle kontje en dat ze daar veel mee konden. Sharona werd bang, de twee leken van plan haar te gaan misbruiken en smeedden daar plannen over.. Ze hoorde hen over klemmen en zwepen pratten en ze wilde in gillen uitbarsten, maar werd gesmoord in de tape. Vooral toen ze het er over hadden dat ze nog een maagdelijk kontje had.. Hoe wisten ze dat trouwens?

Toen de auto stopte was Sharona vooral blij dat ze even niets meer zeiden...
Ze werd opgetild en uit de auto getrokken. Ze stonden ergens in het bos, bij een groot, maar oud en vervallen landhuis. daar werd ze in naar binnen genomen. Binnen bleek het lang niet de bouwval, waar je het van buiten voor zou aanzien. Niet dat Sharona daar blij van werd. Er was een grote open ruimte, met een podium in het midden en daarop stonden wat lampen gericht die fel gingen branden toen de man een knopje over zette..
De vrouw trok het plakband los van Sharona en de man kwam aan met een stok met twee punten. Hij liet een paarse vonk van de ene punt naar de andere overspringen..
"Kijk, sletje.." zei de man :" Deze stok geeft je een rotschok.. Nou kun je doen wat ik zeg, of zo'n rotschok krijgen.."
'Nee, Oh god alsjeblieft niet doen.." gilde Sharona.
"Ga daar op dat podiumpje staan en trek je kleren uit.. Maak het een beetje spannend voor de mensen.." Sharona kroop gehoorzaam het podium op..
"Nog even wachten " zei de vrouw. Ze zat in een hoekje achter ene beeldscherm en even later floepte er een groot beeldscherm aan, waarop een wat angstig kijkende Sharona te zien was. Toen versprong het beeld en kon Sharona zien hoe ze er van achteren uitzag.. En van opzij..
De vrouw nam een kleine camera in haar handen, knipte daar een felle lamp bij aan en richtte die op Sharona..
"Ja ze kan beginnen.."
De man zette wat techno-muziek op en prikte even met de stok naar Sharona.." Je hoort het, begin maar.."
Sharona trok haar geruite joppertje uit. Ze stond er even onhandig mee in haar handen. De man gebaarde dat ze het op de grond moest gooien.. Aangespoord door nog zo'n gebaar ging vervolgens haar paarse blouse uit, haar blauwe uggs en na nog wat aandringen haar spijkerbroek en stond ze in haar lichtroze setje even te twijfelen.
"Zo is even goed.." zei de man toen.."Trek je jas en je laarzen maar weer aan.."
Verbaasd trok Sharona haar laarzen weer aan haar voeten en deed ze haar jas aan.
De vrouw kwam bij haar staan, draaide Sharonas' handen op haar rug en klikte die vast in gevoerde handboeien. Ze kreeg vervolgens een leren bandje om haar nek. Er kwam een haak uit de lucht zakken, waar dat bandje aan vast gemaakt werd en omhoog getrokken, zodat Sharona gedwongen werd rechtop te blijven staan..

Sharona zag zichzelf in beeld op de monitor. Ze zag haar angstige blik en haar een beetje uitgelopen mascara. Ze had zich opgemaakt voor het feestje, maar de make-up was wat uitgelopen.
Ze vond dat ze er niet uitzag zo en probeerde er toch zo voordelig mogelijk bij te staan.
Er verscheen tekst in beeld..
"Sletje Sharona.. Live..
Borstjes martelen.. aanvang over 20 minuten..
Kutje gepierced.. nog 45 minuten.
Kontje ontmaagd nog 1 uur en vijf minuten..
Log nu in, vol is vol..."
En er verscheen een prijslijst en manieren om te betalen in beeld.
Sharona begon vertwijfeld te gillen.. en toen te smeken om vrij te mogen... Maar de twee waren in geen velden of wegen te zien.
Wel zag ze de tijd verstrijken en het moment waarop het zou gebeuren dichterbij komen:
"Borstjes martelen.. aanvang over 12 minuten..
Kutje gepierced.. nog 37 minuten.
Kontje ontmaagd nog 57 minuten.."
Sharona kon alleen nog maar huilen. Haar tranen trokken zwarte mascara-strepen over haar wangen..

Toen de aanwijzer op :
"Borstjes martelen.. aanvang over 2 minuten..
Kutje gepierced.. nog 27 minuten.
Kontje ontmaagd nog 47 minuten.."
stond, kwamen de twee weer in beeld. Ze hadden zich verkleed in leren kleding en zagen er echt dreigend uit. Sharona hield haar adem in.
De twee hielden ieder een kort rijzweepje in handen. Ze gingen ieder aan een kant van haar staan en precies op het moment dat de 1 van "borstjes martelen over 1 minuten' over ging in de 0, trokken ze ruw haar roze bh-tje weg en gaven ze haar elk met dat rijzweepje een harde klets op haar tepels..
Sharona wilde zich laten vallen van pijn, maar werd omhoog gehouden door de leren band om haar nek. Nadat ze ieder twee slagen hadden uitgedeeld, pakten de twee ieder een borst van Sharona en begonnen die kleine B-cup tietjes van haar hard te kneden. Sharona kreunde. Toen zag ze hoe de een een glanzende metalen klem te voorschijn haalde en de andere een naald.
"Wie eerst?" vroeg de man aan de vrouw, die een klem in haar hand hield..
"Hmm. ik wil eerst.." gromde de vrouw.." en jij moet filmen.. "
De man pakte de camera met de lamp er op en richtte die op Sharonas borst, waar de vrouw zachtjes over Sharonas tepel streelde.. Sharona bad en smeekte: " Nee niet alstublieft niet doen... "
De vrouw boog zich voorover over Sharonas borsten en kuste allebei de tepels. vervolgens liet ze haar tong over een van de twee strijken.. Sharona zag het in detail op het scherm voor haar, omdat de man het filmde. Ze zag ook de klem naderen en de tanden in haar vlees zakken.
Sharona gaf een harde gil toen ze de stekende pijn door haar tepel voelde trekken... De vrouw maakte de klem meteen weer los en liet hem nog eens op haar tepel bijten..
"Auuwwauuwww, neeee.. aiiaaauuw.." jankte Sharona.
De vrouw liet de klem nog een paar keer opnieuw in Sharonas tepel kauwen en liet hem toen hangen..
Sharona kon met moeite rechtop blijven staan. Ze wilde door haar knieën zinken, maar dan trok de halsband om haar keel.
Nu ging de vrouw haar andere tepel nog eens goed likken. Sharona raakte in verwarring door het contrast. In haar ene tepel beet een gemene klem en vandaar schoten de pijnscheuten door haar lijfje.. Aan de andere kant likte de vrouw haar. dat was ondanks alles lekker en haar tepel zwol op van genot.
De vrouw pakte de naald. Sharona hield haar adem in. De man schoof dichterbij en op beeld verscheen een harde tepel in close-up. Er verscheen een naald bij in beeld. De punt ervan kwam langzaam dichterbij en Sharona snikte angstig. De punt duwde een klein stukje onder haar tepel in haar vel. Niet diep, maar wel een scherpe prik.. Ze gilde.
De vrouw haalde de naald weer weg. en streek er mee over Sharonas strakke borst. Sharona voelde het schrapen.. Toen duwde ze de punt van de naald in de rand van Sharonas tepelhof. Sharona wilde zich weer laten vallen, maar werd door de halsband verstikt en ging vlug weer staan..
"Nee, ik stik straks.." huilde ze..
"Nee hoor, je bent een slimme meid, je blijft vast wel staan.." zei de vrouw. ;"Kijk eens, je hebt belangstelling. 68 kijkers... Glimlach eens naar ze.."
De vrouw trok de naald weer weg van de tepelhof en drukte hem van opzij tegen Sharonas tepel.
"Neeneeneenee.." jankte Sharona.. en;" aauwwwwww." toen de vrouw een stukje doordrukte..
Op het scherm zag ze haar gevoelige speentje opzij gedrukt worden door de naald.. en toen trok de vrouw de naald weer weg en duwde hem van voren in Sharonas tepel. Niet diep, maar diep genoeg om hem even te laten hangen in haar vel..
Zo ging de vrouw een tijdje door. Steeds weer in Sharonas borst en vooral in haar tepel prikken. Er bleef soms een rood puntje over en een enkele keer een druppeltje bloed, dat de vrouw snel wegpoetste met haar tong..En met elke prik kermde Sharona van schrik.
"We moeten opschieten.." zei de man ineens..:"haar kutje is zo aan de beurt en ze moet even opgemaakt tussendoor.."
"Borstjes martelen.. aanvang over -10 minuten..
Kutje gepierced.. nog 10 minuten.
Kontje ontmaagd nog 30 minuten.." stond er op het scherm.. En "104 bezoekers"

De vrouw legde de naald weg en pakte een tweede klem. Ze likte nog eens aan Sharonas tepel en toen die weer een beetje opzwol, zette ze er de klem op.. Sharona gaf een harde schreeuw van de pijn, maar bleef dit keer staan. De vrouw ging verder en haakte een kort kettinkje tussen de twee tepelklemmen. Ze trok er Sharona even aan omhoog, alsof het een handvat was. Toen liet ze de tiener staan., in het volle zicht van de camera's.
Daar stond de arme Sharona, in haar geruite joppertje en haar uggs en haar roze slipje.. handen in de nek gebonden, vast aan een halsband en met twee knijpers op haar tepels.. Ze kon zichzelf aan alle kanten bekijken op de schermen voor zich. En daar las ze ook:
" Borstjes martelen.. aanvang over -17 minuten..
Kutje gepierced.. nog 3 minuten.
Kontje ontmaagd nog 23 minuten.."

Drie minuten later kwamen de twee weer terug.. De vrouw deed nu het camerawerk en de man knielde bij haar neer en sneed haar roze slip kapot met een mesje. Hij stond even op, duwde een vinger in Sharonas mond en haalde die terug.. Met die natte vinger streek hij door haar kutje en zocht haar klit.. De camera volgde..
"We moeten je klitje eerst lekker opwarmen, schat.." zei de man. "Dan is hij beter te vinden en te piercen.."
Hij pakte de naald die eerder in haar tepel was gebruikt en drukte die tegen het zachte vlees van haar schaamlip. Sharona kon op de schermen voor haar elke beweging volgen. het leek wel, alsof ze de steek eerder voelde dan dat hij werkelijk gegeven werd. De man prikte even in haar iets uitstekende schaamlipje.
"Geen playboy-look, deze meid.." gromde de man..;"maar wel lekker.."

De twee maakten Sharonas voeten op nieuw vast. Ze werd daardoor gedwongen wijdbeens te staan en nog steeds zat haar nek vast in de leren band. Die werd, gelukkig voor Sharona, wel iets ruimer gezet..Ze kon nu even door haar knieën zakken, zonder dat ze daardoor meteen verstikt werd.
Nu ze zo met haar benen wijd klaar stond, was het weer de man, die zich op haar stortte..
De man duwde twee vingers in haar kutje en schoof die snel in haar op en neer.. Sharona jankte en huiverde tegelijk.. Het deed pijn en wond haar tegelijk op. De man likte zachtjes langs haar kutje en raakte daarbij expres haar klit. De vrouw stond het allemaal van de andere kant te filmen. De man deed het goed. Als haar tepels niet nog altijd hard afgeklemd zouden zijn, zou Sharona het zelfs lekker hebben gevonden. En ze de naald niet op een schaaltje klaar zou zien liggen..
Ze voelde hoe ze langzamerhand opgewonden werd. En toen pakte de man de naald weer van het schaaltje.
"Nu gaat het komen, liefje.." gromde hij."
"Jaaah steek die door haar kut.." zei de vrouw, hees van opwinding.
"Geduld schat.. ze moet eerst even wennen.."
Sharona voelde een venijnige prik. De man had haar snel even in haar buitenste schaamlip gestoken. Ze gaf een verschrikte gil en voelde meteen daarna weer zo'n steek, nu aan de andere kant. Omdat de man gewoon doorlikte, bleef ze zich opgewonden voelen. Op het scherm zag ze hoe de man met likken was gestopt en de naald tegen haar klit werd gedrukt. Er volgde een felle pijn, toen het puntje van de naald net haar gevoelige velletje doorboorde. Sharona kermde, wilde door haar knieën zakken, maar dat kon nog altijd niet. Ze spartelde hulpeloos in de touwen en zag op het scherm hoe de naald in haar gevoelige vlees bleef hangen.

De man was even opgestaan en kwam terug met een tweede naald. Hij knielde bij haar kutje neer en nam haar schaamlipjes een voor een tussen zijn vingers.
"Daar gaat-ie doorheen.." zei hij.
De andere naald hing nog in haar velletje, zag ze. Niet meer dan met een puntje, maar het deed gemeen pijn. Nu drukte de man de naald tegen haar roze schaamlipje aan en ze voelde een heftige steek.. Op het scherm zag ze hoe de naald door haar velletje stak. De man trok haar andere schaamlip er bij en duwde ook daar de naald door.
Sharona jankte en gilde en schudde in haar boeien:. "Neeeneeee.. aauuwwwwww..."
De vrouw nam een close-up van haar kutje, waar een naald haar twee schaamlipjes aan elkaar verbond. De man trok de naald een stukje terug, tot hij bijna de tweede schaamlip uitfloepte en duwde hem weer tegen de eerste.
"naaaeeeeeeee." gilde Sharona.
Maar de man duwde de naald weer door haar lipvlees. Sharona bokte en kermde en deed haar best om vooral te blijven staan. De vrouw kroop bijna onder haar om te filmen wat er gebeurt was; haar kutlipjes zaten tegen elkaar aan geprikt. Met een naaldje aan elkaar geregen..


"'t is wel jammer, Ik zou haar graag eens lekker in d'r kutje raggen.." zei de man; "Maar zo kan ik d'r niet in.."
"Geduld, schat.." zegt de vrouw. "let op de de tijd.."
Het scherm zei:
"Borstjes martelen.. aanvang over -30 minuten..
Kutje gepierced.. nog -10 minuten.
Kontje ontmaagd nog 10 minuten.."
En
"1200 bezoekers"
"Nog tien minuten en je mag in d'r kontje.. Houd effe vol ja.." zegt de blonde vrouw.
Sharona hoort het en schreeuwt van angst..
"nee... nee..nee.." piept ze bijna geluidloos..
De twee laten haar even alleen.. Ze trekken zich terug buiten haar gezichtsveld.
. Sharona kan alleen maar huilend hangen
Na een minuut of vijf komen ze terug.
"Tijd voor een andere houding, schatje.." zeggen ze.
Sharona wordt losgemaakt. Maar de twee houden haar stevig vast en drukken haar op een laag krukje. Ze wordt met haar ellebogen en knieën aan dat krukje vast gemaakt. Haar kontje komt zo omhoog geduwd. De man streelt intussen haar billen.
"Hmm, schatje.. Ik kijk er nu al naar uit... Dat sterretje van je.."
Sharona protesteert heftig.."nee, nee Ik wil niet.." Ze krijgt als reactie van de vrouw twee harde klappen op elk van haar billen.
"Wat jij wil, doet er even niet toe, slet.." zegt de vrouw.: " Je bent van ons.. wen d'r maar aan.."

Als op het beeldscherm "kontje ontmaagd nog.." op 0 minuten springt komen de twee weer binnen. Deze keer heeft de vrouw, ze is nog maar met in de twintig, een leren pakje aan. Voor haar kruis hangt een dikke zwarte rubberen lul..
"Het lijkt ons, voor de meeste van onze kijkers leuker, beste Sharona, als ik de eer van het ontmaagden van je strakke kontje gun aan mijn lieve Sweetie hier.."
" zegt de man.. "Ik denk dat al die geilaards, die nu ingelogd zijn het wel zo leuk vinden als zo'n lekkere blonde meid in leer je kontje gaat uitwonen.."
Sharona kan alleen maar krijsen van ellende.. Ze ziet de dikke dildo bij Sweetie en beseft dat die straks in haar geschoven gaat worden.
De man pakt de dildo en smeert er glijmiddel op.. dan gaat hij bij haar kontje zitten en duwt zonder waarschuwing twee vingers in Sharonas strakke anusje.. Sharona geeft een gil van schrik en pijn. De vingers van de man zijn glad en dringen zonder veel problemen diep door. Hij begint haar kontje te vingeren..
"Ik zal je even voorbereiden. Daar mag je best een beetje dankbaar voor zijn.."
Zijn twee vingers glijden in en uit haar strakke gaatje en rekken haar sterretje langzaamaan op. Sharona bokt en spartelt en probeert de vingers uit haar kont te krijgen, maar dat lukt haar niet.. Ik plaats daarvan geeft de man haar een paar harde klappen op haar billen.
"Stilliggen trutje.. Ik doe je een plezier.." Hij doet nog een scheur glijmiddel tussen haar billen. Sharona voelt het koude spul in haar reet naar binnen glijden, samen met de harde gladde vingers van de man. Ze huivert. Voor haar staat de vrouw, met de dildo in haar hand. Ze pakt Chistel bij haar haren en trekt haar hoofd opmhoog..
"Kijk eens, hoertje.. Deze gaat je kontje in, zodadelijk.."
Sharona begint hard te huilen en te smeken.."
"Nee, nee, mijn kontje doet nu al zo'n pijn.."
"Welnee, schat, die twee gladde vingers stelt niks voor.."
"Kijk eens.." zegt de man.." er zijn wel 2000 bezoekers voor je.."
"Hmm, we houden ze nog even warmm.." zegt de vrouw. Ze smeet wat glijmiddel over de kop van de rubberen penis.
De man geeft intussen een rukje aan de ketting tussen Sharonas tepels.. Dat was ze door alles bijna vergeten, maar nu schieten ook van daaruit de scheuten door haar lijf..
De vrouw knielt achter Sharona en haalt de hand van de man weg.. Deze ziet zijn taak en pakt de camera op.
"Nu ik.." gromt ze hees.. Ze heeft er echt zin in.. Ze duwt de kop van de dildo tegen het sterretje van Sharona en drukt langzaam door..
De man filmt. In beeld ziet Sharona hoe de zwarte rubberen eikel langzaam haar kontje binnengaat.
Sharona voelt zich openscheuren. Ze krijst " neeeneeeneeeeeee!"
Maar de vrouw drukt gewoon door. Het lijkt Sharona wel of de dildo niet ophoudt met dikker worden.. Dan voelt ze het koele ding tot diep in haar buik dringen.
"Oh sletje.. Ik neuk je.." zucht de vrouw bovenop haar. Ze beweegt haar heupen nu snel, zodat de dildo vlug in Sharonas kontje heen en weer glijdt. Sharona jankt en de vrouw geeft haar een klap tegen haar borsten..
"Jammer niet zo, trutje... het is lekker.. " Ze legt haar handen op Sharonas heupen en stoot woest toe..
De man is voor Sharona geknield en filmt van alle kanten. dan legt hij de camera weg en haalt zijn pik te voorschijn.. Hij grijpt Sharona bij haar haren.
"Bekkie open, slet.. En pijp me.. En lekker, of we gaan nog dagen met je door.." Hij duwt zijn heupen naar voren en zijn pik in Sharonas brede mond. Ze kokhalst als hij haar huig raakt.. Ze wil bijten, maar bedenkt zich op tijd..
Zo nemen de twee het huilende grietje een poosje tussen hen in.
"God ver.. Ik wil nu in haar kont.." zegt de man dan ineens.. Ik wil in haar klaarkomen.."