Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


As En Mila

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Het is koud en donker bij de bushalte en je bedenkt je net, dat het toch niet zo een heel goed idee was, om op dat mailtje zo te reageren... Je zou opgehaald worden, maar intussen sta je wel voor joker in de wind een uur te wachten en..
"Er komt hier geen bus meer.." hoor je ineens naast je.." Ik zeg het maar mevrouw.."
Je hebt niets gemerkt, maar er is een auto gestopt even voorbij de bushalte.
" Als u naar huis moet, kan ik een lift geven tot de stad, maar als u juist op stap gaat denk ik dat u beter thuis kunt blijven.."
Daar had je nog niet eens bij stil gestaan.. Hoe kom je weer thuis? met de bus naar de halte in de polder, o.k., maar stel dat er iets misgaat.?
De man ziet er betrouwbaar uit, dus je accepteert de lift. Hij rijdt naar de stad, maar een eindje er voor, rijd hij een andere bushalte op. " hij gaat me toch niet daar afzetten?" denk je nog, maar dan heb je ineens een handboei om je linkerpols gekregen en de man klikt hem over je heen aan het handvat boven de autiodeur vast.
" hee wat??" begin je, geschrokken..

De man zegt niets en rijdt verder, maar neemt een afslag waarmee hij verder de polder in rijdt en al helemaal niet terug naar een bushalte gaat.. Verder en verder rijdt hij donkere weggetjes af, je zegt dat hij moet stoppen, schreeuwt, maar je kunt niet bij hem komen en hij rijdt door en dan ineens rijdt hij een erf op en een grote schuur binnen. Hij stopt de auto en springt er uit.. je zoekt naar hoe je de handboei los kunt krijgen, maar voor dat je daar ook maar het begin van snapt, heeft de man jouw deur open gemaakt en trekt je naar buiten, de donkere schuur binnen.. . Hij maakt de andere kant van een handboei los en trekt je mee. Dan zit het andere deel ineens vast aan een ijzeren paal.. en de man is verdwenen.
Je hoort wat gemummel ergens uit een donkere hoek van de schuur. De hand boei zit hardstikke vast, zowel aan jouw, als aan de ijzeren paal... Je trekt en probeert je los te wurmen. Dan komt er uit het donker van de schuur iemand op je af en pakt je andere arm. Ook daar zit nu een handboei omheen en die wordt aan de eerst handboei vastgeklonken. Zo sta je met je handen achter je vast aan een paal... De handboeien zijn zacht van binnen, gevoerd met fluweel of zo iets, maar wel vast. Je kunt er echt niet uit..

Ineens flitst er in een hoek van de schuur lampen aan. Twee felle lampen verlichten een bed. Daarop ligt een andere vrouw, met tape om haar voeten, over haar mond en haar handen op de rug vast gebonden. Een andere lamp schijnt nu op jouw.
je voelt dat er iemand naast je is komen staan..
" Zo, Astrid.." zegt de man naast je.." je wilde toch een keertje meedoen..? Nu is het te laat om daar nog spijt van te hebben..." Je voelt hoe zijn hand langs je buik strijkt. Hij trekt je bloes open en je BH omlaag... Je voelt ook hoe zijn tong langs je oren gaat... Hij likt je oorlelletje, en fluistert..:" Kijk, dat is Mila. Dat arme vrouwtje ga ik straks ruw behandelen.. zogezegd..En jij gaat kijken... Want wat ik met haar doe..." De man stopt zijn verhaal en loopt naar het arme jonge vrouwtje op het bed. Hij trekt haar t-shirt omhoog en ontbloot haar borsten.. buigt zich voorover en kust haar zachtjes op haar tepels, elke kant twee keer... Dan komt hij terug bij jouw, kust jouw linker tepel en bijt er vervolgens in. Niet te hard, maar wel zo hard dat je even gilt. " Alles wat ik bij haar doe, doe ik bij jouw erger..." zegt hij..
Vervolgesn wordt je broek losgemaakt, De man stroopt je broek langs je benen naar beneden en doet vervolgens hetzelfde met je slipje.. Hij laat je uit je broek stappen en maakt je voeten vast aan de paal, maar met een ruime speling..
Dan loopt hij naar de jonge vrouw op het bed en scheurt haar topje en haar bh van haar lijf. Hij pakt haar borsten en knijpt er in, streelt zacht de tepels en als die een beetje hard worden trekt hij daar aan, zodat het vrouwtje met haar bovenlijf omhoog komt.. Ze probeert zich met haar vastgebonden armen op te tillen. Vanachter het plakband over haar mond hoor je een angstig gemummel.. De man trekt het plakband weg..
" Auww godver auw.." zegt Mila. Ze word door de man op haar mond gekust. Dan loopt hij naar je toe en zegt opgewekt.." Kijk, dit is Astrid.. die wilde meedoen.." Hij trekt je ruw aan je tepels, knijpt ze tussen zijn vingers plat en rolt ze, zodat je niet veel meer kan uitbrengen dan " auw nee.. auw.." En dan heeft de man ineens twee zilverkleurige knijpertjes gepakt en je voelt een steek door je ene tepel gaan, als hij hem daar op zet. De man buigt zich voorover en begint je andere tepel zacht te likken en te zuigen.. Hi streelt je borsten zacht en kust je ook in je nek. Ondanks de pijn reageren je tepels daar op door hard te worden, het lijkt wel, alsof het knijpertje daardoor harder toehapt. Nu voel je dezelfde pijn in je andere tepel, omdat hij daar ook een knijpertje op heeft gezet.. De man doet een stap achteruit en bekijkt zijn werk.. Hij slaat met zijn vlakke hand tegen de zijkant van elk van je borsten en glmlacht gemeen als hij ziet hoe je daarop reageert..

Hij loopt weer naar Mila en slaat ook haar met de vlakke hand tegen haar borsten en trekt haar weer aan haar tepels omhoog. Dan begint hij ook haar broek los te maken en van haar kont te trekken... Even later ligt zij met een onderlijf en haar broekje tussen de knieen te kijk. De man rolt MIla op haar buik en begint haar billen te aaien.. Ze zijn stevig en rond en spannen zich, maar dat kan toch niet verhelpen, dat de man ze van elkaar trekt en haar over haar sterretje aait. Dan staat hij weer op en loopt naar een donker hoekje. Even later klinkt er muziek, Ravel's Bolero, en de man slaat Mila een paar keer met zijn hand op haar blote billen. Dan maakt hij zijn riem los en geeft haar daarmee een paar slagen. Dan stapt hij weer op je toe.. Met een punt van de riem geeft hij je een paar tikken tegen je borsten, waardoor de klemmen pijnlijk dansen op je tepels.. Dan voel je zijn hand op je buik, vingers strijken door je liezen, over je bovenbeen..
Je knijpt je knieen tegen elkaar, maar zijn vingers vinden je kutje. Je voelt hoe de man een vinger naar binnen steekt en daar merkt dat je nat bent geworden.. Hij steekt er een tweede vinger naast en gaat met die twee vingers in je op en neer. Je doet onwillekeurig je benen een beetje van elkaar.. De man vingert je zo een poosje. In een traag tempo,
maar zo diep als hij kan duwt hij zijn vingers in je..
Dan loopt hij naar het bed en maakt de tape van Mila's benen los. Hij grijpt haar nog eens wild bij haar billen en trekt haar overeind. Hij duwt haar naar jouw toe en laat haar bij je op haar knieen zitten.. Hij grijpt haar bij haar haar en duwt haar gezicht tegen je benen. Hij kijkt je aan als hij z'n gulp losmaakt.
" Jij gaat mij lekker zuigen, sletje.." zegt hij tegen Mila. " Jij gaat mij lekker mijn lul diep in je mond nemen terwijl ik Astrid spijt laat krijgen van haar wens.." Mila kokhalst even, als hij haar haren pakt en zijn lul diep in haar mond duwt...
De man staat schuin naast je en Mila zuigt gehoorzaam. Hij strijkt haar even liefkozend over haar haar en begint met z'n andere hand je billen te strelen.. Je probeert hem nog weg te duwen, met je handen die achter je aan de paal vast zitten. Een knietje geven lukt ook niet. Daarbij zou je die arme Mila kunnen raken.. De vingers van de man gaan door je bilspleet en van daar weer in je natte kutje.. Met zijn andere hand houdt hij afwisselend Mila's haar en jouw borsten vast.. Als hij je borsten kneed, trekt hij ook aan de klemmen die gemeen bijten.

Even later heeft de man alweer iets anders bedacht. Hij trekt zich terug uit Mila's mond en trekt haar weer mee naar het bed. Daar gooit hij haar voorover en ergens van onder het bed haalt hij een dildo te voorschijn.. Hij trekt Mila's kutlipjes van elkaar en duwt de kunstlul zonder pardon in haar. Het jonge vrouwtje slaakt een donkere kreet en begint te kreunen, als de man de dildo snel in haar op en neer beweegt.. " Doe je benen goed wijd, teefje.." zegt hij.." Astrid moet zien hoe ik deze dildo in je duw..."
Terwijl Mila bij elke stoot van de dildo hartverscheurend kreunt, kijkt de man naar je.. Hij glimlacht je toe.. " Jij bent straks.." zegt hij met een grijns..
Hij gaat naast Mila op het bed zitten en duwt nu twee vingers in haar kontgaatje, nog steeds met de dildo in haar kutje stampend. Mila gilt, ze wordt zo vreselijk opgerekt. De man laat de dildo uit haar vallen en vingert nu met heftige bewegingen Mila's aarsje.. Ze jammert, als hij vanuit een tube wat glijmiddel in haar kontje masseert..
" Zo, Milameisje..Je hebt nu een lekkere gladde kont gekregen he?" fluistert hij in haar oor.." wat zal ik daar nu eens in duwen..."
Maar hij duwt niets in haar .. Hij staat op en komt naar je toe.. Hij maakt je voeten los en ook het stuk handboei dat aan de paal vast zit.. Je wordt meegesleurd en naast Mila op het bed gegooid.. Je voelt hoe de knijpers op je tepels tegen je borsten duwen als je voorover valt.. En meteen duwt de man een vinger, nog glibberig van het glijmiddel diep in je sterretje.. Je schrikt en schreeuwt.. Meteen voel je hoe hij ook de dildo in je kutje duwt en snel op en neer beweegt.. In twee verschillende tempo's wordt je nu in je kont gevingerd en in je kut door een dildo genaaid.. En de klemmen op je tepels worden best pijnlijk..
Dan houdt de man weer op. Hij draait je om op het bed, zodat je met je hoofd naast Mila's billen komt te liggen.. Je kijkt ineens tegen zijn eikel aan en hij beveelt" mond open.." Hij trekt je aan je haren omhoog en schuift zijn pik een stukje je open mond in. Niet zo erg diep, maar toch.. "
Zuigen Astrid.. en lekker, want ik ga dit teefje hier naast je pijn doen tot ik kom...
Hij slaat Mila met een zweepje over haar billen, terwijl jij hem zuigt.. Mila gilt bij elke slag, Hij doet het kennelijk nogal hard. Als Mila na een klap of vijf huilt van ' niet meer, niet meer.." zegt hij.." Jij bent straks, Astrid.."
Nu duwt hij ruw de dildo tussen Mila's billen en verkracht haar arme kontje er mee.. Mila jammert en spartelt, maar ze kan niet aan de kunstlul ontkomen.. Hardvochtig stoot hij de dildo telkens weer door haar sterretje. De man is zo gemeen, dat hij de rubberen lul steeds uit haar haalt en dan weer helemaal bij Mila door haar sterretje naar binnen duwt.. Voorover liggend op het bed heeft Mila daar geen verweer tegen..
Nu staat de man op en legt Mila op haar rug.. Zijn eikel floept uit je mond als hij zich tussen Mila's benen buigt en het jonge vrouwtje begint te likken.. Hij streelt haar benen en billen en likt haar heftig tussen haar benen.. Je hoort smakkende geluiden. Je voelt haar warme lijf tegen je aan. Je voelt ook hoe ze schokt en schud als hij haar na een poosje tot een orgasme weet te likken.. Ze schokt heftig alle kanten op en duwt haar been tegen je gezicht als ze probeert de man zo veel mogelijk de ruimte te geven.
De man duwt weer zijn eikel tegen je lippen.. Hij trekt je aan je haren en zegt.." Zuigen, teef.." je laat zijn eikel een stukje in z'n mond toe en tegelijkertijd steekt hij een paar vingers in je kontje.. Met zijn andere hand haalt hij de klemmen van je tepels los.. Dat doet ook al pijn, en meteen daarna neemt de man ze tussen zijn vingers en rolt ze.. om en om.
Je zuigt extra hard en gebruikt ook je tong.. Dan hoor je de man zeggen.." ah ik ga komen.." en hij duwt je hoofd weg..
Hij duwt zijn natte lul in Mila's kutje en grijpt haar tepels beet.. Even kneed hij nadenkend op haar spenen en dan buigt hij zich voorover en bijt haar zacht in haar ene tepel.. De hand die zo vrij gekomen is, zoekt tussen haar billen en hij drukt twee vingers in haar kont, terwijl hij in haar klaarkomt..
De twee liggen even stil naast je op adem te komen..
Dan draait de man je op je rug en trekt je benen naar achteren Hij wurmt een touw onder je langs en maakt daar een knie van je aan vast.. en dan aan de andere kant ene andere knie, zodat je met opgetrokken knieen voor hem komt te liggen.. Zoals je al hoopte, valt hij aan op je kutje.. Hij likt je langs je schaamlippen, langs de binnenkant van je grot en over je klit. Tenslotte richt hij al z'n aandacht op je klit.. Je voelt hem warm en nat over je heen gaan.. en in je buik stijgt het warme gevoel op...
Maar, hij stopt, maakt Mila los en beveelt haar, je borsten te strelen en te likken.. Als Mila dat doet, gaat hel likken aan je klitje weer door. Weer gaat zijn tong als een warme natte lap over je klit.. Dan duwt hij het puntje van z'n tong tegen je klit, laat z'n tong er tegen trillen... Mila legt haar hoofd op je borsten en je voelt haar warme mond om je tepels.. Ze bijt zachtjes, heel zachtjes.. het zou eigenlijk geen pijn moeten doen, maar je tepels zijn nog beurs van die knijpers van daarnet... je huivert, als de pijnscheuten ondanks haar zachte likken en bijten door je tepels trekken.. In je buik komt het gevoel weer terug.. Je ademhaling gaat sneller en sneller..
Als je denkt en hoopt dat je bijna komen gaat, duwt de man ineens zijn vingers in je kontje.. Je hebt het gevoel dat je bijna scheurt... Maar hij likt door en beweegt zijn vingers snel in je op en neer.. " Deed hij het maar in mijn kut.." denk je nog.. Maar hij vingert onbarmhartig door. en likt... Weer komen de warme golven in je buik opzetten en deze keer kom je helemaal klaar...
Als Mila en de man zich van je hebben teruggetrokken voel je je uitgewoond, maar bevredigd...

Even later wordt je los gemaakt.. De man smeert een zalfje op je pijnlijkste plekken en je krijgt een glas wijn.." De volgende keer... " zegt de man, dreigend lachend..