Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Avondje Uit...

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Zachtjes maak ik de voordeur open.
Ik kom net terug van een avondje uit met een goede vriendin van me, en het is al aan de late kant. Bij de deur doe ik, om niemand wakker te maken, direct mijn schoenen uit. Het was een leuk en lekker avondje. Met een goed humeur loop ik stilletjes de woonkamer in. Ik zie dat mijn man nog een lampje gedimd heeft aangelaten. Met een druk op de knop wordt donker in de kamer en langzaam loop ik richting de trap.
Het is doodstil in huis. Als ik bijna bovenaan de trap ben, zie ik dat de deur naar mijn dochters’ kamer nog openstaat. Ik werp snel een blik om de hoek en zie dat ze helemaal schots en scheef in haar bedje ligt. Ik moet er om glimlachen. Zachtjes doe ik de deur dicht. Geruisloos loop ik naar de kamer van haar broer. Heel even doe ik de deur open en hoor al direct aan zijn rustige ademhaling dat ook hij in een diepe slaap is. Waar zou hij over dromen?
Terwijl ik me op de overloop ga uitkleden, denk ik terug aan de avond.
Ja, het was een heerlijke avond. Eerst hebben we op het terras van een klein, knus bistrootje heerlijk gegeten. En na het kopje koffie zijn we naar de film gegaan. Zo’n feel good, niks-aan-de-hand movie. Te vergelijken met “Alles is liefde”, maar dan met hier en daar toch wel een erotisch tintje. Er kwam geen expliciete sex in voor, de penissen en vagina’s vlogen je niet om de oren, maar de suggestie die werd gewekt liet niets te raden over. De erotische spanning was duidelijk voelbaar en werd, gedurende de film, alleen maar meer opgebouwd. Ik raakte er duidelijk opgewonden van. Mijn vriendin overigens ook. In het half donker van de filmzaal zag ik haar toch echt een aantal malen ongemakkelijk draaien met haar billen en kneep ze haar benen een paar keer dicht tegen elkaar.
Terwijl ik mijn laatste sok uittrek, denk ik glimlachend terug aan de blosjes op onze wangen bij het verlaten van de zaal. Met rode konen keken we elkaar aan en ik weet bijna zeker dat we toen allebei hetzelfde dachten. Mmmm, dat was lekker….
De wandeling naar de auto en de daaropvolgende rit naar huis zorgde er voor dat de opwinding weer enigszins afnam. Maar nu ik er weer aan terugdenk, voel ik me toch weer wat draaierig worden. Een gevoel van geilheid maakt zich weer van me meester. Ik hoor een zacht suizend geluid in mijn oren en mijn knieën knikken een keer. Mijn mond wordt wat droger als ik een paar passen richting de badkamer zet. Nog even snel een plas voor het slapen.
Met alleen mijn witte slipje aan ga ik richting het toilet. Daar aangekomen laat ik mijn broekje op mijn enkels zakken en ga zitten. Ondanks het feit dat ik met blote voeten op koudere tegels zit te plassen, neemt mijn opgewondenheid niet af. Ik weet er niet goed raad me en met een zucht sluit in mijn ogen. Direct zie ik allerlei flitsen uit de film van naakte, vrijende, heerlijk neukende mannen en vrouwen voor me langsschieten. Wat kan sex toch af en toe mooi en smaakvol in beeld gebracht worden, zonder dat het ordinair en plat wordt. Want net zoals de meeste vrouwen, houd ik totaal niet van close-ups van dikke piemels die tussen een paar schaamlippen op en neer gaan. Of van het nep-gekreun dat daarbij gepaard gaat.
Ik open langzaam mijn ogen en pak een stukje wc-papier. Als ik daar vervolgens mijn kutje mee afveeg, gaat er een siddering door mijn lijf. Mijn God, wat ben ik geil geworden. Hoe gaan we dit nu doen? Mijn man slaapt al en zomaar wat masturberen is niet echt mijn ding. Ik hoef niet dagelijks klaar te komen, één of twee keer per week is al genoeg voor me, en meestal zorgt mijn man er wel voor dat ik dat aantal haal. Maar nu moet er toch echt wat gebeuren, zo kan ik nooit gaan slapen….
Ik doe mijn slipje weer omhoog en loop naar onze slaapkamer. Ik duw de deur verder open en zie mijn man op bed liggen. In het maximaal gedimde licht zie ik dat hij zonder dekens rustig op zijn rug ligt te slapen. Omdat het de hele avond al zo warm is, heeft hij geen pyjama of shirt aan, alleen zijn strakke boxer.
Mijn ogen gaan over zijn hele lijf heen en blijven ter hoogte van zijn middel steken. Ik zie een enorme bobbel in zijn boxer zitten. Opnieuw trekt er een golf van warmte door mijn lijf. Mijn knieën gaan wederom knikken en ik moet op bed gaan zitten om niet om te vallen. Terwijl ik mijn ogen strak op zijn lekkere lichaam houd, kruip ik verder op bed. Ik ga bij zijn middel op mijn knieën naast hem zitten, waarbij ik mijn billen op mijn voeten laat rusten. Zo zit ik een tijdje naar hem te kijken, of eigenlijk, vooral naar die dikke bobbel. Ik durf hem niet aan te raken, bang dat hij wakker wordt. Maar ik ben zo geil dat ik eigenlijk ook wel heel graag die lekkere dikke pik van hem wil zien. Mijn geilheid gaat het winnen. Heel voorzichtig neem ik met twee handen de elastische band vast. Langzaam trek ik de band over zijn pik heen. In zijn slaap hoor ik hem zachtjes kreunen. Pas als de band helemaal voorbij zijn balzak is, laat ik de boxer weer langzaam los. Zijn ballen houden nu de boxer tegen en een heerlijke dikke pik staat fier overeind. Waar zou hij dan van dromen…?
Voorzichtig begin ik mezelf te strelen. Eerst over mijn armen, dan over mijn benen, buik, billen en borsten. Met een brok in mijn keel en zwaar ademend van spanning breng ik langzaam een hand tussen mijn benen. Terwijl ik de stof nauwelijks aanraak, ga ik over mijn broekje heen en voel bij mijn venusheuvel af en toe een korte geschoren haartje er doorheen prikken. Ik ga verder naar beneden en wrijf met trillende vingers heel zachtjes over mijn schaamlippen. Het gevoel is fantastisch en ik kan een diepe kreun niet onderdrukken.
Mijn ogen blijven gericht op die lekkere dikke pik. Oh, kon ik die maar in me voelen.
Bij de volgende aanraking van mijn kutje durf ik al wat meer druk te zetten. Ik duw daarbij zelfs mijn schaamlippen enigszins uit elkaar, waardoor het kruisje wat nat begint te worden. Oh, wat lekker, zeg ik in mezelf.
Ik krijg de smaak nu echt te pakken, mijn lef wordt groter. Ik doe mijn benen wat verder uit elkaar en wrijf, door mijn slipje heen, steeds sneller over mijn kutje. De stof wordt er helemaal nat van. Ik besluit een volgende stap te wagen en steek mijn hand in mijn broekje. Ik voel de korte schaamhaartjes tussen mijn vingers kriebelen als ik verder naar beneden ga. Naarmate ik dichter bij mijn warme spleetje kom, is de gene al bijna helemaal weg. De eerste directe aanraking van mijn schaamlippen is nog wat onwennig, maar als ik langzaam verder tussen de lippen naar beneden glijd, wil ik nog maar één ding: Mijn vingers naar binnen duwen! Met mijn middelvinger vind ik de ingang van mijn kutje en laat hem heerlijk naar binnenglijden. Allemachtig, wat is dit lekker! Ik sluit mijn ogen en begin geile rondjes met mijn kont te draaien waardoor mijn vinger alle plekje diep in mij raken kan. Ik ga nu helemaal los. Geiler dan ooit stop ik een tweede vinger erbij en pak met mijn handpalm mijn venusheuvel vast. Hierdoor wordt ook mijn clitoris aangeraakt. Het wordt me nu al bijna te veel, maar ik wil meer.
Ik ga met een tweede hand in mijn broekje. En terwijl ik met de ene hand stotende bewegingen maak, draai ik met de andere wijsvinger rondjes op en om mijn klitje. Mijn God, wat is dit zalig! Ik houd het niet meer. Ik blijf over mijn klitje wrijven en mijn andere vingers maken soppende geluiden in mijn drijfnatte kutje. Dit gevoel mag nooit meer ophouden. En dan voel ik van heel diep een orgasme opkomen. Het begint bij mijn tenen en met een ware explosie raast het orgasme door mijn lichaam. Dit heb ik nog nooit zo gevoeld. Schokkend en stoten kom ik klaar en voel dat mijn kutje zich van binnen krampachtig samentrekt om mijn vingers. Ik probeer geen geluid te maken, maar dat is haast onmogelijk. Daarvoor is het orgasme te heftig en ik kan dus niet voorkomen dat er een paar diepe kreunen ontsnappen.
Als het orgasme weer enigszins is uitgeraasd, haal ik mijn handen uit mijn broekje en open ik mijn ogen. Half verdoofd en met mijn vingers nog nat van al mijn sappen, kijk ik mijn man recht in zijn ogen. Het duurt eventjes voor ik iets kan zeggen.
“Hoe lang ben je al wakker?”
“Lang genoeg.” Is je korte en veel zeggende antwoord. Er schiet van alles door mijn hoofd. Je hebt dus, vanaf het moment dat ik mijn ogen heb gesloten, alles gezien. Mijn God, je bent dus getuige geweest van het meest intieme dat ik bij mezelf kan doen. Oh shit, bedenk ik me, dan heeft hij natuurlijk ook gezien dat ik zijn piemel uit zijn boxer heb bevrijd. Ik voel mezelf kleuren.
“Waarom heb je mijn piemel uit mijn broek gehaald”, vraagt hij onschuldig, alsof hij gedachte kan lezen.
Daar zat ik dan met mijn mond vol tanden. Ik voelde me verder blozen, wat zelfs in het halfdonker te zien moet zijn. Ik kon niets anders doen dan de waarheid vertellen.
In grote lijnen vertelde ik over de leuke avond-uit. Het etentje, de bioscoop, de film en dat ik en mijn vriendin er wel opgewonden van waren geworden. Ik bekende dat ik niet goed wist waarom ik de boxer aan de kant had geschoven, maar dat het wel gebeurd was. Het zal wel gelegen hebben aan het feit dat ik zo geil was geworden van alles, dat ik mezelf niet meer in de hand had.
“Wat was er in de film dan te zien, wat je zo opgewonden heeft?”, vroeg hij quasi onnozel.
“Oh, daarin waren wat sexscenes te zien. Hele mooie. Niet van die raggende pikken in gapende kutten, maar subtiele scenes van tongende mensen, aangespannen billen en genietende vrouwen. Gewoon mooie sex! Het maakte me echt geil en toen ik thuis kwam wilde ik eigenlijk niet liever dan je piemel vasthouden en in me voelen.” Het blijft even stil.
“Je kwam erg mooi klaar, schat. Zo heb ik je nog nooit gezien. Je was mooi”, fluistert hij.
“Ik zou jou zo ook wel eens willen zien, hoor”, antwoord ik ad-rem, en schrik er een beetje van. Wat zal hij nu wel denken? Maar ja, na zoveel jaar getrouwd te zijn, mag je toch best wat zeggen tegen elkaar. Gelukkig reageert hij er goed op.
“Oke, jij mag ook een keer kijken. En wel nu.”
Hij gaat direct op zijn knieën tegenover me zitten. Laat zich ook met zijn billen op zijn voeten zakken en doet zijn benen flink uit elkaar. Zijn keiharde pik krijgt hierdoor alle ruimte.
“Kun je het zo goed zien?”
Ik voel me weer helemaal slap worden en kan alleen nog maar bevestigend knikken.
Glimlachend pakt hij zijn piemel met één hand bovenaan vast en begint met rustige bewegingen te trekken. Ik kan het bijna niet geloven. Mijn man zit zich hier recht voor me af te trekken! Wat een plaatje! Met rustige halen zie ik de voorhuid over zijn eikel bewegen. Zou dit voor hem hetzelfde voelen als bij mij, wanneer ik mijn klitje aanraak? Ik kan mijn ogen er niet vanaf halen. Het laat mij duidelijk niet onaangeroerd. Ik merk dat ik mijn geilheid nog lang niet kwijt ben. Mijn schaamlippen voel ik weer opzetten en mijn spleetje schreeuwt om aangeraakt te worden. Maar ik wil al mijn aandacht bij mijn trekkende man houden.
Hij was natuurlijk ook al aardig opgewonden en het duurt dan ook niet lang voor zijn gehijg zwaarder wordt. Het ritmische tempo van zijn hand gaat omhoog. Hij geeft zich helemaal over aan zijn genot en laat zich achterover op zijn rug op bed zakken. Nog steeds op zijn voeten zittend spreidt hij zijn benen nog verder. Al trekkend begint hij met zijn heupen de welbekende neukbewegingen te maken. En ik zien dat het niet lang meer duurt voordat hij klaar komt. Ik wil hem helpen, zijn pik in mijn mond nemen en hem helemaal leegzuigen, maar ik mag alleen maar kijken.
Ik hoor het bloed weer in mijn oren suizen, mijn mond wordt droog en er komen weer wat liefdessappen uit mijn gleufje. Wat is dit lekker om naar te kijken!
En dan, na nog een paar korte rukjes, ontploft zijn piemel en spuit hij met een grote boog een eerste straal sperma op zijn buik. Hij blijft rustig door masseren en in steeds kleiner wordende stralen komt de tweede, derde, vierde, vijfde straal op zijn buik.
Na een halve minuut opent hij zijn ogen.
“Dat was lekker”, zegt hij met een glimlach.
“Ja, dat vond ik ook.” En neem zijn slapper wordende piemel in mijn hand.
“Is ie nou helemaal uitgeput?”
“Nou, voor eventjes wel, denk ik.”
Nu het schouwspel ten einde is gaan we lekker naast elkaar met het hoofd op de kussens liggen. Even lekker nagenieten.
Na enige tijd in elkaars armen te hebben gelegen, beginnen we te kussen. We strelen daarbij zachtjes elkaars ruggen en benen. Ik sla mijn been over hem heen, zodat ik half op hem kom te liggen. Ik laat mijn bovenbeen daarbij op zijn slapgeworden penis rusten.
Het zoenen wordt weer wat heftiger, waarbij onze tongen elkaar krachtig vinden. We hebben er blijkbaar nog zin in. Het strelen wordt kneden en ik voel zijn handen op al mijn lekkere plekjes terecht komen. Mijn billen, rug en nek, overal kneedt zijn hand. Ik begin licht te kreunen. Mijn heupen gaan lichte draaibewegingen maken en ik duw daarbij mijn venusheuvel steeds harder tegen zijn bovenbeen. Ik kantel mijn bekken nog iets verder en schuur nu met mijn kutje over zijn been. Al zoenend en draaiend wordt mijn opwinding weer zo groot, dat ik zijn been helemaal vochtig maak. Jezus, denk ik, houdt die geilheid dan nooit op? Hoe lang blijft dit gevoel nog? Maar ik vind het eigenlijk ook wel weer vreselijk lekker. Meestal val ik na een keer te zijn klaargekomen en een neukpartijtje direct in slaap. Maar vanavond gaan blijkbaar alle remmen los en zijn er grenzen om overschreden te worden. Ook de pik van mijn man begint weer wakker te worden. Ik voel de druk tegen mijn bovenbeen toenemen.
“Ik wil je in me voelen”, fluister ik in zijn oor.
“Weet je het zeker?”
“Ja, neuk me alsjeblieft en laat me nog een keer klaarkomen. Ik ben nog zo geil…”
“Goed”, zeg je en kruipt onder mijn been vandaan zodat ik plat op mijn buik kom te liggen. Je gaat tussen mijn benen zitten en gaat verder met een massage van benen en billen. Ook de voeten worden onder handen genomen. Dat is nu juist mijn aller-lekkerste plekje. Je vingers gaan tussen mijn tenen door en je duimen masseren de voetzolen. Vanaf de voeten maak je kneedbewegingen richting de kuiten en bovenbenen. Weer terug bij mijn voeten neem je van mijn linkervoet de grote teen in je mond en laat daarbij je tong spelen. De andere voet blijf je masseren. Je wisselt dit regelmatig af en ik word zo langzamerhand gek van genot. Ik kan nauwelijks meer stil blijven liggen Dan zet je mijn knieën wat verder uit elkaar. Ik voel dat mijn kutje zich wat opent en weet dat jij er nu recht in kunt kijken. Dit maakt me nog geiler en, jou kennende, moet je er enorm opgewonden van raken. Je doet mijn voeten tegen elkaar aan en blijft doorkneden. Dan voel ik je pik tussen mijn voeten doorgaan. Je beweegt hem met korte halen tussen mijn voetenzolen. Ik ga mee in het ritme en trek als het ware je piemel met mijn voeten af. Ik hoor je diep grommen van genot. Ondertussen kneed je mijn billen. Bij iedere beweging gaan mijn kutje een beetje open en omdat die zo vochtig is, maakt dat af en toe wat een smakkend geluid. Je blijft de billen en de binnenkant van mijn dijen kneden en raakt daar soms mijn schaamlippen aan. Steeds wat meer en steeds wat langer.
“O schat, ik houd het niet meer. Stop alsjeblieft die lekkere pik in me en neuk me”, zeg ik hijgend.
Je trekt mijn billen omhoog en zorgt ervoor dat mijn armen langs mijn lichaam blijven liggen. Daar lig ik dan met mijn hoofd diep in de kussens, mijn kont in de lucht en mijn benen uit elkaar, klaar voor het ultieme genot.
Mijn man gaat goed achter me zitten en duwt zijn pik in één keer helemaal naar binnen. Ik weet niet wat me overkomt. Ik lijk wel te ontploffen.
Zijn pik gaat in hoog tempo in en uit en bij iedere stoot trekt er een golf van genot door mijn lichaam. Dan voel ik ineens zijn hand tussen mijn benen gaan. Voor ik het helemaal in de gaten heb, heeft hij mij klitje al gevonden en begint deze krachtig te stimuleren. Een dikke pik in me en een paar vingers ronddraaiend op klitje wordt me te veel. Ik weet dat het nu niet lang meer zal duren voor ik voor de tweede keer vanavond ga klaarkomen. Door het hardere gehijg en wilde stoten van mijn man, denk ik dat het ook voor hem niet lang meer gaat duren. Zijn pik glijdt nog een paar keer in en uit, zijn vingers bewerken in hoog tempo mijn klitje. En dan, alsof we het hebben afgesproken, ontploft in ons beiden een fantastisch orgasme. Het giert door mijn lijf en mijn spleetje knijpt oneindig lang krampachtig samen. Er lijkt geen eind aan te komen en het maakt me haast duizelig. Hij heeft zijn pik diep in mijn gestoten en ik voel zijn zaad in een paar golven bij me binnenspuiten. Wat een genot.
Uitgeput laten we ons op bed vallen. Totaal van de wereld kruip ik dicht tegen je aan. Het laatste wat ik je hoor zeggen is:
“Moet je vaker doen, zo’n avondje uit ……”