Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Avontuur om nooit meer te vergeten

Dit is een verhaal uit de categorie Bisex.
Onze eerste bi-ervaring met een leuk stel.


Op een zwoele middag hebben we onze eerste date met een stel.
We zullen naar een kroegje gaan om elkaar eerst beter te leren kennen.
En als het klikt dan kunnen we zeker verder gaan naar ons huis om het daar gezelliger te maken en misschien wel meer.
We hebben om 14.00 uur afgesproken

Het is nu 12.00 uur, dus we gaan douchen en omkleden.
We rijden om 13.15 uur weg dan zijn we mooi op tijd.
Daar zitten we dan met ons 2en… Best wel spannend of niet? vraagt Ries aan me. Ja.. best wel, maar wel een heerlijke spanning zeg ik.
We hebben koffie besteld. Elke keer als de deur open gaat, gieren de zenuwen ons door het lichaam.
Het is 5 voor 2 en de deur gaat weer open en daar zijn ze! Ik herken ze meteen van de foto.
Ze komen naar ons toe en stellen zich voor.

Willen jullie koffie of wat anders? Ja, koffie gaat er wel
In, dus we bestellen vier koffie.
Een beetje onwennig allemaal maar het was meteen gezellig en hadden al snel door dat we alle 4 meer durfden te zeggen dan wat we hadden gedacht.
Al snel hadden we het over onze fantasie met een ander bi-stel en wat we er allemaal van zouden verwachten en wat zeker niet.

Toen we de koffie ophadden, dronken we wat anders en ik kwam met het idee om met ons 4ren uit eten te gaan. Dat vond iedereen een goed plan en dan konden we tijdens het eten nog over onze fantasie hebben.
We besloten om ergens bij de Griek te gaan eten.

Bij de Griek aan gekomen vroegen we een tafeltje voor 4 en het liefst een beetje achter in het restaurant. We hadden geluk dat er een tafeltje vrij was en gingen zitten. We kregen de kaart en bestelden iets te drinken. Tijdens het bestuderen van de kaart hadden we veel lol. Ik zat tegen over Ries en ik voelde een voet naar mijn kruis komen. Ik werd alleen maar geiler dan ik al was. Ik trok mijn schoen uit en ging met mijn voet naar zijn harde lul. Wat was hij weer heerlijk hard.
Ik liet expres een vork van de tafel vallen zodat ik onder de tafel de vork moest zoeken. Onder de tafel zag ik dat Ries zijn lul uit de broek had gehaald.
Ik likte ff over zijn lul heen en nam hem even lekker ver in mijn mond, terwijl ik er een paar keer flink aan zoog. Hmmm… lekker die pik van hem!
Ik ging weer terug op mijn stoel zitten en Ries lachte ondeugend en super geil naar me. Was het lekker? hoorde ik haar zeggen. Ik keek haar aan en zei; ja het was heerlijk.

Ik nam een slok en terwijl ik het glas neer zette, voelde ik een hand op mijn knie.
Ik was een beetje verrast, maar liet het verder niet merken. Haar hand gleed over mijn dijen naar mijn natte kutje. Lisa deed mijn string opzij en gleed met 2 vingers in mijn grotje. Ries zag dat er wat aan de hand was en vroeg me; wat is er lieverd?
Nee, niks zei ik een beetje stotterend. Er is niks, hoezo? Nou schat, voelt het lekker dat ze je aan het vingeren is? Tjah best wel heerlijk, gaf ik toe.
Terwijl zij mij aan het vingeren is, streel ik Ries zijn lul met mijn voet en glij ook met mijn vingers naar haar kutje. Ik wil haar ook laten genieten terwijl ze mij vingert. Ries kijkt me geil aan en geniet ervan dat ik geniet en van mijn voet die over zijn lul geilt. Ineens voel ik een hand op mijn voet en denk eerst dat het Ries zijn hand is.


Even later zegt Freek.. Ries, je lul voelt heerlijk aan en het is zeker een geil gevoel dat Esther je lul masseert met haar voet? Toen pas kreeg ik door dat het niet Ries zijn hand was. Ries zegt: nou Freek; jouw lul voelt ook lekker en geil aan.
Ik krijg steeds meer zin in het hele bi-gebeuren. Net toen Ries dat zei kwamen ze met eten. Eigelijk hadden we geen trek meer in het eten maar meer in elkaar, waardoor we gehaast onze maaltijd nuttigen daarna snel afrekenen.
Terwijl we naar onze auto's lopen, vraag ik; zullen we naar ons huis gaan of hebben jullie daar geen zin in? Ja leuk, zeggen Lisa en Freek tegelijkertijd.


We stappen in de auto's en Freek en Lisa rijden achter ons aan
In de auto vraag ik aan Ries; en lieverd….… was het een heerlijk gevoel toen
hij met je lul aan het spelen was? Ries bevestigt dit. En vond jij het lekker dat ze met je kutje aan het spelen was? Ja schat, dat voelde heerlijk hoor. Echt, ik wist niet dat ik het zo lekker zou vinden. En je vindt het toch niet erg dat ik ze bij ons thuis heb uitgenodigd? Nee, zeker niet, ik vind het alleen maar leuk en spannend.
Ohh gelukkig maar, want ik had het niet eens met je overlegd. Het was een ingeving van me. Zo van, als je niet toehapt weet je nooit hoe het bi-leven is. Je bent echt top schat, zegt Ries terwijl hij met 1 hand onder mijn rokje zit. Je bent echt een vrouw die doet waar ze zin in heeft je bent echt een vrouw waar ik trots op ben en niet meer kwijt wil.

We komen bij ons huis aan en parkeren onze auto’s. Freek en Lisa stappen uit en we lopen naar binnen. Willen jullie wat drinken? Koffie, fris of wat sterkers?
Beetje fris lijkt ons beter, zeggen ze. En jij dan Ries? Wil je ook fris?
Strak plan, antwoord hij. Ach Ries wil jij het ff inschenken dan, want ik moet ff naar de wc en Lisa zegt, ik moet ook ff. Ga jij maar beneden, dan ga ik wel ff naar boven. Is goed, zegt Lisa. Ik loop mee en wijs haar de wc en wil naar boven lopen, maar ze pakt mijn arm en als ik omkijk begint ze me heftig te tongen.
Ik zoen mee en blijf haar aankijken. Sorry zegt ze na een tijdje, maar dat wilde ik al bij de Griek doen. Ohh, niet erg zeg ik, ik was wel ff verrast maar ik moet zeggen dat je heerlijk kan zoenen. Nou anders jij wel, zegt Lisa.
Maar nu moet ik echt ff plassen hoor, zeg ik. Ik doe het bijna in mijn broek.
Welke broek …zegt lisa, in dat kleine stringetje van je? We beginnen te lachen en ik zeg ja die hihihihi. Ik loop naar boven en Lisa gaat beneden.
Lisa is al weer in de kamer als ik terug kom en dan zegt ze; nou Ries, je vrouw kan heerlijk zoenen!
Ries kijkt mij en Lisa aan en zegt; mis ik iets? Nou zegt Freek, daar moet je wel op rekenen hahaha. Lisa zei me net in de auto; als ik de kans krijg .. dan wil ik Esther zo ff lekker gaan tongen. Ohh, zegt Ries en was het lekker schat?
Ik kijk hem blozend aan en zeg; ja het was lekker.

Ries zegt zullen we een heerlijke dvd gaan kijken? Ik heb een hele geile bi-dvd liggen. Ja zet maar op, als we er geen zin meer in hebben, dan hoor je het wel
We kijken een half uurtje de film en zitten al aardig te geilen met onze eigen partners. Lisa zegt ineens; ik wil eigelijk wel met jullie 3 naar boven om lekker
met elkaar te gaan geilen en het lijkt me ook geil om te zien hoe jullie mannen elkaar verwennen NOU dat is nu ook mijn idee zeg ik erachteraan.
We lopen naar boven. Ries voorop, ik achter hem met mijn hand tussen zijn benen
Lisa achter mij met haar hand tussen mijn benen en Freek met de hand tussen de benen van Lisa en hij zegt; en wat wordt er bij mij vast gehouden? Lisa bedenkt
zich niet en pakt zijn lul beet... jahh, nu is het goed zegt Freek met een lach.

Boven aangekomen gaan we de slaap kamer in, doen sfeerverlichting aan en Lisa gaat tegenover me staan. Ze gaat op haar hurken zitten. Ze doet mijn string uit en vingert me heel langzaam en oh zo geil.
Freek staat voor Ries en gaat ook op zijn hurken zitten. Doet de broek los van
Ries en haalt de lul van Ries uit zijn boxershort en begint hem te pijpen.
Ik voel ook langzaam een tong tussen me benen en begin te kreunen.
Ries en ik hebben elkaars hand vast en geniet enorm we worden wilder en wilder en drukken bijna tegelijkertijd Freek en lisa bij ons weg en draaien de rollen om zodat wij heerlijk aan het beffen en pijpen zijn.
We beleven veel plezier en genot met het stel wat we hebben leren kennen. Na een uurtje zijn we alle 4 uit de kleren. Ik pak de speeltjes erbij en doe zelf onze vriend (zo noemen wij onze voorbinddildo) om en ik ga Ries heerlijk in zijn kontje nemen. Lisa beft vrolijk en heftig verder.
Freek steekt zijn lul eerst in Lisa haar kutje en neukt haar heftig. Ries wordt steeds heter (wij alle 4 wel hoor) en hij wil Freek eens verwennen. Mag ik je in je kontje nemen of heb je dat liever niet? Nou, liever niet maar ik wil het wel eens proberen maar je moet me beloven dat je het wel rustig doet en graag met glijmiddel.
Geen probleem en ik zal voorzichtig zijn met je, zegt Ries. Eerst masseert hij het sterretje van Freek met glijmiddel en af en toe glijd er een vinger naar binnen. Ik doe bij Ries een condoom om en strijk hem ook in met glijmiddel. Ik kus Ries en fluister zachtjes, nou schat hier komt een wens in vervulling en ik hoop dat hij het zo lekker vindt dat hij dan jouw ook zo neuken wil en geef hem nog een kuss.
Lisa had ondertussen de voorbinder om gedaan en stond ineens met onze zwarte reus voor mijn neus. Ik ga je neuken meid. Daar heb ik zin in, zei ze nog.
We neukten en tongden met elkaar en ik streelde haar klitje en kontgaatje.
Wat was het een heerlijke natte meid hmmm. Ik kwam na bijna een half uur voor de 2de keer klaar. Wat een heerlijk neukertje is het ook, gewoon te gek.
Maar ik hoorde Freek in één keer een harde kreun geven en zag dat Ries klaar kwam hij haalde zijn lul uit het kontgaatje van Freek en haalde het condoom eraf en spoot over de rug van hem heen.
Na een tijdje bijkomen zijn we gaan douchen om een beetje fris te worden
en jah, Freek moest het zaad van Ries van zijn rug hebben.

Daarna gingen we ff wat drinken en maakten het eten van de Griek warm
We hadden nu wel een beetje honger gekregen; -)
Toen we het op hadden zei ik; zo, nu gaan we de rollen maar omdraaien. Of vinden jullie dat niks? Ries wel, hij vind het zeker wat maar goed, het ging erom dat Freek en Lisa het ook goed en heerlijk vinden. Lisa was meteen van, ja lekker doen we en Freek gaf ook toe. We namen ons drinken mee naar boven en we gingen met ons 4ren op het waterbed liggen. Eerst elkaar weer heerlijk geil maken
want dat is wel zo lekker. Ik had 2 pikken in mijn hand en een tong in me grotje verstopt. Ik vroeg de heren of ze op hun knieën voor me wilden gaan zitten
want ik wilde graag 2 pikken in me mond hebben. Ik werd bij het idee alleen maar geiler en geiler hmmmm. Op laatst had ik ze echt alle 2 in me mond. Hoe ik het voor elkaar heb gekregen weet ik nu nog niet maar het was wel lekker. Toen zei Lisa, dat wil ik ook dus ik gaf lisa de 2 heerlijke neukstaven en ik befte Lisa. Ze genoot van de 2 lullen en kronkelde over mijn tong. Mijn tong kon niet dieper ik was haar echt met mijn tong aan het neuken. Ik proefde gewoon haar kutsap in mijn mond stromen. Wat was ze nat, natter kon haast niet. Ik stopte met beffen en deed de voorbinder voor en zei tegen Lisa; ga eens op je rug liggen dan zal ik je even heerlijk lang en hard neuken. Je bent er echt wel aan toe, ik zal niet eerder stoppen met neuken tot je er om gaat smeken en pas als ik echt merk dat je echt maar dan ook echt klaar komt en niet meer kan stop ik pas. Lisa stemde toe en de mannen keken beide geil toe en trokken elkaar af terwijl ik lisa neukte.


Ik stopte ff en vroeg de mannen of ze niks beters te doen hadden (met een knipoog) en neukte weer verder. Niet veel later ging Freek achter Ries zitten en ging hij zijn kontje masseren en vroeg aan Ries moet ik veel glijmiddel gebruiken?
Nee, niet zoveel. Esther neukt me geregeld dus ik kan er wel wat hebben
een klein beetje maar. Freek smeert Ries zijn lekkere neukgaatje in en doet daarna een condoom om zijn lul. Hij gaat voor Ries zitten en gaat heel rustig te werk en ineens veranderd hij en drukt met een heerlijke geile stoot zijn lul in Ries zijn
neukhol wat een geil gezicht en ik ga ook steeds harder neuken. Iik hoor Ries en lisa kreunen en ik merk dat na een hele tijd lisa begint te komen ohhh, jahhh is lekker neuk me neuk me, zegt ze en dat doe ik dan ook. Ik ga met harde stoten bij haar naar binnen en stop ineens. Ze kijkt me aan en zegt, waarom stop je ik heb nog niet gesmeekt. Nou Lisa, dat zal je zo merken. Ik doe een beetje glijmiddel op de voorgebonden pik en druk zonder haar weten mijn paal in haar kontje ze kijkt me met grote ogen aan en kreunt als een wilde.
Freek ziet het en wordt alleen maar geiler en neukt Ries ook steeds harder.
L isa smeekt na 15 min en ik zeg nee, nog niet. Ik blijf je neuken tot je echt niet
meer kan en dan hoor ik haar echt smeken van ohh asjeblieft stop. Ik kom klaar ik kan niet meer en dan pas stop ik met haar en zie een een hoop kut sap naar buiten stromen. Terwijl we elkaar blijven strelen en kussen komen Freek en Ries ook klaar met een heleboel gekreun zoveel gekreun dat lisa en ik daar ook nog eens van klaarkomen.

We liggen even bij te komen, drinken wat en ik fluister in Lisa haar oor, heb jij ook zoveel zin om 2 neukstaven in je te hebben? Ze kijkt me geil aan en knikt alleen maar van ja. Ik fluister in haar oor, jij eerst of ik?
Ga jij maar eerst. Jij heb me zo geneukt dat ik nog ff wil bijkomen fluistert
ze. Ik knipoog haar en zeg nog niks. Ik hoor Freek zeggen dat ze nog wat in petto hebben. Het zou me benieuwen. Toen hij dat tegen Ries zei hield ik het niet meer en zei tegen ze, wij willen nu jullie 2 lullen in onze gaatjes hebben dus jullie zoeken maar uit wie waarin gaat neuken maar vergeet niet, wij willen alle 2 een beurt
hebben van jullie.
I k heb met Lisa afgesproken dat jullie mij eerst moeten neuken. De mannen overleggen en ik weet dus niet wie waarin gaat neuken.
Freek doet een condoom om en Ries blinddoekt me. Lisa kijkt geil toe.
I k voel 2 vingers, 1 in mijn kutje en 1 in mijn kontje verdwijnen. Ohh, wat geil en spannend hmmmm.
Eerst voel ik een lul in mijn kutje komen en na 3 stoten voel ik de andere
lul in mijn kontje komen met een harde kreun. Omdat de heren me zo lekker
neuken vraag ik wie me nu in me kontje en wie er nu in mijn kutje neukt?
L isa doet de blinddoek af en ik zie nu pas wie me waar neukt. Wat een geile mannen een geile vrouw liggen er toch in me bed, dacht ik en Ries kijkt me in mijn grote geile ogen. Lisa gaat voor me staan en beveelt me om haar te beffen. Daar heb ik wel zin in. Zeker als ik zo ga komen dan kan ik haar kut uitzuigen. Dan hoef ik ook niet zo hard te gillen, want ik weet dat ik dat altijd doe als ik kom als ik door 2 mannen wordt geneukt.
Ik wordt geneukt en ik zuig een kutje en ik zuig harder nadat ze harder gaan stoten en ik kom klaarrr.
O hhh jaaa lekker schatjes, zeg ik en dan zeg ik, nu mag Lisa.


Freek haalt het condoom van zijn lul en Ries doet er 1 om Freek blinddoekt
L isa en ze doen hetzelfde met haar. Alleen nu zie ik geil toe wie waar neukt.
I k speel met mijn kutje terwijl Ries haar in haar kontje neukt en Freek in
haar kutje. Ik doe Lisa haar blinddoek af en ga voor haar staan en zeg tegen
haar, neuk me met je tong lekker hard en diep. Ze doet wat ik haar zeg, wat wordt ik lekker gebeft hmmmm. Maar ik kom al snel klaar want ik was net door 2 neukstaven genomen. Lisa komt ook klaar en we gaan weer naast elkaar
liggen.We hijgen en kreunen nog even door en we willen dat de mannen zich zelf
aftrekken en het zaad van hun op hun eigen partner spuiten.
Ries gaat voor mij zitten en Freek gaat voor Lisa zitten en ze trekken
heerlijk aan hun pik en komen snel klaar. Lisa krijgt het zaad van haar geile Freek
in haar gezicht en ik het zaad van mijn eigen geile Ries. Ik zorg ook dat ik wat zaad in mijn mond krijg en ga met Ries lekker geil het zaad over bekken.


A lle 4 uitgeput en voldaan liggen we bij te komen. Lisa vraagt of ze mag douchen.
Ja tuurlijk mag dat. Wij gaan ook zo douchen of niet lieverd, zegt Ries.
Ja wij wel, gaan jullie maar eerst. We lossen jullie zo af.
Freek en Lisa gaan naar de badkamer en zetten de douche aan. Ik kruip tegen Ries aan en kijk hem aan en vraag, en lieverd? Heb je heerlijk genoten? jah schat ik wel en jij dan, heb jij genoten? Iik heb ook zeker genoten van het vrijen met een vrouw. Maar ook van het geile gezicht toen jij hem neukte en toen hij jou heerlijk ging neuken.
ohh, Ries ik vind het helemaal te gek zo eigelijk moeten we kijken of vragen of hun nog een vervolg zien of dat ze er geen zin meer in hebben.
Ja, dat gaan we straks doen. We gaan eerst ff snel douchen.
Freek en Lisa kleden zich aan en wij gaan douchen en daarna in onze
ochtend jassen naar beneden.
L isa en Freek zitten naast elkaar op de bank en ik vraag of ze nog wat willen
drinken. Ja het laatste glaasje want we moeten ook een keer naar huis.
I k schenk nog wat in, ga naast Ries zitten en ik vraag aan ze. En? Hoe hebben jullie het gehad vandaag? Helemaal te gek zeggen ze in koor en jullie dan? Nou wij hebben ook heel erg genoten al vanaf vanmiddag in de kroeg.
N ou gelukkig maar zeggen we dan alle 4.
Ries vraagt ineens en hoe gaan we nu verder als vrienden of als meer of
helemaal niet meer?
L isa en Freek kijken elkaar aan en Freek zegt daar hebben wij het net ook
over gehad. Het lijkt ons leuk om vrienden te zijn en te blijven en als we een
keer heerlijk ongeremd willen genieten dan graag met jullie. Maar de vraag is, wat vinden jullie ervan?
wij kijken elkaar niet eens aan en zeggen alle 2, het lijkt ons een superplan. Daar waren we het ook over eens geworden. Nou, dat is mooi zeggen ze maar we moeten nu echt gaan het is al laat. We bellen en mailen en we spreken elkaar weer op msn

We lopen mee naar hun auto, nemen afscheid en ze rijden weg. Wij lopen naar binnen, doen de lampen uit en gaan naar bed. In bed neuken we elkaar nog even voor het slapen gaan en geven, als we beide klaar zijn gekomen een heerlijke nacht zoen en zeggen tegen elkaar, "WAT EEN HEERLIJKE MIDDAG EN AVOND HEBBEN WE TOCH GEHAD".
Een avontuur die nooit vergeten mag worden.


Groetjes Esther en Richard