Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Ballenknijpster

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Ze Knijpt Hem in Zijn Ballen, Alweer.

Karen neemt Jay na twintig jaar weer onderhanden.

De blonde barkeepster boog zich met haar absoluut indrukwekkende D- cups voorover naar de tafel in de zithoek waaraan ik zat en zette een drankje voor me neer dat ik niet besteld had.

In antwoord op mijn verbaasde blik glimlachte ze en duidde ze met een subtiele haarflip een vrouw aan die aan het andere eind van de bar zat. Toen ik opkeek, stond de vrouw op van haar barkruk en maakte ze aanstalten om naar me toe te komen. Ze was te ver weg en de hotelbar was te schaars verlicht om haar gezicht te kunnen herkennen.

Het was even na happy hour, op een vrijdag in februari, en behalve de rondborstige barkeepster waren de vrouw en ik de enige twee mensen die er nog in de bar waren. Ik bleef in het hotel overnachten nadat ik een paar klanten had bezocht en gezien het karakter van dit universiteitsstadje wist ik tamelijk zeker dat ik de enige gast in het hotel was.

"Luister meneer," zei de barkeepster snel en zachtjes. "Als u vanavond hulp nodig heeft, dan heeft u pech gehad... Afgelopen week had ik ook pech. Toen heb ik geprobeerd om tussenbeiden te komen tussen haar en een man en toen ben ik naakt in het damestoilet geeindigd. Ze had me met mijn eigen panty vastgebonden."

De barkeepster, die ergens voorin de twintig moet zijn geweest (waarschijnlijk een studente uit het stadje) hield op met praten en trok zich haastig terug toen de vrouw van het andere eind van de bar bij mijn tafeltje aankwam.

De barkeepster had me sprakeloos gemaakt, maar toen ik Karen voor het eerst in twintig jaar weer zag, raakte ik bijna in coma.

"Hallo, Jay. Ik dacht al dat jij het was," zei ze glimlachend. "Mag ik bij je komen zitten?"

"Ik weet het niet," zei ik. "Ik weet niet of ik in deze zithoek op zo een manier kan gaan liggen dat je de ruimte hebt."

Ze keek me verward aan.

"Karen, de laatste keer dat ik je zag, of moet ik zeggen de laatste keer dat ik iets van je zag was toen je die avond je achterste op mijn gezicht liet zakken. Het enige dat ik wil zeggen is dat ik niet weet of er in deze zithoek genoeg ruimte is om dat te doen."

Ze keek me geschokt aan, maar toen begon ik te glimlachen. De spanning was gebroken en even later schoten we allebei in de lach.

"Ik heb je daar al heel lang mijn excuses voor willen aanbieden... maar de volgende dag was je naar de universiteit vertrokken en... "

Het was op een zondagavond in augustus. Ik was zeventien jaar oud en zou de volgende ochtend vertrekken naar de universiteit van Oxford. Mijn buurvrouw, een gescheiden moeder die Laura heette, had me opgebeld en gevraagd of ik bij haar langs kon komen om "oppas" voor haar dochter te spelen. Ze moest even een uurtje naar haar werk.

"Is Karen niet oud genoeg om een uurtje op zichzelf te passen?" vroeg ik. "Ze is ten slotte al, wat zal het zijn, dertien?"

"Inderdaad, ze vindt het zelf een beetje overdreven, maar ik wil geen enkel risico nemen... ik ben waarschijnlijk te bezorgd voor mijn enige kind," zei ze lachend.

Ik was heel erg op Laura gesteld. Ze was een zevenendertigjarige gescheiden vrouw met het grootste stel tieten dat mijn zeventienjarige ogen ooit gezien hadden. Ik weet het niet zeker, maar ze had minstens G-cups, met een perfect geproportioneerd atletisch figuur.

"Hoe is het met Karen? Ik heb het gevoel dat ik haar de hele zomer al niet gezien heb."

"Het gaat goed met haar. Ze is bij haar vader geweest. Wil je een uurtje op haar passen?"

Toen ik twee minuten later bij haar aankwam, groette Laura me nauwelijks toen ze me onderweg naar buiten voorbij rende.

"Karen is boven. Ik zal je maar vertellen dat ze een beetje overstuur is omdat ik jou als oppas heb gevraagd. Ik ben over ongeveer een uur terug. Karen weet mijn telefoonnummer."

Ik ging TV zitten kijken.

Na ongeveer vijf minuten kwam Karen mokkend de trap af en de woonkamer binnen. Toen ik opstond om haar te begroeten, kreeg ik bijna een hartaanval. Dat slungelachtige buurmeisje van me was, terwijl ze van huis was, in meerdere opzichten groter geworden.

Ze had een lichtblauwe bikini aan. Er stonden subtiele witte streepjes op en vage gele bloemen. Haar tieten waren enorm (in verhouding tot haar lijf) en ze had duidelijk ontzettend de smoor in.

Ik stond daar maar met mijn mond open.

Ze glimlachte me een beetje droevig toe en liep zonder een woord te zeggen op me af. Ze bleef oogcontact met me houden en stak haar hand in mijn gymbroekje. Ik gaf geen krimp. Ik was zo geïmponeerd door haar uitbundige verschijning dat mijn hersens tijdelijk dienst weigerden. Vanaf het moment dat ze mijn persoonlijke ruimte was binnengedrongen tot het moment dat haar hand zich stevig rond mijn ballen sloot, had ik misschien een halve stap achteruit gezet. Ik zat gevangen als een "hert in de koplampen."

Voordat ik wist wat me overkwam, lag ik plat op mijn rug. Toen ze naast me neerknielde, sprongen haar tieten bijna uit haar bovenstukje. Ik legde mijn handen op haar onderarm en we keken elkaar strak aan.

"Het spijt me," zei ze, "maar ik moet Ma laten zien dat ik voor mezelf kan zorgen."

"Karen... alsjeblieft," was het enige dat ik uit kon brengen voordat ze me serieus begon te knijpen.

Een ding moet ik haar nageven... ze had een plan. Ze deed haar werk snel en efficient. Ongeveer twee minuten lang kneep ze me genadeloos, waarna ik zulke blinde pijn had dat ze me in brand had kunnen steken zonder dat ik het gemerkt had. Terwijl ik daar zo machteloos lag, trok ze me mijn gymbroekje, T-shirt en sandalen uit.

Ze ging naast me liggen, trok me in een hoofdschaar en begroef mijn gezicht diep in haar met een bikinibroekje bedekte kruis. Een dikke vijf minuten lang zette ze mijn hoofd en nek met haar kokosnotenkrakende dijen onder druk.

Toen begon ze me op mijn ballen te slaan. Ze ging met haar gezicht naar mijn voeten op mijn buik zitten, nam mijn penis in haar linkerhand en trok die naar mijn buik toe. Daardoor kwamen mijn ballen in de juiste positie. De volgende vijf minuten hield ze zich bezig met me met de palm van haar rechterhand lichtjes tegen mijn kloten te slaan. Ik had het knijpen al pijnlijk gevonden, maar dat was niets vergeleken hiermee. Bij iedere onregelmatig getimede klap (zodat ik nooit wist wanneer de volgende zou komen), schoot er een pijnscheut door mijn hele lichaam.

Terwijl ze me op mijn ballen aan het slaan was, begon Karen me te vertellen hoe ze dit allemaal geleerd had door stiekem te gluren hoe haar vader iedere avond door zijn nieuwe vrouw gedomineerd werd.

"Je zou haar eens moeten zien... lang en blond... haar tieten zijn nog groter dan die van mijn Ma."

Toen ze klaar was met me op mijn ballen te slaan, draaide Karen zich om en keek ze me aan.

"Over tieten gesproken," zei ze terwijl ze het bovenstukje van haar bikini uittrok. Ze legde haar hand op mijn wang en streelde erover.

"Het spijt me echt," zei ze toen ze zich voorover boog en haar gigantische tieten op mijn gezicht liet zakken.

Terwijl ik (wederom) mijn bewustzijn begon te verliezen, hoorde ik haar praten.

"Toen ik wegging, was ik zo plat als een dubbeltje, maar Ma had me verteld dat ik waarschijnlijk thuis zou komen met een paar flinke tieten. Ze begonnen bij haar ook te groeien toen ze dertien was. Ik heb nu nog maar een D-cup, maar ik weet zeker dat die van mij op een dag net zo groot zullen zijn als die van haar."

Gedurende de volgende tien minuten smoorde ze me hevig met haar tieten. Ze wisselde af tussen haar rechterborst, haar linkerborst en haar boezem. Talloze keren stond ik op het punt om mijn bewustzijn te verliezen. Op het laatst hield ze me net zo lang onder haar rechtertiet totdat ik van mijn stokje ging.

Toen ik weer bijgekomen was, stond Karen over me heen... volledig naakt. Ik moet een tijdje bewusteloos geweest zijn, want behalve dat ze haar bikinibroekje had uitgetrokken, had ze ook de tijd gevonden om mijn handen achter mijn rug met handboeien vast te maken.

"Ik zal je een voorstel doen. De hele zomer heb ik naar mijn pa en zijn nieuwe vrouw zitten gluren. Op een gegeven moment ging ze dan op zijn gezicht zitten, weet je, met haar kutje (ze giechelde) op zijn mond. En na een paar minuten begon ze dan te schreeuwen. Het had er alle schijn van dat ze het ontzettend naar haar zin had. Dat wil ik ook. Je krijgt vijf minuten van me. Als je me zo ver kunt krijgen... dan haal ik misschien wel wat ijs voor je ballen."

Ik begon te likken en te zuigen en probeerde alles dat in mijn vermogen lag, maar ze was pas dertien. Na vijf minuten ademde ze zwaar, maar ze had gewoon de ervaring niet om er haar voordeel mee te doen. En wat mij betreft: ik had absoluut geen idee wat ik in hemelsnaam aan het doen was.

Karen ging van mijn gezicht af en zuchtte. "Nou, dat was behoorlijk lekker... maar niet schreeuwend lekker. Sorry, geen ijs voor jou."

Ze ging naar mijn voeten en pakte mijn enkels beet. Toen zette ze haar rechtervoet bovenop mijn ballen en plette ze die de volgende vijf minuten onder haar volle lichaamsgewicht. Mijn hersens waren volledig uitgeschakeld en heel die ballenmarteling lang was de pijn zo ondraaglijk dat zachtjes huilen het enige was dat ik kon doen.

Toen ze mijn enkels losliet, lag ik daar maar. Ik merkte nauwelijks dat ze met haar kont bovenop mijn gezicht was gaan zitten en dat ze heen en weer aan het schuiven was om me mijn luchttoevoer weer af te snijden. Toen ik bijna bewusteloos was, dacht ik dat ik koplampen op de oprijlaan zag, en mijn laatste gedachte voordat ik van mijn stokje ging was dat Laura me naakt zou zien.

Toen ik weer bijkwam, kwam dat doordat mijn ballen zo koud waren. Toen ik mijn ogen opendeed, duurde het even voordat ik besefte dat ik recht in de bezorgde ogen van Laura keek. Ze zat links van me op haar knieen. Toen ik na een minuutje mijn stem teruggevonden had, was het eerste dat ik tegen mijn superrondborstige buurvrouw zei: "Mijn ballen zijn zo koud."

Laura glimlachte lief. "Ik houd een ijszak tegen je zak aan. Hij is helemaal gekneusd en opgezwollen, maar dat komt wel weer goed. Denk je dat je op kunt staan?"

Ze hielp me overeind en daarna hielp ze me naar de bank. Toen ik achterover ging zitten, hield ze de ijszak op zijn plaats tegen mijn kruis aan. Ik was nog steeds naakt, maar ik had geen handboeien meer om.

Ik staarde recht vooruit en zei: "Het spijt me. Ze heeft me overrompeld. Ze heeft me heel erg geknepen."

Laura reageerde: "Dat weet ik schat, het komt wel goed..."

Ik onderbrak haar.

"Laura, het spijt me, maar kun je dat ijs weghalen? Mijn ballen deden een beetje pijn, maar ongeveer een minuut geleden zijn ze gaan kloppen en nu beginnen ze echt pijn te doen."

De pijn had was aanzienlijk erger geworden en mijn stem klonk al maar wanhopiger.

"Het komt wel goed lieverd, ik zal je wel helpen. Ga maar liggen."

Ze stond op van de bank en hielp me op mijn rug te gaan liggen.

"Nadat Karen je naar dromenland had geholpen, heeft ze je afgetrokken. Toen je begon klaar te komen, is ze je heel hard in je pik gaan knijpen en dat heeft ze heel je ejaculatie lang volgehouden. Het is een techniek die sommige vrouwen toepassen. Daardoor moet een jongen de volgende twee dagen ongeveer ieder uur aan haar denken. Blijkbaar heeft haar nieuwe stiefmoeder haar dat geleerd. De komende paar dagen zullen je ballen ieder uur gaan kloppen. De enige manier om van dat kloppen af te komen is dat je weer ejaculeert." Ze slaakte een diepe zucht. "Blijf stil zitten."

Zonder nog een woord te zeggen liet ze zich zakken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, had mijn buurvrouw met de kolossale tieten mijn hele neukstaaf in haar mond en in haar keel genomen. Tot dat moment in mijn leven had geen vrouw niet eens mijn penis gekust, laat staan hem helemaal verzwolgen. Binnen een paar seconden kwam ik klaar. Laura slikte iedere druppel door. Toen ze weer boven water kwam, was het kloppen opgehouden en ademde ik weer normaal.

"Hoe weet je dat ze me afgetrokken heeft?"

"Dat heeft ze me verteld. Toen ik de kamer binnenkwam, zat ze op de bank op me te wachten. Jij lag daar bewusteloos op de vloer. Je buik zat helemaal onder het zaad. Juffie Karen heeft me haar verhaal verteld. Ik heb haar naar haar kamer gestuurd en ben begonnen met jou te helpen. Luister, als dat kloppen weer begint, dan zul je je de komende twee dagen zo'n twintig keer moeten masturberen om daarvan af te komen. Het zal zo erg zijn dat je er wakker van wordt. Als je hier vannacht wilt blijven, dan zal ik het de eerste paar keer met mijn mond doen... op die manier wordt je penis niet zo schraal.

Dat was nog eens een voorstel! Maar, helaas, ik moest de volgende ochtend om acht uur het vliegtuig halen. Ik bleef tot ongeveer middernacht bij Laura. Trouw aan haar belofte zoog ze me vier keer vakkundig af. Toch was mijn penis helemaal schraal toen ik de volgende ochtend incheckte voor de vlucht, die een behoorlijke nachtmerrie zou blijken te zijn.

Karen glimlachte en ging op haar gemak op het bankje tegenover me zitten.

"Ik kan er niet over uit hoe veel je op je moeder lijkt."

"Ja, dat is grappig. Ik ben nu ongeveer even oud als Ma was toen dat "ongelukkige voorval" zich voordeed. Maar mijn tieten zijn nooit zo groot geworden als die van haar. Ik ben gestopt bij dubbel F, Ma heeft nog steeds dubbel G."

Karen ging heel rechtop zitten en stak haar borst vooruit.

Ik glimlachte en keek ernaar. We barstten allebei weer in lachen uit.

"Karen, mag ik je wat vragen?"

"Natuurlijk."

"Waarom is de barkeepster bang van je?"

Karen rolde met haar ogen. "Oh dat... luister... die avond met jou... die heeft een enorm effect op mijn ontwikkeling tot volwassene gehad."

"Ik ben de eigenaresse hier," vervolgde ze. "De vorige week is Marcy, zo heet ze, tussenbeiden gekomen tussen mij en een meneer. Ze vond dat ik hem een beetje te hardhandig aanpakte, maar het stelde niets voor."

"Wat is er dan gebeurd?"

"We moeten het in dit hotel hebben van ongeveer twee maanden in het jaar. De rest van het jaar hebben we nooit meer dan tien gasten tegelijk. De afgelopen week was de man in kwestie onze enige gast en hij besteedde een hoop aandacht aan me... tot mijn genoegen. Het was afgelopen vrijdag. Hij zat aan de bar. Marcy stond achter de bar en ik besloot om hem te grazen te nemen. Ik knijp nog steeds in ballen, dat is gewoon mijn ding. Sommige vrouwen pijpen pikken, ik knijp in ballen. Marcy kwam tussenbeiden. Soms, niet vaak, maar soms knijp ik ook in tieten. Ik heb Marcy hard in haar tieten geknepen. Ze heeft heel hard gehuild, maar we hebben het allemaal uitgepraat. Hoewel ik haar heb moeten vastbinden in het toilet zodat ik die kerel rustig kon knijpen, denk ik dat ze het wel een aardig idee vond om een vent volledig in je macht te hebben. Wie weet, misschien haar volgende vriendje."

Ik keek haar recht in haar ogen.

"Ga je me vanavond knijpen?"

Ze glimlachte en haalde haar schouders op.

"Ja, ik zal wel moeten. Ik bedoel, hoeveel vrouwen krijgen de kans om hun eerste ballenknijpen twintig jaar later opnieuw te beleven. Het spijt me," zei ze quasi-verontschuldigend, "maar je kunt niet van me verwachten dat ik een gelegenheid als deze voorbij laat gaan. Maar maak je geen zorgen," giechelde ze, "ik beloof je dat ik je zal pijpen als je ballen beginnen te kloppen."

Ze keek me hoopvol aan. Ik haalde mijn schouders op en zuchtte.

Karen stond op en dat deed ik ook. Toen we eenmaal stonden, kwam ze tegen me aan staan en stak ze haar rechterhand in mijn broek. Ik weet niet waarom, maar het leek me de normaalste zaak van de wereld dat ik daar geduldig stond, terwijl zij rondgraaide en me stevig bij mijn ballen greep.

Zonder me te knijpen hield Karen me stevig beet en liep met me naar de bar, waar ik voelde hoe haar onderarmspieren zich begonnen te spannen. Binnen een paar seconden hing ik over de bar heen om niet tegen de grond te storten. Hoewel ze zich allebei bewust waren van mijn ongemak, liet geen van de beide vrouwen zich afleiden van het rustige gesprek dat ze voerden over het menu van de volgende dag.

Toen ze klaar waren met praten, lag ik met mijn hoofd op de bar en deed ik mijn uiterste best om overeind te blijven.

"Hé," zei Karen tegen Marcy alsof de gedachte net bij haar opkwam. "Zal ik je de techniek eens voordoen waardoor die ballen zo gaan kloppen?"

Marcy moet geknikt hebben of zoiets, want het volgende dat ik wist was dat Karen me letterlijk bij mijn ballen op de bar had getild.

Karen begon met de les: "Maak zijn riem los en trek hem zijn broek rond zijn enkels. Goed, pak hem nu met je linkerhand beet... leg je rechterhand bovenop zijn penis en houd hem een minuut lang plat tegen zijn buik aan. Ik ga hem nu een beetje met mijn tieten smoren."

Terwijl Karen haar grote witte beha losmaakte, boog ze zich voorover naar mijn oor en fluisterde ze: "Denk je eens in... volgens mij zijn er niet zo veel mannen die kunnen zeggen dat ze twee vrouwen geholpen hebben met hun eerste kennismaking met ballenknijpen. Wees daar maar ontzettend trots op."

Toen kuste ze me op mijn wang en legde ze haar grote tieten bovenop mijn gezicht.