Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


bas en ik ontdekken merel

Dit is een verhaal uit de categorie Bisex.
Ik (een jongen van 16 jaar) was op vakantie. Ik moest nog van mijn ouders mee dus dat was erg saai. Vooral omdat ik enig kind ben en mijn ouders rustige saaie campings uitzoeken. Maar na enig aandringen mocht ik een maat meenemen. Bas. We waren ons erg aan het vervelen toen we met mijn ouders berg gingen beklimmen. We kwamen laat en bezweet terug. Mijn ouders waren afgepeigerd en gingen naar bed toe. Ik ging nog even douchen. Ik kleedde me uit en deed de douche aan. De hete waterstralen voelde echt heerlijk aan. Naast me in de andere douche hoorde ik opeens Bas. Of hij de shampoo mocht. Aan gezien het afgesloten douches waren moest hij in mijn hokje komen. Toen Bas binnenkwam had hij alleen zijn boxer aan. Aangezien ik Bas nog nooit naakt had gezien schrok ik wel een beetje van zijn erge grote bobbel in zijn broek. Ik zei: kon die niet groter? Hij schoot in de lach, ik ook. Aangezien ik al onder de douche stond zei hij: Die van jou mag er ook wel wezen.

En toen gebeurde het: Bas kwam verder naar binnen en pakte me op mijn bek. Ik wist niet wat me overkwam. Ik had nog nooit met een jongen gezoend, maar het voelde enorm prettig. Ik kreeg een stijve. Aangezien de bobbel in Bas zijn broek zo groot werd dat hij er niet meer inpaste nam ik aan dat hij het ook lekker vond. Onze handen gingen langzaam naar beneden totdat we op de zekere plek waren. We begonen net lekker op en neer gegaan met onze handen totdat we tot onze schrik achter ons een geluid hoorden. Bas was vergeten de deur dicht te doen! Achter ons stond een bloedmooie meid. Ze had van dat hele mooie lange zwartkrullende haar, cup-d borsten en ogen om in te verdrinken. Toen ze ons zag schrok ze zich natuurlijk rot, net zoals wij. Ow, sorry zei ze, en ze liep snel weg. Ik ging er achter aan en zei dat het niet erg was. Integendeel. Ik vroeg of ze zin had om te kijken. Dat had ze wel oren naar. Ze kwam verder in het douchehokje. De deur ging deze keer wel op slot. Ze was echt mooi en zag er erg geil uit. Ze had ook een erg geile naam: Merel. Bas en ik gingen vervolgens verder. Bas ging naar beneden met zijn hoofd en ik voelde hoe mijn ontieglijk stijve lul in zijn mond ging. Het voelde erg geil aan.
Merel werd zo opgewonden van dat aanzicht dat ze haar kleren uitdeed. Bas likte en zuigte me steeds harder totdat ik me niet meer in kon houden. Ik spoot enorm hard op zijn gezicht en buik. Toen kwam Merel in actie. Ze zei: Laat mij maar. Ze bukte zich en likte eerst Bas zijn gezicht af. Toen steeds lager naar zijn buik, en voordat we het doorhadden was ze Bas aan het pijpen. Hij genoot er van. Ook was het heel geil om te zien hoe Bas gepijpt werd en hoe Merel de kutje aan het strelen was. Op een gegeven moment kon ik mezelf niet meer inhouden. Ik ging Bas ook pijpen. Nu waren we allebei bezig Bas te likken. Ik begon nu aan Merel te zitten Ik ging steeds lager en lager met mijn mond bij Merel. Ze had enorm lekkere tieten met harde tepels. Ik ging lager. Nu was ik bij haar navel met mijn tong. Ze stopte met Bas te pijpen aangezien hij bijna kwam. Ik was nu har klitje aan het likken. Het was ontieglijk lekker nat. Ze ging weer verder met Bas te zuigen.

Toen Merel na een tijdje kwam begon ik haar te neuken. Mijn stijve pik gleed in haar neukholletje. Ze kreunde. Het voelde zo lekker aan dat ik al snel kwam, het holletje was ook zo strak. Ik trok 'm terug en kwam op haar bloedmooie rug. Toen Bas dat zag kon hij het ook niet meer houden. Hij kwam in haar gulzig likkende mondje. Bas begon het zaad van Merel's rug te likken. Ik zoende met Merel. Bas zijn sperma droop langs onze monden. Toen we alledrie weer schoon waren stopte ze ermee. Merel (die dus niet op de camping bleek te staan) verdween spoorloos. Bas en ik gingen naar ons tentje en praten nog even na over het voorval. Bas bleek al een tijdje fantasietjes over jongens (en dan met name mij) te hebben. Ik kon niet zeggen dat jongens mij niet zouden interesseren, anders zou ik liegen. We begonnen weer te zoenen. Ik vroeg aan Bas of hij zin had verder te experimenteren. Dat wilde hij wel. Ik ging op zijn rug liggen en begon Bas te masseren.

Toen ik zo'n enorme paal tussen mijn benen had ging ik langzaam bij hem naar binnen. Dat was extreem lekker ik en Bas genoten er allebei van. We begonnen een beetje te kreunen. Plots draaide Bas zich om en begon lag ik onder hem en begon mij te berijden. Tijdens die sessie zag ik pas hou groot zijn lul echt was. Ik begon er aan te trekken. Met een hevig gekreun kwam hij. Hij spoot zijn zaad in mijn mond en op mijn buik. Het smaakte zo lekker dat ik er van kwam. Daarna begonnen we elkaar te zoenen en met elkaar te knuffelen en vielen in elkaars armen in slaap. Van Merel hebben we helaas niets meer vernomen, maar Bas en ik doen het nu nog steeds regelmatig. Het was een vakantie om nooit te vergeten.