Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


BDSM-Slet - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Tijdens mijn tijd op de MAVO had ik regelmatig het genoegen dat mijn tekenleraar Van Dongen mijn billen in het klaslokaal met een liniaal verwende. We hadden als laatste uur tekenen en ik bleef vrijwillig na. Ik genoot er van, iets wat voor Van Dongen niet onopgemerkt bleef. De zomervakantie kwam en Van Dongen nam na 40 jaar afscheid als leraar. Hij kon met 60 in pensioen en dat had hij graag aangenomen. Nu Van Dongen thuis was gaf hij privé tekencursussen en had me gevraagd als model te poseren.

De cursussen vonden op zaterdagmiddag plaats. Ik was 15 en bang dat mijn ouders niet accoord gingen met mijn bijbaantje bij Van Dongen. Thuis loog ik dat ik bij de supermarkt vakken vulde om zo een beetje meer zakgeld te verdienen. Ik was vroeg in de puberteit gekomen en met 15 was ik vroegrijp. Sinds mijn borsten groeiden waren ze meteen naar een goede d-cup doorgeschoten. Ik vond het eerst genant, mijn klasgenootjes hadden duidelijk minder. Als model bij Van Dongen kwam het goed van pas. Niemand wist dat ik pas 15 was en alle schatten me duidelijk ouder in.

Na de cursus volgde een vast ritueel. De cursisten waren weg, ik zat naakt in het midden van de cursusruimte, Van Dongens vrouw kwam in dientmeisjes-kleding binnen, schonk nog een kopje thee in en trok zich dan terug. Ze kende sinds 35 jaar de voorliefdes van haar man. Ze deelde deze schijnbaar met hem en gaf me steevast een bemoedigend knikje. Dit keer vroeg Van Dongen me voor hem te gaan staan. „Til je borsten eens een stukje op en show me je tepels“. Gewillig deed ik wat Van Dongen vroeg. Goedkeurend keek hij me aan en beval me zo staan te blijven. Uit de kast nam hij een zweepje en kwam naar me toe. „Je hoeft dit keer niet mee te tellen“, zei Van Dongen, „Ik zal zo lang door gaan tot je het niet meer aankunt“. We hadden hiervoor een stopwoord, maar dat had ik nog nooit nodig gehad. Van Dongen herkende wanneer iets genoeg was en hield dan op. De eerste klappen kwamen meteen fel op mijn tepels aan. Ik kromp in elkaar. „Stel je niet aan en ga rechtop staan“, beval mijn oude tekenmeester. Opnieuw voelde ik de klappen van de zweep. Van alle kanten sloeg Van Dongen beheerst toe. Mijn borsten werden steeds roder. De striemen waren direct zichtbaar. Na geruime tijd hield hij op. Ik had het volgehouden, hij hoefde niet te stoppen. Van Dongen was ogenschijnlijk trots, hij was er duidelijk opgewonden door geraakt.

Ik keek op zijn broek en zag een enorme bobbel die daar groeide. Nog steeds hield ik mijn borsten voor Van Dongen een stukje omhoog. „Laat ze maar los, je was geweldig“. „Dank u meester“. „Blijf maar even zo staan, ik wil nagenieten van je prachtige borsten. Vooral die tepeltjes van je hadden het zwaar te verduren“. Van Dongen ging op de bank zitten en nam een klokje van het bijzettafeltje om zijn vrouw een seintje te geven. „Breng ons nog eens een kopje thee Martha, Anna was geweldig vandaag, kijk eens hoe mooi haar borsten zijn. En breng een pot creme mee“. Van Dongens vrouw knikte goedkeurend en merkte ook hoe opgewonden haar man was. Een paar minuten later stonden twee dampende theekopjes op tafel. Op aanwijzing van Van Dongen smeerde ze mijn beurs geslagen borsten in. Martha van Dongen trok zich daarna opnieuw discreet terug.

Van Dongen ging staan. Deed zijn broek uit, vouwde hem samen en legde hem keurig over de leuning van de bank. Zijn penis leek een enorme paal. Bedacht ging Van Dongen weer zitten. „Kom maar eens even naar je meester“, zei Van Dongen met doordringende ogen die me van top tot teen keurden. Ik stond voor Van Dongen en staarde op zijn stijve pik. Hij verzocht me, als dank voor de afstraffing van mijn borsten, dat ik hem pijpte. Ik had nog nooit iemand gepijpt, maar durfde het niet te zeggen. Ik had in de pornoblaadjes onder pa’s bed foto’s gezien. Zonder tegen te stribbelen deed ik wat mijn meester van me verlangde. Ik nam zijn pik met beide handen vast en likte voorzichtig aan zijn eikel, maakte mijn lippen vochtig en liet mijn mond over zijn eikel glijden, dieper en dieper in mijn mond. Ik zoog op zijn enorme staaf. Van Dongen nam zijn kopje thee van het bijzettafeltje, deed er een klontje suiker in en roerde aandachtig voor hij begon te drinken. Ondertussen staarde hij op mijn naakte lijf, ik pijpte zolang tot hij spuitend in mijn mond klaar kwam. Zijn zaad spoot krachtig, als warme klodders in mijn maagdelijke keel. Ik slikte tot niets meer kwam. Van Dongen dronk rustig zijn kopje thee uit voor hij het lege kopje terug zette. „Dank je Anna, je mag je aankleden. Volgende week is er geen cursus, we zien elkaar in twee weken“. „Dank u meester“. Ik stond op en dronk nog snel mijn koude thee om de rest van zijn sperma weg te spoelen. Van Dongen gaf mij de envelop met het geld voor het poseren. Fluitend stapte ik op de fiets naar huis.