Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


BDSM-Sletje - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
In het laatste jaar van de MAVO stond mijn gepensioneerde tekenleraar Van Dongen me met raad en daad terzijde. Met zijn hulp kon ik me goed op de examens voorbereiden en slaagde met vlag en wimpel. In de afgelopen maanden had ik samen met Van Dongen gekeken welke opleiding ik wilde volgen. Ik wilde graag iets met pedagogie gaan doen en moest daarvoor van woonplaats verhuizen. Mijn ouders vonden het best, als ik maar een beroep ging leren waar je ook wat mee kon. Dat ik daarvoor uit huis moest was prima, maar ik moest zelf maar kijken dat ik een kamer vond. Van Dongen was verbaasd over het desinteresse van mijn ouders en hielp me opnieuw. Hij had contact opgenomen met een oud-collega die in de buurt van mijn nieuwe school woonde en een afspraak met hem gemaakt.

Op vrijdagmiddag was het zover. Ik was rond de middag bij Van Dongen en samen reden we de stad uit. Ruim 1,5 uur later waren we in het zuiden van het land en stopten bij een statig herenhuis gelegen achter een groot hek.
„Zo“, zei Van Dongen, „daar is het“.
Het was een indrukwekkend oud huis. Het was rustig gelegn aan de rand van de stad in een parkachtige tuin.
„Nou, als ik me dat maar kan veroorloven meester, dit lijkt me niet de goedkoopste buurt te zijn“.
„Geen zorgen, je neemt een kamer niet het hele huis“, grapte Van Dongen.
Het grote hek ging automatisch open en Van Dongen reed langzaam de laan op. Bij de voordeur werden we door en ca. 50 jarige man opgewacht. Hij was groot, aan zijn slapen waren de eerste grijze haren duidelijk in het volle zwarte haar te zien. Hij kwam naar de auto gelopen.
„Van Dongen, leuk je te zien“ en gaf mijn meester een stevige handdruk. Daarna keek hij me aan. „En jij moet Anna zijn“.
„Ja, Anna de Beer, aangenaam kennis met u te maken“.
„Van Heemskerk, het is mij een genoegen je hier te mogen begroeten“.

Even later zaten we in de grote woonkeuken aan een grote houten keukentafel. Van Heemskerk schonk 3 mokken koffie in. Van Dongen legde de situatie met mijn opleiding nog eens uit en Van Heemskerk had volgens eigen zeggen een passende en betaalbare kamer voor me. Ik had een eigen badkamertje direct naast mijn kamer op de eerste etage. De keuken beneden moesten we samen delen. De kamer boven was enorm groot, had een hoog plafond en een houten parketvloer. Via de gang kwamen we inderdaad in een badkamertje. Klein, knus en met alles wat je nodig had, hier kon ik ook de was in de machine doen. De droger stond in de bijkeuken en buiten stond nog een waslijn. Ik was onder de indruk, maar ook een beetje bang dat ik de huur niet kon betalen.
„Wat vind je ervan“, zei Van Dongen.
„Mooi, maar het zal wel te duur voor me zijn. Mijn ouders hebben gezegd, dat ik zelf voor woonruimte moet zorgen en ik weet niet of ze me financieel ondersteunen.
Van Heemskerk nam nu het woord, „Wat de huur betreft, die is niet zo hoog. Inclusief alle bijkomende kosten als water en stroom kost de kamer 400 per maand“.
Ik slikte.
„Anna, ik vind dat we de kamer moeten nemen“, zei Van Dongen.
Ik wilde protesteren, maar Van Dongen duidde aan dat ik even stil moest zijn. „Zoals je weet hebben Martha en ik geen kinderen, daarom willen we je graag ondersteunen. Wat de huur voor de kamer betreft, dat zullen wij betalen, dan hoef je je over woonruimte geen zorgen te maken. Van Heemskerk en ik kennen elkaar al jaren. Hij weet ook dat je mijn model bent. Van Heemskerk is biologieleraar, hij kan je vast en zeker helpen bij je huiswerk. Ik wil dat je je goed gedraagt en doet wat hij van je verlangd“.
Verbaasd keek ik Van Dongen aan.
„Nou, wat zeg je er van“, riep Van Heemskerk enthousiast. Dan is dat toch geregeld.
„Dank u meester“, zei ik verlegen, „ik weet niet wat ik moet zeggen“.
„Is goed meisje, neem het maar gewoon aan“.

De week erop hadden we mijn spulletjes gepakt. Pa had de aanhanger achter de auto gedaan en zo reden we naar mijn nieuwe kamer.
„Toe maar“, zei pa toen we de straat in reden. „Zo Truus, onze dochter gaat schijnbaar op stand wonen“. Bij het huis van Van Heemskerk aangekomen zwaaide langzaam het hek open. Mijn moeder keek geïrriteerd naar het huis. Net als de week ervoor stond Van Heemskerk al in de deur en heette nu mijn ouders van harte welkom.
„Van Heemskerk, aangenaam“.
„Henk de Beer en dat is mijn vrouw Truus“.
Mijn moeder lachtte schaapachtig naar Van Heemskerk.
Snel bracht pa mijn spullen naar boven en maakte nog een paar opmerkingen over mijn nieuwe kamer. Ook mijn moeder kon het niet laten. Het afscheid was koel en ik stond een beetje verloren in de deur toen ik ze uitzwaaide.

Een beetje eenzaam richtte ik mijn kamer in. Van Heemskerk klopte rond een uur of zes aan mijn deur en vroeg of ik een hapje wilde mee eten. Ik had inderdaad vergeten boodschappen te doen. Ook voor de volgende dag had ik niets gehaald. Tijdens het avondeten losten we het probleem op. Ik ging meteen na het eten naar boven en viel als een blok in slaap, het was een zware dag geweest.

Rond 9.00 uur rook ik verse broodjes en koffie. Ik liep in een korte kimono naar beneden. Van Heemskerk zat met de zaterdagkrant aan tafel en keek me goedkeurend aan. Tijdens het ontbijt wilde Van Heemskerk weten of het inderdaad zo is dat ik Van Dongen alleen klaarpijpte en nog nooit met hem had geneukt, dat ik zelfs nog maagd was. Het klopte inderdaad. Daarop wilde Van Heemskerk dat ik hem volgde. We liepen door het grote huis naar de zolder. Hier stond een groot metalen bed en er hing een klok. Het was 10.00 uur.
„Zo“, zei Van Heemskerk, „dan zullen we inhalen wat Van Dongen heeft verzuimd. Doe je kleren maar uit en ga op je rug op het bed liggen“.
De woorden van Van Dongen schoten door mijn hoofd. Hij wilde dat ik braaf deed wat Van Heemskerk van me verlangde. Terwijl ik ging liggen kwam hij met vier touwen aangelopen. Hij bond deze om mijn polsen en enkels en daarna aan de vier spijlen van het bed. Een windvlaag uit het kleine dakraampje zorgde voor een koude bries over mijn naakte lichaam. Ik rilde en keek Van Heemskerk aan. Hij had zijn kleren uit gedaan en kwam naakt naar het bed. Hij zag er gespierd en bruin gebrand uit. Hij ging op het hoofdeinde van het bed zitten. Zijn slappe lul hangen boven mijn gezicht.

„Anna, ik wil dat je goed naar me luisterd. De komende uren zal ik al je gaten ontmaagden. Als eerste zal ik je diep in je keel neuken. Niet pijpen, zoals je met Van Dongen deed. Ik wil dat je je mond opendoet en je mijn pik zo diep mogelijk in je opneemt“. Ik wist niet wat hij bedoelde maar zou er snel genoeg achter komen. Hij begon zichzelf af te trekken tot zijn pik als een enorme paal boven mijn gezicht stond. Hij beval me mijn hoofd naar achteren te doen en mijn mond wijd te open. Van Heemskerk boog zich over mijn heen en drong zijn harde pik diep in mijn keel. Ik bleef stil liggen terwijl hij zo mijn mond neukte. Af toe drong hij te diep binnen en ik kokhalste. Van Heemskerk reageerde, neukte dan weer minder diep. Mijn lippen omsloten zijn pik. Zijn handen gleden over mijn kut. Blijkbaar checkte hij of ik er geil van werd. Mijn kut reageerde direct op zijn vingers. Van Heemskerk kreunde en neukte zich schijnbaar naar een hoogtepunt. Zijn warme sperma spoot diep in mijn keel. Doordat mijn hoofd naar achteren lag kon ik niet slikken. Zijn zaad liep uit mijn mond, Van Heemskerk haalde zijn pik eruit, ik kon mijn hoofd weer bewegen en slikte de rest door. Van Heemskerk liep de zoldertrap af en kwam even later met een bidon terug. Ik lag nog steeds gespreid en vastgebonden op het bed. Hij liet me uit de bidon drinken en vroeg of ik het koud had, waarop hij het dakraampje sloot. Na een laatste slokje ging hij de trap af. Hij gaf aan in een uurtje terug te komen. Ik keek op de klok die tegenover het bed hing. Het was 10.30.

Het komende uur bestuuderde ik alles op het zoldertje, naast een bed en de klok was er niet veel te zien. Ik keek naar het tikken van de wijzers en seconde voor seconde ging zo een uur voorbij. Om 11.30 hoorde ik Van Heemskerk opnieuw de zoldertrap opkomen. Hij liet me weer een slokje drinken.
„Je hebt nog nooit geneukt?“ vroeg Van Heemskerk.
„Nee“.
„Nee wat?“
„Nee meester“.
„Goed zo, vind je het opwindend dat je nu voor het eerst in je kutje geneukt wordt?“
„Ja meester“.
„Is je kutje nat?“
„Ja meester“
„Dan kan ik dus gemakkelijk bij je naar binnen dringen?“
„Ja meester“.
Zonder het te controleren trok Van Heemskerk zich op nieuw af. Zijn pik stond snel. Hij boog zich over me heen, pakte zijn pik vast en drukte zijn eikel tegen mijn kut.
„Inderdaad, heerlijk nat. Dan geniet er maar van“.
Onmiddelijk drukte Van Heemskerk zijn stijve paal zo diep mogelijk in me. Hij kreunde en geilde schijnbaar op het idee dat hij mijn maagdelijke kut mocht inwijden. Hij stootte snel en diep in me. Binnen vijf minuten spoot hij zijn zaad in me. Hij bleef op me liggen tot zijn slappe leuter uit mijn kut glipte. Ik keek op de klok, het was 10.42. Van Heemskerk stond op, gaf me opnieuw een slokje uit de bidon en zei dat ik me maar op het zaad in mijn kut moest concentreren. Het zou beetje bij beetje uit me lopen. In een uurtje zou hij opnieuw naar boven komen. Van Heemskerk had gelijk. Na enige tijd voelde ik iets warms en glibberigs uit mijn kut tussen mijn billen lopen. Het laken onder mijn billen voelde nat aan.

Om 11.41 uur kwam Van Heemskerk weer naar de zolder. Zonder iets te zeggen begon hij de touwen van het bed los te maken. Ik bleef liggen en hoopte dat ik op mocht staan.
„Draai je maar om en ga op je knieën zitten. Van Heemskerk kwam achter me.
„Naar voren bukken en je kont naar me uitstrekken“.
Van Heemskerk kreeg meteen een stijve van wat hij zag. Pakte zijn pik en wreef hem over mijn lekkende kut.
„Ik zal je laatste gat nu voorzichtig ontmaagden. Schrik niet, je krijgt een klodder glijmiddel op je sterretje, dan doet het niet zo verschrikkelijk pijn“.
Ik voelde hoe Van Heemskerk achter me het glijmiddel aanbracht. De rest smeerde hij over zijn pik. Zijn harde paal duwde hij voorzichtig tegen mijn sterretje. Mijn adem stokte.
„Door ademen, ontspannen“, zei Van Heemskerk met rustige stem. Langzaam begon hij me beetje bij beetje te penetreren. Steeds dieper en dieper kon ik zijn pik aan. Toen hij helemaal in me zat liet hij me even wennen. Het voelde gigantisch. Ik had het gevoel dat mijn kont scheurde. Van Heemskerk legde beide handen om mijn heupen en neukte me nu heviger. Tranen van pijn schoten in mijn ogen. Ik hield vol en langzaam begon het te wennen. Mijn sluitspier spande strak om de pik van Van Heemskerk. Ook nu kon hij de gedachte dat hij de eerste was die me in mijn kontje neukte bijna niet verdragen. Ik was blij dat hij snel klaar kwam. Langzaam trok hij zijn nog stijve pik uit mijn kontje. Ik mocht rechtop gaan zitten en het duurde niet lang voor het eerste zaad uit mijn overgevoelige kont drupte. Van Heemskerk hielp me overeind.
Ik keek op de klok het was 12.03 uur.
„Je was geweldig. Je bent nu in al je neukbare gaten ontmaagd. Ik dank je dat ik dit mocht doen“.