Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Beaver En Het Cadeau

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Homo

Geen zin in verjaardag had ik dat jaar. Lekker alleen weg naar een ver land. Op de dag zat ik een beetje mooi te zijn en te drinken in een lokale bar. Naast mij kwam een niet buitengewoon knappe vrouw zitten. Ik ben bisexueel en geniet van alles wat zich voordoet. Maar was dit de moeite waard.. de stilte breekt altijd in een sexueel spanningsveld dus al snel gingen wij naar mijn hotelkamer...romantisch,zoenen, neuken werd het maar bij het omdoen van het te kleine condoom werd mijn mannelijkheid slapper. ik besloot haar te vingeren en voelde na de voorwerkbeurt haar kut verkrampen en klaar komen. Ik wilde haar likken om het lekkere kutvocht te proeven en zelf weer een keiharde paal te krijgen. Mijn vingers hadden al harigheid gevoeld maar toen ik tussen haar benen keek was daar de enorm behaarde kut die mij deed besluiten haar zo snel mogelijk weg te werken , verjaardagkado of niet. Met een smoesje werkte ik haar weg maar aan mijn gerief was ik nog niet gekomen en het was bijna sluitingstijd.

Ik besloot naar de benedengelegende disco te gaan. ik wilde naar binnen maar werd tegengehouden bij de deur. Eerder op de avond had ik al staan roken en de begerige blikken van de portier gezien... wat wilde deze vent? Hij zei dat ik niet binnen mocht want hij dacht dat ik drugs bij mij had en zei als ik toch binnen wilde hij mij moest fouilleren... Dit is een homo met plannen dacht ik en zag geen reden om tegen te werken . Ik werd apart genomen in een kamertje en hij begon mij te bevoelen op een wijze die niets met fouilleren te maken had.

zijn proffessionaliteit had hij uit het oog verloren. Ik vroeg of hij reden had te vermoeden dat ik iets in mijn kruis of achterste had verborgen en hij schrok. Nu waren de rollen omgedraaid.

Ik legde mijn hand in het kruis van zijn broek en voelde iets keihards.wat een paardelul had deze vent.. Zeg dat je mij begeleid naar mijn kamer tegen jouw collega's en ga met mij mee naar boven zei ik tegen hem. Ik wreef over zijn lul en hij kon niet weigeren . Ik had zijn blikken al gezien en een 2e verjaardagskado, waarom niet.. Hij verontschuldigde zich bij zijjn collega's en zei dat hij mij naar boven zou begeleiden om verder onheil te begeleiden. Het was eigenlijk nu al ver na sluitingstijd. Met een arm van hem op mijn borst en een hand op mijn kont werd ik in de lift gedrongen. maar in de lift was zijn beheersing al bijna weg.Hij deed zijn hand al naar bovengaand in mijn broek en drukte zijn lul tegen mijn achterste.

Hij deed mijn kamer open want per slot had hij bij de fouillering mijn sleutels afgepakt. Eerst onder de douche jij zei hij en begon mij uit te kleden. Op het moment dat hij mijn slipje wilde uittrekken begon ik hem te zoenen en drukte mijn lul in zijn kruis. Hij verslapte en begon in een frenzy te raken . Alles ging uit en even later stonden wij twee geile mannen onder de douche. Ik zoog op zijn lul en hij liet zijn vingers door mijn anus en binnendijen glijden. Nog enigszins nat stapten wij in in bed en wat had hij een paardelul. Neuken wilde hij , neuken en niets anders en ik voelde zijn gestaalde genot mijn anus betreden en penetreren en genoot, genoot zoveel dat ik spuitte en spuitte. hij was overzadigbaar in deze cultuur was homosexualiteit toch nog wat anders.En hij pompte mijn anus zo vol dat het sperma er allemaal uit droop...toch nog een verjaardagskado dacht ik . De volgende ochtend werd hij wakker met mijn mond rondom zijn goddelijke lul en het feest ging de hele dag door . We neukten, pijpten en rimden tot de volgende dag ik weer weg moerst naar de volgende bestemming.