Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Becky's Vriendin

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Groepsex

Becky heeft een vriendin Els en die is begin 40 en gescheiden.

Om de paar weken komt Els bij ons op bezoek en praten we over vanalles en nog wat, zo ook een keer over sex. Els heeft de fantasie om het een keer met een vrouw te willen doen.

Op een vrijdag avond kwam ik terug van het sporten en zag dat de auto van Els bij ons voor de deur stond en de gordijnen waren al dicht, wat niet echt normaal is rond dit tijdstip. Ik kom bij ons de kamer binnen en zie dat de dames allebei naakt zijn en van elkaar aan het genieten zijn.Becky zat op de bank met haar benen uit elkaar en Els zat op haar knieen daar tussen. Ze was Becky volop aan het likken en aan het gekreun te horen genoten ze hier allebei van.Ze hadden niks in de gaten dat ik al binnen was gekomen en werd erg geil van dit uitzicht.Els heeft een lekkere stevige kont en grote borsten maar die had ik nog niet naakt gezien maar dat zou niet lang meer duren. Ik liep rustig naar de dames en ging achter Els zitten en begon haar nu van achter te likken aan haar kutje.Deze was al erg nat en erg lekker. BEcky kreeg nu ook in de gaten dat ik binnen was gekomen en keek een beetje geschrokken naar mij. ik knipoogde naar haar terug dat alles in orde was en hier met zijn drieen lekker van zouden gaan genieten. Ik ging nu op de grond liggen en kon zo nog beter aan het kutje van Els likken en ze begon ook wat over mijn gezicht te schuren en stond op het punt om klaar te komen.nadat Els was klaar gekomen gingen we samen op de bank zitten en Els zij dat ze al bijna een jaar geen sex meer had gehad.

Becky zoende Els nu vol op de mond en begon met haar grote borsten te spelen en te zoenen.Haar hand daalde af naar de kut van Els en al snel schoof er een vinger naar binnen.Els genoot hier erg van en met haar hand ging ze naar naar mijn broek en begon over mijn broek mijn lul te strelen. Haar hand ging nu in mijn broek en begon nu met mijn lul te spelen. Becky had dit nu ook door en schoof mijn broek omlaag en begon mij nu te pijpen. Els bleef met mijn ballen te spelen. Dit was erg lekker en de dames wisselde nu van positie en Els nam nu mijn lul in haar mond. Dit deed ze duidelijk niet voor het eerst, wat was dit lekker. ik gaf aan dat ik klaar ging komen en Els begon nog harder te zuigen en ik kam klaar in haar mond. Ze slikte alles door en gaf daarna becky een dikke zoen. Els draaide nu met haar rug naar mij toe en ging op haar kieen zitten. Ik begon haar nu van achter te neuken en becky ging over haar heen staan en ik kon haar zo eens goed likken. Dit was voor het eerst dat ik sex had met 2 vrouwen te gelijk. nu was het de beurt aan Becky om geneukt te worden.Becky ging op de bank liggen en ik op mijn knieen ervoor, zo kon ik haar goed neuken en Els kon zo goed over haar klitje likken.Becky hield dit niet lang vol en kwam al vrij snel klaar. Ik wisselde met Becky van plaats en de dames begonnen mij nu samen te pijpen. Nadat ik was klaar gekomen zijn we samen onder de douche gegaan.Hebben nog wat gegeten en gedronken.

Els is die nacht bij ons blijven slapen en hebben nog veel plezier van elkaar gehad die nacht.