Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Bedplassen

Dit is een verhaal uit de categorie Plassex.
Valerie is een meisje van 18. Lichtbruine haren die over haar schouders uitwaaierden, B75 cup borstjes en een welgevormd kontje verleenden haar een prachtig figuur. Ze had al heel wat vriendjes gehad, maar haar ervaringen met jongens gingen niet verder dan mekaar tongen en geslachten strelen.

Valerie kwam die nacht rond drie uur 's nachts thuis van een avondje stappen. Ze ging naar de badkamer en poetste haar tanden en ontdeed zich van haar make-up. Ze had nogal wat gedronken en voelde dat ze naar het toilet moest. Ze was ook redelijk geil geworden door haar dronken bui. Ze struikelde over het tapijtje en belandde tegen de badkuip. Valerie voelde dat ze haar plas niet meer kon ophouden en zette zich snel in bad. Toen liet ze haar plas lopen. Het gevoel haar overvolle blaas te voelen leeglopen, de warmte en zoutige geur van haar plas , het maakte haar nog geiler dan ze al was. Ze hield haar hand in de straal en genoot van de warmte op haar hand. Ze bracht haar hand naar haar mond likte hem af. Heftig zuchtend bracht ze haar hand opnieuw naar de straal. Valerie vond het plots zonde dat haar lekker reukende plas wegliep door het afvoergaatje en ze sloot het af. Nog steeds plaste ze verder. Ze ging op haar rug in het bad liggen, immer verder plassend en begon haar kutje te strelen, de straal af en toe tegen haar hand, golfjes plas tegen haar kontgaatje. Dat alles veroorzaakte een ongekend genot en ze kermde lichtjes toen ze haar kutspieren voelde samentrekken, op zoek naar een lul.

Toen ging de deur open. Haar jongere broer, Bjurn kwam binnen Toen hij haar in bad zag liggen, de lichtgele kleur van de vloeistof zag waar ze in lag en de geur opsnoof bleef hij als versteend staan kijken. Hij was naakt, zag Valerie. Toen hij over zijn schrik en verbazing heen was zag ze zijn penis zich in sneltreinvaart oprichten. Bjurn was 17 en had nog nooit een meisje in haar volle glorie gezien, laat staan terwijl ze in haar eigen plas lag te baden, roodaangelopen en met een hand haar kutje vingerend en strelend.

Valerie zag Bjurn op haar afkomen. Hij stapte in bad en ging op zijn knieën voor haar gezicht zitten, zijn stijve lul op haar hals rustend. Ze begreep de bedoeling en nam hem in haar mond. Eerst heel langzaam de eikel, ondertussen eraan likkend. Bjurn zuchtte diep. Toen likte ze zijn staaf langs zijn hele lengte, een kleine 20 cm schatte ze. Met zijn ene hand streelde hij haar haar, zijn andere hand voelde ze plotseling op haar kutje. Haar plas klotste nog steeds tegen hun lichamen en de badwand. Hij was ondertussen afgekoeld en was lauw. Ze nam zijn lul opnieuw in haar mond en begon hem af te zuigen. Ze hoorde hem al snel kreunen van genot. Toen ze even haar ogen opsloeg zag ze hem met gesloten ogen genieten. Na zo'n drie minuten zei Bjurn:"Oh, God, ik kom klaar zus." Ze ging met volle overgave door met pijpen en voelde toen hoe zijn penis nog dikker werd dan hij al was. Toen voelde ze een straal heet sperma hard haar mond en keel inspuiten. Ze slikte het snel door, maar niet snel genoeg, want onmiddelijk na de eerste volgde een tweede en een derde stoot sperma. Een deel ervan sijpelde dan ook tussen haar lippen en Bjurns penis door en liep verder over haar kin. een enkele druppel viel op haar linkerborst.Ze wreef de druppel uit ver haar tepelhof en haar tepels stonden ineens weer stijf.

Haar plas was ondertussen toch wel erg afgekoeld en ze had het best koud en wou uit bad komen. Bjurn hield haar echter tegen. Zijn penis was slapper geworden, hij was nu halfstijf. "Ik kwam eigenlijk plassen toen ik jou daar zo zag liggen weet je wel,en ik moet nog steeds. Geniet ervan." Hij richtte zijn lul op haar gezicht en ze opende haar mond. Hij begon te plassen en mikte de straal recht in haar mondje. Ze slikte zijn plas door toen ze een mondvol had. Bjurn richtte nu lager en zijn sterk reukende plas ging nu over haar borstjes heen. haar tepels richtten zich zo mogelijk nog verder op van geilheid. Ze kwam spontaan een tweede keer klaar van het gevoel. Hij draaide zich nu langzaam om, een been over haar heen heffend. Zijn plas kwam nu op haar onderbuik terecht. Geleidelijk ging hij nog lager, tot hij zijn straal recht tegen haar kutje mikte zo ging hij door tot hij was uitgeplast. Haar kutje kwamnu niet meer boven de plas in het bad uit. Die was trouwens weer redelijk opgewarmd door al de verse warme straal van Bjurn. Bjurn liet zich nu op haar zakken en hun gezichten kwamen dichter bij elkaar, tot ze mond aan mond lagen en ze begonnen te tongzoenen, liggend in hun beider plas.