Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Beestachtig - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
We hadden een zakelijke afspraak. Zij - Suzanne - zat te wachten toen ik binnenkwam.
Ik kende haar niet, alleen haar stem gehoord. Ze zag er leuk en aantrekkelijk uit. Haar kleding leek een beetje degelijk maar dat kun je verwachten van psychologe.

Ze stond op toen ik binnenkwam: "Willem?" vroeg ze. Ik gaf haar en hand en ging bij haar aan het tafeltje zitten. Samen bestelden we bij de ober een pilsje, ik opende mijn koffer en legde mijn notitieblok op tafel. "Leuk dat we elkaar nu eens ontmoeten"zei ik terwijl ik haar met mijn ogen taxeerde: een lekker wijf, 45 jaar?, stevige borsten en mooie handen. Haar ogen waren mooi en haar mond wat brutaal. Suzanne deed eigenlijk hetzelfde, ze nam me op van top tot teen.

Even later zaten we onder het genot van een pilsje te praten over een aantal clienten van haar, die vast waren gelopen en waarvoor zij geen uitweg meer zag. Tijdens het gesprek raakte ze mij met haar knie aan waarop ze zich onmiddelijk verontschuldigde "Sorry Willem". Ik reageerde met "och dat kan gebeuren Suzanne", "de ruimte onder de tafel is nogal klein". En direct daarop zei ik "wat voelt je knie warm aan!"

"Och je moest eens weten Willem, ik ben helemaal warm!" "Je hebt toch geen koorts meid?" Ze veranderde van onderwerp maar weer voelde ik haar knie alsof ze dat opzettelijk deed. Ik reageerde niet maar zette het gesprek voort en vroeg haar"Heb je zin om straks samen ergens iets te eten?" "Oh ja, leuk, daar heb ik zin in"antwoordde Suzanne.

Toen we een portie vlammetjes bestelden en ons derde pilsje, merkte ik dat Suzanne met haar rechtervoet mijn benen begon te strelen. "Wat doe je nu?"vroeg ik.
Ze reageerde met: "Willem je bent een echte vent, sorry dat ik het zeg maar ineens, toen ik je zag aankomen, raakte ik een beetje opgewonden." "Ik ben n.b. gelukkig getrouwd met een arts en heb drie prachtige kinderen". "Ik raakte even van slag en voelde een onbestemd en weeig gevoel in mijn lijf."

Ik reageerde verbaasd maar toch ook opgewonden. Zo'n mooie vrouw en dan zo'n ontboezeming. De manier waarop ze naar me keek maakte het beest in me wakker, ik voelde diep in mijn kruis prikkelingen. Ik liet haar daarom verder gaan met haar
onderzoek totdat ze met haar rechtervoet mijn kruis begon te strelen. Mijn pik begon ineens stijf te worden. Ze lachte omdat ze dat dondersgoed merkte.

"Och Willem, we kennen elkaar eigenlijk via de telefoon, best wel lang en heb me van jou een voorstelling gemaakt" "een sterke, potente en intelligente man die van vrouwen had!" "Sorry"zei ze "maar van je secretaresse had ik begrepen dat je alleen was maar je af en toe tegoed deed aan lekkere vrouwen maar dat je ook nogal veeleisend was!"
"Wat heeft Marjan je dat gezegd?" reageerde ik. "Ze is mijn P.A. en alles tussen haar en mij is vertrouwelijk!" "Tjsa" gaf Suzanne toe "maar Marjan en ik kennen elkaar al vanaf de schoolbanken!"

Ineens dacht ik aan Marjan toen ik haar vorige week op mijn bureau had genomen. Ze had gegild en was schreeuwend klaargekomen. Haar sneetje werd te weinig bereden door Jaap, haar man. Deze Marjan deelde hartgeheimen met deze Suzanne?
Mijn pik werd hart en na het vierde pilsje werd ik grof en direct. Ik vergat de clienten en zei tegen Suzanne: "heb je een natte kut?" "Ben je soms een intelligente slet die met haar kut denkt?"

Lees het vervolg in beestachtig 2