Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Beestachtig - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Ik vroeg Suzanne of ze ergens met mij wilde eten. Ze stemde in en samen zochten we in Deventer naar een goed visrestaurant. We vonden bij Du Peche, een plekje achterin onder het raam.

"Hoelang en met wat voor man ben je eigenlijk getrouwd Suzanne?" vroeg ik. Terwijl we een glas witte wijn namen, de kaart bekenen, begon te vertellen. Haar man was ingenieur, altijd bezig met projecten, zeer ambitieus, goed voor z'n drie kinderen maar nauwelijks nog tijd voor haar. Iedere avond ging hij moe naar bed nadat hij zijn werkproject had afgemaakt en zijn "kindjes" had gekust. Eigenlijk, zei ze, "is Hans een goede, trouwe en aantrekkelijke vent", "We hebben het samen goed, geld voldoende, een leuk huis en drie keer per jaar op vakantie. "En vrijen?" vroeg ik Suzanne.

"Nauwelijks nog, Hans is altijd moe, soms denk ik dat hij met zichzelf doet of hoeren bezoekt of de fut is eruit!" "Ik kan me dat bij jou niet voorstellen Suzanne", "je ziet er aantrekkelijk en best geil uit!"

Terwijl we zwaardvis bestelden, nog even over clienten spraken en een tweede glas wijn namen, duwde Suzanne haar rechtervoet zachtjes tegen mijn kruis en begon mijn pik te masseren. Ik werd weer hard. "Wat wil je eigenlijk Suzanne?" "Is je kut kletsnat?" vroeg ik.

"Willem mijn slipje is drijfnat, mijn kruis begint op te zwellen en in mijn kut voel ik een knagend gevoel". "Ik ben ineens hardstikke geil". "Ik zou door jou hier - ter plekke - geneukt willen worden!" Toen begon ze ineens over Marjan, mijn P.A. haar verhalen over mij en hun intieme gesprekken, die ze zo vaak hadden gehad. "weet je Willem ik was vaak jaloers op Marjan wanneer ze over jou sprak en hoe vaak ze met jou beestachtig klaarkwam". "Aan de andere kant van de telefoon begon ik me dan te vingeren en kwam klaar bij de fantasie dat jij je harde lul in me schoof"

De ober bracht de zwaardvis en we begonnen te eten. Ondertussen masseerde Suzanne mijn kruis. ik gaf aan "stop daar nu mee, anders kom ik in mijn broek klaar".
Suzanne hield zich en maakte haar zwaardvis "de man". Tijdens het eten zei ik tegen haar: ik wil nu je natte slipje, "kruip dan op je knieen onder de tafel, pak mijn pik, zuig hem af en laat me in je geile bek klaarkomen en dan.... "alles doorslikken".

Aldus gebeurde, ik kreeg haar drijfnatte slip, rook er even aan en at de laatste restjes op. Suzanne verdween onder de tafel, maakte mijn gulp open en pakte mijn lul. Ik hoorde haar fluisteren "Oh mijn God van een kanis"en daarna begon ze me te zuigen. Ik voelde hoe mijn mijn harde lul diep in haar mond nam en dat ik bijna in haar keel kwam maar ze ging hardstikke geil door. Ze zoog, likte mijn eikel met haar tong en toen ik klaarkwam, stroomde haar mond vol. Suzanne hijgde, slikte, hoestte en dronk alles op. "Heerlijk", zei ze, "wat kun jij spuiten!"Even later zat ze weer tegenover me en begon nog even over Marjan. "Zij vertelde dat je haar soms in haar kontgaatje neukte en dat ze daar drijfnat van werd", "dat ze klaarkwam als ze nooit klaar was gekomen en dat ze dan ook nog eens drie vingers in haar kut duwde". "Willem ik wil dat ook, nu....!"