Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Beestachtig - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Even stilte en "rust". We bestelden ons toetje en koffie. Ik vroeg Suzanne of ze mee wilde naar mijn appartement, ze naar huis wilde bellen, dat ze later thuis zou komen.

"Dat wil ik Willem" en "zal dat meteen doen". Ze belde naar huis, vertelde haar man dat ze nog niet "klaar" was en tijd nodig had om zaken af te ronden. Ik belde naar het antwoordapparaat van mijn zaak en sprak in (Marjan zou het de volgende dag afluisteren) dat ik pas om 11.00 uur op kantoor zou zijn. Tijdens de koffie begon ik Suzanne op te geilen met: "ik wil je straks in je blote kut zien, ik wil dat je tepels keihard worden en misschien "naai ik je wel in je hoerige kontgaatje". "Je ogen lijken op zaadvragende spiegels en je handen zien erg hebberig en bezitterig uit"

"Weet je wel hoe je een keihard en woest orgasme met me kunt bereiken?"
"Heb je veel haar op je kut of ben je geschoren?"
Suzanne haakte daarop direct in met:"Ik wil dat je me naakt ziet, dat mijn geile grot helemaal uitzuigt, dat mijn tepels opwrijft en wil dat je me keihard neukt in mijn kontgat." "Ik word opnieuw kletsnet, het lijkt wel alsof ik begin te ejaculeren", zei ze. "Oh ik wil je harde staaf in mijn gleuf.""Ik wil dat me diep in mijn hoerige kut neukt!"

Na het afrekenen, liepen we naar mijn auto en Suzanne kon niet van me afblijven. "Vinger jezelf tijdens het rijden meid, het duurt nog minstens een kwartier voor we bij mij thuis zijn". Ze trok haar benen op, op de passagierstoel en begon zich geil te vingeren. Ik zag haar kut. Zo wat een parel van een gleuf. Ze glom als een vette
peer. Ik hoorde haar gesop en reed bijna tegen het verkeer in. Mijn lul was inmiddels weer hard geworden. "Oh wat werd ik ongeduldig!"Ik wilde haar zo naast de auto midden op straat neuken en haar kut volspuiten.

Eindelijk kwamen we bij mij thuis. Direct trok ik mijn kleren uit en liep daar met mijn blote en harde leuter. "Suzanne" zei ik, "kleed je uit, ik wil je in je blote kut zien en je geile borsten voelen". "Ik wil dat je vanavond mijn slet bent, dat je doet wat ik wil en dat je niet tegenstribbelt", hoor je?" Het was niet eens nodig, ze kleedde zich uit, ik hield m'n adem in: "Waauh, wat een stuk, prachtige lange benen, wat een kont en magnifieke stevige borsten met keiharde tepels." We stonden ineens naakt tegenover elkaar, zij met een kletsnatte kut en ik met een keiharde lul. Ik gaf aan "ga voorover op tafel liggen, met je kont uitdagend naar mij toe gericht. "Ik wil je in je geile gleuf neuken

"Vrijwel direct duwde ik mijn pik langzaam in haar natte gleuf, zij hijgde en kreunde "Willem wat een lul", "je duwt jezelf bijna tot in mijn baarmoeder". Haar hele kut stond open en vrijwel direct begon ze te gillen "ik kom, ik kom, ik kom nu al klaar" en voelde al haar geil uit haar kut lopen. En weer kwam ze klaar. Toen ik haar volspoot, trok ze een zeer bevredigend en voldaan gezicht alsof alles "in haar moest komen". Ze wilde gewoon alles hebben. Kort daarna vroeg ze: "is Marjan ook zo hebberig en geil?"
"Is haar kut lekkerder dan de mijne?" "Heb je je haar liever dan mij?"

Ik ging even op de grond liggen, was moe en uitgeput en zag hoe mijn geil uit haar kut lekte. Suzanne vingerde mijn zaad uit haar gleuf en likte het met haar mond op. "Waauh wat een geile teef, dacht ik. "Die is n.b. degelijk getrouwd met een arts, is moeder van drie kinderen maar in wezen is ze een geile teef!"

Na een half uurtje, het was inmiddels 22.00 uurr, begon Suzanne zich in haar kontgaatje te vingeren en fluisterde me toe "Willem ik zou wel door echte harde kerels willen worden geneukt". "een in mijn nate scheur, een in mijn mond en alleen jij in mijn kontgaatje". Ik werd weer hard.......