Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Beestachtig - 4

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
De volgende dag,

Om 11.oou 's-morgens belde Marjan bij me aan. Ik griste naar mijn ochtendjas en opende deur. Marjan stapte binnen, boos en onderzoekend en spatte bijna uit haar veel toen ze Suzanne op de bang zag slapen. "Vuile teef!", schreeuwde ze, "ga je zo met je vriendinnen om?" "Je vroeg steeds wat ik met Willem deed en waaarom ik Jaap bedroog en nu?" Nu neuk mijn minnaar jij gore slet". Ze sloeg Suzanne, die verschrikt wakker werd recht in haar gezicht. Ze zag het plakkerige op haar lijf en glinstende druppels op haar dijen.

Suzanne. wist even niet hoe ze had, stond op, rende naar de telefoon om naar huis te bellen. Bot liet ze Hans weten dat xe vannacht bij mij was geweest en echt genoeg van hem had en gooide de hoorn op de kaak. Ze draaide zich liep op Marjan af en zei "het spijt me" "maar het was ongelooflijk fijn!" "Ik begrijp nu dat je aan Willem verslaafd bent geraakt en boos op me bent". Opeens sloeg ze Marjan recht in haar gezicht en begon te huilen. "Oh Marjan, ik ben volledig van slag, ben mijn kinderen vergeten en ben ook niet op mijn werk geweest!"

Het werd me teveel, kleeddde me aan en ging er even tussenuit. Marjan en Suzanne hadden een en ander uit te praten en misschien wel te regelen. Ik besloot even naar mijn zaak te gaan.

Drie uur later kwam ik terug. Marjan en Suzanne waren er nog. Beiden zagen ze er goed en fris uit. Hadden ze zich gedoucht? Suzanne vertelde dat ze haar moeder had gebeld om de kinderen op te vangen en morgen zou ze de kinderen bij moeder ophalen. Ik zuchtte van verlichting. Marjan en Suzanne leken het te hebben bijgelegd. Ik schonk een borrel in en bood de meiden er ook een aan. "Wat nu?"vroeg ik

Marjan liep op me af en zei "neuk me a.u.b. Willem dan kan Suzanne zien hij mijn geschoren kut naait" "Oh doe het!"Ineens gooide ze haar kleren op de grond en knielde als een krolse kat voor me, opende mijn gulp en trok mijn lul te voorschijn. Ze begon me midden in de kamer af te trekken en vroeg Suzane erbij te komen. "Kom lieve meid, vinger jezelf en laat je gaan!" Met Willem is veel mogelijk. Mijn lul werd keihard en leek groter en dikker dan hij ooit geweest was. Ik trok Marjan naar me toe, legde haar achterover en stootte mijn gaffel onvoorbreid en ongevraagd in haar kut. Ze was kletsnat. "Heb je vanmorgen soms eerst met Jaap geneukt?"vroeg ik. "Nee kreunde ze, alleen aan jouw pik denkend, werd ik drijfnat. Ik stootte en paar keer met diepe halen en mijn lieve P.A.tje kwam schreeuwend klaar. Ik trok mijn pik uit haar en gebood Suzanne voorover de salontafel te gaan liggen en ramde mijn paal keihard in haar maagdelijke kontgaatje. Ze verzette zich even, voelde pijn om het daarna uit te schreeuwen van "Ga door, dit is zalig, waauh en kwam 2 keer achter elkaar klaar.

Ik trok me terug en duwde mijn lul in Marjan's mond en kwam schokkend klaar.

Ineens ging de bel...