Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Bekeken op vakantie

Dit is een verhaal uit de categorie Bisex.
Daisy en ik hadden besloten om samen te gaan genieten van een vakantie in Goa. De stranden van Goa zijn een echt paradijs op aarde. Zeker als je kijkt naar het zuidelijke strand, Palolem. Daar is het erg stil. De witte stranden liggen een beetje verscholen achter rijen palmbomen. Daarom kom je er weinig mensen tegen. Daisy en ik waren gewoon goede vrienden. We hadden wel een verleden op sexgebied, maar de vriendschap was tussen ons belangrijker. Nu gingen we er dan samen even tussenuit, om het koele Nederland even te ontvluchten. Even zouden we alle stress van ons kunnen afwerpen en kunnen genieten van zon zee en strand. In Palolem was het echt genieten. We lagen veel aan het strand en genoten van het lekkere eten. We gingen vaak wandelen en pikten dan zo hier en daar een tropische cocktail op. Daisy vond het echt heerlijk hier, net als ik.


Het was weer een lekkere dag geweest. We hadden veel verfrissend gezwommen in zee, waarna we elkaar heerlijk hadden gemasseerd op het strand. Onze handen zaten dan ook flink onder de olie. Daisy liep naar de douche naast het hutje. Het hutje wat we hadden gehuurd stond ver van het volgende exemplaar. Er was niemand te zien in de wijde omgeving. Daisy had dat gemerkt. Haar zwarte bikini deed ze dan ook ongegeneerd uit en liet de stralen van de douche over haar naakte lichaam glijden. Daisy was een mooie meid . Haar blonde haren en haar blauwe ogen waren beeldig. Haar slanke lichaam was mooi gevormd. Haar billen waren mooi rond, en haar borsten waren gezegend met prachtige donkere tepels. Over het formaat had de dame ook niet te klagen. Haar c-cup mocht er zeker wezen. Ik genoot van het uitzicht op haar al douchend. Ze gleed met haar handen sensueel langs haar lichaam. Ik voelde mijn paal groeien. Ietwat ongemakkelijk lag ik dan nu ook op mijn buik. Daisy had de douche uitgezet en stond zich nu verleidelijk af te drogen. Het leek wel of ze me bewust stond op te geilen. Ik stond dan ook op, met mijn paal ongemakkelijk in mijn zwemshorts,en liep in haar richting. Ze stapte naar me toe en pakte me bij mijn rand van mijn zwembroek. Geil fluisterde ze me in mijn oor dat ze hier op had gewacht, waarop haar hand in mijn shorts verdween. Ik voelde haar lippen op de mijne, terwijl haar hand mijn pik omvatte. Langzaam begon ze te trekken, terwijl ze met haar andere hand mijn shorts omlaag werkte. Mijn handen gleden nu over haar rug en billen.


Ik voelde haar tepels tegen mijn borstkas prikken. Ik stapte uit mijn zwembroek en gaf haar een warme tongzoen waarbij ik haar stevig tegen mij aandrukte. Mijn hand voelde dat haar kutje al erg nat was, en niet van de douche. Twee vingers gleden dan zonder enig weerstand naar binnen. Ik vingerde haar stevig. Snel merkte ik, gezien haar lichte gekreun, dat ze meer wilde. Ze draaide zich van me af en richtte haar kontje naar me toe. Leunend tegen de hut spreidde ze haar benen een beetje. Ik zette mijn eikel tegen haar natte gleuf en stootte diep naar binnen. Ik neukte haar nu heerlijk. In de schaduw zag ik haar borsten op en neer bewegen. Met een hand masseerde ik haar borst. Mijn andere hand had ik op haar goddelijke achterwerk. Mijn paal verdween telkens tot aan de wortel in haar kutje. Heerlijk in de buitenlucht stond ik Daisy nu te neuken . Van eerder sexpartijtjes wist ik dat ze erg gecharmeerd was van een pik in haar kontje. Ik bracht mijn mond naar haar oor en vertelde dat haar kutje even genoeg had gehad. Ik gaf haar een likje aan haar oorlel, waarna ik me door mijn knieën liet zakken. Mijn pik zag ik in de zon glimmen van haar vocht. Met twee vingers smeerde ik wat kutsappen naar haar kontgaatje. Ik likte nog meer in die richting, om vervolgens met mijn tong haar kontgaatje te likken.Daisy hield het maar net vol om te blijven staan. Haar gekreun werd luider en de taal vulgairder. Ze wilde dat ik dat slettekontje goed zou palen. Ik voegde woord bij daad. Ik nam plaats achter haar en zette mijn pik tegen haar nauwe gaatje. Ik duwde mijn pik nu langzaam in dit witte kontje. Daisy begon al snel te stoten, waarop ik het tempo flink opvoerde. Ondertussen beroerde ik haar klitje flink.Gezien haar geschok en gekreun kwam ze snel klaar.


Haar nauwe kontje spande om mijn stevige neuklat. Ik pakte Daisy flink bij haar haren en voerde nog eenmaal het tempo op.Snel voelde ik dat het te veel werd. Ik trok mijn pik uit haar aarsje en liet het gewillige meisje voor me knieën. Ze trok me snel af en hield haar mondje klaar voor de lading. De blik in haar ogen deed me heftiger spuiten dan gewoon. Stralen sperma kwamen in haar gezicht, waarna ze de rest uit mijn pik zoog. De klodders sperma sierden haar gezicht. Ze keek me aan en stelde voor om naar de zee te rennen voor een duik. Naakt doken we de tropische zee in, ons schoon spoelend. Toen ik genoeg had gezwommen ging ik in het ondiepe gedeelte liggen, turend naar Daisy die als een geile dolfijn voorbij de horizon zwom. Na enkele minuten kwam ze naar me toe. Ze ging naast me liggen in het water. Ze vroeg of ik had genoten. Dat kon ik alleen maar overtuigend bevestigen. Daisy voelde nog eens aan mijn pik, die weer half hard was. De zon ging bijna onder toen Daisy op me kroop. Ik voelde haar natte kutje tegen mijn pik. Daisy leidde mijn eikel naar binnen. Ze begon me wild te bereiden. Haar tieten dansten in het minder wordende licht. Ze ging heftig te keer. Haar kale poesje zoog mijn pik diep naar binnen om hem dan weer voor een groot gedeelte te laten gaan. Ik voelde mijn eikel opzwellen. Daisy's kutje hield het ook niet meer. Luid kermend kwam ze klaar. Ik spoot mijn lading diep in haar liefdesgrot. Op dat moment hoorden we een licht applaus. Op het strand stond een groepje van enkele jonge koopvrouwen. Waarschijnlijk hadden ze genoten van het geile schouwspel