Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Belevenis

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Familie

Hallo, ik ben Monika een geile vrouw en moeder van 47 jaar. Heb blond haar en blauwe ogen. Ben niet zo groot ongeveer m56 en weeg 50kg. Mijn borsten zijn klein stevig en rond en metdonkere tepels. Tussen mijn benen ben ik fel behaard en meestal nat. Mijn man is vier jaar geleden weggegaan. Ik woon dus met mjn zoon van 17 en een dochter van 15 alleen.

Omdat ik een man mis kom ik niet vaak aan mijn trekken. Mijn dochter wel die is sexueel aktief genoeg, mijn zoon daarentegen is eerder verlegen en teruggetrokken. Tot een paar maanden geleden er iets gebeurde.

Ik had net gedoucht en mijn haren waren nog nat. Het enige wat ik droeg was een roze kamerjas. Mijn dochter was naar een vriendin en mijn zoon lag zoals gewoonlijk languit op de sofa. Hij zapte van het ene programma naar het andere en vond kennelijk niets dat hem boeide.

'Is er niets op tv?' Vroeg ik.
'Nee. Weeral, ' zei hij. 'Nooit niets op tv, ' zei hij.
Ik knikte en ging in fauteuil zitten. 'Lees een boek.'
'Je weet dat ik niet graag lees, ' merkte hij op.
'Wat wil je dan doen?'
Hij keek me aan en haalde de schouders op. 'Mis je geen man?' Vroeg hij plots.
'Waarom moet ik een man missen?'
'Voor de sex.'
'Ah, ' zei ik. 'Dat mis ik niet erg.'
'Ik wel, ' zei hij. 'Ik wil eens goed sexen.'
'Zoek een vriendinnetje, ' stelde ik voor.
'Wil ik niet. '
'Hoe moet dat dan?'
'Heb jij geen idee?' Vroeg hij.
'Ik?'
Hij knikte en gooide de afstandbediening op het kleine bijzettafeltje en zwierde zijn lange benen uit de sofa. 'Ja. Jij.'
'Ik heb geen idee, jongen, ' zei ik.

Nog nooit had ik zo'n openlijk gesprek gehad met mijn zoon, zeker niet over dit onderwerp. Hij miste de sex. Hij had geen vriendinnetjeen ik had hem er nooit iets over horen zeggen. Dus dat kon maar èèn ding betekenen. Mijn zoon was nog maagd! Of misschien vergistte ik me. 'Ik wel, ' zei hij en stond recht. Hij liep op me af en bleef op een paar centimeter voor me staan. 'Ik wel, ' herhaalde hij en trok mijn badjas open. Mijn borsten en kut lagen nu duidelijk voor hem. Ik was een beetje in de war, daardoor zat ik als verstijfd op de fauteuil.

Hij legde zijn handen op mijn borsten en ik voelde mijn tepels tegen zijn handpalmen prikken. Zijn ogen waren op de mijne gericht terwijl hij zacht mijn borsten kneedde. 'Neuk me!' Zei hij. 'Leer het me!'
'Je zus kan zo thuiskomen.' 'Die blijft nog mintens een uur weg, ' zie hij. 'Dus we hebben nog alle tijd. Je bent heet en geil!' zei hij. 'Oh, jongen.' Ik sloot mijn ogen nu en liet hem met zijn handen mijn borsten masseren. 'Oh, jongen, ' zei ik weer. Toen ik mijn ogen terug opende had hij zijn broek tot half op zijn knieën gestroop. Hij stond in zijn boxer en keek me aan. Zijn pik was duidelijk merkbaar. Met een ruk trok ik zijn boxer omlaag en zijn pik floepte omhoog. 'Wow, ' zei ik. Ik wist niet dat mijn zoon zo geschapen was. 'Okè, ' zei ik en legde mijn benen op de armleunig zodat het voor hem gemakkelijker ging. 'Kom maar, ' zei ik.

Mijn zoon ging over me staan zodat ik zijn rechtopstaande pik in mij kon schuiven. 'Okè. Laat je maar zakken, ' zei ik en voelde hoe hij in me kwam. Ik legde mijn benen kruislings op zijn achterwerk en gaf zo het juiste ritme aan. Eerst langzaam en toen heftiger. Zijn pik stootte tegen mijn baarmoeder en ik begon lichtjes te kreunen. 'Doe ik het goed?' Vroeg hij. 'Geweldig, ' antwoordde ik en voelde zijn warme zaad in mijn sterk behaarde kut lopen.