Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Benno - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Marieke schrok wakker van de wekker, en rekte zich uit. Ze dacht terug aan de vorige avond: "mijn hemel, ik heb me laten neuken door een hond!". Ze had nooit van zichzelf kunnen denken dat ze ooit zoiets zou doen. Opnieuw bekroop haar een dubbel gevoel: enerzijds walgde ze een beetje van zichzelf, anderzijds werd ze alweer geil bij de gedachte aan die grote hondensnikkel in haar kut.

Ze besloot een lekkere douche te nemen. Ze stapte haar bed uit en keek even in de spiegel. Rond haar middel waren wat rode striemen en krassen zichtbaar van de nagels van Benno, daar waar hij zijn poten om haar lijf had geklemd.

Ze zette de douche aan, en stapte er onder. Het water was verkwikkend. Ze zeepte zich helemaal in, en besloot haar kut een extra goede beurt te geven; dat hondenzaad moest helemaal verwijderd worden.

Met een washand zeepte haar venusheuvel in, en de lichte ruwheid van de washand deed haar meteen weer denken aan de tong van Benno, ze moest er een beetje van rillen. Onmiddelijk werd ze weer geil. "Stop hiermee" zei ze tegen zichzelf, maar tegelijkertijd begon ze zich te vingeren. Ze pakte de douchekop, en zette die met harde stralen op haar klit en kut. Dat was wat ze nodig had om klaar te komen. Ze werd wat slap in haar knieen en ging op de douchevloer zitten met de spuitende douchekop nog steeds op haar kut gericht. "Heerlijk", dacht ze. Ze genoot nog even na van haar orgasme, maar de douchevloer was koud, en ze stond snel op.

Ze droogde zich af, en ging zich aankleden. "Nu maar even geen rokje" dacht ze, "anders kom ik vandaag de deur niet meer uit, en ik moet de boodschappen doen vandaag". Ze zag de hond zijn snuit alweer in haar kruis steken.

Ze koos voor een lekker strak truitje, waarin haar C-cup ook zonder BH prachtig in uit kwam. Wel wat diep uitgesneden, maar goed, ze hoefde zich niet te schamen voor wat je daar kon zien. Daaronder een hele strakke spijkerbroek, zo strak, dat zelfs een string zichtbaar zou zijn, dus "maar geen slip vandaag!". Ze bekeek zich in de spiegel, en was erg tevreden met wat ze zag.

Marieke liep naar beneden, waar Benno vrolijk kwispelend onder aan de trap stond te wachten. "Goedemorgen lover", zei Marieke, "net zo goed geslapen als ik". Met zijn kop wat scheef keek de hond haar niet begrijpend aan. Hij liep achter haar aan naar de keuken.

Marieke maakte het ontbijt klaar, waarbij Benno steeds om haar benen heen draaide. "Doe nu eens rustig" zei ze. Maar opeens dacht ze: "hij moet natuurlijk nog uitgelaten worden!". Ze pakte de hondenriem en deed die om zijn nek. Blij sprong Benno tegen de deur op.

Ze liepen het parkje in, waar een hondenuitlaat deel was. In de verte zag ze dat er nog een hond liep, een Golden Retriever, klaarblijkelijk van een wat oudere man van een jaar op 45. Bij de uitlaatplek aangekomen, liet ze Benno los. Nieuwsgierig liep de hond naar de Golden Retriever, en begon aan de hond te ruiken. "Apart he", zei de man tegen Marieke, "het eerste wat honden doen is aan elkaars kont ruiken, altijd hetzelfde". Marieke keek de man verbaasd aan. "Tja", zei ze, "wij geven elkaar een hand, en honden ruiken aan elkaar". De daad bij het woord voegend stak ze haar hand uit en stelde zich voor. De man stelde zich voor als "Otto Jansen" en bleek in de straat achter haar te wonen. Terwijl het gesprek tussen Otto en Marieke op gang kwam, begonnen de honden elkaar te likken. In haar ooghoek zag Marieke de lul van Benno naar buiten komen en groeien, en voor dat ze erop verdacht was, besprong hij de Golden Retriever, en begon haar te neuken. "Stop" riep Otto, "ik wil geen jonge honden". Hij probeerde Benno van Roos (zo heette de hond) af te trekken, maar de twee leken wel vast aan elkaar te zitten.

"Dat moet je niet doen", zei Marieke. "die hondenpenis heeft een soort knots aan het einde, en die zuigt zich vast. Je moet even wachten, dan wordt de boel kleiner, en laten ze vanzelf los".

Otto keek Marieke aan: "je lijkt er wel ervaring mee te hebben" zei hij. Marieke kleurde tot ver achter haar oren, en wist niet wat ze moest antwoorden.

Toen de honden weer los waren, en hun behoefte hadden gedaan, vroeg Otto: "heb je misschien zin om een kop koffie te komen drinken?". Hoewel ze nog van alles te doen had, vond ze Otto dusdandig aardig, dat ze instemde.

Thuisgekomen liet Otto Roos los in de tuin, maar omdat hij niet opnieuw zijn hond gedekt wilde hebben, mocht Benno mee naar binnen.

Het huis was smaakvol ingericht, met mooie strakke design meubelen. Zo te zien ontbrak een vrouwenhand in huis. "Ben je alleen", vroeg Marieke? Otto antwoorde bevestigend. Sinds een jaar had hij geen vaste relatie meer, en dat beviel hem wel, zei hij.

Hij kwam aanlopen met de kopjes koffie, en ging naast Marieke op de bank zitten. Benno, die aan Marieke's voeten lag, gromde toen Otte wat naar Marieke toe schoof. "hij lijkt het niet leuk te vinden dat zijn vrouwtje op bezoek is" zei hij lachend.

"Och", zei Marieke, "dat valt wel mee hoor; en bovendien: ik ben zijn oppas en niet zijn vrouwtje!" "Hoe bedoel je dat", zei Otto, "ben je niet zijn vrouwtje, maar wel zijn teefje?" Marieke kleurde, en wist even niet wat ze moest zeggen.

"Ja", zie Otto, "ik zag je wel kijken toen Roos werd gedekt, en je wist er zoveel van dat ik bij mezelf dacht dat je wel eens praktijkevaring zou kunnen hebben". Marieke begon een antwoord te hakkelen, maar Otto vervolgde: "Dat zou ik geil vinden, heb er altijd al van gedroomd van dichtbij te zien hoe een hond een vrouw dekt".

De tepels van haar borsten waren gedurende die gesprek hard geworden, en priemden tegen de stof van haar strakke truitje. Bovendien voelde ze dat haar kut inmiddels kleddernat was. "Nou Otto", zei ze, "ik weet niet goed wat ik hierop moet zeggen".

"Je hoeft niets te zeggen" zei Otto, de bulten in je truitje en de natte plek in je broek zeggen genoeg"! "Shit", dacht Marieke, "ik heb natuurlijk geen slip aan". Ze begon zich wat ongemakkelijk te voelen, en ging wat verzitten. Dat had ze beter niet kunnen doen, want nu ving Benno de geilgeur van haar natte kruis op. Hij stond op, en begon meteen aan haar kruis te ruiken en aan haar broek te likken. "Laat dat" zei ze met weinig overtuiging.
"
Otto keek haar aan, en zei "laat die hond toch z'n gang gaan, ik zie toch dat jullie er beiden van genieten!". Opnieuw maakte dat gekke gevoel van de avond daarvoor zich van haar meester. Ze spreidde haar benen, zodat Benno beter z'n gang kon gaan. Intussen voelde ze de handen van Otto onder haar truitje verdwijnen, en begonnen ze haar tepels te masseren. Ze kwam al bijna klaar!

De handen van Otto zakten naar beneden, en ze voelde hoe hij haar broek openknoopte, ze hield hem niet tegen. In een ruk trok hij haar broek uit, en keek vol verbazing en erg geil naar haar kale kut, waarvan de lippen inmiddels wijd openstonden en glinsterden van het kutgeil.

Benno bedacht zich niet, en begon met grote halen haar kut te likken. Ze kon zich niet meer inhouden, en liet zich helemaal gaan. De lul van Benno was inmiddels al weer op oorlogssterkte, een draad voorvocht hing eraan. Marieke liet zich van de bank glijden en begon Benno te pijpen. Otto stond te kijken, en had intussen zijn lul uit zijn broek gehaald, een enorm ding. Terwijl ze de hond pijpte, zag ze de pik van Otto.

"Ik wil dat je je nu laat neuken door Benno", zei Otto, "en mij tegelijkertijd pijpt".

Marieke ging op haar knieen voor de bank zitten, en Benno besprong haar. Ze voelde de enorme hondenpik in haar kut verdwijnen, en de hond begon haar te neuken. Ze draaide haar hoofd iets naar links, zag de grote pik van Otto, en begon hem vol overgave te pijpen. Haar eerste orgasme kwam er aan, ze kon nauwelijks op haar knieen blijven zitten. Boven haar hoorde ze Otto kreunen "ga door, ga door, zuig mijn pik leeg". De hond ramde intussen op een hoog tempo door, ze voelde zijn pik in haar kut groter worden. In haar mond voelde ze ook de pik van Otto groter worden, en tegelijkertijd kwamen ze klaar. Het hondenzaad werd met enorme kracht in haar kut gespoten, en ook Otto liet zich niet onbetuigd in haar mond. Zijn zaad liep uit haar mondhoeken naar buiten, maar het meeste kon ze binnen houden en doorslikken: heerlijk. Ze voelde de beide pikken verslappen: Benno floepte zijn lul uit haar kut, en Joost haalde zijn lul uit haar mond.

"Heerlijk", zei hij, "zoiets heb ik nog nooit meegemaakt!"

Marieke was op de bank gaan zitten en maakte met een zakdoekje haar kut wat schoon. Haar lippen stonden open, en je kon een stukje haar kut in kijken.

Otto zag dat ook, en begon zachtjes over haar klit te wrijven, waardoor haar kut nog verder open ging staan. Marieke liet zich wat onderuit zakken op de bank, en genoot van de vingers van Otto. Hij stak voorzichtig een vinger in haar kut, en bewoog die in en uit. Doordat haar kut nog gesmeerd was met hondenzaad, ging dat gemakkelijk. Een tweede en derde vinger volgde, en Marieke's kutje werd steeds natter. "Zal ik doorgaan" vroeg Otto. Marieke knikte alleen maar, ze was niet in staat tot spreken.

Otto bracht zijn duim naar binnen, en vervolgens ook zijn pink. Nu drukte de brede kant van zijn hand tegen de kleddernatte kutlippen van Marieke. Hij draaide en duwde iets, en zijn hele vuist schoof haar kut in. Marieke begon steeds zwaarder te ademen. Otto bewoog zijn arm op en neer, tot aan zijn pols in haar kut, en trok met gebalde vuist zijn hand eruit. Marieke kwam klaar. Vervolgens duwde Otto met gemak zijn gebalde vuist weer naar binnen.

Opgewonden draaide hij zijn hand iets, en probeerde van zijn linker hand de middelvinger erbij te plaatsen: wonderbaarlijk gemakkelijk. Ook de tweede en derde vinger verdwenen gemakkelijk en even later zaten zijn beide handen tot aan de pols in de kut van Marieke, die niet meer wist hoe ze moest zitten of bewegen. Heftig schokkende kwam ze klaar. Otto begon zijn handen op en neer te bewegen, de kut van Marieke begon daarbij soppende geluiden te maken. Otto voelde zijn lul ook weer groeien. Opeens voelde hij iets aan zijn lul: Marieke kon het niet zijn, want die lag bijna uitgeteld op de bank met zijn beide handen in haar wijd opengesperde kut. Otto keek naar beneden, en zag dat Benno zijn eikel aan het likken was. "Ga door, jongen" kreunde Otto, terwijl hij door ging met zijn handen Marieke te neuken. hij voelde de kut van Marieke verstrakken en voelde zelf zijn zaad door zijn lul opborrelen. Beiden kwamen klaar met een schreeuw. Intussen ging Benno rustig door met likken, en likte de pik van Otto helemaal schoon en leeg.

Voorzichtig trok Otto beide handen weer naar buiten, waarbij Marieke's kut wijd open bleef staan. Otto pakte een spiegel en liet het aan Marieke zien. Ze kon zo bij zichzelf naar binnen kijken. "Dat was heerlijk" zei Marieke, "zoiets heb ik nog nooit meegemaakt!"

"De volgende keer kunnen er nog wel meer gaatjes gevuld worden!" "Wanneer laten we de honden weer samen uit?"