Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Benno - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Na het koffiebezoek aan Otto kwam Marieke voldaan thuis. Haar kut voelde wel wat beurs aan, maar wat wil je ook na een neukbeurt door een hond en een neukbeurt door twee handen in je kut.

Voldaan ging ze even op haar bed liggen en soezelde wat weg. Na een minuut of twintig werd ze wakker van het bewegen van haar bed. Ze deed haar ogen open en keek recht tegen de stijve pik van Benno die wijdpoots boven haar gezicht stond. Langzaam drupte er voorvocht op haar gezicht.

"Zo jongen", zei ze, "ben jij nu alweer in de mood?". Ze pakte de schacht van de hondelul en bewoog haar hand langzaam op en neer; Benno begon wat te hijgen. Marieke merkte dat ze zelf ook weer opgewonden raakte, het begon behoorlijk te jeuken aan haar kut.

Ze stopte even met aftrekken, en trok snel haar broek uit. Het kruis van haar broek was nog kleddernat van haar geil, vermengde met klodders hondenzaad. Ze schoof weer terug onder Benno en spreide haar benen. Terwijl zij Benno begon te pijpen, begon Benno met grote halen haar kut te likken. Hoewel ze al meermaals was klaargekomen die dag, voelde ze haar geilheid weer oplopen. "Ik lijk wel een loopse teef", dacht ze, "maar goed, lekker is het wel". Vol overgave pijpte ze de dikgeaderde paarse neukknots van Benno. Hij jankte zachtjes ten teken dat hij het lekker vond. Opeens begon hij neukbewegingen in haar mond te maken, ze moest er van kokhalzen. Ze wilde hem zeggen het kalmer aan te doen, maar ja, zeg dat maar eens tegen een geile Duitse herder!. De hond verhoogde zijn ritme, en ze voelde de pik langzaam dikker worden. Opeens spoot met groot geweld zijn zaad in haar mond. Het was de eerste keer dat ze daadwerkelijk hondenzaad proefde, en er leek geen einde aan te komen. Ze slikte het door, maar het bleef maar komen.

Ze was ze inmiddels ook aan haar hoogtepunt, en ze voelde stralen kutgeil naar buiten stromen. Eindelijk was Benno uitgespoten, en onmiddelijk hield hij op met het likken van haar kut, om zijn aandacht te verplaatsen naar zijn eigen lul, die helemaal werd schoongelikt.

"Ik moet nu toch maar weer gaan douchen", dacht Marieke en liep naar de douche. Ze pakte een snelle douche, spoelde haar kut goed schoon en droogde zich af. Benno was inmiddels weer naar beneden gelopen.

Ze ging op de rand van haar bed zitten, tegenover de spiegel, en keek naar zichzelf: "een sloerie die zich door een hond laat neuken!", ze moest erom lachen: "kan me niet schelen, ik vind het heerlijk"

Ze spreide haar benen, en keek naar haar kut, verbaasd dat daar nog geen twee uur geleden 2 hele handen in hadden gezeten. "Mijn God", dacht ze, "wat was dat lekker".
Ze dacht erover om meteen weer terug te gaan naar Otto om een vervolg te vragen, maar herinnerde zich dat hij gezegd had dat hij die middag en avond nog een afspraak had. "Dan maar een volgende keer", dacht ze.

Ze ging zich aankleden. Ze was eigenlijk nog steeds erg geil, kon ook haast niet anders na zoveel genot, en bedacht zich dat een slip binnen de kortste keren kleddernat zou zijn. "Ik ben de dag begonnen zonder slip, dan eindig ik ook maar zonder", dacht ze.

Ze deed een leuk hempje aan, zonder bh, en deed een lekkere rok aan. Niet zo'n hele korte, maar wel lekker strak. Terwijl ze naar beneden liep, bedacht ze zich dat ze nog steeds boodschappen moest doen.

Benno lag uitgeput in zijn mand te slapen, dus die liet ze thuis; ze pakte haar tassen, deed de deur op slot, en stapte op haar fiets naar de supermarkt. Ze ging zo op de fiets zitten, dat ze met haar blote kut op het zadel kwam. Tijdens het fietsen schuurde haar klit over het leer van het zadel, en ze voelde hoe de punt van het zadel zich tussen haar liepen boorde. Hijgend van opwinding kwam ze bij de supermarkt aan. Toen ze afstapte zag ze een natte plek op het zadel. Ze veegde het met haar hand eraf, en likte haar vingers schoon; "mm, lekker" dacht ze.

Ze liep de winkel in om haar boodschappen te doen. Eerst groente en fruit: in elke komkommer en avocado zag ze een lul; ze liep snel door. Bij de frisdranken kocht ze twee grote flessen cola, daarna vlees, vleeswaren en brood. "snel naar de kassa", dacht ze, "ik wil weer op de fiets.....".

Er stond een behoorlijke rij bij de kassa, dus moest ze wachten. Achter haar stond een klant hinderlijk met een karretje tegen haar kont te drukken, en toen ze om keek zag ze een leuke vent, die over de hoofden van de rij naar buiten probeerde te kijken, en niet doorhad dat hij steeds tegen haar aan reed.

"He, kun je niet uitkijken" zei Marieke. De man schrok, en verontschuldige zich. "Ik keek even naar buiten, want daar heb ik mijn hond vastgezet. Hij is nogal groot, en de meeste mensen zijn bang van hem, dus wilde ik even kijken hoe het gaat".

"Oke", zei Marieke, "dan is het goed. Ik weet hoe het voelt. Ik pas op een hond, en je voelt je toch verantwoordelijk en verbonden met zo'n beest" (ze dacht: "letterlijk soms dus").

"eindelijk", zei de man, "eindelijk iemand die mij begrijpt. Mag is me even voorstellen, mijn naam is Steven de Jong". "Marieke de Vries", zei Marieke, "aangenaam".

Toen ze bij de kassa aan de beurt was, begreep ze wat Steven bedoelde: buiten stond een enorme Deense dog, vrolijk kwispelend,, maar zeer indrukwekkend.

Ze stond haar boodschappen nog in te pakken, toen Steven al klaar was. "Kijk", zei hij terwijl hij met de hond aankwam, "dit is Grumpy". De enorme kop van de hond zat ter hoogte van haar borsten. "Dag Grumpy", zei Marieke, "krijg ik een poot van je". De hond gehoorzaamde, en terwijl hij zijn poot optilde zag Marieke een enorme lul onder het hondenlijf hangen.

Ze pakte haar boodschappen, en liep samen met Steven naar haar fiets. Maar hoe ze ook zocht, haar fiets was weg: "verdomme, gestolen!", verzuchtte ze. "nu moet ik dat hele klerestuk naar huis lopen met al die boodschappen".

Steven bood aan haar met de auto te brengen, maar wilde eerst even langs zijn huis, omdat hij diepvries in zijn tas had die de vriezer in moest. "Best", zei marieke.

Steven bleek een mooie grote terreinwagen te hebben, met veel ruimte. "Voor de hond", zei hij, "en het is ook wel gemakkelijk op de boerderij". Hij bleek een klein boerderijtje te hebben aan de rand van het dorp.

Ze reden naar de boerderij, die prachtig opgeknapt was. Achter de boerderij was een grote schuur: "voor de paarden", zei Steven. Hij vroeg Marieke mee naar binnen voor een kop thee.
In de kleine gezellige keuken stond een eenvoudige tafel met 4 houten stoelen eromheen. Marieke ging zitten, en Grumpy ging onder de tafel liggen. Achteloos rekte Marieke zich wat uit, vergetend dat ze geen slip aan had. Toen ze haar benen wat uit elkaar zette, ving de gevoelige neus van de hond haar kutlucht op. Hij kwam wat omhoog, en duwde zijn grote natte neus tussen te benen van Marieke. Ze schrok, en gaf een gilletje. "Af", riep Steven, "stoute hond!".

"Valt wel mee hoor", zei Marieke "ik schrok alleen maar". Steven keek haar even aan, maar zei niets, en ging verder met het theezetten. Grumpy deed opnieuw een poging, en ditmaal liet Marieke hem begaan. Na enig gesnuffel begon hij de likken, zijn tong van nog groter dan die van Benno. Ze vond het heerlijk, en vergat de omgeving en Steven helemaal, terwijl ze haar rok omhoog trok en haar benen wijd uiteen zette.

Ze schrok toen er een kop thee voor haar neus werd gezet. Steven stond ademloos toe te kijken. "jij lust er wel pap van he", zei hij tegen Marieke. Zij probeerde snel haar rok naar beneden te stropen, maar Grumpy gaf haar daartoe geen kans. "Laat maar", zei Steven, "ik vind het heerlijk om toe te kijken".

Opnieuw kwam het beest in haar los, en ze legde haar voeten op de tafelrand, de hond zo vrij spel gevend in haar inmiddels kleddernatte kut. Met haar hand begon ze haar klit te bewerken en kwam gillend klaar in de keuken van een jongeman die ze amper een half uur kende.

Door het dolle heen zakte ze van de stoel af, ging voorover op de stoel zitten en spoorde Grumpy aan om haar te dekken. Achterom kijkend zag ze nu pas de enorme lul die de hond had. Het ding zwabberde vervaarlijk heen en weer voor haar kut, maar het lukte de hond niet hem erin te krijgen.

Met haar hand naar achteren probeerde Marieke hem te helpen, maar deed dat wat ongelukkig, zodat de lul van de hond voor haar kontgat terecht kwam. Met een ferme stoot verdween het hele gevaarte in haar kont. Ze gaf een gil van pijn, maar de hond begon al met neuken. Ze kon geen kant op, maar begon het ook erg lekker te vinden. Steeds sneller voelde ze de ballen van de hond tegen haar kont slaan, en steeds sneller verdween die pik heen en weer in haar kont. Ze wist niet meer wat haar overkwam, en begon neukbewegingen mee te maken. Steven was voor haar komen te staan, en had zijn broek inmiddels uitgedaan. Zijn pik stond stijf omhoog, en zonder na te denken nam ze hem in haar mond, en begon hem te pijpen. In haar kont voelde ze de pik van Grumpy dikker worden en met een grom spoot hij haar darmen vol met hondenzaad. Dat gevoel was zo overweldigend, dat ze even moest stoppen met pijpen.

Na een minuut of vijf trok Grumpy met een luide "plop" zijn lul uit haar kont, terwijl het hondenzaad met grote klodders uit haar kont, langs haar kut, over haar benen naar beneden liep.

"He", zei Steven, "je bent nog niet klaar!".
Marieke stond op, ging met haar benen wijd op de tafel liggen, en zei 'Neuk me helemaal plat".
Ze voelde de pik van Steven in haar kut verdwijnen en hij neukte haar heerlijk. Maar ja, als je eenmaal een hondenpik gewend bent, is een jongeman toch een beetje behelpen.
Na een minuut of vijf kwam Steven klaar, en ze voelde zijn zaad in haar kut; maar goed dat ze de pil gebruikte!

Uitgeput trok Steven zijn lul uit haar kut, en zei"ik ga me eerst even douchen", en liet haar achter in de keuken. "Da's ook wat moois" dacht ze, en terwijl ze zich wilde aankleden zag ze haar booschappentas staan, waar een literfles cola uitgerold was.

Ze bedacht zich niet, en pakte de fles, en stak de dop in haar kut. Ze bewoog de fles langzaam naar boven, maar had er weinig grip op. Daarom draaide ze hem om. Ze haalde de bodem tussen haar kutlippen door, die door het geil en het zaad van Steven nog goed gesmeerd waren en ging wijbeens op de stoel zitten. Langzaam duwde de bodem van de fles haar kutlippen uiteen, en met nog wat meer druk, verdween de fles in haar geile kut. Langzaam bewoog ze het enorme gevaarte heen en weer, en neukte zichzelf naar een hoogtepunt. Inmiddels stond Steven op de trap naar haar de kijken. "Jesus", zie hij, "wat heb jij een enorme kut, zeg". "dat die fles er in past".

Marieke vertelde hem dat er vanochtend zelfs twee handen in haar kut gezeten hadden, en ze zag de pik van Steven alweer hard worden. "Mag ik ook eens aan die fles komen", vroeg hij. Als een geile teef draaide Marieke zich naar hem toe, de fles nog in haar kut. "Ga je gang", zei ze.

Steven begon de fles heen en weer te bewegen, maar begon hem ook wat te draaien, dat was een geweldig gevoel. Hij haalde hem er helemaal uit, om hem vervolgens met 1 vloeiende beweging weer in haar kut te duwen tot aan de dop. Marieke hield het niet meer, en kwam klaar, waarbij haar kutgeil uit haar kut spoot. Steven haalde de fles uit haar kut, en likte al haar kutgeil op.

Al likkende zag hij dat haar kontgaatje nog steeds open stond, van de beurt die Grumpy haar had gegeven. Hij draaide haar op haar buik, en begon zijn tong in haar kont te steken. Marieke kreunde zacht. Hij deed wat spuug rond haar kontgat, en stak twee vingers naar binnen. Het was alsof er geen weerstand was. Zijn derde en vierde vinger volgenden snel. Marieke begon intussen heftig mee te bewegen. Steven haalde zijn vingers uit haar kut, en Marieke keek teleurgesteld achterom. "Voor je kijken"zei hij quasi streng. Hij pakte de colafles, die nog glibberig was van het kutgeil, en plaatste de dop in het kontgat van Marieke. Langzaam duwde hij de fles naar voren, haar kont langzaam uitrekkend. Opeens stopte hij, draaide de fles om, en zette de bodem tegen het kontgat van Marieke. Hij bracht nog wat extra spuug aan en begon te duwen. "Dat lukt nooit" zie marieke wat angstig, maar niet overtuigend. Steven voerde de druk wat op, en zag het kontgat langzaam uiteenwijken. Hij drukte nogmaals en opeens verdween de fles glijdend naar binnen. Steven stopte even, en begon toen de fles heen en weer te halen. Marieke voelde haar volgende hoogtepunt naderen.
Langzaam trok Steven de fels naar buiten, en opeens floepte de hele fles eruit. De kont van Marieke stond wijd open, er paste wel een bloemenvaas in.

"Heerlijk" kreunde ze "zoiets heb ik nog nooit meegemaakt!"

Langzaam kroop ze omhoog, gaf Steven een lange tongzoen, en ging op de stoel zitten. "Nog even, en ik zak er overheen" grapte ze.

Ze had een droge keel van al die sex gekregen en dronk snel haar thee op.

Ze zei tegen Steven, op haar horloge kijkend: "kun je mij zo naar huis brengen, want ik moet Benno zo uitlaten". "Doe we"zei Steven, "maar wil je me nog even helpen met het voeren van de paarden?".

Natuurlijk wilde Marieke dat, en ze liep met Steven naar de schuur. In de schuur waren 6 paardeboxen gebouwd, drie aan elke kant. In het midden van de schuur lagen allemaal stropakken, bedoeld voor de paardeboxen.

Steven pakte een grote emmer vol met biks, en liep naar de paarden toe. Blij staken ze hun koppen naar buiten. "Die vind ik mooi", riep Marieke, terwijl ze op een gitzwart paard wees.
"Dat is Wodan", zie Steven, "dat is onze fokhengst:.

Marieke liep naar het paard toe, en aaide zijn neus. Het dier hinniktje, schudde zijn kop een beetje, waarbij zijn manen haar gezicht raakten. "Hij is wat opgewonden", zei Steven, "want buiten staat een drachtige merrie, en dat ruikt hij". ("Net als Grumpy bij mij: dacht Marieke).

"Wil je hem eens beter bekijken?" Zonder haar antwoord af te wachten, opende Steven de stal, en leidde het paard naar buiten: een prachtdier.

Marieke keek vol ontzag naar het grote, gitzwarte dier, maar kon haar ogen bijna niet afhouden van de enorme lul die ze er onder zag hangen. Steven zag waar ze naar kijk en zei: " een flinke jongen he?". "Dan moet je hem eens zien als íe stijf is!"

Klaarblijkelijk was het enorme gevaarte nog niet eens op oorlogssterkte. "Voel er maar eens aan", zei Steven.

Marieke boog zich iets, en pakte die enorme paardenlul in haar handen. Een enorm dik ding, met een soort paddestoel aan het einde. Voorzichtig begon ze eraan te trekken, en voelde dat de lul op begon te zwellen. Het paard hinnikte zacht. Ze boog zich nog wat meer naar voren om beter te kunnen kijken. Terwijl ze trok zag ze de opening in de pik wat open gaan staan, en er kwam een beetje helder vocht naar buiten. "Je windt hem beoorlijk op", zei Steven. "Misschien wil je hem ook proeven".

Sinds haar eerste keer met een hond waren de remmen bij Marieke eigenlijk verdwenen, en ze bedacht zich niet en nam de paardenpik in haar mond. Het paste maar net. Voorzichtig probeerde ze te pijpen, maar de lul was zo enorm, dat hij nauwelijks in haar mond paste.

"Ik wil hem in mijn kut", zei ze tegen Steven. "Als is een colafles en twee handen kan hebben, kan ik ook een hengstenlul hebben".

Steven rangschikte een aantal hooipakjes tot een soort bed, en gooide er een paardendeken overheen. Op het achtereinde lag hij een pakje dwars. "Als voetensteun" zei hij.

Marieke ging op de pakjes liggen, spreide haar benen en zette haar voeten af tegen het dwars liggende pakje. Steven ging tussen haar benen staan en zei: 'ik moet je even voorbereiden".
Hij plaatste zijn hand op haar kut, en drukte zonder enige moeite zijn hele hand naar binnen. Langzaam begon hij zijn hand heen en weer te bewegen, en voelde hoe nat Marieke werd. Al bewegende bracht hij de vingers van zijn andere hand in, totdat hij haar met beide handen aan het neuken was. Marieke kon zich niet meer inhouden en begon enorm te kreunen en klaar te komen. Een voor een haalde Steven zijn hand uit haar kut, en zag dat deze wagenwijd open bleef staan, druipend van het kutgeil.

Hij haalde Wodan op, leidde die over Marieke en stopte toen de paardenlul ter hoogte van haar kut was. Hij pakte de stijve pik, en bracht die voor de kutingang van Marieke. Hij liet Wodan een pas naar voren doen, en tot zijn verbazing schoof de paardenlul zeker 20 cm in de kut van Marieke. De hengst hinnikte, werd wat onrustig en begon neukbewegingen te maken. Marieke lag te gillen van opwinding. Steeds dieper ging de lul haar kut in, totdat hij er zeker 35 - 40 cm in zat. De hengst verhoogde zijn tempo, en Marieke bewoog met hem mee, inmiddels volledig buiten zinnen. Opeens stopte het paard, hinnikte luid en als een lawine spoot er aan alle kanten zaad uit de kut van Marieke. Het leek alsof er geen einde aan kwam. De plakkerige massa zat aan haar benen, op haar venus heuvel, op haar buik.

Steven haalde Wodan weg, en Marieke bleef liggen met een gapend openstaande kut vol witte brij. Steven hielp haar overeind, ze kon nauwelijks staan. Hij pakte een doek, en veegde haar schoon, waarbij hij de verleiding niet kon weer staan nog snel even zijn vuist naar binnen te duwen. Het maakte Marieke allemaal niets meer uit, ze was in de zevende hemel.

Toen Steven haar naar de auto bracht, zei ze: "je mag de fles cola houden als aandenken!". "Dat is goed", zei Steven, "wanneer kom je een colaatje drinken.......