Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Benno - 4

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Marieke lag nog even te soezelen in bed.

Het was nu een week geleden dat Marieke bij Wodan was geweest; ze droomde eigenlijk nog dagelijks van die enorme paardenlul in haar kut. Ze had wel een aantal dagen een schrijnend gevoel in haar kut gehad, maar dat had ze er graag voor over.

Sinds die dag had ze consequent thuis geen slip aan, en als het even kon, liep ze naakt door het huis. Benno had dan vrij spel, en ze was zeker een keer per dag door Benno genomen. Ze schaamde zich intussen nergens meer voor, en genoot van die dikke hondenpik in haar kut. En niet alleen in haar kut, ook het pijpen vond ze heerlijk, en de neukbeurten die Benno in haar kont had gegeven.

Ze zuchtte toen ze aan de afgelopen 14 dagen terugdacht: Benno moest vandaag terug naar Joost en Inge, ze waren gisteren van hun vakantie thuis gekomen. Ze was inmiddels aan Benno gehecht geraakt, niet alleen was het een lief beest, maar natuurlijk ook haar neukmaatje! Terwijl ze aan de hond dacht, werd ze alweer nat tussen haar benen. Haar hand begon haar klit te masseren, ze werd steeds geiler. Ze stak twee vingers in haar kut, en spreidde ze om haar kut wat op te rekken. In de afgelopen week was ze flink aan het oefenen geweest, en inmiddels kon ze zelf haar vuist in haar kut krijgen. Ze draaide op haar buik, bracht haar billen wat omhoog en stak tussen haar benen door eerst drie, dan vier en tenslotte vijf vingers in haar kut. Ze wachtte even om aan het opgevulde gevoel te wennen, en begon toen haar arm op en neer te bewegen. Ze voelde dat haar kutlippen zich sloten na de verdikking van haar pols. Haar ademhaling werd zwaarder en ze voerde haar tempo op. Het duurde niet lang, of ze voelde haar kut verkrampen en gillend kwam ze klaar, terwijl haar kutgeil langs haar arm naar buiten stroomde. Ze trok haar vuist uit haar kut, en bleef even op haar knieen zitten. In de grote spiegelkast zag ze hoe haar kut openstond, en lange geilslierten van haar lippen naar beneden dropen.

"Goh", dacht ze, "hoe je in 14 dagen van een preuts diertje in een geil sexverslaafd sletje kunt veranderen".

Met tegenzin stapte ze uit bed, en liep naar de gang. Benno stond onder aan de trap te kwispelen. "Kom maar boven, jongen", zei Marieke, en de hond rende de trap op. Zonder te stoppen begon hij, eenmaal bovengekomen, meteen haar kut te likken. "Zo, heb je alweer zin?" "Kom dan maar met vrouwtje mee!".

Ze liet de hond haar slaapkamer in, en ging wijdbeens op het bed zitten. Benno likte met grote halen over haar kut, en haar eerste orgasme voelde Marieke alweer aankomen. De hond stopte, sprong op, en duwde haar met zijn poten op het bed. Toen ze eenmaal zo lag, stak hij zijn inmiddels paars opgezwollen pik in haar drijfnatte kut, en begon haar te neuken. Ze voelde hem hijgen in haar gezicht. Inmiddels was ze gewend geraakt aan het hoge tempo van het beest, en begon in hetzelfde tempo mee te bewegen. Ze voelde de hondenpik in haar kut dikker worden, en even later spoot het zaad met grote kracht uit de hondenlul in haar kut. Ze voelde het uit haar kut naar beneden lopen. De hond hijgde nog even na, en liet zijn pik uit haar kut glijden.

Marieke bracht haar hand naar haar kut, en de haar best het weglopende zaad op te vangen. Ze likte haar vingers en hand helemaal af: "heerlijk".

Benno was intussen bezig zijn lul schoon te likken, en had geen aandacht meer voor het teefje.

Marieke liep naar de douche en zette hem aan. Zoals elke ochtend sproeide ze haar kut goed schoon. Dat wond haar mateloos op. Vanochtend was dat wel bijzonder sterk, waarschijnlijk omdat ze wist dat dit de laaste keer was dat Benno haar geneukt had.

Ze keek om zich heen: ze alweer de behoefte aan iets in haar kut. Ze pakte de shampoofles en een bus haarlak. Eerst begon ze met de dop van de fles haar kont te bewerken; al snel verdween de dop in haar kontgaatje. zachtjes duwde ze door, en ze voelde haar kontgat langzaam opengaan. Met nog wat meer druk voelde ze de fles in haar kont verdwijnen, een zalig gevoel. Ze bleef even genieten hiervan. Toen pakte ze de bushaarlak, en zette die tegen haar kutlippen. Met een beetje druk verdween de bus gemakkelijk in haar kut. Tegelijkertijd begon ze de bus en de fles heen en weer bewegen, en ze voelde beide flessen tegen elkaar aan bewegen. Toen ze ook nog aan beide begon te draaien, werd het teveel: opnieuw kwam ze geweldig klaar. Uitgeput haalde ze de fles en de bus uit haar gaten, douchte nog snel even verder, en droogde zich af.

Ze kleedde zich aan ("nee, geen slip"), en ging naar beneden om te eten.

Na het eten pakte ze de spullen van Benno bij elkaar, lag die in haar auto, haalde Benno op, en reed naar het huis van Joost en Inge.

Ze belde aan, en na enige tijd deed Inge met een wat rode blos op haar wangen de deur open. "Dag lieverd, lekkere vakantie gehad?" vroeg Marieke "hier is je huisgenootje weer!". Benno sprong blij tegen zijn (echte) vrouwtje op, en begon meteen in haar kruis te snuffelen. "Hou daarmee op", zei Inge, "af!" Marieke lachte wat, ze wist wel waar dit gedrag van Benno vandaan kwam.

Inge liet Benno in de tuin, en liep samen met Marieke naar de kamer. Terwijl Marieke zich onderuit nestelde in de bank, haalde Inge een kop koffie op. Ze ging tegenover haar zitten. "En, hoe was de vakantie?" vroeg Marieke. Het gezicht van Inge betrok wat, en er kwamen tranen in haar ogen. "Joost is vreemd gegaan, en we hebben de hele vakantie maar eenmaal geneukt".

Ze vertelde dat al op de eerste avond van de vakantie Joost met een Spaanse aan de scharrel was gegaan, en haar in het herentoilet had gepakt. "En wat heb jij toen gedaan?" vroeg Marieke, "hebben jullie er toen een lekker triootje van gemaakt?" Verbaasd keek Inge haar aan: zo had ze de preutse Marieke nog nooit meegemaakt! "Ben je gek, daar ben ik toch niet van gediend!", zei ze boos, maar er klonk wel wat twijfel in haar stem.

Marieke ging even wat anders zitten op de bank, en vertelde dat zij in dat geval het wel geweten had: lekker met z'n drieen. "Het lijkt mij spannend om het eens met een vrouw te doen" zei ze lachend. Intussen kreeg Inge een hoogrode kleur, en keek haar strak aan. "Wat is er", vroeg Marieke. "Je draagt geen slip en je hebt een kale kut!", zei Inge. De rok van Marieke was opengevallen, en Inge zat tegen haar blote kut aan te kijken.

"Ja, lekker he, hoe vind je mijn kale kut?", vroeg Marieke lachend. "Nou, ehhh, ik vind het wel mooi", zei Inge, "en eerlijk gezegd wordt ik er wel wat geil van!"

"Kom dan maar eens wat dichterbij kijken" zei Marieke, haar benen wijd open spreidend. Aarzelend stond Inge op, en liep naar Marieke. Marieke pakte haar hand, en legde die op haar inmiddels kleddernatte kut. "Lekker he", zei ze. "Steek je vinger er maar eens in".

Inge bleef maar wat staan, en deed niets. Maar Marieke tilde haar rokje op, en zag de natte plek in haar slip. "Het wind je behoorlijk op", zei ze. Zonder dat Inge protesteerde, trok ze haar string uit. Voor het eerst zag Marieke de kut van haar vriendin, met kleine plukjes rood schaamhaar erop. Marieke bracht haar hoofd naar de kut van Inge, en begon te likken. Heerlijk was ze!

"Ga eens zitten", zei ze. Ze nam plaats tussen de knieen van Inge, en likte verder. Ze begon heftig te hijgen. Marieke stak een vinger in de kut van Inge, die nauw aanvoelde. Ze stak er een tweede vinger bij, en vingerde haar. Met enige moeite lukte het haar om een derde vinger in haar kut te steken. Inge sopte inmiddels. Marieke bewoog haar vingers snel op en neer in de kut van Inge, die heftig meermaals klaarkwam.

Net toen ze Inge wilde vragen haar nu een beurt te geven, hoorde ze gekras op de achterdeur: Benno wilde naar binnen. Ze liep naar de deur en liet de hond binnen. Benno liep gelijk door naar de kamer waar Inge nog wijdbeens op de bank lag bij te komen. Benno begon de kut van zijn vrouwtje te likken. Inge schrok en veerde op. Ze wilde de hond wegduwen, maar Marieke zei: "laat hem maar even, hij kan het erg goed". Inge keek Marieke verbaasd aan, maar ging achterover liggen. Vol overgave ging Benno door en Inge was alweer toe aan een hoogtepunt.

Inmiddels was marieke onder Benno gaan liggen, en begon de hondenpik vol overgave te pijpen. Ze ging door tot de lul op volle oorlogssterkte was, en leidde vervolgens de pik naar de kut van Inge. Voordat zij erop verdacht was, begon de hond haar te neuken. Ze gilde eerst dat ze het niet wilde, maar al snel was haar verzet over, en gaf ze zich over aan de heftige neukbewegingen van de hond. Marieke keek al vingerend toe, hoe haar vriendin voor het eerst in haar leven geneukt werd door een hond. Inge begon steeds heftiger te bewegen, en Benno begon zachtjes wat te janken. "Hij gaat klaarkomen"dacht Marieke, en jawel ze zag het hondenzaad langs de pik uit de kut van Inge stromen. Inge wist inmiddels niet meer wat ze moest zeggen. "Hij krijgt zijn pik er niet meer uit" zei ze angstig, maar Marieke legde uit dat ze gewoon even geduld moest hebben. Een minuut op 5 later plopte de lul eruit. Marieke knielde tussen de benen van Inge, en likte al het hondenzaad van haar benen en uit haar kut.

Intussen bewerkte zij de kut van Inge met haar vingers, en nu pasten er al 4 in. Ze hoorde geen protest van Inge, en ging op haar knieen zitten om er nog beter bij te kunnen. Terwijl ze haar duim erbij plaatste, en haar vuist naar binnen duwde, besprong Benno haar. Ze voelde de hondenlul haar kontgat in gaan, en begon tegelijkertijd Inge te neuken met haar vuist. De hond ramde met grote snelheid tegen haar billen met zijn ballen. Ze voelde hoe haar eerste orgasme er aan kwam. Ze lette even niet op, en haar vuist floepte uit de kut van Inge. "niet stoppen", kreunde deze, en Marieke duwde haar vuist met gemak terug. voorzichtig plaatste ze de vingers van haar rechter hand over haar linker vuist, die in de kut van Inge stak. Ze voelde hoe Benno doorramde, en hoe haar kontgat open ging staan. Ze kwam weer klaar, en duwde hierdoor in een beweging haar rechter hand in de kut van Inge. Ze dacht: "eerst ben ik geneukt met twee handen, nu neuk ik mijn vriendin met twee handen, terwijl haar hond mijn kont uitwoont!" Inge begon te gillen: "ik kom, ik kom", terwijl Bello begon te grommen. Met kracht spoot hij zijn zaad in de kont van Marieke, terwijl Inge hevig spuitend klaar kwam.

De hond liet zich van marieke afzakken en liep weg naar zijn mand. Marieke haalde voorzichtig vinger voor vinger haar handen uit Inge's kut. Ze stond op, haalde een spiegel uit haar tas, en liet haar vriendin naar haar gapende kut kijken. "Mijn hemel" zuchtte Inge, "nooit geweten dat ik zo'n enorme spleet had!".

Marieke ging naast haar zitten, en aaide voorzichtig over de dik gewollen openstaande kut van Inge, en vertelde hetgeen zij de afgelopen 14 dagen met Benno allemaal had meegemaakt. Inge kon haar oren niet geloven, maar had wel aan den lijve ondervonden wat het is door een hond gedekt te worden.

Beide meiden spraken af gezamelijk binnenkort nader kennis te maken met Otto en Steven, en ook Wodan met een bezoekje te vereren. "Joost zal nog wel merken wat het is om vreemd te gaan", kirde Inge, en gaf Marieke een diepe tongzoen. "We gaan nog geile dagen tegemoet!".