Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Benno - 5

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Daags nadat Marieke bij Inge was geweest om Benno weer thuis te brengen, hadden ze afgesproken naar Otto te gaan, het adres waar Marieke voor het eerst twee vuisten in haar kut had gehad.

Marieke haalde Inge op. Ze belde aan, en ze hoorde Benno al blaffen. Inge deed open, en liet Marieke binnen. Benno stak opmiddelijk zijn kop onder haar rok, en haalde zijn ruige tong door haar naakte kut. Snel deed Marieke de deur achter zich dicht, en ging even wijbeens staan, zodat haar kutlippen wat uit elkaar gingen. Met lange halen likte Benno van haar kontgat, over haar kut naar haar klit, daarbij luid smakkend. "Dat vind je wel lekker, he, geil monster" lachte Marieke. De hond kwispelde vrolijk, en ging stug door met likken. Marieke voelde zich wat week worden in haar knieen, kreeg een borrelend gevoel in haar buik, en kwam al spuitend klaar. Het geil liep langs haar benen naar benen, en vormde kleine plasjes op de vloer. Benno stopte met likken, en begon het geil op de grond op te likken.

Al die tijd had Inge staan kijken: "je lust er wel pap van he", zei ze lachend. "Ik kan me het wel voorstellen hoor, want toen jij weg was gisteren heeft Benno mij ook nog twee maal lekker te pakken gehad; daar kan Joost niet aan tippen"!

Ze liepen de kamer in, en Inge zei dat ze zich nog even om moest kleden.
Marieke liep achter haar aan de slaapkamer in. Inge trok haar joggingbroek en shirtje uit, en wilde haar rokje je aan doen.

Marieke ging achter haar staan, en bracht haar handen onder de beha van Inge, en begon tergend langzaam in haar tepels te knijpen. Inge begon te hijgen. Met haar tong zocht ze het oor van Inge op, en begon er langzaam met het puntje van haar tong rondjes in te draaien. Ondertussen haakte ze de beha los. Inge's prachtige borsten werden bevrijd, en de tepels stonden keihard naar voren.

Marieke bracht haar handen naar beneden, en trok Inge's slip uit. Toen draaide ze haar om, en gaf haar een diepe tongzoen, terwijl ze met haar vingers in de gleuf van INge heen en weer bewoog.

Ze liet Inge op de rand van het bed zitten en duwde haar knieen uiteen. Verbaasd zag ze dat de kut van Inge helemaal kaal was, er zat geen haartje meer op. "Wauw, dat is lekker!"
Ze bracht haar mond naar de kut van Inge. Grote druppels geil hingen inmiddels aan haar kutlippen; Marieke rook eraan en zei: "vanmorgen is Benno dus ook al over je heen geweest!". Inge glimlachte en zei "wat dacht je dan!".

Marieke begon de kut van Inge te likken alsof ze Benno was. Van het kontgaatje over haar kut naar boven. Tegelijkertijd bracht ze haar vingers een voor een in de kut van Inge, tot haar hele vuist in de kleddernatte doos zat. Langzaam draaide ze haar hand naar links en rechts, terwijl de kut van Inge soppende geluiden maakte. "Als je daar een paardenlul in wilt, moet er ruimte zijn", zei ze. "Een paardenlul, hoe kom je daarbij!". "Ach, zei Marieke, "je weet maar nooit wat er kan gebeuren vandaag". Langzaam bracht ze Inge naar haar hoogtepunt, die krampend op haar hand klaarkwam.

Marieke haalde haar hand uit de kut, en likte haar vingers af. "Draai eens op je buik", zei ze.
Gehoorzaam deed Inge wat ze vroeg. Marieke smeerde wat kutgeil om het kontgaatje van Inge, en duwde langzaam haar vinger naar binnen. Inge trok even wat terug: "wat doe je nu?" Maar Marieke zei, terwijl ze een tweede vinger naar binnen duwde : "laat maar lekker over je heen komen". Inge ontspande en Marieke begon haar kont te neuken, terwijl ze haar vingers langzaam spreide. De kont van Inge ging langzaam een stukje open staan. Marieke bracht een derde vinger in, en stopte even om Inge aan het opgevulde gevoel te laten wennen. Langzaam begon ze de vingers te bewegen, en langzaam begon Inge haar kont mee te bewegen. Een vierde vinger ging naar binnen en nog bewoog Inge mee. Tenslotte duwde Marieke even door, en zat haar hele vuist in Inges kont. Die wist niet meer hoe ze het had.

Marieke ging iets verzitten, en duwde vervolgens haar andere vuist in de kut van Inge. "Jesus", riep Inge ik wordt dubbel gepenetreerd met twee vuisten; wat is dat een geil gevoel!" Marieke voelde in de kut en de kont van Marieke haar vuisten over elkaar heen schuiven, terwijl ze haar armen heen en weer bewoog. Het duurde niet lang of met een geweldige schreeuw kwam Inge klaar, Ze kon niet meer stilliggen. Met een luide "PLOP" trok Marieke haar beide vuisten uit de kut en kont van Inge. Beiden bleven open staan. Ze stak haar tong in de openstaande kont, en kon de binnenkant van haar kontgat likken.

Ze draaide Inge weer op haar rug, en gaf haar een lange zoen.

"Je mag nu alleen maar een truijte en een rokje aan., en dan gaan we naar Otto", zei ze.

Ze stapten in de auto, en reden naar Otto's huis. Bij het aanbellen hoorden ze wel Roos, de hond van Otto, blaffen, maar er werd niet opengedaan. Marieke was behoorlijk teleurgesteld, want ze had Inge graag aan Otto voor willen stellen, wie weet wat daar uit voort zou zijn gekomen.

"Kom mee", zei ze tegen Inge, "we rijden door naar Steven".
Ze reden naar de rand van het dorp, en in de verte doemde de verbouwde boerderij van Steven al op. Ze reden het erf op, stapten uit, en belden aan. Ook geen gehoor. Wel hoorde Inge geluid van het erf komen.
Ze liepen om de boerderij heen, en daar stonden Steven en Otto hooibalen op te stapelen.

Verbaasd zei Marieke:"kennen jullie elkaar?" Steven en Otto bleken al jaren lid te zijn van dezelfde voetbalclub, en het bleek dat Otto vaak kwam helpen.
"Zo", zei Steven, "wat voert jullie hierheen?", nadat Marieke Inge aan de beide mannen had voorgesteld.

"Ik heb Inge verteld dat je zo'n prxachtige boerderij hebt", zei Marieke met een twinkeling in haar ogen "en dat het boerenleven hier erg lekker is......".
Steven en Otto keken elkaar met veelbetekenende blikken aan. "Kom dan eerst maar even binnen", zei Steven, "dan gaan we eerst even wat drinken".

Ze liepen naar binnen, en de meiden werden bijna omver geduwd door Grumpy, de Deense dog van Steven. Het beest likte het gezicht van Marieke, met zijn poten op haar schouders. Inge kreeg een rode blos op haar wangen toen ze de enorme lul zag die onder de buik van de hond hing. Toen Grumpy was uitgelikt keek hij naar Inge, en stak brutaal zijn enorme kop onder haar jurkje. Omdat haar spleet inmiddels al weer behoorlijk nat was, raakte de hond onmiddelijk opgewonden en begon aan haar pruim te likken. Hij deed dat zo heftig dat Inge achterover op de bank viel, haar benen daarbij helemaal open spreidend. Daar lag ze dan met haar kale geschoren kut open en bloot, nat van het geil, terwijl twee vreemde mannen naar haar keken en een grote hond haar kut aan het uitlebberen was.

Het kon haar allemaal niets schelen, ze genoot van die enorme hondentong en deed haar ogen dicht. Toen ze haar ogen weer opende zag ze links en rechts van haar twee stijve pikken: de beide mannen hadden zich uitgekleed en keken toe hoe de hond haar oraal aan het bevredigen was. Marieke had inmiddels haar jurk ook uitgetrokken en zag met gespreide benen naar haar, in afwachting van Grumpy.

Inge begon Steven te pijpen en Marieke nam de pik van Otto in haar mond. Grumpy was inmiddels uitgelikt bij Inge en liep naar Marieke. Hij sprong op en zette zijn voorpoten op haar schouders. Onder het gewicht van de hond zakte ze iets onderuit. Met een vloeiende beweging stak de hond zijn inmiddels keiharde roede in haar kut, en begon haar hard te neuken. Ze probeerde het tempo bij te houden, maar dat viel niet mee, zeker niet met een lul in je mond waarvan de eikel bijna haar keel in schoot. Steeds sneller bewoog de hond, en ook Otto begon snel in de mond van Marieke met zijn lul heen en weer te bewegen. Hij pakte haar hoofd vast, en begon haar mond te neuken alsof het een kut was. Bijna tegelijkertijd kwamen Otto en Grumpy klaar. Haar mond en haar kut liepen over van het zaad. Otto haalde zijn lul uit haar mond, en ging even zitten, naast Inge die nog steeds Steven aan het pijpen was. Grumpy's ;ul floepte uit de kut van Marieke, en hij droop af om in zijn mand zijn lul schoon te likken. Marieke schraapte de zaadklodders bij elkaar, en likte ze op.

Intussen haalde Steven zijn lul uit de mond van Marieke en stak hem in haar inmiddels drijfnatte kut. Terwijl hij haar neukte, maakte hij zijn vingers nat, en stak twee vingers in haar kont. Inge kreunde zacht. Steven moets in een ongelukkige houding staan, waardoor zijn lul uit haar kut schoot, en eigenlijk recht voor haar kont tot stilstand kwam. In een beweging stootte hij zijn lul in haar kont, Hij pakte haar benen, en legde ze in zijn nek, zodat haar openstaande kut eigenlijk voor hem gepresenteerd werd, terwijl hij haar in haar kont neukte.

Hij bracht eerst drie vingers in haar kut, en duwde vervolgens zijn hele hand naar binnen, en begon haar te vuisten, terwijl hij haar in haar kont neukte. "Je kunt je nu door mijn kut in mijn kont aftrekken" kreunde Inge. Steven bracht zijn vingers om zijn lul, en trok zich af terwijl hij Inge in haar kont neukte. Met een schreeuw kwam hij klaar, en spoot zijn zaad in haar darmen. Uitgeput haalde hij zijn hand uit haar kut, en zijn lut uit haar kont, waarna Inge tevreden onder uit zakte, terwijl dikke klodders wit zaad uit haar kont liepen.

Ze besloten allemaal even een pauze in te lassen, en namen een glaasje cola. Na een kwartiertje vroeg Steven: "wil je de stallen ook zien?" Beide meiden knikten, en wilden zich aankleden. "Dat is hier niet nodig, we liggen zo afgelegen", zei Steven.
Naakt liepen ze naar de stal, waar Wodan zijn zwarte kop al buiten de paardebox stak. "Zo jongen", zei Steven, "ik zie dat je je Marieke nog herinnert?". Hij maakte de staldeur open en leidde het grote paard naar buiten. Opnieuw was Marieke onder de indruk van de enorme lul van het paard, en ze kon er niet afblijven. binnen de korste keren zat ze onder hem, zijn lul met beide handen omvattend en trekkend, en met zijn eikel in haar mond. Inge wist niet wat ze zag. "Geil he" , zei Otto tegen Inge, "dat heb je zeker nog nooit gezien". Inge schudde van nee.
"Dan heb je het zeker nog nooit gedaan", zei Otto lachend, met zijn lul inmiddels weer op oorlogssterkte. "Gä er maar bij zitten"

Inge ging onder de hengst zitten en nam de pik over van Marieke. Ze schrok van de enorme omvang en lengte van de lul. Voorzichtig begon ze te trekken, hetgeen beantwoord werd met geil gehinnik. Voorzichtig likte ze de eikel, en deed haar mond open. De lu paste bijna niet in haar mond, ze stikte bijna. Ze proefde het enigzins bittere voorvocht van het dier, en genoot ervan.

"Loop hier maar even naartoe"zei Steven, terwijl hij op de hooipakken in de schuur wees. Hij legde er een paardeken overheen, en gaf aan dat ze daarop kon gaan liggen. "Je denkt toch niet dat die enorme pik in mijn kutje past", vroeg ze wat benauwd. "Dat denk ik wel hoor", zei Steven, "zeker als we je nog wat oprekken". Inge ging liggen met haar benen wijd, en Otto kwam tussen haar benen staan. Hij begon haar te neuken, zodat ze lekker nat werd. Toen ze haar eerste hoogtepunt hat bereikt, haalde hij zijn pik uit haar kut, en stopte zijn vuist erin. Hij begon langzaam te draaien en te duwen. Hij haalde zijn gebalde vuist naar buiten, en schoof hem gebald weer naar binnen. Toen draaide hij zijn hand zo, dat er wat ruimte in haar kut ontstond, en bracht vinger voor vinger zijn andere hand naar binnen. Met twee handen in haar kut, begon hij haar te vuistneuken. Inge kreunde het uit; haar geil liep met lange slierten uit haar kut.

Otto haalde zijn handen eruit, en Steven leidde Wodan tussen Inge;s benen. Marieke pakte de inmiddels keiharde pik van het dier, en schoof hem bij Inge naar binnen. Langzaam begon ze Inge heen en weer te bewegen, totdat Wodan neukbewegingen begon te maken. Toen begon Marieke de klit van Inge te bewerken. Inge schreeuwde het uit, en Wodan ging steeds sneller bewegen. Uit de kut van Inge kwamen soppende geluiden, haar kut stond wijd open met haar kutlippen gespannen over de schacht van de lul van het haar die wel 40 cm in haar kut zat. Wondan begon te hinniken, en opeens sproeide paardenzaad uit de kut van Inge. Ze gilde alleen maar. Het paard trok zijn lul terug, waarbij Inge's kut wijd open bleef staan en er een waterval aan zaad uit haar kut stroomde. Ze kon geen woord meer uitbrengen.

Inmiddels was Marieke zo geil geworden vna het schouwspel dat ze haar vuist in haar kut had gestopt en zich heftig stond te bevredigen. "Ik baal ervan dat Wodan al is klaargekomen, dat had ik ook nog wel gewild!" zei ze.

"ik kan je wel een beetje helpen", zei Steven, en kwam met een ander paard aanlopen. "Dit is Hector 4". Het leek erop alsof de lul van Hector nog groter was dan die van Wodan. Met haar vuist in haar kut keek Marieke er verlekkerd naar. Ze liep naar de strobalen om klaar te gaan liggen, maar struikelde omdat het onhandig was met een vuist in je kut te lopen.

Ze viel voorover op de strobalen. "Blijf zo maar even liggen", zei Otto. Ze voelde hoe er iets glibberigs op haar kont werd gesmeerd. Otto stak gemakkelijk 3 vingers naar binnen, en even later zat zijn vuist in haar kont. Hij bewoogt op en neer en heen en weer. Zijn arm gleed makkelijk in en uit haar kontgat. Toen hij tevreden was, haalde hij zijn vuist er uit, en Steven leidde Hector boven Marieke. Hij pakte de enorme lul van het paard en duwde die tegen het openstaande kontgat. "Dat past nooit", riep Marieke, en weer voelde ze iets glibberigs op haar kont. De druk op haar kont werd steeds groter, en opeens voelde ze de enorma paardenlul haar kont in schuiven. Het dier hinnikte en begon te neuken. Marieke had het gevoel dat ze uit ging scheuren, maar het was wel heel geil. Opeens voelde ze ook iets aan haar kut: Inge was onder het paard gekropen, en was bezig haar beide handen in haar kut te proppen. Ze wist niet meer hoe ze het had. Otto kwam voor haar staan, deed haar hoofd iets omhoog en begon haar mond te neuken. Marieke dacht dat ze flauwviel. HEt paard begon steeds heftiger bewegingen te maken, en spoot een enorme lading zaad in haar darmen. Ze hat het gevoel dat her door haar navel weer naar buiten kwam. Inge kreeg een volle laag zaad over haar heen, en haalde haar handen uit de kut van Marieke, om allek klodders over de kut van Marieke te smeren die wagenwijd openstond. Het paard trok zich terug, een gapend kontgat overlatend. Otto kwam schreeuwend in de mond vna Marieke klaar.

Uitgeput bleef Marieke liggen, het gevoel hebben aan alle kanten uitgewoond te zijn.

"Nu eerst een lekker bad, en dan zien we wel weer verder"zuchtte ze.