Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Benno - 6

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Inge ging samen met Marieke in bad, terwijl Steven en Otto de werkzaamheden op de boerderij gingen afmaken. De beide vrouwen waren uitgeput, en lieten zich loom in het warme water van het bubbelbad glijden. Het was een groot 3 persoons bad, dus er was meer dan genoeg ruimte.

Beiden hadden het gevoel uitgewoond te zijn, al hun gaatjes waren tot het uiterste gebruikt. Inge zakte wat onderuit in het bad, en kwam daarbij met haar voet tussen de benen van Marieke terecht. Die keek haar over het schuim in het bad even aan, en zakte ook onderuit. Omdat haar kut nog wijd openstond van beide vuisten van Inge, schoof de voet van Inge gemakkelijk in haar kut.

Marieke sloot haar ogen, en bewoog langzaam heen en weer. Het water klotste tegen haar tepels, die er keihard van werden, en de voet van Inge werd een geweldige neukstaaf. Ze liet zich nog wat verder zakken, en voelde de enkel van Inge tegen haar klit tikken: haar voet zat bijna helemaal in haar kut!. Inge begon haar voet wat heen en weer te draaien en Marieke voelde alweer een orgasme in haar buik omhoog borrelen. "We zouden toch wat uitrusten"mompelde ze geil, en snel daarop kwam ze kreunend klaar op de voet van Inge. Ze ging weer recht op zitten, en de voet gleed, nat van het kutgeil, weer uit haar kut.

Marieke bewoog zich naar Inge toe, en kuste haar hartstochtelijk. Ze tongden diep. Marieke zette haar hand tussen de benen van Inge, en zocht haar kut op. Ook Inge was nog steeds opgewonden, en haar kut stond wagenwijd open. Zonder enig probleem verdween de vuist van Marieke in haar kut, en Marieke begon haar met haar gebalde vuist te neuken. Ondertussen verstrengelden hun tongen zich met elkaar en sloegen hun borsten, beide met keiharde tepels, tegen elkaar. Inge begon zachtjes te kreunen, en Marieke voelde hoe haar kut verstrakte om haar pols. Met een gilletje kwam Inge klaar, daarbij bubbels omhoog door het badwater zenden. Marieke bleef nog even met haar vuist in de kut van Inge zitten, en fluisterde toen in haar oor: "zullen we ons afdrogen, ik denk dat de jongens al wel klaar zijn".

Ze stapten uit het bad, en pakten beiden een zachte handdoek. Ze hadden niet door dat Grumpy inmiddels de badkamer binnen was gelopen, en de hond rook natuurlijk al het kutgeil dat uit beide kutten geurde. Hij liep naar Inge toen, en begon haar kut te likken. "Dag jongen", zei Inge, "je hebt er weer zin in zie ik, ga je gang". Ze ging wat wijbeens staan om de hond wat meer ruimte te geven. Kwispelend lebberde hij haar openstaande kut. Marieke stond te kijken, en pakte de kwispelende staart van de hond, en stak hem diep in haar kut. De hond stopte niet met kwispelen, en Marieke had het gevoel alsof ze een vibrator in haar kut had. De hond likte zonder onderbreken verder, en tegelijk met Inge kwam Marieke klaar.

"Zo Grump", zie marieke, "nu heb jij ook wel wat aandacht verdient". Ze kroop onder de hond en begon hem te pijpen. De hond reageerde onmiddelijk. Zijn lul werd groter en natter. Intussen liet Inge zich ook niet onbetuigd, en begon aan Marieke's kontgat te likken. Die stond nog behoorlijk open van de pik van Hector 4 die daarin gezeten had, en zonder probleem stak ze haar vuist in het openstaande gat. Ze begon Marieke te fisten.

Grumpy begon inmiddels behoorlijk te hijgen, en Marieke deed goed haar best om de lul van de hond leeg te zuigen. Hij begon wat te janken, en Marieke voelde in haar mond de lul verstijven. Met een enorme vaart spoot de hond zijn sperma in de mond van Marieke, die er bijna in stikte. Het zaad liep lang haar mondhoeken naar beneden.

Grumpy trok zijn pik uit haar mond, en liep weg, waarschijnlijk om zichzelf op te frissen. Marieke had haar mond nog vol hondenzaad, toen Inge haar vuist uit Marieke kont haalde. Marieke draaide zich om naar Inge, en gaf haar een diepe tongzoen, waarbij het zaad van Grumpy in Inges mond stroomde. Gelukzalig slikten beide meiden het hondenzaad door.

Ze stonden op van de badkamer vloer, en trokken hun kleren weer aan, dat wil zeggen hun rokjes, want ondergoed hadden ze niet. Nog even voor de spiegel tutten, de tieten goed in de jurk doen, en toen gingen ze naar beneden.

Daar hadden Steven en Otto inmiddels vier glazen wijn ingeschonken, en ze zaten op de beide meiden te wachten. "Zo", zei Steven, "lekker schoon en uitgerust?" "Schoon wel", zei Marieke, "maar uitrusten met zo'n geile teef als Inge is er niet bij". Inge lachte wat en zei"moet je horen wie het zegt".

Ze gingen tussen de mannen in op de bank zitten en namen een slok van de wijn. Steven legde zijn hand op het blote been van Inge, en schoof omhoog onder haar jurkje. "Ik voel wat Marieke bedoelt!", zei hij lachend "man, wat ben je nat!". Hij gaf haar een zoen op haar mond.

Otto liet zich inmiddels ook niet onbetuigd, en zat niet alleen onder het jurkje, maar had inmiddels zijn hand alweer in de kut van Marieke. Die liet zich heerlijk fisten, terwijl ze nog een slok wijn nam. Met zijn andere hand schoof Otto onder de jurk omhoog, en nam de rechter tepel van Marieke tussen zijn vingers. Hij kneep erin en begon te draaien. Hoewel het zeker niet zonder pijn was, genoot Marieke ervan. Hij verplaatste zijn hand naar de andere borst, en deed daar hetzelfde. De tepels van Marieke werden zo hard dat het bijna pijn deed. Ze voelde hoe Otto zijn vuist verder omhoog bewoog, en keek even naar beneden: Zijn pols zat zeker wel 10 cm in haar kut!. Hij draaide zijn arm heen en weer, en Marieke zag haar pral gespannen kutlippen over zijn onderarm heen en weer mee gaan. Dat was zo'n vreselijk geil gezicht dat ze spuitend klaarkwam. Ze bleef kijken (iets wat ze anders nooit deed), en zag plakkerige slierten kutgeil langs Otto's armen lopen. Hij trok zijn hand wat terug, en net toen Marieke wilde zeggen dat hij niet moest stoppen, ging hij tussen haar benen zitten, en begon zijn andere hand ook naar binnen te duwen. Dat ging verbazingwekkend gemakkelijk, maar ze had inmiddels natuurlijk de nodige oefening gehad. Toen beide handen in haar kut zaten, begon Otto ze omhoog te duwen, en tot haar verbazing zag Marieke dat beide polsen naar binnen schoven. Ze had het gevoel dat ze vanaf haar klit zou uitscheuren, maar was zo vreselijk geil dat hem aanmoedigde door te gaan. Otto trok zijn armen iets terug, en bewoog zijn armen uiteen, haar kut daarmee helemaal open trekkend. Ze dacht dat ze flauw zou vallen van geilheid. Otto keek Steven even aan, en deze liep weg om met een grote spiegel terug te komen. Steven zette de spiegel tussen de armen van Otto, en Marieke keek zo haar gapende kut in. Ze zag de vuisten van Otto in haar kut, en toen Steven er een zaklantaarn opzette, zag ze zelf de opening van haar baarmoeder. "Jezus", hijgde ze, "wat een onzettend geil gezicht is dit!"' In de spiegel zag ze hoe haar kut verkrampte en er bijna een vloedgolf van kutgeil aankwam, terwijl ze luid kreunend klaar kwam. Otto trok zijn armen langzaam terug, en zijn handen floepten, nat van het geil uit de wijd openstaande kut van Marieke.

Inge had ondertussen ademloos zitten toekijken, ze was zonder dat ze vingerde of zoiets, van het kijken al een keer klaargekomen. Gebiologeerd zat ze naar de openstaande kut van Marieke te kijken en voelde hoe haar eigen kutlippen ook opzwollen.

Ze nam een slok van de wijn, en zag in haar ooghoek de lege wijnfles. Ze bedacht zich niet, en zette de bodem van de fles tegen haar kutlippen, en schoof hem gemakkelijk naar binnen. Ze begon zich te neuken met de fles. Ze hoorde Steven zeggen"ga maar liggen lieverd, ik neem het wel even van je over". Gedwee liet ze zich zakken, en Steven boorde de fles tot aan de hals in haar kut. Hij schoof hem gemakkelijk heen en weer. Opeens duwde hij de fles zo diep mogelijk naar binnen, en duwde hem naar rechts. "Auw", zei inge "ik weet niet of ik dat zo lekker vind".
"wacht maar af" zei Steven, en stak zijn stijve lul naast de fles in haar kut. Het was een waanzinnig gevoel. Hij begon haar te neuken, terwijl hij de fles op en neer bewoog. Inge kon niet meer stil blijven liggen. Het koude glas en de hete lul maakten haar helemaal gek. Ook Steven merkte dat deze combinatie wel heel erg bijzonder was, en voelde zijn zijn omhoog komen. Net voordat hij klaar zou komen, trok hij zijn lul uit de kut van Inge, en spoot zijn zaad in de flessenhals die uit haar kut stak.

Hij trok de fles uit de kut van Inge met een soppend geluid, en zette hem aan haar mond. Ze dronk het zaad, vermengd met een restje wijn, smakelijk op. "MMMM, een echte godinnendrank!".

Ze praten nog wat na, waarbij ze niet van elkaar lijven konden afblijven, toen de klok 6 uur sloeg. "Ik moet Benno nog uitlaten"zei Inge, "anders piest hij straks mijn huis eronder".

Ze namen afscheid van de mannen, met de belofte gauw terug te komen, en reden terug naar het huis van Inge, waar Benno ze luid blaffend opwachte. "Ja vrouwtje is veel te laat", zei Inge, terwijl ze de hond aaide. Benno kon zijn plas niet meer ophouden en begon al te druppelen. "Nee, niet in huis", riep Inge, "anders moet ik ook nog schoonmaken". Maar ja de hond had de hele dag alleen gezeten, en had daar geen boodschap aan.

zonder na te denken dook Marieke naar beneden, en ving de hondenpis op met haar mond. Er leek geen einde aan te komen, en ze moest zeker wel drie of vier keer slikken voordat ze alle urinen weggeslikt had. Inge stond perplex: "heb jij dan helemaal geen remmingen meer". Marieke antwoorde: "wat zeur je nou, je hebt nu toch geen vlekken". Inge begon te lachen: je hebt gelijk!.

Omdat de hond de hele dag binnen had gezeten, belsoten de meiden met hem te gaan wandelen. Ze pakten de hondenriem, en liepen met Benno naar buiten. Vlak bij het huis van Inge was een klein bosje, waar ze meestal met Benno leip. Het was er heerlijk rustig, zeker nu onder etenstijd. Bij het bosje aangekomen lieten te Benno los. De hond holde weg. Inge keek marieke aan, en gaf haar een heerlijke tongzoen. "Die hele kutvakantie ben ik al vergeten", zei ze. "ik had nooit gedacht dat ik het met beesten en mijn beste vriendin zou doen, maar ik ben nog nooit zo gelukkig geweest". Marieke lachte verliefd naar haar. Benno kwma intussen terughollen, en had een stok in zijn bek. Bij de meiden aangekomen, rook hij het kutgeil dat vrijelijk uit beide kutten stroomde en duwde zijn kop onder Inge's rok. Hij liet de stok vallen, en begon te likken. Inge keek om zich heen, zag niemand en zei "kom maar, vrouwtje gaat daar wel even op het bankje voor je zitten". Ze ging zitten, trok haar jurk over haad kont en spreide haar benen, zodat de hond vrij spel had. Marieke had ondertussen de stok die Benno had meegenomen, opgepakt, en stak die in haar kut, want zij moest nu ook iets in haar kut hebben. Ze zag dat Inge van de bank opstond, en op haar knieen voor de bank ging zitten. Benno besprong zijn vrouwtje en begon haar als een wildeman te neuken. Intussen bewoog Marieke de stok in haar kut steeds sneller heen en weer. Haar kut werd er wel wat rauw van, maar door alle kutgeil merkte ze dat niet.

Plots hoorde ze achter zich: "zo zo, en wat is hiervan de bedoeling"? Ze keek achterom, en zag een politieagent te paard. "Nou", zie Marieke, "ik geloof dat u dat wel kunt zien agent".

De agent stapte van zijn paard, pakte marieke bij een tiet en zei"een brutaaltje he?". Terwijl hij wat aan de tepel van Marieke begon te draaien, kwam Inge gillend klaar en spoot Benno met groot geweld zijn zaad in haar kut. De agent keek verlekkerd toe.

"weten jullie wel dat sex op de openbare weg verboden is" bulderde hij, "en zeker met een hond!".
De meiden schudden van nee, en vroegen wat hen nu boven het hoofd hing. "Ik kan jullie een bekeuring geven, maar we kunnen het ook op een andere manier oplossen", zei de agent.

De meiden keken hem wat vragend aan. De agent wees naar zijn paard en zei "als je mijn hengst kunt laten spuiten, zie ik dit vergrijp door de vingers". Marieke en Inge keken elkaar aan, dat was een straf naar hun hart.

Ze liepen naar de hengst en begonnen zijn lul te strelen. Het duurde maar even, of de pik begon tot vervaarlijke lengte te groeien. Inge bukte zich, en nam het paddestoelvormige uiteinde in haar mond. Er kwam al een druppel voorvocht uit de lul naar buiten. Terwijl zij het paard pijpte, ging Marieke door met het masseren van de enorme schacht van de pik. "Ik wil hem in mijn kut" fluisterde Inge, "maar hoe doen we dat". Terwijl de meiden om zich heen keken, had de agent zijn lul uit zijn broek gehaald. En hoewel hij het niet haalde bij de pik van de hengst: die lul mocht er zijn. Met lange halen stond hij zich af te trekken, toen de meiden vroegen of hij het paard even naar het bankje wilde leiden. Met zijn stijve lul uit zijn uniformbroek hangend, voldeed hij aan het verzoek. Inge ging om haar knieen op de bank zitten, en het hoge lijf van het paard paste er precies overheen. Marieke leide het paard naar Inge, en stopte de paardenlul in haar kut. Inge's kut was kleddernat, en inmiddels zo gewend aan grote dingen, dat de lul er gemakkelijk in schoof. Inge begon langzame neukbewegingen te maken, waarbij de paardenlul steeds dieper in haar kut schoof. De hengst begon te hinniken, en begon mee te neuken. Zich heftig aftrekkend keek de agent ademloos toe. Het paard verhoogde zijn tempo, en de kutlippen van Inge zaten door al het kutgeil bijna aan de schacht geplakt. Ze waren van opwinding helemaal opgezwollen en haar klit was wel zo dik en hard als een amandel. Het paard begon te briesen, en spoot een enorme lading zaad in de kut van Inge, Zij had het gevoel dat haar hele baarmoeder werd volgespoten. Gillend kwam zij ook klaar.

De agent zat inmiddels ook niet ver van een hoogtepunt, en Marieke liet het paard los, knielde met de stok nog steeds in haar kut, voor de agent, en liet haar hele gezicht onderspuiten. Benno kwam aangelopen, en likte eerst het gezicht van marieke schoon, en begon vervolgens de lul van de agent schoon te likken. De man wist niet wat hem overkwam.

Inge liep naar hem toe, waarbij het paardezaad in grote stralen langs haar benen naar beneden liet, en vroet"en, geen bekeuring?" De agent keek haar wat verdwaasd aan, en schudde nee.

"Kom Benno, we gaan naar huis, je hebt nog een hoop werk te doen!". Lachend sloegen de beide meiden een arm om elkaar, zodanig dat de agent hun blote konten kon zien, en liepen naar huis, op weg naar nieuwe sexavonturen.