Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Benno - 7

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Inge en Marieke hadden nu al een aantal weken een "vaste relatie"met Benno en met elkaar. Ze hadden afgesproken geen slip meer te dragen (behalve wanneer het niet anders kon), zodat als ze elkaar tegen kwamen ze meteen aan elkaar konden zitten.

Vrijwel elke dag ging Marieke na haar werk naar Inge toe. Steevast werd ze ontvangen met een lange tongzoen, terwijl de beide vrouwen elkaar in de gang stonden te vingeren. Meestal draaide Benno er dat al hijgend en likkend omheen, zijn stijve knots onder zijn buik hangend.

Ook vandaag had Marieke met Inge afgesproken. Op de een of andere manier was ze veel geiler als anders, en was gedurende de dag wat vaker naar de wc geweest als anders. Niet om de plassen o.i..d, maar om haar geile kut te bevredigen. Ze zette een been op de wc bril, boog iets voorover en voelde hoe ontzettend nat ze was. Gemakkelijk schoof haar hele hand in haar kut, en met langzame lange halen begon ze heen en weer te bewegen. Haar pols glinsterde van het kutgeil. Net toen ze klaar ging komen, hoorde ze de deur van het toilet open gaan. Ze hield haar adem in, en probeerde niet te kreunen. Opeens ging de deur van haar WC open: ze was in haar geilheid vergeten de deur op slot te doen! Haar collega Francien wilde binnen stappen, en keek met grote ogen naar Marieke en naar de vuist in haar kut.

"Sorry", stamelde Francien, "ik wist niet dat je...". Marieke trok haar vuist uit haar kut, en Francien zag dat haar kut bleef open staan, ze kon haar ogen er niet vanaf houden. "Je mag wel binnen komen hoor", zie Marieke. Francien keek even om zich heen, en sloot de deur achter zich, en deed de deur op slot. "Ik heb vaak gefantaseerd over dit soort dingen", zei ze, "maar verder dan een fantasie ben ik nooit gekomen".

Marieke keek haar lachend aan, en bracht haar hand onder de rok van Francien. Ze voelde een kleddernatte string. "Is dit van net, of was je al opgewonden", vroeg ze. Francien lachte wat en zei: "ik voelde me vanmorgen al erg opgewonden, dus heb ik geisha balletjes in mijn kut gedaan, en dat windt erg op als je loopt!".

Marieke stroopte de string naar beneden en ging op haar knieen zitten. Ze zag een prachtige kut, met een streepje haar erop, waaruit een klein wit touwtje hing. De kutlippen waren opgezwollen, en glinsterden van het kutgeil. Marieke trok aan het touwje, de kultippen bolden op, en weken uiteen, terwijl er een witte bal ter grootte van een kleine mandarijn naar buiten floepte. Terwijl ze doortrok, kwam er een tweede bal naar buiten. Ze pakte de ballen, en deed ze in haar mond, en likte met haar tong het kutgeil van Francien ervan uit. Met haar andere hand bracht ze twee vingers in de kut van Francien. Die was door de geishaballen inmiddels zo opgewonden, dat ze in no time 4 vingers in haar kut kon steken. "Ze maar een voet op de wc-pot", zei marieke. Francien stond inmiddels zwaar te hijgen, en deed wat ze vroeg, daarmee haar kut verder openend. Met lichte druk schoof Marieke haar hele vuist naar binnen, en begon te pompen. Francien moest zich aan de wanden vasthouden om niet om te vallen, en heftig kreunend en om de arm van marieke krampend kwam ze klaar. Kleverige stralen liepen langs de onderarm van Marieke naar beneden. Ze haalde voorzichtig haar hand uit de kut van Francien, die vervolgens net als de hare open bleef staan. Snel haalde ze haar make-up spiegel uit de tas, en liet Francien kijken. "Mijn God", kreunde ze, "wat een enorm geil gezicht".

Marieke gaf aan dat ze snel weer terug moesten naar de werkplek, omdat het anders op zou vallen. Ze vertelde dat ze vanmiddag een afspraak had met een vriendin (Inge), en vroeg of Francien mee wilde. "Is zij net zo geil als jij", vroeg ze? "Minstens", zei Marieke lachend. Francien pakte haar string op, en wilde er weer in stappen, toen Marieke haar tegenhield.

Ze pakte de geishaballen, duwde ze een voor een weer in de kut van Francien, daarbij steeds haar klit aanrakend, en zei: "vanaf nu heb je geen slip meer nodig", en stopte de natte string in haar tas.

Om vijf uur stond Francien al buiten op Marieke te wachten. Ze had een wat rode blos. "Ik vind het zo geil dat ik tegenover mijn collega zat, terwijl ik geen slip aan had. Ik was steeds bang dat hij het touwtje van de geisha ballen zou zien". Snel stak Marieke haar hand onder de rok, en trok licht aan het touwtje; Francien kwam bijna klaar.

Ze stapten in de auto, en reden naar het huis van Inge. Marieke had gebeld dat ze een collega mee zou nemen, en had Inge gevraagd zich extra sexy te kleden. Toen ze aankwamen, deed Inge open in een ultra kort rokje, en een bijna doorzichtige blouse, waar de tepels bijna doorheen kwamen. Francien hield haar adem in toen ze dat zag. Ze stapten binnen, en marieke kuste inge, terwijl ze elkaar vingerden. Francien keek ademloos toe, en had niet door dat Benno inmiddels ook in het halletje binnen was gekomen. Hij rook een nieuwe geur, en stak meteen zijn snuit onder het rokje van Francien, en begon haar natte kut te likken. Ze schrok enorm, en wilde de hond wegduwen. Inge zag het en zei"Lieverd, dat was ook mijn eerste reactie, maar laat je maar eens verrassen." Francien dacht even na, en zette toen haar benen wat verder uit elkaar, zodat de ruwe tong van Benno vrij spel had. Gillend kwam ze in het halletje klaar, terwijl Marieke en Inge toekeken.

Ze liepen door naar de kamer, gingen op de bank zitten. Marieke zei: "en ik heb je nog niet eens voorgesteld!". Ze stelde de meiden aan elkaar voor, en Inge antwoorde met een lange tongzoen. Terwijl ze Francien zoende, ging ze met haar hand onder haar blouse. Ze voelde dat Francien stevige borsten had, en dat de tepels inmiddels keihard waren. Ze haalde haar hand weg, en begon de blouse open te knopen. Vervolgens haakte ze de BH van Francien los, zodat haar borsten vrij spel hadden.

Inmiddels had Marieke zich snel uitgekleed, en ging tussen de benen van Francien zitten, haalde de inmiddels kleddernatte geishaballen uit haar kut en begon haar te beffen. Met haar linker hand ging ze tussen de benen van Inge, die ze snel spreidde. Omdat Inge ook al vreselijk opgewonden was, gleed de hand van Marieke soepel in haar kut. Inmiddels merkte ze aan de hoeveelheid kutgeil, dat Francien ook weer fors opgewonden was, en met haar rechter hand begon ze Francien te vingeren. Ook zei spreidde haar benen. Marieke ging op haar knieen zitten, en duwde met zachte aandrang ook bij Francien haar vuist in haar kut. Nu zat ze beide vrouwen tegelijkertijd te fisten!

Benno was weer binnengekomen en keek met belangstelling naar het tafereel. Hij zag de natte kut van Marieke open staan, en klom op haar. Zij ging iets verzitten, zodat het voor de hond gemakkelijker werd haar te neuken. De stijve roede van de hond gleed soepel haar kut in, en hij begon haar in een hoog tempo te berijden. Inmiddels had Francien haar ogen opengedaan, en keek gefascineerd naar beneden. Eerst zag ze de hele hand van Marieke in haar kut zitten. Haar kutlippen stond strak om haar onderarm, en de arm van Marieke glom van haar kutgeil. Ze zag de andere hand van Marieke in de kale kut van Inge zitten, en die arm zat er tot voorbij de pols in! Ze zag hoe Marieke werd geneukt door Benno, op hoge snelheid. Ze voelde dat ze op een geweldige manier klaar ging komen en begon hevig te kreunen. Op hetzelfde moment hoorde ze Benno wat janken,en Marieke gillen. De hond ging in Marieke haar kut klaarkomen: dat had ze nog nooit meegemaakt!.

Ook Inge kwam kreunend klaar op de vuist van Marieke. De hond stopte met bewegen, en bleef hijgend met zijn voorpoten om Marieke'sa lijf geklemd staan. Francien hoorde een plopje, en zag hoe de hond zich terugtrok, met aan de punt van zijn pik een lange witte draad naar de kut van Marieke.

Marieke trok haar vuisten terug, en keek tegen twee kleddernatte openstaande kutten aan. Francien zuchte: "dit heb ik nog nooit meegemaakt. Is het lekker om door een hond geneukt te worden?". Marieke en Inge knikten: "je mag het zo proberen".

Inge stond op, en ging tussen de benen van Marieke zitten, en likte haar kut schoon. "Wat doe je nu?" vroeg Francien. "Het is zonde om al dat lekkere zaad zomaar weg te laten lopen", zei Inge.

Ze besloten om eerst even wat te gaan drinken. Francien vertelde over haar fantasieen: het met een vrouw doen, fisten, maar in het geheim had ze ook wel eens gefantaseerd over sex met dieren.

Inmiddels was Benno weer paraat, en begon de kut van Inge te likken. "Nee, Benno, gasten gaan voor", en ze duwde de kop van de hond naar de kut van Francien. Francien liet zich wat onderuit zakken, en genoot van de tong van het dier. Marieke zag inmiddels de pik van Benno al weer groeien, en begon hem te pijpen. Inge raakte vreselijk opgewonden van dat schouwspel, en ging op de bank staan, met haar benen aan weerszijden van Francien. Ze boot haar kut aan aan de mond van Francien, die meteen begon te likken. De lul van Benno groeide in de mond van Marieke, en toen hij neukbewegingen begon te maken, stopte ze.

"Ga eens op je knieen zitten", zei ze tegen Francien. Die stopte met het beffen van Inge, en draaide zich op haar knieen. Benno sprong op, waarbij zijn lul recht voor de kut van Francien kwam. Maar Marieke pakte zijn lul, en bewoog hem iets omhoog, Zodat hij voor het kontgat kwam. Benno stootte toe. Francien gilde "niet in mijn kont", maar dat was natuurlijk al te laat. De hond begon vol overgave in het kontgat te neuken. Francien begon na aanvankelijke pijn ervan te genieten. Inge en Marieke lieten zich wat zakken, en Marieke begon onder Francien liggend haar te beffen. Inge trok de benen van Marieke wat aan, zodat haar kut bij Francien's mond kwam. Francien zag dat, en begon marieke te beffen. Inge kroop ook onder Francien, en likte samen met Marieke haar kut. Ze stak haar vingers in de kut van Francien, die inmddels zo nat was, dat haar hand er zonder problemen in gleed. Ze keek Marieke aan, en Marieke zette haar vingers naast de hand van Inge. En over de hand van Inge liet ze een voor een haar vingers ook naar binnen glijden, zodat er twee handen in Francien's kut zaten. Inge en Marieke gaven elkaar een diepe tongzoen, terwijl ze om beurten hun handen bewogen in de geile kut van Francien. Ze voelden de lul van Benno in hoog tempo in en uit de kont van Francien gaan, en het was een erg geil gevoel. Marieke bracht haar hand tussen de benen van Inge, en Inge haar hand tussen de benen van Marieke. Gemakkelijk schoven hun vuisten bij elkaar naar binnen.

Met elk een hand in de kut van Francien, en elk een hand in elkaars kut, kwamen ze klaar op het moment dat Benno zijn lading zaad in de kont van Francien spoot. Dat kontgaatje was nog zo nauw, dat het witte zaad er bijna uit kwam sproeien. Benno trok zijn lul uit de kont van Francien, waar langzaam het zaad uitdroop. De beide meiden trokken eerst de handen uit elkaars kut, en vervolgens uit de kut van Francien. Ze draaiden naar haar kont, en likten haar openstaande kontgat schoon.

Francien was uitgeput en uitgewoond. Ze ging op de bank zitten, en keek ongelovig naar haar wijd openstaande kut. Ze voelde even, en merkte dat ze zelf gemakkelijk met haar hand naar binnen kon. Marieke en keken op, en zagen de geile Francien zichzelf vuisten. Haar fantasieen waren snel werkelijkheid geworden, en ze waren erg benieuwd of ze nog meer geile fantasieen had. Het leek ze heerlijk om met haar verder te gaan, grenzen waren er eigenlijk niet meer. Zuchtend kwam Francien voor de zoveelste keer klaar. Het kutgeil liep langs haar benen naar beneden, en in de bank zal inmiddels een grote natte plek ("die likt Benno wel weer schoon", dacht marieke).

"Zullen we even uitrusten", vroeg Inge "mijn bed is groot genoeg voor ons drieeen". "Dan kunnen we daarna wel weer verder kijken".Naakt liepen ze naar boven, waarbij Benno kwispelend achter hen aan kwam. Ze gingen op het bed liggen, in elkaar verstrengeld, en vielen in slaap met Benno aan hun voeten.