Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


betrapt 2

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
Untitled Document


 
Betrapt (2)


Hebben we een afspraak?"

"Hebben we een afspraak?" had José gevraagd. Ik wist niet wat ik hoorde. De moeder van mijn vriendin. Hoorde ik het goed? Wilde ze mij ook te grazen nemen, net zoals Marijke mij net had laten voelen? Het klinkt gek, maar ik voelde mijn lul weer hard worden bij de gedachte hieraan. En aan het vooruitzicht want José was dan wel 35 jaar maar zag er uitstekend uit. Ze zou de oudere zus van Marijke kunnen zijn. En ik knikte dus van 'ja'. Ik zou komen als José me belde. Ik wilde Marijke niet kwijt. Dus daar had ik wel wat voor over. Marijke hoefde het nooit te weten te komen. Dat benadrukte José nog wel. Toen mocht ik gaan. Onderweg naar huis gierden allerlei gedachten door mijn hoofd. Hoe zou het zijn als ik bij José op rapport moest komen? Hoe zou zij zijn? Wat zou ze aan hebben? Zou ze er net zo geil uitzien als haar dochter? Ervaring zou ze zeker hebben, veel meer dan ik me kon voorstellen.

Zo'n drie weken later rinkelde de telefoon. Mijn moeder nam op en riep mij. "Het is Marijke's moeder", zei ze. Ik kreeg kippenvel. "Ja hallo, met Steef", zei ik. "Met José, kun je zo meteen komen?" Ik verzon een smoes voor mijn moeder (zij wist dat Marijke weg was en dus wilde ik niet dat zij wist dat ik bij haar moeder op bezoek ging) en ging op pad. Bij José aangekomen, belde ik aan en hoorde ik ze roepen dat de deur open was. Ik liep naar binnen en sloot de deur. "In de huiskamer", riep ze. Ik liep de kamer binnen en stond stomverbaasd. Daar zat de moeder van mijn vriendin, hoerig opgemaakt, haar bruine haar opgestoken. Ze had een leren bh aan met halve cups, waar haar grote en stevige borsten uitpuilden. Ze droeg een strak zwart lederen minirokje en haar benen waren gehuld in kousen die werden opgehouden door jarretels. Ze had korte laarsjes aan met een ontzettend hoge stilettohak. Ze nipte aan een glas wijn. En ze wenkte me. Ik liep op haar af en bleef voor haar staan. Ze keek me doordringend aan en wees naar mijn T-shirt. Met een gebaar met haar wijsvinger maakte ze me duidelijk dat ik dat uit moest trekken. En verder gebaarde ze dat ik de rest van mijn kleren ook moest uitdoen. Ik kleedde me voor haar uit, ik was zenuwachtig. Ze volgde mijn bewegingen. Toen ik mijn boxershort uittrok zag ik dat ze daar extra aandacht voor had. Ik liet de short van mijn heupen glijden en stapte eruit. En zo stond ik voor haar, met inmiddels een flinke stijve. Ze bleef me aankijken, ik kon mezelf geen houding geven. Toen zette ze haar wijnglas neer op het bijzettafeltje en zei tegen me dat ik met mezelf moest spelen. "Ik wil zien waarmee je mijn dochter zover krijgt, dat ze met je wilt neuken", zei ze. Ik nam mijn pik in de hand en begon mezelf zachtjes te strelen en liet dat overgaan in een masturbatieshowtje. Jezus, dacht ik, ik ben net 18 en ik sta me hier af te trekken voor een vrouw van 35, nog wel de moeder van mijn vriendin!

"Blijf doorgaan", zei ze en ze stond op en liep weg. Ik draaide me nog om en wachtte op haar. Ze kwam niet terug in de huiskamer. Even later riep ze me. Ik liep naar haar slaapkamer, maar daar was ze niet. "Nee, hier moet je zijn", riep ze. Ik liep naar de strijkkamer en toen ik daar binnenkwam, zag ik dingen waar ik van schrok. Er stond een schandblok van leer, er stond een bok en aan het wasrek hingen allerlei zwepen. Ik zei: "José, dit wil ik niet. Dit wordt te heftig. Kunnen we het niet anders doen?" Ze knikte nee. "We hebben een afspraak, weet je nog? En jij weet dat je straf hebt verdiend. En je wilt ook straf anders was je vanavond niet gekomen, nietwaar?" Hier kon ik niets tegen in brengen.

Ze gebood me naar het schandblok te lopen en ik moest bukken. Ze sloot het blok om mijn polsen en hoofd en maakte het vast met een hangslot. Ik stond daar machteloos, piemelnaakt, met een stijve, zo'n zestig graden gebukt. José kwam voor me staan. Met een lieflijke stem fluisterde ze in mijn oor dat ze me altijd een lekker jong had gevonden. Dat ze jaloers was op haar dochter. Dat ze toen ze ons betrapte kwaad werd omdat ze 'het' had gezien. Dat had haar pijn gedaan, zei ze. En die pijn moest ik vandaag ook ondergaan. "Ik ga je laten voelen, hoeveel pijn het me allemaal heeft gedaan", zei José. "Ik vind dat een eerlijke oplossing." Ze wees naar het wasrek met de zwepen. "Met welke mag ik jou nu gaan straffen?" vroeg ze gemeen. "Wat denk je zelf?" Ik was sprakeloos. Dit was heel gemeen. Ik kon nauwelijks zien wat voor zwepen ze had, maar eigenlijk wilde ik er geen een op mijn lijf voelen. "Ik weet het niet", zei ik. "Dit is nieuw voor mij." "Dus ik mag kiezen?" antwoordde ze vragend. "Dat vind ik ook best."

Ik hoorde haar naar het rek lopen en weer terug. Ze stond achter me en ik voelde hoe ze met een kat met negen staarten over mijn rug streelde. Even later streelde ze de negen leertjes zachtjes over mijn billen. Toen voelde ik haar hand strelend over mijn billen gaan, langs mijn lendenen, over mijn buik en uiteindelijk pakte ze mijn keiharde pik vast. Ze trok eraan. Ik kreunde. "Je vindt dit lekker, hè. En je vindt het spannend want dat voel ik", zei ze. "Ja natuurlijk", fluisterde ik. Toen liet ze mijn pik los en deed twee passen terug. Ik hoorde haar hakken op het parket klikken. "Nu krijg je het eerste deel van je straf", hoorde ik haar zeggen. "Deze tien slagen zijn voor het misbruiken van mijn gastvrijheid." En meteen daarna hoorde ik de zweep zwiepen en voelde hem neerkomen op mijn billen. Ik kromp ineen en kreunde. Ik wilde me niet laten kennen. "Tellen! riep ze streng. En ik begon 'Eén, aaah...twee, oooh...drie, aaah... vier..... Bij negen hield ze op. Ze zei dat de laatste slag harder zou zijn dan de vorige. Ik zette me schrap. Omdat ik door mijn houding niet kon zien wanneer ze zou slaan, steeg de spanning ten top. Ik trilde van nervositeit. Ze wachtte er ook lang mee. En net dat je het niet verwacht - je spant namelijk je billen om de klap beter te kunnen verdragen - sloeg ze me. Keihard kwam de zweep op mijn juist ontspannen billen neer. Ik gilde het uit: "Aaaaargh..."

Hijgend hing ik in het schandblok. Je voelt je machteloos en je wilt je eigen billen na zo'n afstraffing verzachtend wrijven. Maar dat kon niet. José stond vlak achter me en streelde mijn geteisterde bilpartij. "Mmmmh, lekker strakke kont heb jij, Steef. En zo warm is ie nu..." Haar strelende handen voelden heerlijk aan. Ze liep weg en kwam terug met wat olie en wreef die over mijn achterste. Daarna streelde ze me weer en ik voelde hoe ze mijn bilnaad met haar vingers verkende. Ze trok met haar nagel van boven naar onder mijn balzak en ging zo weer terug. Toen voelde ik hoe ze bij mijn poepgaatje bleef en haar vinger zachtjes naar binnen duwde. Mijn pik werd er keihard van. "Oh, je bent dit nog niet zo gewend, merk ik", zei José. "Daar gaan we eens wat aan doen." Mijn hersens toerden volop: wat gaat ze doen? Maar voor ik daar uit was, voelde ik hoe ze mijn kontgaatje met vaseline insmeerde. Ik voelde weer een vinger naar binnen dringen en ditmaal ging het makkelijker. Ze neukte me met haar middelvinger en onderwijl pakte ze met haar andere hand mijn pik vast. Ik werd gek van dat kontvingeren in combinatie met het strelen van mijn pik. Ze hield er mee op en stond daarna achter me. Ze zei: "Ik heb je spiertjes wat losser gemaakt. Dit zal nu eenvoudiger gaan." Ik hoorde een soort gezoem en realiseerde me dat ze een vibrator in mijn kont zou steken. Dat wil ik niet, dacht ik bij mezelf. Ik ben geen flikker. Maar de trillende punt hield ze al tegen mijn aars. Dat gevoel was - ik geloof het nog niet - sensationeel. Automatisch begon ik neukbewegingen te maken. José zei: "Hmmm, je hebt er zin in. Ik zie dat jij je in allerlei bochten wringt om deze vibrator in je kontje te krijgen." En ze voegde de daad bij het woord. Met langzame bewegingen duwde ze de vibrator centimeter voor centimeter mijn reet in. Ik had het idee dat ik een pik van zeker 25 centimeter te verwerken kreeg (in werkelijkheid was het een kleine vibrator van 11 centimeter). En in de trilstand was het effect op mijn geilheid enorm. Mijn pik kon niet stijver worden, dat wist ik zeker. José liep naar de voorkant, hurkte en keek me aan. Ze speelde met haar prachtige tieten, terwijl ze naar de jongen die in haar macht was keek. Ze zag hoe in dat schandblok een geil kereltje met zijn kont stond te draaien, met zijn heupen neukbewegingen maakte, hoe hij zijn spieren spande en ontspande, ze hoorde hem hijgen en kreunen. Ik moest ook naar haar kijken en werd er nóg geiler van. Ik stond vast, een vibrator in mijn reet, mijn pik keihard en dan zie je een prachtwijf dat heel geil met zichzelf speelt en geniet van de aanblik. "Steef, Steef", zei ze. "Wat ken jij jezelf toch slecht. Ik wist meteen dat je hier voor in was. Dat je opgewonden raakt van vrouwen zoals ik. Of van Marijke die er ook heel geil en dominant uit kan zien... en ook kan zijn, zoals ik laatst heb gemerkt. Dit vergeet je nooit van je leven."

Ik luisterde maar half want ik was teveel bezig met die zalige geile beleving in mijn reet en het kloppen van mijn harde pik. "Alsjeblieft, José", smeekte ik, "ik houd het bijna niet meer. Doe iets, pijp me desnoods, maar mijn pik verlangt naar aanraking?" Ze lachte en even later schoof ze achter me langs tussen mijn benen en steunde met haar rug tegen de staander van het schandblok. Ik voelde hoe ze mijn pik vastpakte en eraan begon te likken. Ik had het niet meer. Ze likte geil en zachtjes, dan weer nam ze mijn pik helemaal in haar mond en zoog eraan. Onderwijl streelde en kneedde ze mijn ballen die op het kookpunt stonden. Haar ervaring vertelde haar dat ik snel zou klaarkomen als ze hiermee door zou gaan. Dus stopte ze. En daar had ik de pest in. Ik wilde mijn geil kwijt, ik wilde spuiten. Ik wilde....

José liet me tot bedaren komen. Ze maakte me los uit het schandblok. Ze streelde me door mijn haar en gaf me een zoen op de mond. "Je bent een scheet van een jong", zei zij. "Maar als je nu klaar zou komen is het te snel voorbij. En zeg maar niet dat je het wel drie keer op een avond kan, want het is veel lekkerder om het zo lang mogelijk op te houden. Je moet het opbouwen en als je dan uiteindelijk klaarkomt, is het alsof een vulkaan uitbarst."

Ik liep met haar mee naar de huiskamer en daar dronk zij haar wijntje leeg en aan mij gaf ze een biertje. Ik voelde helemaal geen schaamte om zo poedelnaakt naast haar te zitten. Ik voelde zelfs enige trots omdat ze me steeds nadrukkelijk bekeek. Het streelde mijn ego, dat ontken ik niet. Zo'n kwartier later moest ik weer met haar mee. Nu naar de slaapkamer. Die had ik nog nooit gezien (ze was immers altijd thuis als ik bij Marijke was en je gaat als gast niet in de slaapkamer van de ouders van je vriendin snuffelen). Ik keek mijn ogen uit. Ze had langs de wanden overal spiegels staan, ook het plafond had een grote spiegel die aan keilbouten vasthing. Waar je ook stond, je zag jezelf en de andere vele malen weerspiegeld. José ging achter me staan en streelde mijn borst. Haar handen daalden af naar mijn buik en kroelden een tel later door mijn schaamhaar. Toen omvatte ze mijn pik en trok hem met zachte rukjes weer goed stijf. Ik genoot ervan. "Niet teveel lekker gaan vinden, want we zijn nog lang niet klaar", zei ze. "Je hebt nog minstens één straf tegoed." Ik schrok er even van want ik dacht dat we dat nu wel achter de rug hadden. "Jazeker, kijk maar niet zo verbaasd, schat. Je doet wat ik je vraag, dat is de afspraak, toch?" Ik knikte. Ze ging op de rand van haar grote bed zitten. Ik keek ernaar. Wat een lekker wijf is zij toch, gingen mijn gedachten. Toen wenkte ze me. Ik moest naast haar gaan zitten. Ze streelde mijn nek en terwijl ik dacht er lekker van te kunnen genieten, trok ze me naar haar toe. Ik verloor enigszins mijn evenwicht en voor ik het besefte lag ik bij haar over de knie. "Nee, José, niet zo, alsjeblieft", smeekte ik. "Dit is te vernederend." Ze reageerde nauwelijks. Ze had mijn buitenste arm op mijn rug vast (politiegreep) en trok me zo goed mogelijk over haar dijen. "Die kont hoger", hoorde ik haar zeggen. "Laat zien dat je een vent bent. Laat zien dat je het vermogen hebt de consequenties van je vergissingen te ondergaan." Ik gehoorzaamde. Ik ging zó liggen dat mijn stijve pik tegen de buitenkant van haar bovenbeen rustte en boog me zo diep mogelijk voorover. Op die manier was mijn achterste een makkelijke prooi voor de handen van José. Ze zei: "Steef, dit doen we eens lekker op de ouderwetse manier. Je bent nu eenmaal een stout jongetje geweest." Ik wachtte af. Pets, pets, pets, pets, ging het ineens. Bij elk klap met haar vlakke hand voelde ik het bloed door mijn pik pompen. Ik snapte het niet.Ik werd er geil van. Ik, een kerel van 1.80 meter, 18 jaar, vind het lekker om van een vrouw billenkoek te krijgen. "Lekkere kont heb je", zei José. Ze wisselde haar klappen af met strelingen en het was die wisselwerking die me nog geiler maakte. "MMMh, je vindt het weer erg lekker, is het niet?" zei ze. "Ik voel tenminste behoorlijk wat kloppen tegen mijn been. Nou, dan kan ik maar beter doorgaan." En ze ging door. Verdorie, ik kreeg een ouderwets pak op mijn billen en ik kon er niets tegen doen. Mijn ene arm had José op mijn rug vast en mijn andere arm zat vast onder mijn borst. Ik was aan haar overgeleverd. Pets, pets, pets, pets, pets, ging het. José sloeg hard en dan weer zacht. Het deed pijn. Maar ik was geil en dan voel je dat niet zo. Ze stopte plotseling en stak langzaam haar middelvinger in mijn kontgat. Er ging een schok van genot door me heen. Ze neukte mijn kont weer... en het was heerlijk. Daarna voelde ik hoe ze naar iets achter haar op bed greep en ik voelde weer klappen op mijn billen neerdalen. Ze had de plak gepakt! "Auw, auw", riep ik, "stop alsjeblieft. Ik zal me voortaan beter gedragen. Ik auw, auw...!" Mijn kont werd streng onderhanden genomen. Ik was geil, maar kon niet voorkomen dat er tranen langs mijn wangen liepen. Ik snikte. Ik voelde me vernederd.

Ze stopte even later en liet me opstaan. Ze keek me aan en zag mijn betraande gezicht. "Lieve Steef, je hebt je kranig geweerd", zei ze en zoende me geil op de mond. "Ik vind dat je een beloning hebt verdiend. Ze streelde door mijn haardos en onderwijl rolden onze rolden over elkaar. Speeksel gleed langs onze mondhoeken naar buiten. "Zo", zei ze. "Voorlopig is dit genoeg straf voor jou. We hebben nog een paar dagen." Paar dagen? "Ik dacht dat we alleen vanavond...", zei ik. "Nee, natuurlijk niet", antwoordde ze. "Ik heb jou pas met enkele middeltjes en speeltjes kennis laten maken. Je straf is nog niet voorbij. Ik vind dat je zeker nog over de bok moet en morgen wil ik met je gaan spelen met behulp van tepelklemmen en een peniskoker. Je moest eens weten hoe lekker het is als je ballen zijn afgebonden, terwijl ik je helemaal gek maak. Maar voor vanavond is het voorlopig genoeg. Nu wil ik je bij me hebben en vooral... in me hebben. Ik wil je pik voelen!"

Ze deed haar rokje uit en haakte haar leren bh los. Wat een prachtfiguur had ze. Haar tieten waren stevig en voorzien van grote bruine tepels. Ik liep naar haar toe en begon te spelen met die tieten. Ik merkte dat ze ervan genoot. Ik likte ze, ik knauwde op haar tepels, ik hoorde haar kreunen en voelde hoe ze haar tiet nog steviger tegen mijn mond aandrukte. Ik zakte op mijn knieën en keek op naar haar. Ik pakte het elastiek van haar slip en liet het van haar heupen glijden. Haar kutje was helemaal geschoren. Met mijn tong gleed ik over haar schaamlippen. Lekkere vette, natte halen. Ze duwde haar kut stevig tegen mijn mond aan en mijn tong gleed tussen de schaamlippen naar binnen. Ik likte in en uit en af en toe gleed mijn tong over haar geile klit. Ze draaide zich ineens om en steunde met haar handen op het matras. "Neem me van achteren", zei ze. Nou, prima idee. Ik ging achter haar staan en duwde mijn eikel tegen haar schaamlippen. Ze was zó nat dat ik in één soepele beweging naar binnen gleed. Ik pakte haar heupen vast en begon zachtjes te stoten. Langzaam voerde ik het tempo op en draaide onderwijl met mijn heupen. "Oh ja, oh ja, ga door, je doet het lekker zo, ooooh", gilde ze. Ik stootte harder en dieper. Mijn ballen kletsen tegen haar billen. Ik hield het ook niet meer en riep: "Shit, ik kom klaar!" "Oh ja", zei José, lekker, jaaah." Hevig schokkend kwam ze tegelijk klaar met mij. En bij mij voelde het klaarkomen inderdaad aan als een vulkaanuitbarsting. Ik viel op haar rug en hijgde na. Samen vielen we opzij en nadat we even later weer bij onze positieven waren keken we elkaar geil aan.

"Voorlopig kom je steeds bij mij als ik je roep", zei ze. "Zolang Marijke nog weg is, hebben we het rijk alleen. En voorlopig wil ik daarna niet hebben dat je met Marijke uitgaat. Je bent nu van mij. Je verzint wel een goede smoes. Ik heb genoten van jou, Steef. En ik weet dat jij dat ook hebt gedaan. We hebben nog een lange weg te gaan. Ik zal Marijke overigens wel in moeten wijden in deze wereld. Je kunt namelijk niet zomaar beginnen. Als jij straks na al die strafsessies meer incasseringsvermogen hebt ontwikkeld, wie weet. Misschien dat we dan met zijn drieën een sessie kunnen houden."

Met zijn drieën? Ik het slaafje van Marijke én José. Hoorde ik het goed? José glimlachte. En ik wist ook waarom. Ze keek naar mijn pik die al weer op kwam zetten. "Steef, lieverd van me. Geestelijk ben je misschien nog niet zo ver, maar jouw lichaamstaal liegt niet......"