Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Betrapt Op Het Werk

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Het was weer een van die dagen waarop er bijna geen werk was, maar we mochten van de baas niet eerder naar huis. Aangezien ik niets beter te doen had, ben ik een beetje gaan surfen op het internet. Ik ben een liefhebber van goed geschreven seksverhalen en opwindend.net is een favoriete site. Ik las een aantal opwindende verhalen en was zelf ook behoorlijk opgewonden.

Doordat ik druk aan het lezen was geslagen had ik niet in de gaten dat bijna alle collega’s al naar huis waren gegaan. Ik was nog als enige op de afdeling overgebleven. Het begon al wat donker te worden en ik besloot om even lekker met mijn keiharde lul te gaan spelen. Er was toch niemand aanwezig dus maakte ik mijn broek open en haalde mijn lul te voorschijn. Ik begon mezelf lekker af te trekken en stond op het punt om klaar te komen, toen ik plotseling een hand op mijn schouder voelde. Ik schrok me kapot en viel bijna van mijn stoel.

Omdat ik zo ontzettend geil was en mezelf aan het aftrekken was had ik niet in de gaten dat Anne (zo heet de jongedame die mij betrapte) binnen was gekomen. Anne draaide mijn stoel om en ik zag dat ze rooie wangen had. “Wat een lekkere lul heb jij daar Arjan”, zei Anne met een geile stem. Ik wist even niet wat ik moest zeggen en kreeg ook een rode kleur. “Zal ik je even helpen? Alleen is ook maar alleen”, zei Anne. Terwijl ze dat zei boog ze zich voorover en nam mijn halfslappe lul in haar mond. Dat voelde wel erg goed en mijn lul werd weer keihard. Ik begon te kreunen van genot en zei dat ik bijna ging klaarkomen. Anne liet mijn lul uit haar mond schieten en zei dat ik wel in haar mond mocht spuiten. Dat leek mij mij erg geil en dat zei ik dan ook. “Kan je dan wat van je kleren uitdoen. Ik ben benieuwd hoe je er naakt uitziet”, zei ik tegen Anne.

Nou moet je weten dat Anne een niet te grote dame is, niet erg knap, maar met behoorlijk grote tieten en een flinke kont. Ik vind vouwen met een stevige kont erg aantrekkelijk, dus je begrijpt dat ik haar graag naakt wou zien. Anne zei dat ze eerst even een sluitronde ging maken zodat niemand ons kon storen. In de tussentijd belde ik mijn vrouw op om te zeggen dat ik vanwege drukte later thuis zou komen. Dit gebeurde wel vaker en mijn vrouw vond dit niet erg. Ik besloot om mij maar verder uit te kleden en wachtte naakt op de komst van Anne.

Tien minuten later hoorde ik Anne al aan komen lopen. Vanaf de gang zei ze dat ik het licht uit moest doen want ze had een leuke verrassing voor mij. Ik deed snel het licht uit en wachtte op het geen dat ging gebeuren. Ik kon aan de contouren zien dat Anne binnen kwam en ik had het idee dat ze niet veel kleding meer aanhad. Anne deed haar zaklamp aan om mij te zoeken. “Zo dat ziet er goed uit”, zei Anne terwijl ze met haar zaklamp op mijn naakte lichaam scheen. “Kan je ook een beetje op jezelf schijnen, ik wil wel eens zien hoe je eruit ziet”, zei ik. Anne scheen op zichzelf en ik zag dat de dienst kleding was verdwenen. Ze droeg alleen een BH met string. Ondanks dat Anne vrij stevig was zag alles er perfect uit en dat zei ik dan ook tegen haar. Anne zei dat ze wel een beetje te dik was, waarop ik zei dat dit niet het geval was. “Je hebt een heerlijk lichaam, kijk maar naar de reactie van mijn lul” zei ik. Anne scheen met haar zaklamp naar mijn lul die met schokjes omhoog kwam.

“Het wordt tijd dat ik ik mij helemaal uikleed” zei Anne. “Laat mij dat maar doen, dat vind ik erg geil” zei ik tegen haar. Anne liet mij m’n gang gaan en even later was ze helemaal naakt. Ik pakte de zaklamp en scheen over haar lichaam. Ik begon bij haar heerlijke tieten. “Heb je het koud of ben je opgewonden?”, vroeg ik terwijl ik het licht over haar keiharde tepels liet gaan. “Dit is pure opwinding”, zei Anne. “Wat was je precies aan het doen voordat ik binnenkwam”, vroeg Anne. “Ik las net een spannend verhaal op opwindend.net”, zei ik. “Zullen we samen verder lezen”, zei Anne met een geile stem, “Ik ken die verhalen niet”.

Ik draaide mij naar de computer en zag dat ik nog bij de bi-verhalen stond. Anne zag dit en vroeg of ik bi was. “Ja ik ben inderdaad bi”, zei ik. “Doe je het dan ook met mannen” vroeg Anne. “Ik heb het liefste een trio van 1 vrouw en 2 mannen”, zei ik eerlijk. “Ik ben mijn bi ervaring ooit begonnen toen ik 16 was en ik vind het heerlijk om een lekker harde lul te pijpen en om in mijn kont genomen te worden”, zei ik. Blijkbaar werd Anne erg opgewonden van mijn verhaal want ze zat zichzelf al lekker te vingeren. Het was weg lekker wat ik kon horen aan het kreunen. Daarnaast zag ik dat haar sappen al lekker uit haar kutje kwamen stromen. “Wil je mij die verhalen eens vertellen”, zei Anne hijgend. Ik liet haar mijn verhalen lezen op opwindend.net en tegelijkertijd zat ik mijzelf lekker af te trekken. Anne pakte ineens mij lul vast en begon, terwijl ze aan het lezen was, flink aan mijn lul te trekken. “Stop even, ik kom bijna klaar” zei ik. Spuit maar in mijn mond zei Anne en nam mijn lul in haar mond.

Luid schreeuwend kwam ik even later heerlijk klaar. Nadat Anne alle sperma had doorgeslikt zei ik dat ze op haar rug op de tafel moest gaan liggen, met haar voeten op de grond. Ik zette mijn stoel voor haar neer en begon haar kale kutje te verwennen. Anne was al erg nat maar nu begonnen haar kutsappen rijkelijk te vloeien. Ik likte alles op en vergat haar grote klit zeker niet. Ik beet voorzichtig in haar klit en aan de reactie te zien was dit een schot in de roos. Anne begon te schokken en kwam spuitend klaar. Ik had dit nog nooit eerder meegemaakt en mijn gezicht was zeiknat. Nadat Anne was bijgekomen likte ze mijn gezicht helemaal schoon, terwijl ze tegelijkertijd aan mijn lul lag te trekken.
Ik draaide Anne op haar buik op de tafel, haar lekkere dikke kont kwam lekker omhoog staan.

Anne’s kutje lag heerlijk open voor mij en ik ramde in een keer mijn lul naar binnen. Dat voelde erg goed en zo te horen was Anne het daar mee eens. Terwijl ik Anne aan het neuken was liet ik wat spuug op haar sterretje vallen en voorzichtig bogon ik haar sterretje te masseren. Anne schrok heel even toe ik haar daar aanraakte maar al snel zei ze dat ik mijn vinger naar binnen moest duwen, de massage was heerlijk. Mijn vinger gleed makkelijk naar binnen en de 2e vinger ging ook moeiteloos naar binnen. “Ben je wel vaker in je kontje genomen, of ben je een natuur talent”, vroeg ik aan Anne. “Dit is mijn 1e keer, maar het voelt ontzettend goed, vandaar dat ik me lekker kan ontspannen”, zei Anne. Ik trok mijn lul uit haar kutje en plaatste mijn eikel voor haar kontje. Anne kneep haar kringspier samen en ik zei dat ze moest ontspannen. Ik hielp haar daar een beetje bij door over haar klitje te wrijven. Ik voelde dat ze ontspande en duwde mijn eikel naar binnen. Ik gleed makkelijk langs haar kringspier en duwde mijn lul tot aan mijn ballen naar binnen. “Oh, wat voelt dat lekker, neuk me keihard in mijn kontje”, zei Anne zwaar ademend. Dat was het startsein om Anne flink te naaien. De gedachte aan haar anale ontmaagding deed mij al snel klaar komen.