Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


betrapte mijn vrouw2

Dit is een verhaal uit de categorie Bisex.
Ik wist dus dat mijn vrouw Sandra een geile relatie had met buuf Els en moet je eerlijk bekennen dat dit mij zeer opwind. Ook ben ik in de tussentijd nog vaker door de beide dames op verschrikkelijk geile manieren verwend, zo ook met de voorbinder die dan helemaal in mijn mannelijke kut verdween. We genieten vaak intens van elkaar maar ook laat ik de vrouwen ook nog wel vaak samen van elkaar genieten en geniet dan zelf intens dat ze elkaar heerlijk aan elkaars geile kut liggen te likken.

Nu gebeurde het volgende, mijn lieve Sandra moest voor een paar dagen het ziekenhuis in en omdat ik niet zo'n gewldig kok ben besloten we dat ik na mijn werk bij Els zou gaan eten zodat ik dan toch mijn vitaminen binnen zou krijgen, en dat gebeurde want ik kreeg wel meer binnen, ik kwam de eerste avond binnen bij Els die zich had uitgesloofd door mij een heerlijke ovenschotel voor te zetten wat mij heelijk smaakte. Na het eten rookten we nog een sigaretje en was ik klaar om bij San op bezoek in het ziekenhuis te gaan, ik trok mijn jas aan en gaf Els een lekker bedanktongzoentje voor het heerlijke eten en zij haar dat het heerlijk had gesmaakt. Als je nou na het bezoek terug komt heb ik nog iets voor je wat je heerlijk zal smaken!

Zo gezegd zo gedaan, na het bezoek bij mijn lieve nog duffe Sandra besloot ik toch nog maar even om bij mijn geile buuf langs te gaan, ik belde aan en ze opende de deur al in een zeer ontdeugend setje waarbij haar heerlijke billen goed zichtbaar waren, ze heeft nl. een paar billen om geil van te worden! Ze liep uitdagend voor me uit en gaf me een geil zicht op haar mooie kont terwijl ze de huiskamer in liep. De lamellen waren gesloten, mijn flesje bier stond klaar en ik denk dat de verwrming op 23 stond. Lekker weer binnen zij ik haar, dat moet ook want ik heb Sandra beloofd dat ik goed voor je zou zorgen en omdat je altijd buiten werkt heb ik het lekker warm voor je gemaakt, maar je mag wel iets uittrekken hoor! Terwijl ik mijn trui uittrok voelde ik haar hand aan de binnenkant van mijn dijbeen richting mijn zak en kontje gaan, lekker vroeg ze mij? Ja Els, maar we hebben San toch beloofd om niets te doen als ze er niet bij is. Els moest hard lachen en zij me, dat heb jij beloofd maar ik niet en bleef maar wrijven, waar ik toch wel geil van werd.

Kom, gaan we naar boven. Ik volgde mijn geile buuf naar boven de slaapkamer in en ze begon me van mijn kledij te ontdoen in het donker. Heb je geen licht, vroeg ik. Jawel, maar de lamp blijft uit! Ik heb nl. nog een verrassing voor je maar dat merk je zo wel! O.k. dan in het donker, ze begeleide mij op het bed en we begonnen elkaar intens te zoenen en te bevoelen. Ik pakte die heerlijke billen en begon met mijn vinger haar aarsje wrijven terwijl zij met mijn geschoren ballen bezig was. We waren heerlijk met elkaars naakte lichamen bezig te bevoelen en te bezoenen. Terwijl ik bezig was haar geile kontje te likken voelde ik ineens dat mijn sterretje ook bevoeld werd, hemels voelde het maar wie was dat, hallo ik ben Jo, de broer van Els en ik heb gehoord dat jij graag door mijn zus met een voorbinder genomen word, maar vanavond krijg je een echte lul in je geile mannenkutje.

Ik liet alles maar over me heen komen en besloot maar mee te doen met broer en zus. Ik bleef herrlijk met mijn tong de geile kont van buuf Els beroeren en werd zelf ook heerlijk verwend door Jo's tong, hij likte ook heerlijk mijn sterretje en bevoelde met zijn zachte handen mijn geschoren ballen en paal die op springen stond, oh wat maakten die twee me geil. Ik stak twee vingers in de drijfnatte kut van Els die me gelijk vroeg of ik die harde geile lul niet in haar grotje wilde duwen, ja ga maar eens op je knieën dan ga ik je heerlijk nemen, maar in plaats van mijn lul in die kletsnatte kut te stken stak ik hem in haar verschrikkelijk geile kontje waardoor ze toch wel een kreuntje van verrassing gaf.
Terwijl ik haar geile kontje beroerde kwam Jo achter mij zitten en richtte zijn slanke ranke paal tegen mijn sterretje en begon mij langzaam te neuken, heerlijk toen we met ons drieën het juiste tempo hadden, oh wat geil om met mijn eigen paal in Els haar kont te zitten terwijl ik zelf ook bereden werd door die geile harde lul van Jo. We konden het bijna niet meer houden, ga door kreunde Els, neuk me in mijn geile poeperd, maak me klaar en knijp in mijn tieten als je me volspuit, en ik riep maar van, ga door Jo, neuk me lekker naar een orgasme Oh Ja JA kreunde Els en ik ook van OOOOhhhh geile Jo geef me je lading ik hou het niet meer, Kom maar lieverd en ook Jo begon te trillen en te gillen van OOOOOOOHHHHHHH wat geil ik ga komen, en terweil Jo zijn warme sperma naar binnen spoot, schoot ik mijn geile goedje bij Els naar binnen waarbij ook bij haar diversen sappen vrijkwamen die jo en ik nog even snel uit haar kut likte, we hebben met zijn drieën nog heerlijk wat gedronken en ik heb een afspraakje met Jo alleen geregeld!