Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Bezoek deel 2

Dit is een verhaal uit de categorie Plassex.
We waren in het eerste gedeelte gebleven bij de sigaret en het pilsje wat we nog even namen na die overheerlijke neukbeurt. Terwijl we zo op de bank zaten, na te genieten, zij nog steeds met haar natte kutje en ik met mijn half stijve lul werd ze opeens weer zakelijk over het lidmaatschap van haar boeken en platen club. Vooruit dan maar dan zal ik maar lid worden ook, zei ik tegen haar en vulde de papieren in koos drie gratis pornofilms uit de catalogus en zij stopte de papieren in haar tas. Het was best wel een vreemd gezicht zoals ze erbij zat haar rokje in de kreukels geen slip aan haar strakke kontje, want die lag nog op de vloer, en dan een nieuw lid voor die club erbij krijgen. Nou zei ik tegen haar hoe heet je eigenlijk want dat wilde ik nu ook wel eens weten, zeg maar Moniek en hoe heet jij eigenlijk want op het formulier staat alleen je achternaam en je voorletters, antwoorde ze. O nou, gewoon Kees een echte hollandse naam en ik doe mijn naam eer aan want ik ben gek op kezen, zei ik. Ja Kees dat heb ik gemerkt, en ze nam nog een slok bier. Juist op dat moment ging de deurbel weer, we brachten onze kleren wat in fatsoen en ik liep naar de deur opende hem en daar stond Henk, een van mijn vrienden waar ik het weekend mee had doorgebracht. Ha die Kees ik verveelde me rot en dacht ik ga maar even een pilsje bij je halen, zei hij en stapte de woonkamer binnen. Hij keek een beetje vreemd toen die Moniek zag zitten op de bank en zei, sorry ik wist niet dat je visite had. O dat geeft niet, zei Moniek, ik was hier alleen voor Kees zijn lid, en ze nam opnieuw een flinke teug bier. Ik vertelde Henk snel dat ze mij lid had gemaakt van een club voor boeken en platen en dat ze dat dus met die andere opmerking bedoelde.
Nou en de rest dan, viel Moniek me in de rede. Nou dat hoef je niet te vertellen dat kan ik zo wel raden want je slip ligt nog op de grond, en Henk pakte het kleine slipje op. Ja wat bleef er voor mij over om op dat moment nog te zeggen, ik keek maar even naar Moniek en zag dat haar ogen als het ware weer om sperma vroegen. Moniek lachte even en zei tegen Henk, ach misschien is het ook wel wat voor jou om lid te worden het lijkt mij wel leuk, tenminste, twee tegelijk, en ze spreide haar benen iets zodat Henk duidelijk haar nog glinsterende kutje kon zien. Nou moet ik zeggen Henk is een vrij kalme jongen maar dit was toch net iets te veel voor hem, en voor dat ik het in de gaten had zat hij naast Moniek op de bank en had hij zijn hand al in haar kruis zitten. Dat voelt lekker aan, zei Henk tegen mij, en nog lekker nat ook, ja dat is nogal logisch je zit in mijn sperma te graaien en in haar kutje, antwoorde ik al wetend dat dit helemaal uit de hand zou gaan lopen.Kom je er niet lekker bij zitten Kees, vroeg Moniek me, en ze zat alweer geil met haar kont op de bank te draaien. Ook mijn lul had dat duidelijk in de gaten want die was al weer fier overeind gaan staan, ik nam plaats naast Moniek en zag dat Henk druk bezig was om meerdere vingers in haar kutje te werken. Zullen we maar even naar de slaapkamer verhuizen stelde ik voor, een voorstel waar ze beiden mee akkoord gingen.

Ik pakte drie pilsjes uit de koelkast en we liepen met zijn drieen naar mijn slaapkamer, daar aangekomen begonnen we Moniek helemaal uit de kleren te helpen. Wat een waanzinnig mooie borsten had die meid, ik had ze al beet willen pakken maar nu kreeg ik er echt de kans voor en maakte daar ook gelijk gebruik van. Ik lag spiernaakt naast die ontzettend geile blonde Moniek en Henk aan de andere kant allebei een borst in de hand, Henk was druk bezig om aan haar ene borst te zuigen en haar te vingeren en ik streelde haar buik en zoog even hard aan haar andere borst. Ook Moniek liet zich niet onbetuigd en had in elke hand een lul te pakken, en lag geil mee te draaien met haar kutje op de bewegingen die Henk met zijn vingers in haar kut maakte. Want we konden beter over een kut als kutje gaan praten, inmiddels had Henk al vijf vingers er in kunnen persen en was druk bezig om zijn hele hand in dat geile ding te begraven. Ooooh.. wat lekker ga door dat is heerlijk kreunde Moniek en drukte haar kut hoger de lucht in, en inderdaad zijn hele hand was in haar kut verdwenen.

Stop even, vroeg Moniek opeens aan Henk, die onmiddelijk zijn hand uit haar zeiknatte kut trok, ik wil dat een van jullie mij eens lekker klaar likt en ze ging op haar knieen boven Henk zitten, alleen wel met haar kut boven zijn lul. Ik moest dus maar aan die natte kut gaan likken begreep ik. Moniek begon Henk te kussen en ik likte haar kut terwijl ik achter haar had plaatsgenomen, ik zag Henk zijn lul en ballen onder mijn gezicht die een poging wilde ondernemen om zijn lul in haar kut te stampen. Nou Moniek hielp hem daar graag bij en terwijl zij op die harde paal van Henk aan het rijen was zat ik haar kut lekker te likken, en mijn jongeheer begon er ook al behoorlijk trek in te krijgen.

O pas op Kees, zei Moniek opeens, het komt weer, en voordat ik er erg in had zette ze haar kutje weer open en kwam er weer een lading zeik uit die zalige spleet, ik denk dat ze gewoon niet gewend was om zoveel te drinken want wederom was het alsof er een aantal liters uit kwam sijpelen alleen nu niet in mijn mond maar over die harde lul van Henk. Ze liet haar hele blaas leeg lopen en Henk werd er behoorlijk opgewonden van, zo meisje ben jij zo gek op plassex dan heb ik ook nog wel wat voor je, en hij legde haar op haar rug in haar eigen zeik. Henk ging voor haar zitten en hield zijn paal gericht op haar kut en begon daar even tegen aan te zeiken alsof die op het toilet stond, kom help eens even mee zei Henk tegen mij, en ook ik richte mijn lul op haar lichaam en begon mijn blaas te legen over haar mooie borsten en zo tot die geile zeiknatte spleet aan toe. De laatste lading zeik kreeg ze van ons beiden in haar mond te verwerken, en ze dronk het gulzig op. Ze had moeite om al dat vocht door te slikken en dat was ook duidelijk te zien maar het lukte haar toch en nadat ze de laatste druppels had doorgeslikt zei ze, ja ik ben gek op plassex tenminste als het maar nat genoeg is allemaal.

Nou daar lagen we dan met zijn drieen in een zeiknat bed en Moniek wilde nog meer ze ging weer boven Henk zijn lul zitten en pakte hem beet, bewoog hem even langs haar kutje en liet hem er zachtjes in glijden. Kom Kees ik heb nog een gaatje wat gevuld kan worden, zei ze tegen mij en naaide vrolijk door op Henk zijn lul. Kan je dat wel hebben dan twee tegelijk, vroeg ik, jaaaaa.. antwoorde ze en het geile lichaam bleef maar door neuken op Henk. Ik ging achter haar zitten en zag hoe ze op en neer bleef bewegen op die harde lul van mijn vriend, even rustig meid anders kan ik niet richten, zei ik tegen haar. Ze hield zich even rustig en ik plaatste de kop van mijn lul tegen haar kontgat aan, en begon hem er zachtjes in te laten zakken, maar dat was niet echt nodig want zodra het eerste stukje van mijn lul er in zat drukte ze haar kont naar achteren en zat mijn pik klem in dat nauwe gaatje. Ik voelde Henk zijn lul als het ware tegen die van mij aanglijden en Moniek genoot er behoorlijk van. Neuk me, neuk me, kreunde ze, spuit me vol stelletje geile donders ik wil overal jullie geile sperma voelen in mijn kut in mijn kont overal, ze was door het dolle heen. Er flitste van alles en nog wat door mijn hoofd heen toen ik voelde dat ik elk moment een zaad uitbartsing zou gaan krijgen en ook Henk zijn lul stond op knappen, want die voelde ik opzwellen in haar kut. Moniek bleef klaarkomen op beide lullen in haar geile gaatjes en toen kwam Henk kreunend en zuchtend klaar ik voelde hoe hij zijn sperma in haar kut spoot alsof het echt langs mijn lul gleed, en op dat moment kon ik het ook niet meer houden en spoot haar kont vol met mijn sperma.

Ik haalde mijn lul uit dat nauwe gaatje en zag de sperma er uit sijpelen, naar beneden toe over haar kutje en Henk zijn lul die nog steeds klem zat in haar kut. Zo, sprak Moniek, tijd om even te gaan douchen. We stapten met zijn drieen onder de douche en maakten elkaar lekker fris en schoon, Moniek hielp mee om het bed te verschonen en we liepen weer naar de woonkamer toe.Nou jongens dat was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar, zei Moniek, en we maakten een afspraak voor het komende weekend om het niet dunnetjes maar dik over te doen, alleen dan bij Henk en zijn vriendin thuis.