Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Bezoek deel 3

Dit is een verhaal uit de categorie Plassex.
Kees had de hele week al uitgekeken naar het weekend, dat zou nog wat gaan beloven.Hij had zich elke dag op lopen geilen aan de gedachte dat hij Moniek weer zou gaan neuken en dan nog bij Henk en Sylvia (dat is de naam van Henk zijn vriendin) thuis ook.Nou inmiddels was het dan zover, Zaterdagavond 19.00 uur, rond deze tijd zou Moniek langskomen bij Henk en dan zouden ze samen naar Henk en Sylvia vertrekken. En inderdaad een paar minuten over zeven ging de deurbel en daar stond Moniek, je kon duidelijk zien dat ze nu niet aan het werk was. De eerste keer dat hij haar had gezien zag ze er al overheerlijk uit maar nu was ze echt gekleed op een manier dat zelfs een homo terstond weer hetero zou worden.
Hoi, Kees daar ben ik dan, zullen we gelijk vertrekken of drinken we eerst nog even iets, begon ze, met een brede glimlach op haar lippen. Nou het lijkt mij het beste als we gelijk maar vertrekken, want het is nog lekker weer buiten en dan kunnen we nog even in de tuin zitten, zei ik. Zo gezegd zo gedaan en even later zaten we al in de auto onderweg naar Henk en Sylvia.Ik moest echt wel opletten dat mijn aandacht niet teveel richting de mooie slanke benen van Moniek verdwenen want het was behoorlijk druk op de weg, allemaal mensen die onderweg waren naar huis, na een mooie warme dag op het strand. Nou ik had het ook behoorlijk warm alleen die benen al met dat korte rokje er overheen, wat zou ik haar graag terstond weer willen nemen.

Gelukkig woonde Henk en Sylvia niet zover weg en even later draaiden we het parkeerplaatsje op bij hun huis. Moniek was gelijk uit de auto en trok haar rokje even in fatsoen, ik sloot de auto af en we belden aan. Het leek wel of Sylvia met Moniek had gesproken want de deur ging open en daar stond Sylvia, als mijn lul nog niet hard was dan werd hij het nu wel, ook zij had een kort rokje aan en een paar benen er onder om zo maar tussen te graaien. Hoi jongens kom binnen en loop gelijk maar door naar de tuin, daar zit Henk ook, dan pak ik even een paar pilsjes, zei Sylvia.Toen we met zijn vieren zo in de tuin zaten en al een paar pilsjes achter de kiezen hadden, zei Sylvia opeens tegen Moniek, ik heb gehoord dat je deze twee jongens nogal fijn hebt vermaakt. Nou zei hebben mij meer vermaakt dacht ik zo, ik heb de rest van de week met een nat kutje rond gelopen alleen al met de gedachte wat er vanavond allemaal zal gaan gebeuren, antwoordde Moniek. Ze ging even iets anders op de stoel zitten en ik zag gelijk wat ze bedoelde, ze had geen slip aan, ik kon precies dat geile spleetje van haar zien.

Trouwens waar is het toilet hier, vroeg Moniek. O we hebben een grote tuin en er is best wel een plekje voor je vrij hoor, zei Henk lachend, nog wetend hoe Moniek was met het ledigen van haar blaas.Moniek tilde haar kont wat omhoog en trok haar rokje wat naar boven, en op dat moment zaten we met zijn drieen naar haar kutje te kijken, eerst kwamen er een paar druppels uit en al snel begon ze ongegeneerd te zeiken terwijl ze nog in haar stoel zat. Zo jij bent een hete, zei Sylvia, ik zal eens voelen hoe heet je bent en ze legde haar hand op dat pissende kutje van Moniek. Moniek bleef rustig door gaan met pissen en Sylvia was inmiddels over het clitorisje van dit pissende kutje aan het wrijven. Even zakte ze met haar hand naar beneden en voelde nog net de laatste stralen van het natte vocht tussen haar vingers door sijpelen, ze trok haar hand weg en likte haar vingers schoon. Zo je moest nogal, het is behoorlijk vochtig op de grond geworden, en Sylvia keek haar geil aan. Ja dat heb ik altijd als ik bier drink, daar weten de jongens alles van, en hoe smaakt het eigenlijk mijn urine, vroeg Moniek. Ik denk hetzelfde als dat van mij moet je het eens proberen. Sylvia ging ook even met haar kont omhoog en trok het rokje op en ook zij had geen slip aan, en even later liet ze het kostelijke zilte vocht uit haar kut stromen. Moniek was duidelijk door het dolle heen ze ging op haar knieen voor Sylvia zitten en hield haar mond wijd open en begon de zeik van Sylvia te drinken alsof ze te veel vocht had verloren door haar eigen lozing. Het liep langs haar mond over haar strakke t-shirt en Henk en ik konden haar borsten nu duidelijk zien wat een pracht exemplaren en wat een harde tepels had die meid. Ze slikte de laatste druppels door en bewoog haar mond verder naar voren en begon spontaan aan de druipende kut van Sylvia te likken. Sylvia begon met haar kont over de stoel mee te bewegen op dat kleine maar o zo lekkere tongetje wat flitsend op en neer ging over haar clitoris.

Een paar tellen later lagen de twee meiden samen op het gras en waren ze druk bezig om elkaar naar de hemel te beffen ze likten vingerden en ze waren helemaal vergeten dat wij er ook nog bij zaten te kijken. Het was een bloedgeil gezicht die twee dames zo in aktie te zien, mijn lul stond ook kaarsrecht overeind, en ook Henk had daar problemen mee dus wij hadden binnen een paar tellen ook onze pikken maar uit die benarde positie verwijderd. Die meiden daar druk op de grond met elkaar bezig, en wij zaten er trekkend naar te kijken. Moniek was nu boven op Sylvia gaan liggen in de bekende 69 positie, wij hadden een mooi zicht op dat geile natte spleetje van Moniek en de tong van Sylvia die daar lekker mee aan het spelen was.Opeens kwam de hond van Henk (Rex) de tuin ingelopen, het beest was denk ik nieuwsgierig geworden waar al die vreemde geluiden vandaan kwamen, Henk en Sylvia hebben namelijk een behoorlijk grote Duitse herder. Het beest liep op de plek af waar Sylvia en Moniek beiden hun blaas hadden geleegd en begon het rustig op te likken. Opeens kreunde Moniek weer heftig en Rex draaide zijn kop de richting van het geile stel op deed een paar passen naar voren en begon samen met Sylvia aan de kut van Moniek mee te likken. Moniek reageerde nog geiler toen ze merkte dat Rex met die grote tong ook nog eens mee aan het likken was. Sylvia strekte haar handen uit en begon aan de hondelul te trekken, het was een vreemd gezicht maar binnen enkele tellen kwam er een grote rode hondelul naar buiten geschoven. Sylvia haalde Rex zijn kop weg bij het kutje van Moniek, wat nu echt druipte van geiligheid, en ze probeerde de hondelul meer richting Moniek haar geile spleet te bewegen.

En het duurde niet lang of Rex besprong Moniek, Sylvia pakte de harde hondelul en hield het harde ding recht voor de spleet van Moniek het beest stootte een keer en gleed in Moniek haar natte kut. Rex had zijn poten rond Moniek's middel en beukte in haar kut terwijl Sylvia er met haar hoofd onder lag te kijken en te beffen. Moniek kreunde het uit van genot, O wat is dat lekker ga door, ga door Ooooooo..... neuk me met die lekkere hondelul.Henk en ik zaten er bij te kijken met een paar harde lullen die nog maar met moeite het sperma binnen konden houden, dus besloten we ons ook maar in de strijd te werpen. We gingen vlak voor Moniek staan en ze nam gelijk onze lullen in haar mond, ze werd als het ware gestuurd door Rex die nog steeds bezig was om in haar kut te bonken met zijn hondelul, bij elke stoot schoot Moniek weer naar voren en gleed er weer een andere lul in haar mond. Toen was daar het moment dat we het allemal niet meer konden houden eerst begon Rex te spuiten in haar natte kut met flinke stoten spoot er een lading hondezaad in Moniek's geile spleet het liep er weer net zo hard uit en Sylvia likte het gretig op. Bij het zien van dit liet ik tegelijk met Henk de hele lading sperma vrij, Moniek slikte bij het leven om alles naar binnen te werken het liep nu echt overal langs haar kin langs haar kut het was een lading sperma die ze nog nooit te verwerken had gekregen op een moment. Rex trok zijn lul uit de kut van Moniek en we zagen nog net een sliert sperma aan haar spleet hangen, Sylvia likte ook die sliert weg en stond op liep naar binnen en kwam even later terug met wat handdoeken.

Zo even gaan douchen lijkt mij geen slecht idee op dit moment, dan kunnen we daarna even rustig in de kamer bijkomen, ze gaf ons de handdoeken en we verdwenen met zijn allen de woonkamer in.Een uurtje later zaten we weer met zijn vieren rustig in de kamer, Sylvia had wat hapjes klaargemaakt en Henk had weer voor de nodige pilsjes gezorgd. Moniek had even wat kleren van Sylvia aangetrokken, voor zover je het dan kleding kon noemen want het was behoorlijk doorzichtig, je kon duidelijk haar borsten en kutje zien. Maar ja ook Sylvia zat in zo'n soort gewaad het leek wel een soort zijde of satijn, in ieder geval konden we haar mooie borsten en kutje ook duidelijk zien.

Zo nu zijn jullie met zijn drieen daarstraks wel allemaal lekker klaargekomen alleen ik nog niet, dus wat gaat er verder gebeuren, zei Sylvia opeens. Shit daar heb je gelijk in meid, antwoorde Henk, daar zullen we ook nog wat aan moeten doen. Henk stond op en zei, wat dachten jullie ervan als we even een geile pornofilm gaan bekijken dan hebben we even de tijd om weer helemaal op krachten te komen. Nou dat leek ons wel een goed voorstel.

Even later was het behoorlijk duister in de kamer en zaten we met zijn vieren naast elkaar op de zithoek te kijken naar de televisie. Het was best een behoorlijk geile film ook Henk had de band speciaal gehuurd bij de videotheek met de gedachte dat het misschien nog wel leuk zou wezen voor deze avond. We zagen hoe een jonge meid van ongeveer een jaar of 18 werd geneukt door twee kerels tegelijk een lul in haar kutje en een in haar kont en ze genoot er behoorlijk van. Het deed mij denken aan de eerste kennismaking met Moniek een paar dagen terug, ik zag het allemaal weer even voor me hoe Henk en ik haar op het zelfde moment ook aan het neuken waren zoals nu op de beeldbuis gebeurde. Ik voelde ook gelijk mijn lul weer in opstand komen dus ik keek eens even naar de twee geile meiden op de bank, en ja hoor de film sprak hun ook wel aan. Sylvia die was al het geilst van ons vieren zo te zien, ze zat met haar hand tussen haar benen te wrijven en ze had haar kleding wat weg geschoven zodat ze makkelijk af en toe een vinger in haar kutje kon laten glijden. Ook Moniek was duidelijk opgewonden geraakt van de film want ook zij was al druk bezig om met haar kutje te spelen.

Terwijl die meid in de film inmiddels werd bedolven onder de sperma van die twee kerels hoorden we duidelijk kreunende geluiden van Sylvia. Ik zat naast Sylvia en bedacht me geen moment ik begon met mijn hand over haar been langzaam naar boven te bewegen en toen ik bij dat kutje aankwam verplaatste ze haar handen om me mijn gang te laten gaan. Wat was die meid nat geworden zeg mijn vingers gleden zonder enig probleem in haar vochtige spleetje, ook Henk had gezien wat er gaande was en die had het voorbeeld gevolgd door inmiddels met Moniek haar kutje te gaan spelen. Moniek zat weer met haar kont te draaien en mee te bewegen op de vingers van Henk, ze begon aan zijn ritssluiting te prutsen en even later had Moniek de harde lul van Henk in haar handen. Sylvia liet er anders ook geen gras over groeien en begon mijn hard geworden lul nu ook uit mijn broek te halen, ze pakte hem beet en bewoog haar mond richting mijn lul zachtjes begon ze met het puntje van haar tong kringetjes te maken over mijn eikel.

Ondertussen had ik al enkele vingers in haar natte kutje kunnnen schuiven en ze genoot er behoorlijk van, dat was duidelijk te merken aan de manier waarop ze inmiddels aan mijn lul lag te zuigen. Ik zou normaal mijn ogen hebben gesloten en het allemaal over me heen hebben laten komen maar ik had nog wel andere dingen om van te genieten. Henk was namelijk al in een ver gevorderd stadium met Moniek, zij was spiernaakt en zat op haar knieen op de bank en Henk had achter haar plaats genomen, richte zijn harde lul op het natte kutje van Moniek en liet hem er zachtjes in glijden. Oooooo... wat lekker ga door, zei Moniek en ze genoot behoorlijk. Sylvia besloot op dat moment ook haar kleren geheel te verwijderen en ging ook op haar knieen zitten met het gezicht naar Moniek toe ze kusten elkaar en ik was druk bezig om achter Sylvia plaats te gaan nemen. Terwijl Moniek heerlijk geneukt werd in haar strakke kutje en ze zo bezig was met Sylvia verdween mijn lul in Sylvia's kutje, de meiden kuste elkaar en Henk en ik neukten ze diep in hun kutten.

Wacht even, zei Henk, je kunt hem ook makkelijk in dat andere gaatje hebben he, en hij trok zijn paal uit haar natte kut om hem vervolgens diep in haar nauwe kontje te steken, Moniek vertrok geen spier toen de harde lul in haar kontgat werd gstoken. Integendeel ze genoot er behoorlijk van en begon Sylvia met nog meer overtuiging te kussen. Oooo.. heerlijk die lul van jou in mijn geile kont te voelen, kreunde ze. Maar Henk had het niet meer hij voelde hoe zijn lul begon te zwellen in dat strakke gaatje en nog geen tel later voelde hij dat zijn ballen het zaad naar buiten begonnen te werken, met krachtige stoten spoot hij zijn sperma in haar endeldarm. Het was alsof de wereld wegzakte onder zijn voeten zo intens kwam hij klaar in dat lekkere kontgaatje van Moniek. Sylvia zat nog steeds op haar knieen en kuste Moniek nog wilder want ook zij voelde het hoogtepunt naderen, ik voelde hoe haar schaamlippen zich strakker rond mijn lul sloten en ze schokte heftig op het moment dat het orgasme door haar lichaam schoot. Dat was voor mij het moment dat ik het ook niet langer meer kon houden ik voelde hoe mijn zaad in haar natte kut spoot en het leek wel alsof ik in maanden niet was klaargekomen, zoveel spoot ik in haar kut.Henk haalde zijn lul uit het kontgaatje van Moniek en ik trok tegelijkertijd mijn lul uit Sylvia's kutje, wij zagen het sperma uit beide gaatjes van de twee geile meiden stromen. Uitgeput gingen Henk en ik weer op de bank zitten, maar Sylvia en Moniek waren nog niet uitgeblust. Ze namen plaats op de vloer en begonnen elkaar schoon te likken.

Sylvia likte het kontgaatje van Moniek geheel leeg alle sperma wat Henk er net in had gespoten slikte Sylvia smakelijk door, en Moniek slurpte de kut van Sylvia leeg. Voldaan keken we nog naar het einde van de film.Daarna gingen de twee meiden nog even met elkaar onder de douche en toen ze weer geheel schoon in de kamer zaten hebben we nog het een en ander gedronken. Kortom het was een gezellige avond en Henk werd ook nog lid van Moniek's boeken en platen club.Ik vertrok rond 4 uur s'nachts met Moniek richting huis, ze bleef bij mij overnachten, nadat ik haar nog een flinke neukbeurt had gegeven vielen we moe maar zeer voldaan in slaap.

We zien elkaar nu nog regelmatig en soms gaan we ook nog op visite bij Henk en Sylvia daar is het dan ook altijd weer raak, zelfs Rex doet soms nog vrolijk mee.