Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Bij Anny Op Bezoek

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Zoals jullie weten heb ik mijn verhalen verteld over Anny en mij wat we deden met haar paard, de herinneringen van vroeger hadden veel los gemaakt in mij.

Wetende dat Anny de boerderij had over genomen van haar ouders was het maar een kleinigheid om achter haar telefoonnummer te komen en op een dag dat ik alleen thuis was besloot ik haar te bellen.

Na wat belletjes en verhalen vroeg ze me om eens langs te komen bij haar in mijn oude dorp, het boerenbedrijf had ze van de hand gedaan en ze had met haar man nu een manage, in overleg met mijn man besloot ik alleen een weekend er heen te gaan.

Uitbundig werd ik door Anny ontvangen ze omarmde me en kuste me vol op haar mond, dus ze was me niet vergeten, haar man was bezig in de manage die leerde ik wat later kennen en hij meteen ooo dat is Gemma ja ja Anny heeft me genoeg verteld over jullie twee wat jullie vroeger allemaal uitspookten.

Hans de man van Anny moest nog een paar uurtjes paard rijles geven en Anny liet mij de stallen zien, in een box stond een zwarte friese hengst, dit is nu mijn liefje zij Anny ans weet ervan hij weet dat ik graag sex met een paard en hij kijkt zelfs toe als ik met Max bezig ben daar wordt hij ook geil van.

Anny liep naar het beest toe en begon hem te aaien haar hand ging meteen naar zijn lul die dan ook uit zijn schacht kwam ze streelde en aaide het paarden geslacht en zag aan mij dat ik er geil van werd [ ik had namelijk met haar in onze telefoon gesprekken er over verteld dat ik nog steeds geil was bij de gedachten aan vroeger]

Kom hier neem hem eens vast daar voor ben je toch gekomen zij ze, heerlijk voelde de warme natte paardelul aan, ook al was het meer als 25 jaar geleden de lul van Max was net zo heerlijk als die van Lexor toen, mens je bent nog net zo geil als vroeger zij Anny en ze gaf me een tongzoen vanavond als de manage gesloten is kunnen we ons uit leven mijn man kijkt wel toe dat heb ik je verteld.

Terug in de huiskamer vertelde Anny me dat ze vaker Max zijn lul in haar had en dat ze haar mans pik in haar mond had en zo van twee kanten vol werd gespoten, het duurde me veel te lang voor het 18 uur was en de manage sloot.

Anny,s man kwam binnen en zij dat iedereen weg was en dat hij een bad ging nemen Anny en ik naar de boxen daar stond dan de hengst die mijn verlangen zou stillen, samen kleden we ons uit en liepen beiden naakt naar de box waar Wodan stond Anny haalde hem uit zijn box en bracht hem naar een daar naast gelegen stal waar dik stro lag en een soort rijden bed, Max lul hing al in volle lengte onder zijn lijf.

Kom hier zij Anny en samen knielden we onder het paard onze handen zochten en tasten naar die heerlijke dikke paarde lul, kussend en likkend maakten we hem goed hard o schatje zij ik wat heb ik hier heen verlangd en Anny gaf me weer een tongzoen terwijl haar vingers in mijn natte kut verdwenen,

Anny zat me te vingeren en ik speelde met die grote paarde pik ik wil hem in me zij ik tegen Anny, ze pakte het bedje op wielen waar ik op mijn rug op ging liggen en schoof me zo half onder Max, met mijn benen wijd en mijn kut open lag ik daar te wachten tot Anny Max lul tussen mijn schaamlippen wreef.

Ik was klets nat en zonder moeite werkte ik de enorme paarde lul tot de helft in me, met mijn kont op en neer bewegend lag ik te rijden op Max lul met twee handen vast houdend had ik zijn lul half in me het waren zeker 25cm.

Aan het hoofdeind van het bed stond Anny zij streelde mijn borsten en kneep zacht in mijn tepels ik was zo geil bezig dat ik nog niet gemerkt had dat Hans naakt de stal was binnen gekomen, heerlijk wat een geil gezicht zij hij en hij gaf Anny en mij een tongzoen Anny liet zich op haar knieen zakken en nam zijn stijve pik in haar mond.

Kijkend naar hun twee en Max lul in me deed me haast klaarkomen ik moest even rusten om niet te vlug een orgasme te krijgen, Hans kwam bij me staan en stopte zijn lul in mijn mond die ik gretig begon te zuigen onderwijl kroop Anny half onder Max hield met een hand zijn lul in me en met de andere hand begon ze mijn klit te masseren, ik had het niet meer een lul in mijn mond en een zalige paarde lul in mijn kut en daar bij Anny,s vingers.

Zuigend op Hans lul kwam ik tot mijn eerste klimax steunend en zuchten liet ik Hans lul uit mijn mond glijden en drukte me zover het ging op Max lul die zowat 35cm in me zat geil en moe lag ik op het bedje met de paarde lul nog in me, Anny,s mond zocht de mijne en een dikke en lange tongzoen volgde heerlijk was het.

Anny nam nu plaats op het bed en ze werkte Max lul zonder moeite in haar kale kut als een geleerde ruiter reed ze op en neer op de lul, Hans trok me met zich mee op de grond en we lagen op het stro te kijken naar Anny maar Hans vinger zaten aan mij aan mijn tepels aan mijn kut ik voelde ze overal.

Zelf bleef ik ook niet stil liggen en nam zijn harde lul in mijn handen, onze monden vonden elkaar onze tongen speelden met elkaar geil lag ik met Hans te vrijen en vergat alles om me heen ik vergat dat thuis een man zat waar ik heel veel van hield maar nu nu waren mijn momenten van genieten en kroop dan ook over Hans heen,

Stopte zijn harde lul in me en ging Hans bereiden zijn handen hielden mijn kont vast en hij gaf het thempo aan, uit mijn oog hoeken zag ik Anny genieten van haar paarden lul en gaf Hans een tongzoen.

Hans draaide me om en begon me op de hondjes manier te neuken zijn stoten waren hard zijn pik voelde zalig, hij verhoogde het ritme en ik hoorde hem en Anny kreunen ze kwamen beiden Hans in mij en Anny op de lul van Max.

Anny kwam van het bedje af en vertelde me dat ze daar zo naar verlangd had met zijn drieen sex en natuurlijk Max ze gaf me een tongkus en haar hand zocht mijn kut waar Hans zaad uit droop ze veegde Hans zaad uit over mijn kut en schaamhaar, ik zat helemaal onder.

Hans voorde Max weer naar zijn box en liet de staldeur open daar kwam opeens Bul hun deense dog naar binnen meteen was hij tussen mijn benen met zijn snuit en likte al het geil, ik was een beetje bang maar Anny stelde me gerust ze trok zelfs mijn schaamlippen uit een zodat hij me goed kon likken.

Geil in een woord geil werd ik er van heerlijk was die honden tong over mijn klit, hij neukt mij ook zij Anny jou zal hij ook dat plezier doen hoor je weet wij twee zijn nu een maal geile teven we houden beide van animal sex.

Van Anny moest ik op handen en knieen gaan zitten Bul kwam achter me en begon weer mijn zaadpoes te likken Anny,s hand was onder zijn buik en speelde met zijn pik tussen mijn armen door zag ik de rode punt er uit komen en Bul hield op met likken maar hij besprong me en ik voelde zijn natte pik tegen mijn billen.

Met een hand hield Anny zijn pik vast en lide die voor mijn kut opening en ik voelde hoe de hondepik in me gleed, toen hij half in me zat begon Bul te neuken steeds verder en verder ging hij in me hij begon sneller en sneller te stoten en ik voelde zijn lul in me groeien.

Opeens voelde het net aan of mijn kut open gereten werd maar het was Bul zijn verdikking die nu in me gleed wat een thempo had dat beest als een razende danste de hondelul in mijn kut ik voelde hoe hij zijn voorpoten steeds vaster om me klemde en hoe hij zijn zaad in me spoot, hij stopte en ik voelde het kloppen van zijn grote pik in me.

Anny hield hem van achter vast zodat hij niet uit me kon zalig was het kloppen van zijn pik in me en zijn zaad liep langs zijn pik uit me, toen Anny zijn kont los liet gleed med een zachte plof zijn lul uit me mensen wat een grote ik had nooit gedacht of geweten dat een hondenlul zo groot was.

Met zijn achterpoten uitelkaar stond Bul daar zijn lul hing stijf onder hem en zijn zaad droop er nog uit, Anny nam zijn lul vast en begon er aan te sabbelen ik zag dat ze het honden zaad slikte ze wenkte mij en gaf mijn zijn rood paarde lul hij voelde heerlijk aan ik nam hem in mijn mond.

Het was even wennen aan de zoutige zaad smaak van de hond vies vond ik het niet en sabbelde geil op zijn pik, op mijn rug liggend de hondelul in mijn mond begon Anny mijn klit te likken ik liet de honde pik los en we lagen in standje 69 elkaar te likken tot we klaar kwamen.

Van Hans zagen we niks meer die was al in bad geweest toen we de keuken binnen stapte samen kropen we met zijn tweeen in bad je zult dit weekend niet vergeten zij Anny daar zal Hans en ik voor zorgen en ik weet nu al dat je terug zult komen jij bent net zo,n beesten slet als ik, die avond sliep ik bij Hans en Anny in bed waar ik nog een heerlijk triotje beleefde ik verheugde me al op de volgende dag ik wilde Max zijn zaad in mijn kut voelen wat vandaag niet gebeurd was.

De volgende dag ben ik wat in het dorp geweest wat oude bekenden bezocht Hans en Anny hadden hun werk dus het was voor mij toch wachten tot de manage dicht was, toen ik rond 5 uur in de namiddag thuis kwam waren ze nog beiden druk aan het werk, in de woonkamer lag Bul lekker t slapen.

Ik liet me op de bank vallen en zat stil op het nog komende te wachten mijn gedachten waren ver weg gezonken tot ik opeens Buls tong over mijn hand voelde ik nam zijn kop tussen mijn handen en gaf er een zoen op en aaide hem wat hem scheen te bevallen hij likte over mijn been de rillingen gingen door me heen.

Van de bank glijend liet ik me naast hem zakken keek onder zijn buik en zag een heel klein rood puntje van zijn pik ik begon op zijn borst te krabben en zag steeds meer en meer rode pik uit zijn buik komen het maakte me geil wat ik zo wie zo al was.

Zittend op mijn kont spreide ik mijn benen deed mijn rok om hoog en hij likte mijn slip mijn kut werd steeds natter en natter hem helpend deed ik mijn slip op zij zodat hij mijn blote kut kom likken met een hand greep ik onder zijn buik en masseerde zijn lul die steeds verder en verder naar buiten kwam.

Vlug trok ik mijn slip uit leunde met mijn boven lichaam op de bank en trok mijn rok hoog, Bul sprong meteen achter op me en zonder hulp zat zijn puntige lul meteen in me, hij begon meteen te neuken terweil ik me vingerde ging de honde lul in een snel thempo in mijn natte hoerige kut, toem hij zijn zaad in me spoot kwam ik tot een geweldig orgasme zalig voelde ik weer zijn dikke pik in me kloppen.

Snel deed ik mijn kleding in orde maken voor Hans en Anny zouden binnen komen ik wilde niet getrapeerd worden of schoon ik wist dat het hun niet interseerde dat ik me door Bul heb laten neuken ze zouden hoogstens kunnen zeggen wacht je niet meer op ons maar ik had mijn voor proefje weer gehad dacht ik

Rond 18 uur kwamen ze binnen er werd wat ge eten en verteld Anny vertelde me dat ze Hans alles over ons had verteld en dat hij het geil vond en haar al veel eerder had gevraagd contact met me te zoeken hij was in zijn nopjes dat ik dat gedaan had.

Na een half uurtje was het dan zo ver we liepen over het erf de stal in waar Max al stond te wachten, Anny had in de hoek van de stal een deken uit gespreid waar we ons gedrieen op lieten zakken na wat gevrijd en gevoeld aan elkaar vlogen de kleren in de ronte naakt lagen we op de deken mekaar te likken en te bevoelen, Hans had een enorme paal die Anny en ik zaten te likken.

Ombeurten kropen wij twee vrouwen op Hans lul en bereden hem iedere keer als hij op het punt stond om te spuiten duwde hij ons van zich af, Hans wou nog niet zo vroeg klaar komen want er zou nog en verrassen voor me komen en jawel hoor daar ging de stal deur open en een grote neger stapte binnen in een mum van tijd lag hij naakt bij ons en zijn grote bruine lul trok mij aan.

Ik begon zijn lul te pijpen tot hij keihard was en toen kroop ik er op zalig voelde die neger lul in mijn kut tot Hans ineens achter me kroop en zijn lul er ook nog in stak twee lullen neukten me nu zalig was het gevoel om ze in me te hebben, door twwe mannen gelijk geneukt te worden maakte me helemaal gek.

Anny was ook niet stil blijven zitten zij likte de paardelul van Max ze duwde hem tussen haar dikke tieten en wreegf haar tieten over de lul, ik werd maar geiler en geiler Hans trok zijn lul uit me stopte hem in mijn mond en spoot zijn lading zaad in mijn keel ik kon maar een ding en dat was slikken.

Ron de neger neukte me nu hard ik voelde bij iedere stoot zijn lul hard in mijn kut, Anny lag in tussen op haar bedje en had de paardelul bijna helemaal in haar, Ron spoot zijn lul leeg in me en ik kroop van hem af ik wou maar een ding ik wou klaar komen op de paarde lul.

Anny was van het bedje afgegaan en ik nam haar plaats in en werkte de enorme paardelul in mijn druipende zaad kut als een gek begon ik er op te rijen en kwam dan ook vlug tot een orgasne draaiend met mijn kont lag ik klaar te komen of dat het was wat Max nodig had het leek wel of er iets in mijn buik ontplofte het paarde zaad spoot langs de paardelul uit mijn kut Max was in me klaar gekomen hij had me vol gespoten.

Trillend op mijn benen kwam ik van het bedje af het paardezaad droop met klodders uit mijn kut ket liep langs mijn dijen over mijn knieen op de grond o wat was ik gelukkig wat was dat geil, Hans leide Max weer naar zijn box en wij kropen met zijn vieren in bad.

Die laatste nacht is Ron ook daar gebleven en we hebben met zijn vieren en natuurlijk met Bul erbij nog heerlijk genoten en natuurlijk weet ik dat ik vanaf nu geregeld naar Anny en Hans zal gaan en met de aanschaf van een grote hond zal ik zeker met mijn man over gaan spreken