Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Bij Het Zwembad

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Ik heb hier al zeer vele verhalen gelezen en dacht bij mezelf dat het wel eens tijd werd om ook een verhaal te plaatsen,bij deze mijn verhaal dat trouwens pure fantasie is.

Ik ben een gezonde man van 46 jaar,goed gebouwd,slank en vind ik zelf niet onbelangrijk,geschoren zodat met onderbuikje en ballen er gladjes uitzien en voelen.

Zoals zovelen ben ik getrouwd, ondertussen al ruim 25 jaar(ja, ik ben vroeg getrouwd) en heb 2 kinderen 1 zoon van 22 jaar, Niels genaamd, een beetje een macho manneke maar verder een hele toffe kerel en een dochter van 21 jaar Kim, waarmee ik een zeer goed contact heb (niet sexueel hé) zij is zeker niet te dik maar ook geen mager meisje,een lekker gevuld kontje,ja ik ben een kontenman zoals ze bij ons hier in Belgie wel eens zeggen,en een D cup,wat aan de dikke kant in mijn ogen.

Mijn vrouw is 43 jaar voor de rest normaal figuur,niets speciaal. Onze relatie loopt eigenlijk niet zoals het hoort en sex hebben we dus zelden,dus gaat mijn sexuele fantasie soms wel eens op de loop wat niet abnormaal is denk ik,ik masturbeer dan ook zeer regelmatig.

Eindelijk zomer vakantie,de zon schijnt bij 27°, lekker. Mijn vrouw is aan het werk en komt voor vanavond 18 uur niet thuis,mijn zoon is gisteren avond met een vriend op de lappen geweest en is daar dus blijven slapen, die zie ik ook niet voor het avond eten,mijn dochter is voor een paar dagen bij een vriendin in Nederland. Dus ik heb het huis voor mij alleen,wat ga ik doen denk ik bij mezelf,trek mijn zwembroek aan, geen zwemchort, en ga achter in de tuin bij het zwembad in de ligstoel wat liggen met een glas mojito.

Onze tuin is zodanig ontworpen dat we aan het zwembad ongestoord kunnen liggen zonder gezien te worden door onze buren die aangrenzend tegen onze tuin aansluiten.

Na wat in de zon gelegen te hebben neem ik even een duikje in het zwembad om vervolgens opnieuw plaats te nemen in mijn ligstoel.

Terwijl ik daar lig brand de zon op mijn huid alsook op mijn zwembroek wat een aangenaam gevoel geeft,ik droom wat weg en begin aan sex te denken waarbij ik mezelf wat streel over mijn reeds dikke erektie, een slanke lul van 18 cm, wat goed zichtbaar aftekend in mijn zwembroek. Terwijl ik daar lig te genieten mezelf strelend staat plots voor mijn neus een vriendin van mijn dochter,Manon heet ze, mij aan te staren,ik trek mezelf recht en doe alsof er niets aan de hand is en vraag haar wat zij komt doen,ze zegt dat ze al een hele dag Kim probeert te bereiken maar dat haar dat niet lukt en dus maar tot hier was afgezakt om te zien of Kim hier was.

Manon Is eeen zeer mooi meisje,alles zit op zijn plaats in de goede proporties,lekker kontje een c Cup die ze maar al te graag laat zien,ze is vrij kort gerokt en heeft een topje aan zonder bh eronder,kan je goed zien aan de tepels die naar voor steken.

Ik zeg waar Kim is en vraag gelijk of ze iets moet drinken want door de zon, waar ik even uit moet,en de aanblik van Manon lukt het me niet goed om mijn erektie te doen verdwijnen en dat heeft ze duidelijk in de gaten. dat is duidelijk aan haar blik te zien die met regelmatige momenten naar mijn kruis afdwaald wat me natuurlijk nog meer opwind.Ik ga dan maar dat drankje halen om een beetje te bekoelen wat blijkt te helpen want wanneer ik terug in mijn ligstoel ga liggen is mijn erektie al voor de helft afgenomen.Ik overhandig haar het blikje cola en gebaar haar om naast mij op de 2de ligstooel plaats te nemen wat ze met grote overtuiging aanneemt.

We babbelen wat over koetjes en kalfjes en besluiten dan om samen even in het zwembad te duiken.Na wat gespeeld te hebben gaan we terug uit het zwembad in onze ligstoelen liggen en wat me nu nog meer opvalt zijn haar tepels die nog meer zichtbaar zijn door de natte bikini waardoor ik het opnieuw moeilijk krijg en mijn erektie in omvang toeneemt wat haar natuurlijk niet ontgaat,ze kijkt ernaar en zegt me, als ge wilt kan ik U daar wel van afhelpen terwijl ze ernaar blijft kijken.En zonder dat ik nog maar een woord kon uitbrengen rijkt ze haar hand naar mijn zwembroek en begint over mijn broek te vrijven wat mijn erektie nog deed toenemen.

Ik zat er verbijsterd bij maar kon het genot niet onder stoelen of banken steken en liet het me maar overkomen wat haar ertoe aanzette om een stap verder te gaan en nam mijn volledige erektie uit mijn zwembroek en begon aan mijn lul te trekken, al vlug kwam het eerste voorvocht op mijn paarse eikel te staan,ik wist, dit hou ik niet lang uit. Vervolgens begon ze zachtjes met het puntje van haar tong over mijn eikel te gaan wat me deed rillen van genot,ik dacht in mezelf,deze meid is niet aan haar proefstuk bezig,dit deed ze denk ik wel een 10 min lang al plagend,juist genoeg om volop te genieten en niet klaar te komen,ik was in de zevende hemel en wilde niet dat ze zou stoppen,wat ze schijnbaar ook niet van plan was want ze nam uiteindelijk mijn volledige erektie in haar mond en begon zachtjes op een neer te bewegen steeds vlugger en steeds dieper,zo zalig ben ik mijn mijn 46 jaar nog niet gepijpt geweest.

Dit kan ik niet lang meer volhouden en dat moet ze geweten hebben want het ritme versnelde nog maar en de lading sperma begon te borrelen,ik begon luidkeels te grommen en zeg, ik ga komennn dat de buren het wel moeten gehoord hebben. Met volle overgave bleef ze maar doorgaan, ik hefte mijn achterwerk met regelmaat mee op om nog dieper in haar keel te geraken en daar kwam de eerste lading dat recht in haar keel tercht kwam en nog bleef ze doorgaan,een tweede straal,een derde straal,jaaaaaaaaaaa zalig, nog een paar kleine naschokken zorgen ervoor dat de laatst druppels sperma aan de oppervlakte komen wat volledig word opgelikt,nog even blijft ze zachtjes door pijpen tot ik terug tot mijn positieve ben.

Ik kijk haar aan en zeg,meisje, het hoort eigenlijk niet maar dit mag je meer doen. Ze staat op en zegt, ik moet nu doorgaan,ik bekijk haar aan terwijl ik vraag of geen pleziertje wil hebben waarop zij zegt, ik denk dat dat voor een volgende keer zal zijn en daar hou ik je aan want die lul van je wil ik wel eens in mij voelen en loopt de tuin uit.