Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Boerderij Van De Buren

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Vanaf mijn kleutertijd was ik al helemaal gek van paarden, ik kon mijn geluk dan ook niet meer op toen ik op mijn zesde eindelijk voor het eerst naar paardrijles mocht. Toen ik veertien was verhuisden we naar een kleine boerderij aan de rand van ons dorp, ik heb toen maandenlang gezeurd om een eigen paard maar mijn ouders zagen dat niet zo zitten. Onze buren daarentegen hadden er wel zeven, twee zwarte shetlanders, twee friese merries met beide een veulen, en een friese hengst.

Elke dag fietste ik meerdere keren langs het pad dat naar de boerderij van de buren leidde, ik vond het leuk de merries wortels, brood en appels te voeren maar was eigenlijk meer geobserdeerd door die friese hengst die in een weiland verderop onrustig heen en weer liep als een echte man.

Op een avond was ik voor het weiland in het gras gaan zitten, na ongeveer 10 minuten kwam de buurman aangelopen, het was een wat oudere man, ergens achterin de 60, hij had grijs haar en droeg een spijkerbroek en een geblokte blouse. “hee meisje, vind je ze mooi?” ik schrok een beetje en stond op. “ze moeten eigenlijk naar binnen? wil je me anders helpen?”, ik knikte ja en liep achter buurman Barry aan. Vanaf die avond was ik elke dag aan het werk op de boerderij van de buurman, na een tijdje mocht ik zelfs Jolien, een van de merries berijden. Ik vond het allemaal helemaal geweldig, maar was nog het meest gefascineerd als hengst Jeroen een van zijn meisjes, Jolien of Lola mocht dekken. Ik werd altijd geil van hoe Jeroen zo onrustig briesend aan kwam lopen met zijn dikke stijve staaf onder zijn lichaam, en de manier waarom hij zijn voorbenen over de merrie legde, nog geiler vond ik het als ik zag hoe de buurman die dikke staaf in de lekkende kut van de merrie schoof. Dat wilde ik ook.. Ik wilde die stijve pik vasthouden, maar ik werd ook geil van het idee dat zoiets diks in mijn kale strakke kutje zou komen.

De band tussen mij en de buren werd steeds sterker, ik was veel bij de paarden te vinden, en omdat de buurman en buurvrouw zelf steeds ouder werden konden ze steeds meer mijn hulp gebruiken. Toen ik net zeventien was zat ik bij de buren aan de keukentafel twee overheerlijke boterhammen van buurvrouw Martha te eten, toen ze inneens begonnen over een reisje naar Leeuwarden om daar haar oudere zus te bezoeken. Ze vroegen me of ik die week op de paarden zou kunnen passen. Natuurlijk zei ik hier geen nee tegen, iedere avond dacht ik aan hoe ik eindelijk aan die lekkere paardenpik zou kunnen voelen.

Na twee weken was het zo ver, ik stond op het zandpad de auto van de buren uit te zwaaien met een ontzettend natte plek tussen mijn benen. De auto was nog niet uit het zicht toen ik snel naar binnen liep, ik pakte het halster van Jeroen en liep naar zijn kleine weitje aan de zijkant van het schuurtje, Jeroen kwam me al tegemoet gelopen, en ik deed hem zijn halster om voordat ik het hek opendeed. Met zijn hoofd in de lucht en zijn borst vooruit trok hij me mee, gelukkig wist ik de controle over hem terug te krijgen en zette ik hem vast aan het hek achter het schuurtje, hier kon niemand ons zien.

Ik wist dat dit een geile middag zou worden, ik had mijn korte spijkerrokje aangetrokken, en een wit blousje waar ik bewust geen bh onder droeg. Ik rolde de tuinslang uit en vertelde Jeroen dat dit een spannende dag zou worden, langzaam begon ik hem nat te spuiten terwijl ikzelf ook niet droog bleef waardoor mijn ronde borsten van grote b cup, goed te zien waren. Ik deed mijn slipje uit en liet wat koud water over mijn natte warme lipjes stromen.. Toen wreef ik met mijn hand langs het bolletje onder zijn buik, hij reageerde erop met een luid gehinnik. Vervolgens zette ik de koude straal erop en zag zijn lul groeien tot een enorme dikke staaf. Ik draaide de kraan dicht en ging onder zijn buik zitten, mijn handen gleden langs zijn grote dikke lul omlaag, ik pakte het topje vast en deed het in mijn mond, zachtjes begon ik eraan te zuigen terwijl mijn andere hand nog steeds op en neer ging langs die enorme staaf.. Jeroen werd wat onrustig en stijgerde een keertje, terwijl ik op zijn eikel bleef zuigen liet ik een hand onder mijn rokje zakken, ik kon me niet herinneren dat ik ooit zo nat was geweest. Ik begon mezelf te vingeren, eerst met een vinger, toen met 2, 3, 4.. Mijn kutje was al aardig opgerekt toen de grote bak op wieltjes zag staan die we met voeren vaak gebruikte. Ik had nu zijn lekkere stijve lul gevoeld en geproefd, maar wilde hem het liefst in me voelen. Ik sloot de deksel van de bak, en reed deze onder jeroen, met mijn onderrug lag ik op de bak, terwijl een van mijn handen achter me op de grond leunde, ik sloeg mijn benen om jeroen, en liet zijn staaf die ik eerder met wat glijmiddel ingesmeerd had tussen mijn benen door glijden, steeds gleed die dikke geile staaf langs mijn gezwollen clitje, het was zo lekker dat ik voelde dat ik bijna kwam, die geile hengst wachtte natuurlijk op het moment waarom hij met zijn dikke lul een druipende kut in kon.. Ik wreef het topje van zijn pik nu tussen mijn lipjes door, mijn kutje stond open van geilheid en kutsappen dropen naar buiten, mijn onderlichaam kronkelde van genot..

Maar toen ging er wat mis, ik liet het topje van Jeroens lul langs mijn kutgaatje glijden, hij voelde waarschijnlijk dat hij dieper kon en gaf een stootje.. Een klein stukje van zijn dikke glibberige staaf gleed in mijn kutje, ik gilde, een pijnscheut ging door mijn lijf, maar Jeroen ging door, na een paar stoten zat een gedeelte van zijn glibberpik in mijn warme kutje. De pijn ging weg en ik begon aan het lekkere gevoel te wennen, met al mijn vriendjes was seks nog nooit zo lekker geweest, en het idee dat ik nog de hele week voor me had maakte me nog geiler, kronkelend en kreunend kwam ik klaar, Jeroen bleef lekker stoten, tot ook hij klaarkwam en een grote lading warm sperma in me spoot, toen trok hij terug, ik stond op en reed de bak naast hem, ik maakte het touw los en ging wijdbeens op het hek zitten, met mijn beide voeten achter een lagere balk geklemd. Ik ging met mijn hand langs mijn druipende kutje, en liet Jeroen het geil van mijn hand likken, toen lokte ik zijn hoofd tussen mijn benen en liet hem met zijn lekker grote tong tussen mijn benen door likken, het was heerlijk! Nagenietend van die neukbeurt zat ik nog even zo op het hek.

Toen ik weer schoon was tussen mijn benen bracht ik Jeroen terug naar zijn weitje en gaf hem wat extra lekkers, ik ruimde de boel op en ging naar huis voor een heerlijk warme douche, met de gedachte dat er nog een hele week in het verschiet lag.