Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Boerderij Van Jack 1

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
Ik had van mijn vriend Luke gehoord dat hij en zijn vriendin Lotte een uitnodiging hadden gehad in een boerderij op de Veluwe. Ik weet dat Luke en Lotte graag naar de sauna gaan en af en toe paren clubs bezoeken. Nu vroeg Luke of ik en mijn vrouw Bianca er ook zin in hadden om een keer te kijken. Je hoeft niks, maar mag wel. Ik vond het wel een geil idee en zal het overleggen. Ik weet dat mijn vrouw stiekem aan dat soort party's in haar fantasie denkt. Zij heeft het me wel eens verteld. Ik heb haar al een paar keer vastgebonden op tafel en laten nemen door onbekenden. Alleen zij denkt nog steeds dat ik het ben geweest. Ze is voor alles is. Het is gewoon een geile slet als ze vooraf aan geile dingen kan denken. Ze heeft alleen een zetje nodig voor party's.
Ik heb het voorzichtig gebracht en ze vond het wel een geil idee.
Nu had Luke gezegd dat het een andere party wordt dan ze gewend waren. De vrouwen moesten zich onderwerpen aan de boer Jack en zijn knecht Sam. Luke vertelde dat hij Jack kent uit perverse party's met veel anaal en oraal geweld. In ieder geval doen wat zij zeggen. Het zou een avond vullend programma zijn met veel geile mensen.
Luke wist ook niet precies wat ze konden verwachten. Lotte en Bianca hadden contact met elkaar gezocht over wat ze die avond zouden dragen. Ze zouden zich zo geil mogelijk gedragen. Vooraf was er gevraagd door de boer om geil aan te komen. Het liefst al helemaal klaar voor een lekkere dikke lul of lullen.
De dag van de uitnodiging was gekomen. We hadden ons spik en span gemaakt en waren klaar voor een nieuwe avond. Luke en Lotte kamen ons ophalen. Bij een afgelegen boerderij, heel sjiek met een mooie tuin werden wij bij de poort opgeawacht door een grote man van de beveiliging. Hij vroeg of er klaar voor waren. Lotte schreeuwde dat ze alleen maar lullen wilde deze avond. De man haalde zijn lul uit zijn broek en vroeg aan Lotte om zijn lul even in haar mond te nemen. Lotte aarzelde geen moment en nam de lul in haar mond. Met lange halen pijpte zij de man door het openstaande raam van de auto. Bianca stapte uit en pakte de man van achteren bij zijn kont. Trok af en toe aan zijn lul. Ik wist niet wat ik mee maakte. Lotte en Bianca waren nu al zo geil als boter. Er kwam een auto achter ons staan. We moesten door rijden. Lotte liet zijn lul los en Bianca stapte weer in. De meiden gingen elkaar in de auto nog even vingeren. Lotte vertelde dat ze Chinese balletje in haar kut had gestopt voordat ze weg ging. Bianca wilde deze ballen er uit trekken en bij haar zelf naar binnen duwen. Lotte zei, dat ze geil was. Ze kon bijna haar ogen niet open houden van haar geiligheid. Lotte duwde de balletjes 1 voor 1 bij Bianca naar binnen. Luke stopte voor de boerderij en we liepen met zijn vieren naar de staldeur waar een bord hing SEXPARTY. Bianca kuste mij op mijn mond en keek als een soort slavin naar mijn bobbel in mijn broek.
We werden binnen gelaten door een uitgeleefde boer. Het was Jack,. Hij zag er groot, knoestig, sterk eind veertig uit. Het was in mijn ogen een echte boer. Kotte en Bianca kregen oog maskers mee om voor hun ogen te doen.
Jack pakte Bianca en Lotte even bij hun kont vast. Ik hoorde hem zeggen lekkere wijven Luke. GVD daar worden ik nu al geil van, welke is van jou Luke? Ik denk die blonde slet die voor je loopt. Luke zei, voor jou een vraag voor mij een weet. Jack riep hard, daar kom ik wel achter Lukie. Ik zag Lotte en Bianca kijken er waren meer koppels. Ik denk een koppel of 15. Het was niet groot wel gezellig. Er hing een geile sfeer, gedimde lichten en een zachte wollige tapijt vloer. Ik zag een podium, een gynaecologe stoel, krukken en veel apparaten. Ook een dildo machine waar een wat mollige vrouw tegenaan stond. Ik zag de dildo in en uit haar kut gaan. De anderen stonden nonchalant te kijken en te luisteren naar de kreten die de vrouw uitstootte.
Bianca en Lotte keken hun ogen uit. Ik zag Lotte naar dildomachine lopen. Ze keek haar ogen uit, op dat moment ging er een man achter haar staan. Het was Sam de knecht van de boer. Sam boeide Lotte haar handen vast op haar rug. Bianca liep er heen en wilde Lotte ontdoen van de boeien. Sam zei, bemoei je er niet mee en pakte Bianca bij haar haren vast en duwde haar oplaag. Ik hoorde hem Ali roepen. Ali pakte Bianca vast en drukte haar op haar knieen. Ali commandeerde tegen Bianca dat ze zich als een teef moest laten gebruiken. Pijp Sam nu. Haal zijn lul uit zijn broek. Lotte zag het allemaal gebeuren en haar boosheid veranderde al gauw in geilheid. Lotte moest van Sam tegen Bianca zeggen, dat ze hard moest pijpen. Als hij klaarkomt slik je alles door. Ik hoorde Lotte zeggen, Bianca pijpen nu, laat hem klaarkomen met lange halen. Ik dacht dat doet Bianca nooit, een vreemde man pijpen met je ogen open. Nou dat was verkeerd in geschat. Bianca pijpte Sam op een heel andere manier dan bij mij. Ze wilde zijn lul bijna opvreten. Op haar knieën zoog ze met lange halen. Het duurde dan ook niet lang of de sperma vloog haar mond in. Sam riep, slikken teef, slikken. Lotte naaide Bianca op, slikken, pijpen BIANCA. Ik zag bij het slikken het touwtje van de Chineze balletjes uit de kut van Bianca hangen. Bianca slikte alles door, geen druppel ging verloeren. Het was zo'n geil gezicht, maar ook vernederend, dat ik eigen de boel wilde stoppen als haar vriend. Ik kreeg daar niet de kans voor. Ik hoorde Bianca zeggen, zo geil ben ik nog nooit geweest. Lotte liet zich nemen door Luke en andere mannen. Lotte was het gewend om door meerdere mannen geneukt te worden. Lotte pijpte en werd hard geneukt in haar kut. Ik zag dat Lotte alles doorslikte van Luke,. Ze schreeuwde om meer zaad. Ik werd op mij rug gelegd en gepijpt door een vrouw, later vertelde ze dat ze Els heette. Els wist ook hoe het moest. Ik kwam binnen 2 minuten klaar. Els slikte alles door. Uit haar mondhoeken droop het zaad. Els zette haar mond op de mijne. Ik proefde mijn eigen zaad. Ik bleef roerloos liggen.
We waren nog maar een half uur binnen en het was al een geil feest. Vooraf had ik mij dat niet kunnen voorstellen, zeker niet de reactie van Bianca. Wat een geile teef heb ik toch dacht ik. Jack de boer kwam binnen lopen. Jack vertelde dat de deur op slot was gedaan.Er komen verder geen sletten en hoeren meer riep hij nors.
Hij pakte een paar vrouwen bij hun kont en liep naar het midden van de zaal. Dames en heren jullie hebben allemaal een uitnodiging ontvangen om hier te komen om je stoutste fantasieën uit te laten komen. De afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan veel dingen om alles uit te laten komen, maar er zullen altijd situaties kunnen komen, waar je niet in verzeild geraakt wil worden. Je kan de mannen of vrouwen laten stoppen door keihard STOP, STOP, STOP te roepen. Verder wil ik zeggen laat je verrassen door mogelijkheden die wij hebben. Je zult versteld staan van je eigen geiligheid. Ik weet zeker dat je de volgende keer terug wil komen. Er zijn wachtlijsten voor deze party's.
Let's Party teefjes en sletjes!! De boer liep naar Bianca en pakte het touwtje vast dat uit haar kut hing en trok hard aan het touwtje. Bianca liet een zucht vallen. De boer haalde zijn lul uit zijn broek ging achter Bianca zitten en stootte zijn lul diep in haar kletsnatte kut. Ik hoorde Bianca steunen en kreunen. De lul van Jack was forser dan de mijne. Bianca schreeuwde ga door, ga door, Ali stoote zijn lul weer in haar mond. Bianca bewoog haar hele lichaam. De andere stonden te kijken en werden uitgekleed door hun vriend/ man of een ander geil exemplaar.
De geur van geil hing in de lucht. De vrouw op de machinedildo kwam schreeuwend klaar met een lul in haar mond. Ik zag uit mijn ooghoeken dat het een oude man was van een jaar of zestig die de vrouw op de dildomachine volspoot. De vrouw slikte alles door. De oudere man had zijn vriendin meegenomen om meer te genieten van sex. Ik stond bij deze vrouw en zij vertelde dat ze mee moest van haar man. Ze vertelde dat hij pervers is en zij niet aan alle voorwaarden wil voldoen. Ik vertelde haar dat ze zich moest laten gaan op deze avond om het te ontdekken. Het was een mooie vrouw van 40 jaar met een bloedgeil lichaam, grote borsten een lekker kont. Ik heet Romy zei ze. Ik zei, Romy ik ga wat voor jou regelen. Ik zette mijn mond op de hare en tongde of het een lieve lust was. Romy pakte mij direct bij mijn lul en trok er hard aan. Ik stak een vinger in haar kont en voelde dat ze zeiknat was geworden. Ik nam Romy mee naar de bar en vroeg een blinddoek aan de Arie de barman. Ik zei, tegen Romy dat ze zich moest laten ondergaan aan de avond. Romy liet zich blinddoeken en werd vast gezet op de Gynaecologe stoel onder een warm licht. Haar armen werden vast gemaakt en haar benen wijd uit elkaar gehaald en vast gemaakt met speciale riempjes. Ik hoorde haar zeggen, niet doen, niet doen. Haar man Kees, de oude man van 60 jaar kwam er bij en wilde het doen ophouden. Kees werd vast gepakt door Sam en op een stoel vastgebonden. Kees kon niets meer. Er werd een prop in de mond van Kees gedaan, hij bleef namelijk schelden en schreeuwen. Kees kon weerloos toekijken naar zijn vriendin. Romy zei, niets en liet het gaan. Ik stond bij Romy, sprak lieve woordjes tegen haar. Laat je gaan Romy, er kan niets gebeuren, we doen het voor jou. We laten je genieten en kronkelen van geiligheid. Romy zei, doe wat je wilt, het maakt mij niet uit. Dat was het sein voor de sessie. Bianca kwam er ook bij staan. Ze begon de kut van Romy te likken, Lotte pakte een grote pik vast en liep naar een krukje. Lotte commandeerde de man om zijn lul bij Romy in haar mond te duwen. De lul verdween helemaal in de mond van Romy, zij beheerste het het huig moment. De mannen wisten niet wat ze zagen. Romy liet een lul van meer dan 20 cm in haar keel verdwijnen alsof het een ijsje was.
Bianca werd van achter geneukt en werd weggehaald door een Sam. Sam stootte zijn lul diep in de kut van Romy. Harde stoten lidde tot een schreeuw van geiligheid van Romy. Sam spoot zijn lul leeg in haar kut, de volgende stond klaar om zijn lul in haar kut te rammen. Jack stopte en tafereel en zei, eerst ik, hij smeerde wat glijmiddel op zijn lul en zette zijn lul tegen het sterretje van Romy, langzaam gleed hij in haar kontje. Bianca geleidde jack zijn lul in Romy d'r kont. Af en toe likte Bianca aan de lul van Jack bij het uithalen van zijn lul uit de kont van Romy. Romy werd aan alle kanten volgespoten en Bianca en Lotte likte en slikte het overige sperma door. Jack spoot zijn lul leeg in Romy haar kont. Romy bedankte Jack voor het kontneuken. Bianca deelde haar opgevangen sperma uit de kont van Romy weer met andere geile wijven. Lotte en Bianca werden van achteren geneukt door verschillende mannen. Je zag de kontjes op en neer bewegen bij de harde stoten. Ik hoorde Lotte schreeuwen, harder, harder, neuk mijn geile kut, spuit me vol. Bianca genoot er stil van. Ze had twee lullen in haar lichaam en kronkelde van geilheid.
Romy kon zich niet bewegen en werd van alle kanten betast en volgespoten. Het zaad stroomde uit haar mond, kut en kont. Kees zag het met een prop in zijn mond met lede maten aan. Het was nu 1 spektakel aan het worden in de ruimte. Iedereen neukte met elkaar. Lotte en Bianca werden genomen door meerdere mannen. Het leek wel of er meer mannen bij waren gekomen. Iedere vrouw in de ruimte had namelijk 2 of meerdere mannen om zich hen staan. Later bleek dat er 12 mannen achter de muur hadden meegekeken en nu naar binnen waren gekomen. Jack laat altijd mensen meekijken, ene kant om later in te schrijven andere kant om financieel rond te komen. Tegen een leuk bedrag mochten de mannen mee doen van de boer. Jack regelde alles.
Nu was het de beurt aan Bianca en Lotte om echt ingewijd te worden. De andere koppels waren al op de hoogte gebracht van de inwijding. Iedereen had zijn perverse gedachten mogen opschrijven. Daar heeft jack de beste passende ideeën uitgehaald. Het was niet moeilijk op mannen etekrijgen die Lotte en Bianca wilde neuken, ze zagen er namelijk zo lekker uit, dat ze anders wel verkracht werden door de groep. Jack had Bianca nu al twee keer geneukt, normaal wacht hij de tot laatste moment op de avond als afscheid.
Bianca en Lotte moesten door een deur de stal in en zagen allemaal schapen lopen op een tapijt. Het was een kluwen van wol. Ze vonden het wel geil. Jack vertelde dat er twee blikken waren zij kende het kunstje. De andere deelnemers konden door een groot langwerpig getint raam meekijken in de schuur.
DEEL 2:
Ik stond ook voor het raam en zag Bianca en Lotte een beetje onwennig tussen de schapen bewegen. Jack kwam de schuur en ik hoorde hem schreeuwen, dat zij teefjes op hun knieën moesten gaan zitten. Jack pakte zijn stijve leuter vast en deed zijn lul in de mond van Bianca. Bianca zoog zo hard als ze kon. Lotte nam de siere lul van Jack over in haar mond. Jack zei, dat er zeaf moest blijven en pakte een dildo die Lotte in haar kut moest doen. Ik zag Lotte met zich zelf naast Jack spelen. De dildo zag ik tekens diep in haar spleet verdwijnen. Er kwamen een paar onbekende mannen de stal inlopen. Ze waren helemaal naakt. Jack zei, neuk je helemaal kapot op deze teven. Ik wil overal zaad zien stromen, mond, kut en kont. Dat was niet te veel gezegd, de mannen pakte sletten vast en lieten geen gat onbenut. Jack stond erbij en keer erna. Wat een geil gezicht, je eigen vriendin door meerdere onbekende lullen geneukt zien worden. Ook Lotte liet zich aan alle kanten neuken. Je zag dat Lotte het al meer gedaan had. Ze zoog alsof haar leven er vanaf hing. Wat een teven die dames van ons.
De mannen kwamen al gauw klaar, het zaad spoten ze overal. Ik zag Lotte tongen met Bianca om het zaad over te geven. Bianca slikte alles door, kon het sperma niet meer in haar mond houden. Je zag haar slik bewegingen maken.
Ik zag dat er ook schapen stront aan de meiden vast gekleefd zat. Ze zaten nog steeds tussen de schapen. Jack pakte de bok en zette deze met zijn poten over Lotte heen. De bok bedacht zich geen moment en ramde zijn bokkelul in Lotte. Bianca vond het smering, dat zag je aan haar geile kop. Dar duurde niet lang, want jack zette de andere bok op Bianca. Aan haar geile kop zag je dat ze het nog lekker vond ook. De bokken kwamen snel klaar en spoten hun sperma in de kutten van Bianca en Lotte.
Achter het raam was het een geile boel iedereen stond in elkaar, al neukend niets van het schouwspel te missen. Nu was het de beurt aan die teef van kees. Romy werd het hok ingegooid. Romy zag de mannen naar haar toe komen en wilde weg rennen. Ze werd gepakt en tegen de muur gezet. Voor deze muur hing een doek. Achter het doek waren drie gaten gemaakt. Lotte, Romy en Bianca werden met hun hoofd door de gaten gedrukt. Je kon er wel in, maar je kon niet je hoofd terug halen. Dat was zo gemaakt. Jack kwam erbij staan en vertelde aan alle aanwezigen dat ze nu alles mochten doen met deze sletten wat ze wilde. Er zijn nog twee gaten als er nog twee andere teven zich geroepen voelen. Ik zag direct Els en Liz naar de gaten lopen. Deze twee sletten waren vriendinnen van elkaar. Liepen de hele avond al mannen leeg te zuigen. Ze hadden er een sport van gemaakt. Zo veel mogelijk zaad inslikken op een avond als deze. Voor al Els kon er wat van.. Els heeft ook zo'n een zaadsmoel, geiligheid druipt van haar kop af.
Deze teven zijn klaar voor jullie. Pomp ze voelen wissel zo veel mogelijk van partner. Ik wil dat ze allemaal minimaal 25 lullen in hun kont, kut en mond geramd krijgen. Ze moeten kruipend naar huis deze sletten. Het moet een sex-avond worden om nooit te vergeten. Iedereen moet het door vertellen. Hier kan je zoveel als je wil neuken/ slikken en zuigen en daarna weer met een partner naar huis gaan of er niets is gebeurd.
We kennen elkaar alleen deze avond. We spreek af elkaar niet privè te ontmoeten. Hoe minder je weet, hoe geiler het kan zijn. Romy is daar een goed voorbeeld van. Deze zaadslet wilde niets aan het begin van de avond. Nu is ze gevuld door 40 mannen en wil nog meer. Kees moet ook even geholpen worden dames. Kees werd losgemaakt en naar het het gat van Romy toe. Kees stak meteen zijn lul in de mond van Romy en spoot haar gelijk vol met zijn zaad. Slikken hoer hoorde ik Kees roepen. Je bent gewoon een vuile stinkhoer die zich door iedereen laat neuken. Ik wil dat iedereen j nu gaar vospuiten. Ik wil die grote lul van Jack in je kont heen en weer zien gaan. Jack ging achter Romy staan en drukte zijn lul in 1 keer naar binnen. Een luide kreet van Romy hoorde ik. Kees riep stoten Jack, stoten. Ik wil dat ze hard geneukt wordt. Jack trok zijn lul terug en stopte zijn lul in Lotte haar kontje. Bianca riep hard ik wil ook een lul in mijn kont. Neuk, mij in mijn reet jongens nu. De mannen gingen achter en voor de sletten staan en drukte allemaal hun lul in alle open staande gaten. Er werd flink gewisseld.
Wat ze niet zagen, was dat Jack stond te filmen. Niemand keek hier meer van op. Jack moet mooie beelden gemaakt hebben. De sletten lieten zich volledig gaan. Ik heb niet 1 keer stop gehoord. Ze wilde alleen maar meer, het was zielig voor de overig sletten, maar deze waren al eerder ingewijd op een zelfde manier. Ik moet eerlijk zeggen ook de overige sletten werden ruimschoots gevuld. De dildo machine heeft niet uitgestaan. Telkens stond er wel een slet zich zelf vast te palen.
Ik keek naar Bianca en zag haar ogen dicht vallen van geiligheid. Ik weet zeker dat ze in die paar uur 20 keer is klaargekomen. De sletten werd hard in hun mond gepompt. Het kots lag er naast. Telkens als er ruim in hun huig geramd werd moesten Bianca en Lotte kokhalzen. Alleen Els en Romy beheerste de huig/ slik methode.
Ik zag Bianca, Els, Romy, Lotte en Liz veel sperma slikken. Ze konden het niet altijd inslikken. Toen iedereen zijn zaad kwijt was in of op de sletten was het tijd voor een douche. Jack deed een deur open en daar achter konden de sletten zich douchen en opknappen voor het laatste drankje. De andere konden terug naar de zaal om wat te drinken. Er werd wat muziek opgezet en er kon gedanst worden in de zaal.
Nadat de dames terug kwamen werd de slet van de avond gekozen door het publiek. Met stip werd Romy uitgekozen als zuigslet van de avond.
Als prijs werd zij vastgebonden en tegen de bar gezet. De anderen moesten kijken. Er werd een trechter boven haar gehangen met 1 liter paarden sperma.
Romy moest zonder te morsen de liter paardensperma opdrinken en bedankt zeggen, anders moest ze blijven als gebruikslet tot de volgende week. (nieuw feest)
Ik zag Bianca kijken, dat lukt Romy nooit. Kees vond het nu wel geil en zei, tegen Romy, vuile slet je laat mij niet in de steek, slik alles door HOER!!.
De anderen stonden te kijken, Jack te filmen en Kees werd weggehaald. Romy gilde, dat ze dit gemeen vond. Dit is niet eerlijk. Ik alles gedaan wat jullie wilde. Ik heb mij als een zaadslet gedragen en nu krijg ik als prijs straf sperma. Jack vertelde haar dat ze blij mocht zijn met 1 liter, andere krijgen wel eens 4 liter.
Romy begon toen zonder tegenstribbelen te drinken. Grote slokken om het zo snel mogelijk naar binnen te krijgen. Het was dik stroperig zaad. Ze dacht eerst nog dat het van Jack en Sam was. Romy is echt een zaadslet ze dronk alles op in 1 teug. Wat een vuile teef. Ik hoorde Romy nog zeggen, het viel mee! Ik wilde haar meenemen als gebruiks artikel voor mijn vrienden. Ze zag er ook nog goed uit voor haar leeftijd. Brilletje en mooi gekleed. Zo kwam ze binnen een echt dametje. NU de zaadslet van de dag. Ik heb Luke bedankt voor deze fantastisch geile avond. Ik denk dat ik Bianca niet meer thuis kan houden.
Jack bedankte ons en vertelde dat we via de mail de volgende uitnodiging kunnen verwachten. We voldeden aan zijn eisen.