Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Boerderij Van Jack 3

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
De laatste keer dat we naar de boerderij van Jack waren geweest was Bianca zo erg geneukt dat ze een paar dagen niet goed kon lopen van de pijn in haar kut en kont. In deze dagen hebben over de hele gang van zaken gesproken. Bianca vertelde mij dat ze het niet meer uit haar hoofd kon zetten. Ze werd al geil bij de gedachte aan de boerderij van jack. Ik vertelde haar dat ik het geil vond om verplicht te kijken. Ik wilde een soort man van haar zijn die verplicht werd om te kijken naar zijn vrouw. Ik raakte daar opgewonden van. Bianca zei, tegen mij dat ze zich als slavin zou laten gebruiken en dat Luke haar meester is. Luke had dat al een keer gevraagd aan Bianca voor de spanning zou dat beter zijn. Ik stelde voor om het te vertellen aan Luke om de spanning er van af het begin te houden voor Bianca.
Die avond ben ik naar Luke en Lotte gegaan om te bespreken. Luke vertelde mij dat hij het aan had zien komen. Lotte knikte en vertelde dat ze voor Bianca al heel wat geile spelletjes hadden bedacht. ZE hadden het in huize Lotte en Luke al vaker over ons gehad. Lotte vond Bianca een lekker wijf. Bianca was puur, slank, blond, mooie tieten slaafs en geil alles wat je van een slavin verwacht. Lotte zei, dat ik nu moest oprotten en dat zij van af nu alles in hun hand namen. Geen voor afspraken meer, maar luisteren naar Luke en Lotte. Ik werd zo het huis uit gestuurd met de woorden jij zorgt dat Bianca altijd klaar is voor een sexfeest. Ik ben naar huis gegaan en kreeg toch weer een onderbuik gevoel van geiligheid. Ik vertelde aan Bianca, dat Luke haar meester wil worden, Bianca knikte en keek mij geil aan. We wisten de komende tijd niet wat er ging gebeuren. Elk dag kon er iets geregeld zijn door Lotte of Luke. De volgende dag werden wij opgehaald door Luke. Ik moest achterin de auto gaan zitten en Bianca voorin. We mochten niks zeggen. Luke pakte Bianca meteen bij haar kut en moest wel voelen, dat ze geen slip aan hand. Ik zag aan het hoofd van Bianca dat hij meteen zijn vingers erin deed. Luke vroeg aan Bianca om zich zelf klaar te vingeren voorin de auto. Lotte zei, dat ze haar vingers af en toe af moest likken.
Even buiten het dorp stopte Luke bij een groot huis. Het was een soort landhuis in eigendom van een oude man wist ik uit verhalen in het dorp.
Ik zag veel auto's bij het huis staan. Luke nam ons mee naar binnen en fluisterde in het oor van Bianca dat we vandaag weer een mooie neukavond gaan beleven.
Ik werd direct bij de deur vast gepakt door een grote man. Hij nam mij mee naar een filmkamer met 10 monitoren met beelden van alle vertrekken in het landhuis.
Ik werd in de videokamer achter gelaten door de man en de deur werd op slot gedaan.
Ik kon alles zien in het landhuis. Ik zag een SM kamer, gynaecologe kamer, binnenkomstzaal, gluurkamer en verschillende andere zalen. Ik zag veel mensen in het landhuis, meer mannen dan vrouwen. Ik kon ook inzoomen en het alles horen wat er in een kamer werd gezegd. Ik zag een paar hele mooie vrouwen rondlopen en zoomde in. Wat een geile wijven waren dat, je zag gewoon aan alles dat het een zeer grote orgie ging worden. Ik zag Bianca lopen met Luke, ik volgde het duo met argusogen. Bianca werd voorgesteld aan een oude man. Ze moest met de man mee komen. Ik zag dat ze met de man naar een kamer met veel mannen liep. Ze werd voorgesteld aan de aanwezige mannen en vrouwen. De oude man vertelde dat Bianca zijn slavin voor de avond zou zijn. Ik hoorde hem zeggen, zij doet alles wat ik wil en zeg.
Wij belonen Bianca als zij de opdrachten goed volbrengt en straffen haar voor weigering en onvoldoende uitvoering van het gevraagde. Bianca stond naast de oude lul met haar korte rokje en open inkijk blouse. De man haalde haar tieten uit het blousje en zei, verdomme wat een lekkere tieten heb je Bianca. Bianca werd naar het midden van de zaal gebracht en kreeg een blinddoek om. DE mannen haalde allemaal hun lul uit hun broek. De oude man zei, tegen Bianca eerst ga jij alle lullen stijf zuigen zonder dat ze klaar komen. De andere vrouwen gaan je helpen.
Bianca begon te zuigen en te trekken. De lullen bleven komen. Ik zag de andere vrouwen met kleren aan geneukt worden door een aantal mannen. Vanachteren werden ze geneukt om vervolgens hun leuter in de mond van Bianca te stoppen.
Op dat momnet stapte Lotte de kamer in De oude man werd boos op Lotte. GVD je weet toch dat je niet zomaar binnen moet lopen in een kamer Lotte. Sorry meester zei, Lotte. Lotte was dus ook een sexslavin. De man pakte Lotte aan haar haren vast zette haar in de hoek op een soort dildo stoel. Het was een grote stoel met een draaiende dildo, Lotte schreeuwde om het niet te doen. De man zei, houdt je bek hoer!
Ik ga je bek laten volspuiten met sperma voor straf. De man schreeuwde door de zaal dat de mannen die klaar wilde komen in de mond van Lotte moesten komen. Lotte waag het niet om sperma te morsen. Bianca kon het alleen maar horen en moest er nog geiler van worden, dan ze al was. Lotte die gewoon als hoer genaaid werd door haar stijf gezogen leuters. Ik zoemde in op Lotte, ze kreeg veel sperma in haar mond gespoten. Ze slikte alles door, wat een slet. Bianca werd omhoog geduwd en moest onderbegeleiding van haar meester naar de stoel van Lotte lopen. Ze kreeg nog wat lullen in haar mond geduwd en moest met haar kont naar achteren staan om al die lullen nogmaals te ontvangen. De meester riep, in kut en kont moet deze slet geneukt worden je spuit allemaal bij die andere hoer in haar bek. Laat je helemaal gaan. Deze wijven willen iets anders dan geneukt worden. Ze moeten weten, dat er niet gerust kan worden. Rusten doe je thuis, hier laten slavinnen zich volspuiten met sperma. Als jullie klaar zijn zie ik je in de pretzaal!!
De anderen vrouwen gingen naast Bianca staan en werden ook geneukt door de mannen.
Ik zag de mannen het rijtje af gaan. 5 kontjes naar achteren. Ze werden allemaal gevuld met lul. Ik stond met af te trekken voor de camera. Lotte kreeg zeker 25 keer sperma in haar mond gespoten. Ik zag dat ze tot het eind bleef slikken. Ze schreeuwde om zaad, die hoer van Luke. Na afloop moest Bianca met haar blinddoek om met Lotte meelopen. Lotte liet Bianca nog wel haar kut likken in de zaal. Ze zei, tegen de andere, kijk deze sperma slet gaat zo vol gespoten worden. En ze gaat pis drinken. Ik laat haar namelijk vol pissen door een aantal van jullie. Bianca zei, dat ze dat niet wil. Jij hebt niks te willen snauwde Lotte. Slikken moet je en verder niets. Die kut van je gaat niet gevuld worden vanavond! Ik dacht nog, als Bianca niet geneukt gaat worden vanavond, wordt ze gek..
In de pretzaal werd de blinddoek af gedaan door haar meester Gert. Gert vroeg hoe ze het had gevonden. Bianca zei, ik ben zo geil, ik moet nu geneukt worden. Gert zei, dat ze niet geneukt ging worden. Ik heb heel wat anders in gedachten. Bianca je zal weten dat je een slavin bent geworden. Wij maken uit wat we met je gaan doen., dat is niet wat jij wil. Er stonden tien mannen naast een soort zeil. Bianca moest erop gaan zitten. Doe je bek open commandeerde Gert. Jij laat nu je bek vol pissen door deze mannen. Ze hebben net Lotte volgespoten dus je proeft waarschijnlijk nog een beetje sperma. Bianca zei, dat ze het niet wilde. Gert, zei, dat ze haar bek dicht moest houden anders werd ze vast gebonden en kreeg ze 50 man. Bianca liet het maar toe, je zag het aan haar lichaam. De tieten stonden mooi vooruit ze deed haar mond open en de 1e mannen liepen naar haar toe. Gert zei, laat maar lopen mannen. Spuit die bek vol met geel vocht. Bianca slikken, ik wil je zien slikken. Het pis mag niet van het zeil aflopen dat is de opdracht.
Bianca wreef over haar tieten en vingerde zich zelf op het zeil. Ze slikte en slikte, ik wist niet dat je pis kon drinken zonder te kotsen. Wat heb ik toch een geil wijf dacht ik. Het is gewoon geil om je eigen vrouw als slavin gebruikt zien worden, Bianca dronk het pis naar mijn inziens met genoegen op. Het moest toch zeker 1 1/5 liter geweest zijn. Ze werd van het zeil afgehaald moest zich gaan opfrissen. Lotte nam haar mee naar een douche. Na de douche kwam Bianca met een geil leer pakje aankruipen. Lotte had een halsband om gedaan bij Bianca en ze kwam als een hond binnen kruipen.
Ze moest naar een soort stelling waar ze aan vastgebonden werd. Ze werd gruwelijk onder handen genomen. Er werden dikke dildo in haar haar gaten gestopt, in haar mond kreeg ze om en om een lul. Ze slurpte met genoegen aan de lullen van de mannen. Ze werd als een soort gebruiks object misbruikt in deze kamer. Ze moest kutje likken en konten likken. Ik zag dat Bianca genoot van deze vernedering. Haar kut moest wel soppen van deze aandacht. De grote dildo's gleden met gemaakt tegelijk in haar lichaam. Gert schreeuwde tegen haar, dat ze een vuile gebruikshoer was, die alleen nog maar geneukt ging worden door negers. Ze werd klaar gemaakt voor grote negerlullen schreeuwde Gert, Bianca zeg dat je een gebruikshoer bent. Zeg het. Bianca schreeuwde hard door de kamer. Ik ben een gebruikshoer, een vuile gore slet. Goed zo zei Gert, Bianca laat zien dat je die hoer bent die we willen.
Er kwamen 6 negers de zaal in lopen met zes geblinddoekte blonde geile vrouwen. De vrouwen werden over een bank gelegd door de negers met hun kont omhoog.
De negers trokken hun broek uit en begonnen 1 voor 1 de blonde vrouwen te rammen in hun kut. Ze wisselde na een paar stoten van plaats. Het werd druk in de kamer. Het was 1 hijg zootje. De vrouwen schreeuwde van genot. Gert riep tegen de vrouwen dat ze alles over zich heen moesten laten komen. Ik zag dat Jack van de boerderij binnen kwam lopen. IK dacht GVD hij heeft alles bedacht die vuile klootzak. Mijn vrouw is zijn slet, ik wist het wel.
Jack liep naar mijn vrouw toe en begon haar innig te tongen. Hij fluisterde haar af en toe wat in haar oor. Je zag haar kijken naar Jack! Ik wist dat er wat ging gebeuren.
Bianca moest kijken hoe de blonde wijven werden gebruikt door de negers.
De andere mannen stonden allemaal trekkend in de kamer om het over te nemen. Jack zei, tegen de mensen in de zaal. We gaan het afmaken met deze sletten. Voor jullie de sletten op de bank. Bianca gaat nu genomen worden door 6 zwarte stampers.
Bianca ik wil horen wat je wil. Ik hoorde Bianca met luide stem zeggen. Ik wil nu door negers geneukt worden. Vuile kut negers ik wil dat jullie mij neuken, hard en overal wil ik zwarte lullen voelen. Laat die grote lullen nou maar eens aan een slet zien die het verdient.
De negers liepen naar Bianca toe, pakte haar op als een pop en zette haar in een soort stoel. Je kon haar nu van alle kanten gebruiken. Ze werd geramd in haar kont, kut en mond. Ze hield ook nog als het kon twee lullen in haar handen.
Ze kreeg niet de tijd om te rusten. De negers neukte haar heel grof. Ik zag haar bewegen op het ritme van de stoten. Ik zag de negers elkaar onder het neuken handen geven.
De blonde sletten werden ontdaan van de blinddoeken en kregen lul na lul te verwerken. Ze werden helemaal vol gespoten door de andere mannen in de zaal.. Ik zag alleen maar slik bewegingen. Overal stonden mensen klaar te komen. Veel sperma werd er in de vrowuen gepompt. Er mocht geen witgoed verloren gaan. Wat een geil gezicht was het. Jack stond als van ouds te filmen.
Van dichtbij maakte hij close-ups om niets te missen van het spektakel.
De blonde hoeren waren het sperma van elkaar aan het likken. 1 groot orgie met veel sperma. Bianca zat gemangeld tussen negers. Ze werd aan alle kanten volgespoten. Bianca wilde alleen maar sperma slikken. Je zag haar hoofd meebewegen met de pikken. Ze hapte naar de pikken. Ik zag haar kleine kontje alleen maar bewegen door pikken. Ik mocht komen van Lotte. Het laatste sperma zag ik nog verdwijnen in de mond van Bianca. Ik mocht Lotte nog even volspuiten waar iedereen bijstond.. Ze zoog mij helemaal leeg. Slikken hoer schreeuwde ik tegen Lotte. Er stonden er nog een paar en wilde Lotte ook nog wat sperma geven. Er kwam niet veel uit maar er verdween nog wat pik en sperma in de gaten van Lotte. We werden op het eind naar buiten gegooid door Gert. Nu naar huis en tot de volgende keer hoer.
Buiten het pand keek ik naar Bianca en zag alleen maar sperma op haar lichaam. Ze had het rokje en blousje weer aangetrokken en we waren zomaar buiten gezet. Ik gaf Bianca een lange tongzoen en proefde alleen maar sperma van anderen.
Luke en Lotte kwamen ook naar buiten en we moesten in de auto gaan zitten.
Luke zei, Bianca overmorgen moet je klaar zijn voor een vernederings middag. Dus goed slapen alles weer opknappen. Gala jurk aan en hoge hakken. Klaar voor nog meer sperma!