Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


bos langs de a28

Dit is een verhaal uit de categorie Plassex.
Omdat ik als vertegenwoordiger langs de weg zat is je auto het tweede huis waar je ongeveer 8 uur per dag in zit.
Ook deze dag in het voorjaar moest ik naar Smilde om de nieuwe collectie op te halen. Ik was vroeg naar Smilde gegaan om van die dag nog tijd over te houden om klanten te bezoeken.
Zoals altijd reed ik via Dwingeloo binnendoor naar de snelweg. Zoals ik al zei is je auto je tweede huis waar je alles in doet. Het enige wat er niet in zit is een toilet. Dus als je moet plassen moet je dit langs de weg tegen een boom doen. Het was mooi weer en ik stopte op een stuk in het bos thv de A28.
Omdat het tussen de middag was bleef ik een tijdje staan om mijn brood op te eten. Je raad het al ik moest plassen. Ik de auto uit en een boom gezocht. Deze boom stond iets vanaf de plaats waar ik stond.
Ik mijn rits open en mijn lul uit mijn broek gehaald. Een ferme straal pis kletterde op de bosgrond. Net toen ik stond te pissen zag ik een vrouw met een klein hondje komen aanlopen. Ik schrok een beetje en probeerde tijdens het pissen me iets te verplaatsen zodat ze me niet kon zien. Ik stond met mijn lul i de richting van een fietspad dat ik niet had gezien.
Heb je al eens geprobeerd om onhoorbaar op dorre bosgrond je verplaatsen? Nou als je dit wilt doen, trap je natuurlijk op een dode tak die met knal breekt. Dit hoorde de vrouw en keek mijn kant op.
Het was een vrouw van ongeveer 40jr, volsslank, donker kort haar en witte blouse waardoor je haar Bh kon zien zitten. Ik voelde mij rood worden maar heb het verplaatsen maar gestaakt omdat ze me toch al gezien had.
Ze leek niet geschrokken want ze glimlachte omdat ze me had zien stuntelen naast die boom.
Tot me grote verbazing bleef ze naar me kijken hoe ik stond te pissen. Hiervan werd ik een beetje brutaal en draaide iets in haar richting zodat ze het goed kon zien. Ik werd zelfs een beetje geil omdat ik het heerlijk vind als er door een vrouw naar me gekeken wordt.
Ik voelde mijn lul een beetje verstijven en zag dat ze iets in mijn richting kwam lopen. Ik nog geiler en begon toen ik was uitgepist langzaam aan mijn lul te trekken. Ik dacht dat ze wel zou weglopen maar ik zag haar nog iets dichterbij komen. Mijn lul werd nu helemaal stijf en liet ik mijn broek iets zakken waardoor ik met mijn blote zak en pik naast de boom stond. Ik begon brutaal aan mijn lul te trekken die nu op volle sterkte was. Ik liet mijn eikel zien die lekker vochtig was. Ik zag dat de vrouw dit opwindend vond en zag haar tepels door de dunne stof. Ze streelde over haar borsten en was zichtbaar opgewonden van het schouwspel. Met haar hand gign ze over haar kutje en ze tilde haar rok op. Ik zag een wit slipje die ze naar beneden trok waardoor ik zicht had op haar kutje. Ze maakte haar vingers nat en begon heftig te vingeren. Ze stond wijdbeens voor en ik hoorde haar kreunen. Ze bleef naar mijn pik kijken en ik trok als een wilde. Ik voelde het zaad naar boven komen en zei dat ik klaarkwam. Hierop spoot mijn zaad in haar richting op de bosgrond. Ik zag dat ook zij klaarkwam en zag haar schokken en hoorde haar kreunen. Ik bleef nog even natrekken en zag dat ze haar kleding weer goed deed en mijn een luchtkusje gaf. Hierop verdween ze weer tussen de bomen.

Mochten er vrouwen zijn die ook geil vinden hoor ik dat graag.